160 cnm yaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu kadar uzme kendini canim ya.unutma stres kilo vermeye engel en onemli etkenlerden.mis marka light beyaz peynir bize uygun.%3 yag orani.tadini ben cok seviyorum.yalniz kendi suyunu dokup duru su koyup bekletiyorum cunku cok tuzlu.yulaf kepegi artik aktarlarda bile satiliyor.karisim kepegin cok bir farki yok aslinda sadece bizim yaptigimiz krep karisiminin hazirinin toz hali.ben de kepeki sevmiyorum ama cesitli tarifler deniyorum.mumkun oldugu kadar kepek tadini bastiracak sekilde tuketiyorum.mesela eda dukancanin hamburger ekmegi tarifi bir harika.dukan diyeti tariflerim in limonlu kurabiyesi super.bir de kepekten helva denedin mi hic cok guzel oluyor.kepekle tapilmis krepin ustune lahmacun ici hazirlayip yayiyorum.dogru firina.al sana dukan lahmacun harika oluyor cw hic kepek tadi yok 👍😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4.5 ayda 20 kilo verdim dukan amca sayesinde ve su an korumadayim yemekten sonra aksamlari form cayi iciyorum kilomu koruyorum
kilo verdim diye asiri ymiorum tatli hamur isi ucundan aliyorum sadece meyveyi abartmadan yiyorum azimliyseniz basarirsiniz unutmayin
Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu üç gündür biraz artıdayım. Yulaf kepeği karışımım bitti yulaf kepeğini sevmiyorum. Baltalı keçi lorum bitti. Başka bize uygun peynir bulamadım. Moralim çok bozukBunları migros sanal marketten alıyordum. Kaç seferdir göndermiyorlar stokta yok diye ve stok yenilemesi yeni yapılmış daha. Kepek karışımını gurmenetten istedim ama peyniri bulamıyorum.
Offf kahvaltıda oturup ağladım bu yüzden, eşim de kızdı buna ağlanır mı diye.
Çok basit bir şey gibi ama insan tutunuyor elindeki kendisine serbest olan bir kaç şeye. Onlar güç veriyor gibi. Onlar da gidiverince elinden dımdızlak kalmış gibi oluyosun.
yakınlarınızda A101 varsa eğer orada peynes lor var mavi poşetli %1 yağ oranıyla ve asla ekşi olmayan muhteşem tadıyla mucize gibi bu diyette. şiddetle öneririm.
Merhaba, peynir konusunu yeni konuşmuştuk arkadaşlarla. Peynire dikkat etmelisin sadece peynirdeki yağ oranına uymayan diğer herşeyi yapan bir tanıdığım 12 kiloyu 6-7 ayda verebilmiş. Baya bir uzamış süresi. Ki daha kötü etkileri de olabilir bünyeye bağlı. Ben Baltalı keçi lorunu kullanıyorum, yağ oranı %1. Bir arkadaş A101lerde peynes marko lor bulmuş o da aynı yağ oranında. Başka bir arkadaşın tavsiyesi Mis light beyaz peynir. %3 yağ oranı. Aslında biraz fazla bir yağ ve beyaz peyniri dukan pek tavsiye etmiyor ama Baltalıyı bir kç seferdir migrosta bulamadım, A101 de evime yakın yok. Şok'tan bu mis light beyazı buldum, tadı çok güzel o açıdan tavsiye ederim. Ama yağ oranı biraz fazla olduğundan az miktar tüketmelisin. Hatta atakta bunu tüketmeyip seyirde başlasan daha iyi olur. Kaanlar lor diğer yandan %3 yağ oranına sahip, Yörsan lor ise %2.2. Ben yörsan bulsam alıcam herkes tavsiye ediyor ama hiçbir yerde bulamadım henüz.Selamm
Yeni katildim. 87kiloyum.
Dukan atakla baslayacagim yarin.
1.5aydir diyetisyene gidiyorum ama sonuc 2kilo!!
Beni ayda 4kilo motive etmeyecek sanirim!
Kilo isi fazla can sikici
Bu surecte size sorularim olacak.
Bu hafta hayat yumirta sut peynir ve kofteyle gececek benim icin.
Peynir konusu ozellikle atakta hangi marka kullaniyorsunuz?
