İstanbul'da bir cafe vardı aslında. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama. Kalamış'ta tatlı huzur cafe. Yalnız hiç gitmedim ben İstanbul'dan değilim. Nasıldır bilemiyorum. Dukanınkiler bence de çok pahalı.
Keske istanbulda olsampahalı olması çok normal aslında basarisi kadar zorluguda var.ozellikle dukanin yapi tasi olan kepekle yapilan kek pogaca gibi.maliyetide yuksek.
merak ettim simdi bu tip bir kafe acmak yada satis yapnak icin nasil izin aliyorlar.sonucta seveni kadar sevmeyeni cok sagliksz bulanida var...sahsen ben kiloluyken pskolojik ve sosyal anlamda hastaydim 5/6 kilo kala harikayim guller aciyorum...
arkadaşlar merhaba bugün dukan a başladım 3 gün atak yapıcam ancak menümü yazmak istiyorum sizce uygun mu?
sabah yağsız yumurta
yarım yemek kaşığı yulaf kepeğini yoğurtla karıştırdım
öğle
2 dilim fileto tavuk çok az soyayla tava da yağsız soteledim
daha sonra az önce de 1 kaşık yulaf kepeğiyle 1 kaşık yağsız peynir ve 1 yumurta akından galeta yapıp yedim
ama galeta ya biraz tuzu fazla atmışım galiba korkuyorum ya bi sorun olur mu?
ve 3 litre yi geçti su içtim
Canım yanlış hiçbirşey yememişsin. Ama çok az yemişsin. Bu diyette bu kadar az yemen gerekmiyor. Aldığın protein miktarını biraz artırmanı tavsiye ederim. Tuz diğer şeylerde çok kullanmadıysan tek bir öğünde biraz fazla kullanmak çok farketmez. Ama tavsiyem yulaf kepeği ile yaptığın şeylere tuz pek koymaman. Çünkü et tavuk gibi şeyler tuzsuz ya da az tuzlu olmuyor. Ben onlara normal miktarda tuz atıyorum. Yulaf kepeği de tuzsuz ama baharatlı fena olmuyor.
Çok teşekkür ederim cevabın içiniçim rahatladı ya söylediğin gibi yaptım bugün
sabah yine 1 yağsız yumurta ve kepekli yoğurt yedim
öğlen tavuk sote
akşam kırmızı et sote yağsız
onun üstüne de 1 bardak yarım tatlı kaşığı tarçınlı süt içtim
bilmiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı ama elimden gelen buarkadaşlar nolur ya menüleri yazdıkça yorum yapın doğru yada yanlış diye yoksa yanlış yapıyorum diye tedirgin oluyorum ayrıca suyumu içtim ve yürüyüşümü de yaptım ve
kilo konusuna gelince önceki gün 23 ünde tok karnına 61.8 dim bu sabah aç karnına ve afedersiniz tuvalete çıkmış olarak tartıldım 60.1 çıktım
ben çok sık tuvalete çıkabilen biri değilim bu 1.5 kilo ibre nası düştü tuvalet mi diyet mi anlayamadım yorumları bekliyorum
Yine yeniden dukan :)))
Selam arkadaşlar bugün aldığım kararla doğum sonrası tekrar dukana başladım :)) hayırlı uğurlu olsun :)
Başlangıç tarihim : 25.07.2014
Başlangıç kilom : 80kg
Hedef kilom : 60kg
Boyum : 1.58
Ayrıca regl im ilk yaptığımdaki gibi heves yok bende ama sonucu için yapmaya değer :)) desteğinize ihtiyacım var !!!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun canım hoşgeldin yeniden. Her ne kadar ilk seferde ben burda olmasam da:) Heves olsun ya, sahip olacağın yeni vücudu düşün heveslen
...Kepek benim için çok değerli, hem ekmek yerine hem tatlı yerine hem abur cubur yerine. Miktarı artırsalar ya da sınırlı izinli yerine kullanabilsek çok sevinicem
Merhaba mydilemma,
Yulaf kepeğinin; o evredeki hakkımıza ek olarak, 1 YK ölçüsünde SINIRLI İZİNLİ GRUBUNDA olduğunu okumuştum.
Emin olmak için araştırdım tekrar ve evet, sevinebilirsin; hatırladığım gibiymiş :)
Kaynak: İlkay'ın Dukan Lezzetleri'nde, "27 Kasım 2012 Salı TOLERE GIDALAR" başlığında...
Eki Görüntüle 1201864
Ben de başlayalı 15 gün oldu, yeni yeni eksi görmeye başladım. Zaman bulduğumda yazacağım ama bu sayfayı takipteyim
atak dönemi bu gece itibariyle bitiyor 61.8 tok karnına tartılmıştım başlarken bu sabah 59.8 çıktım yarın sabah nolur bilmiyorum çünkü bugün tuvaletle ilgili sıkıntı vardı ve yarın bayram allahım çikolatayı şekeri gördükçe deliriyorum ve yarın annem bayram yemeği yapıcak ve ben seyire başlıyorum ve kilo alıcam diye çok korkuyorum çünkü kilo veriyo olmaktan çok mutluyum bi akıl verin nolur
Canım bayramdan sonra baslasaydin keske.. dukan tatlilardan yapip yiyebilirsin.nefsini koreltir. Ben baya bozdum son günlerdeama toparlicam inşallah
o kadar vaktim yok canım 1 ay da benim bu kiloları vermem lazım ama benim şekerim çokk çabuk düşer oyüzden böyle oluyorum ama şöyle bi taktiğim var çok tatlı isteyince canım 1 su bardağı süte 1 çay kaşığı tarçın atıyorum bilmiyorum yasak mı ama tek kaçamağım bu olur heralde ama yasak değilse herkese öneriyorum harika bir şeker dengeleyicisidir hemm tatlı ihtiyacı giderir hemde şekerinizi düzenler gider mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?