Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim.. hem de çok karşı resmen gizli diyet yapıyorum :) zayıflayınca fikri değişir inşallah :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam hanimlar bugun 5.gunumu bitirdim.atak 6 gun,yarin son gunu.seyiri iple cekiyorum sebzeyi cok ozledim.atakta gidicek olan kilo 2.5 ti bu sabah itibariyle 2.6 gitti.bakalim yarin sabah tarti ne gostericek :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kolay gelsin, aramıza hoşgeldin Soruların olursa sorabilirsin ben de daha yeni sayılırım ama biliyorsam cevaplarım.

Kolay gelsin, aramıza hoşgeldin Soruların olursa sorabilirsin ben de daha yeni sayılırım ama biliyorsam cevaplarım.

Tesekkur ederim aslinda ben daha once de dukan yapmaya calismistim o donemde de yazardim buraya :))) daha once karatay yapip 20 kg verdim sonra duraklamaya girdim.sok diyetlerden ne bulduysam yaptim.sonra dukan da yaptim bir sure ama motivasyon gidince olmuyor,kolay kolay geri gelmiyor.verdigim kiloyu 1.5 sene korudum.sonra da 1 senede hepsi geri geldi.insallah bu kez dukanla hedefe ulasicam

Sen çok maceralı yollardan geçmişsin gerçekten. Umarım bu son diyet deneyimin olur. Ben önceden de hep biraz tombiştim. Yüzüm de yuvarlak olduğu için malum:) Üniversitedeyken 58-62 aralığındaydım başlarda. Sonra birden baktım 67 olmuşum. Şok oldum, kimseye söyleyemedim bile kilomu Bir zayıflama ilacına başladım bir kaç başarısız denemeden sonra. Ve hayatımda ilk defa 53-54 kiloya indim. 9 ay falan sürdü. Üniveriste 3. sınıfın yazında bu kilodaydım. Sonra iki-üç sene bu kiloyu hemen hemen 58'e falan çıkarak ama hala iyi görünerek korudum. Sonra bir evlendim Resmen arı sokmuş gibiydi. İlk bir sene farketmedim bile. Ama iki senenin sonuna doğru yaklaşırken bir tartıldım, 78.8 olmuştum. Ben 67 kiloyu kimselere söyleyemiyordum Bunu kendime bile zor söyledim, tartı bozuk sandım falan Sonra yine ilaçla zayıflamaya çalıştım olmadı tabi. Büyük ihtimalle bu kilo almamın sebeplerinden biri de daha önce ilaçla vermiş olmamdı zaten. Bir de yasmin tabi onu hiç unutmayacağım. İlaçlarla falan uğraşarak ancak dört beş kilo verip geri aldım.
Dukana 76.4'le başladım. Bugün 68'dim 8.4 kilo verdim yani. 50kusür gün oldu başlayalı. Diyet yapmak benim için gençliğim hatta çocukluğum hep uğraşmakla geçtiğinden öyle korkunç birşeydi ki. Geçenlerde çukulatayı hayatından diyet süresince çıkarmakla mı ilgili ne birşey okumuştum. Kendi kendime hemen yok canım ben yaşayamam dedim. Sonra çok güldüm kendime. E zaten nerdeyse iki aydır yemiyorum ki O kadar eksikliğini de hissetmiyorum. Yani bu demektir ki dukan bana diğer diyetler gibi hissettirmiyor. Bana serbest olanlara odaklanıyorum. Onlarla güzel yiyecekler yapıyorum kendime. Karnımı doyuruyorum tam olarak. Üstelik sağlıklıyım. İlaç kullanırken üflesen düşerdim
Şu anda zayıfken bahsettiğim "ohooo ben eskiden çok kiloluydum, öyle böyle değildim" dediğim kilodayım ve verdiğim kiloların da etkisiylekendimi çok iyi hissediyorum.
Şu an bacak bacak üstüne atıyorum mesela. Farkında bile değildim. Ama bir buçuk ay önce bacak bacak üstüne attığımda bacağımı orda tutabilmek için bir güç harcamam gerekirdi. Hep geri düşmek isterdi. En çok etkileyen şeylerden biriydi bu beni. Çünkü artık sadece bir kaç kilo verip güzel görünecek birisi olmadığımı anlamıştım bunu farkedince. Ben artık kiloları hareketlerini, yaşamını etkileyen birisiydim. 26 yaşında bir kaç çocuklu bir teyze gibi görünüyordum. Hatta bir kaç çocuklu teyzem yaşındaki kadınların bir kısmı da benden çok daha genç ve güzeldi
Sana tavsiyem motivasyonunu topla arkadaşım. Bir deftere neden zayıflamak istediğimi yazmıştım ben. Bu bacak bacak üstüne atma işini, yüzüklerimi geceleri, hatta son zamanlarda gündüzleri bile çıkarmak zorunda kalmamı aklıma gelen herşeyi yazdım. Bazen okuyorum. İstersen sen de yap bunu. Dukan çok da sıkı bir diyet aslında. Çünkü hiç kaçamak yapmaman gerekiyor. Ancak hiç kaçamak yapmazsan diyetin düzenli ilerliyor. Ben yanlışlıkla içtiğim şekerli birşey yüzünden iki hafta çok az kilo verebildim. Sen sakın bakma insanların ay şu kaçamağı yaptım bunu yaptım demesine, bunu rahat rahat anlatmasına. Öyle bir rahatlık o kişinin dukan yapmıyor olduğunu gösteriyor bence kendi farkında olmasa da. Ben hiç bilerek kaçamak yapmadım, yapacağımı da hiç sanmıyorum. Neden yapayım ki amacım ne yani? Bir kaşık nutella yesem nolacak? Tabi ki bir kaşık, bir kaşık bir kutu daha isteyecek canım. Ben kendimi biliyorum. Bu durumda benim o bir kaşığı yememin benim içimdeki isteğe bir faydası var mı? Hiç yok tabi ki.
Önceden iştahlı da sayıldığımdan tatlı pasta dağıtılırdı misafirlikte, tabağımda her çeşidi de sevmediğimden sevdiğim birisi varsa onu bitirirdim ve canım ne çok isterdi bir ikincisini, hatta üçüncüsünü. Bunu şimdi kendi yararıma kullanıyorum. Annemlere gittik mesela misafirliğe, tatlı dağıtıldı benim de elimde dukan ekmeğim vardı, tuzlu kekimsi. Çok da düşkün olduğum bir tatlı. Dedim ki kendi kendime, eh bir beş on dakika oldu, şu anda ben zaten ilk parçayı bitirmiştim yeseydim ve ikincisini canım istiyor olacaktı. Üstelik insanlar daha yarısına gelmemişken bitirdiğim için utanacaktım veya yavaş yemeye çalışıp ızdırap çekecektim. Eh aynı şey, şimdi de yemiyorum o durumda da
Bayramda mesela pikniğe gittik ve taze fındık çıktı ortaya. Ben ona da acayip düşkünümdür. Bir kilo alırım, oturur yerim kabuklarını soya soya. Baktım bir tabak birşey. Dedim yiyebilecek olsaydım çok daha büyük bir işkenceydi bu bana. Herkesden fazla yiyip dikkat çekmeyeyim rezil olmayayım diye uğraşıp duracaktım. Ve o tabak kesinlikle o kadar insan da varken beni tatmin etmeyecekti. Oh mis bütün bunlardan kurtuldum. Hele ki bayram şekeri konusunda... Geçen bayramda kaynanam benden kendi getirdiğimiz bayram şekerini saklamıştı. Neden? Hepsini bitiriyorum diye tabi ki Napsın kadının misafirleri geliyo ama gelin avuç avuç şeker yiyo. Hatta gizli gizli yiyo
Bu diyet bana çok çok iyi geldi arkadaşım. Umarım sen de başarılı olursun. Ve birlikte olmasak da ayrı ayrı eski bol çuval gibi kıyfetlerimize bakıp ben kendime napmışım der ağlarız:)