Muratbeyin sürmelisini bilmiyorum o nasıl ki? Ama az yemene gerek yok öyle.Oh oh harika :) ben dun basladim. Muratbey in surmelisiyle :)
Migrosta dun lor peynirine de baktim ama icimden gelmedi..baltalinindi sanirim.
Cok tesekkurler uyari icin.
Ben dunu 6kofte 4yumurta ile kapattim.tabii 2kibrit kutusu peynir de yemisimdir. Bir de krep yaptim yulaf kepegiyle.
Yumurtanin sarisi beni dusunduruyor tabii
Misin light peynirinde %3 diyor. Aynı şey değil mi? Birden fazla mı var ki? Yoksa kalitesiz marka diye öysine sayılar mı basıyorlarZiyadsiyle yagli. Ilk gun tuketmistim ama dun % 11 yag oranli mis in ligt peynirini aldim.
3.gunum bugun.
84.4 kiloyum sabah tartildim.
Ancak bende bagirsak problemi var. Bunun icin gece destek alip tumm icimi bosalttim.
Canım protein kaynaklarını sevmeyen bir insanın bu diyeti yapması çok zor. Başlayıp başlayıp bırakmaksa çok zararlı. O yüzden kendini bir dinle bence. Çalışanlar için ekstra bir zorluğu var evet. Benim mesai saatlerin rahat olduğu için o sıkıntım çok yok.Arkadaşlar selam,
Dukan diyetine belki 5-6 kez başladım ve bıraktım..Hep atak döneminde bırakıyorum çünkü sürekli protein yemekten
sıkılıyorum..Örneğin her öğlen tavuk ya da tavuk suyu çorba içiyorum.Çalıştığım için kendi hazırlama imkanım yok dolasıyla ofisteki ablamıza tavuk yapmak kolay geldiği için sürekli tavuk yiyorum..Sabah yumurta ve peynır sadece..Akşamsa kendi üşengeçliğimden süt içiyorum ve inanılmaz acıkıyorum sonrasında..Canım sürekli tatlı şeyler istiyor.98 kg dan başlıcam yarın ve inmem gereken kg 65..Umarım bu kez başarılı olurum..Bir de şu kepekli krebi bir türlü tutturamadım ve tadınıda hiç sevmedimSiz nasıl dayanıyorsunuz uzun süre yardımcı olursanız sevinirim
Şimdi tatilde olduğun için tabi çok yapacak birşey yok. Umarım kilo almadan dönersin inşallah canım. Dikkat et az ye. Dukan çünkü böyle zamanlarda kalori saymaya devam etmek zorunda kalacağımızı söylüyor. Kaçamak olan günlerde yediklerine dikkat etmelisin. Tabi bu sana zaman kaybettirecektir ama artı görüp moralin bozulmaz umarım. Etleri ye tabi onlara çok yapacak birşey yok. Peyniri çok az tüketmeye çalış. Ama dikkat et tatlılardan uzak dur. İyice bırakmış olursun o zaman çünkü.Kizlar selamen sevdiyim forum ve bende bir seyler yazmaya karar verdim.evet gecen ayin 23 den itibaren dukan diyetindeyim.22 gun filan olfu her halde.cok memnunum.2 kere kacamak yaptim. Oda tatli.5 kilo verdim.ama simdi tatildeyim dikkat ediyorum ama etler bazen zeytinyagi da pismis olmuyor.mecbur yiyorum.peyniz yagli oluyor.daha 10 gun tatildeyim.ama dikkat ediyorum.birde yulaf kepegi getirmistim yanimda ama actim yeni paketdi bocek basmis.yemedim ve burdan bulmam imkansiz.yuruyus yapiyorum.sadece kilo almayayim bu 10 gunde ayni kalsamda olur.siz ne dusunuyorsunuz alirmiyim kilo? Tartilamiyorumda.65te basladim geldigimde tatile 60dim.insallah 60 gorurum eve gidince tartida
Canım protein kaynaklarını sevmeyen bir insanın bu diyeti yapması çok zor. Başlayıp başlayıp bırakmaksa çok zararlı. O yüzden kendini bir dinle bence. Çalışanlar için ekstra bir zorluğu var evet. Benim mesai saatlerin rahat olduğu için o sıkıntım çok yok.
Krebi tutturamıyorsun madem onu boşver başka şeyler yap kepekle. Çok güzel tarifler var internette. Hatta yulaf kepeğini bırak doğalsanın yulaf kepeği karışımı var. İçine sadece azıcık süt bile katsan krep oluyor. Hem herşey onunla daha güzel. Ama bu şekilde çeşitlendirmeyerek devam edemezsin elbette. Yediklerini çeşitlendir. Akşam zaten evdesin niye sadece süt içesin ki. Normalde ne yiyorsun ki akşamları, hep dışarıdan mı o yüzden mi dukandayken üşeniyosun? Üşeniyorsan da her zaman değil tabi ama bazen gidip şu çevirerek kızarttıkları tavuklardan alabilirsin. Derisini ayırıp yersin. Ben mesela balık alıyorum fileto yaptırıp ya da temizletip balığına göre. Sonra buzluğa tek öğünlük olarak ayrı ayrı poşetlerde atıyorum. Öğle yemeklerimin çoğunda çıkarıyorum bir balık mikrodalga poşetinde altı dakikada pişiriyorum. Sadece baharatla ve birazcık limonla. Öğlenleri madem işyerinde çok yiyemeyeceksin, internetten araştır tarifleri ve deneyip beğendiğin birşeyleri, mesela kek, poğaça, pita ekmeği gibi işyerine götür. Yanında da füme et götürürsün mesela bir de küçük light yoğurt. Gayet güzel bir öğün olur. Kırmızı et de yiyebilirsin. Çok yağlı antrikot falan değil ama kasaptan bonfile alıp tavada on dakikada çok yüksek ateşte kızartıp yiyebilirsin. Ama çok çok ince olmalılar bunun için. Kasabına o şekilde yaptırırsın. Kahvaltı için öncelikle dediğim gibi yulaf kepekli tarifleri araştır. Sonra diyetine uygun bir peynir bul. Biz daha yeni konuştuk mesela peynir meselesini önceki mesajları inceleyebilirsin. Peynirin yağ oranına çok dikkat etmelisin çünkü dukan fazla yağlı peyniri en büyük kaçamaklardan sayıyor. Sabahları ayrıca yumurta haşlamak ve polonezin hindi fümesi, et fümesi, bazı markaların çemensiz pastırmaları kurtarıcı oluyor tavsiye ederim.
Ayrıca çok yağsız bir etten kıyma yaptırıp köfte yapabilirsin. İçine ekmek yerine kepek koyabilirsin. Ben kepek de koymuyorum baharatla karbonatla yapıyorum güzel oluyor. Ama sakın hazır kıymalardan alma onlar çok yağlı bizim için.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ama başlamadan önce çok iyi düşün. Boşa başlayıp bırakıp vücudunun kafasını karıştırma. Kilo verme sebeplerini düşün. Eğer sonuna kadar devam edemeyeceksen hiç başlama. Çünkü çok daha hata affeden ve kolay diyetler de var piyasada. Ben onlara güvenmesem de.
Eveeeet bozdum.cunku aksam gittigimiz restoranda uygun hic bir sey yoktu.gezi sonrasida ac oldugumdan mecbur kaldim.bence kilo aliyorum yavas yavas.cunku etler yagli, peynir yagli yulaf yok, su fazla icemiyorum.daha 10 gun burdayim.cok uzgunum coooook.tatilin tadini bile cikaramiyorum.offfff dukan amcaaaa offffffŞimdi tatilde olduğun için tabi çok yapacak birşey yok. Umarım kilo almadan dönersin inşallah canım. Dikkat et az ye. Dukan çünkü böyle zamanlarda kalori saymaya devam etmek zorunda kalacağımızı söylüyor. Kaçamak olan günlerde yediklerine dikkat etmelisin. Tabi bu sana zaman kaybettirecektir ama artı görüp moralin bozulmaz umarım. Etleri ye tabi onlara çok yapacak birşey yok. Peyniri çok az tüketmeye çalış. Ama dikkat et tatlılardan uzak dur. İyice bırakmış olursun o zaman çünkü.
Çok üzgünüm canımEveeeet bozdum.cunku aksam gittigimiz restoranda uygun hic bir sey yoktu.gezi sonrasida ac oldugumdan mecbur kaldim.bence kilo aliyorum yavas yavas.cunku etler yagli, peynir yagli yulaf yok, su fazla icemiyorum.daha 10 gun burdayim.cok uzgunum coooook.tatilin tadini bile cikaramiyorum.offfff dukan amcaaaa offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?