Ayni duygulari paylasiyoruz uzulerek ve gulumseyerek okudum.su bacak bacak ustune atma olayi bende de takinti 😁 hani bir de bacak bacak ustune atip,bacagin arkasina dolarlar ya e yuh yani derim 😂

İşte ben onu hep yapardım İnsanlarda napıyosun der gülerlerdi. Hiç bilmiyordum zayıf olduğum için yapabildiğimi Meğer öyleymiş

Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu üç gündür biraz artıdayım. Yulaf kepeği karışımım bitti yulaf kepeğini sevmiyorum. Baltalı keçi lorum bitti. Başka bize uygun peynir bulamadım. Moralim çok bozuk Bunları migros sanal marketten alıyordum. Kaç seferdir göndermiyorlar stokta yok diye ve stok yenilemesi yeni yapılmış daha. Kepek karışımını gurmenetten istedim ama peyniri bulamıyorum.
Offf kahvaltıda oturup ağladım bu yüzden, eşim de kızdı buna ağlanır mı diye.
Çok basit bir şey gibi ama insan tutunuyor elindeki kendisine serbest olan bir kaç şeye. Onlar güç veriyor gibi. Onlar da gidiverince elinden dımdızlak kalmış gibi oluyosun.

4.5 ayda 20 kilo verdim dukan amca sayesinde ve su an korumadayim yemekten sonra aksamlari form cayi iciyorum kilomu koruyorum
kilo verdim diye asiri ymiorum tatli hamur isi ucundan aliyorum sadece meyveyi abartmadan yiyorum azimliyseniz basarirsiniz unutmayin

2 gün evvel başlamıştım.Dün azcık annemlere kızdım.Ağladım, sızladım, cipsle kolayla bozdum yarın tekrar başlıycam.spor eşliğinde tabi.

75 kilocuk

55
kilo :)

Son düzenleme:
Bu kadar uzme kendini canim ya.unutma stres kilo vermeye engel en onemli etkenlerden.mis marka light beyaz peynir bize uygun.%3 yag orani.tadini ben cok seviyorum.yalniz kendi suyunu dokup duru su koyup bekletiyorum cunku cok tuzlu.yulaf kepegi artik aktarlarda bile satiliyor.karisim kepegin cok bir farki yok aslinda sadece bizim yaptigimiz krep karisiminin hazirinin toz hali.ben de kepeki sevmiyorum ama cesitli tarifler deniyorum.mumkun oldugu kadar kepek tadini bastiracak sekilde tuketiyorum.mesela eda dukancanin hamburger ekmegi tarifi bir harika.dukan diyeti tariflerim in limonlu kurabiyesi super.bir de kepekten helva denedin mi hic cok guzel oluyor.kepekle tapilmis krepin ustune lahmacun ici hazirlayip yayiyorum.dogru firina.al sana dukan lahmacun harika oluyor cw hic kepek tadi yok 👍😊

Gurbet guzeli bravo 👏👏👏

Gurbet guzeli bravo 👏👏👏

tesekkur ettim cnm bnmmm ya dun arkadasa sorum nasilim diye dediki zyifin zayifi kemik duruyorsun dedi yaa moralim bozulduuu

160 cnm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…