Ben baya bir süre peynir kullanmadan da devam ettim aslında. Senin de kilo fazlan çok olduğuna göre motivasyonun çok güçlü olmalı canım. Benim öyleydi. Hiç bir zorluk yıkamaz bizi:) Mikrodalgan var mı?83.3 olmusumm.. 4.gunum dukanda.
Simdi baktim peynire tekrar.. benimki icim markaymis
Bunu tuketeyim azar azar bari naapayim..
Sabrim devam ederse bu dukan kilo vermeye birebir..
Mikrodalgada dört dakikada kek yapıyorum ben karıştırması da iki dakika sürüyor ancak. Onu tavsiye edecektim. Doğalsan yulaf kepeği karışımı 3 kaşık 1 yumurta biraz tarçın iki yemek kaşığı tatlandırıcı, bir çay kaşığı kabartma tozu, bunları ıslatacak kadar (yarım çay bardağı falan) süt karıştırıyorum dört ayrı küçük cam kaba koyuyorum en yüksek derecede dört dakika pişiriyorum. Çok güzel oluyor. Tavsiye ederim sana daFazla olmaz mi?! Ben kendimi 70iken mutlu hissediyordum aslinda. Hic 60lar olmadim.
Yani 14-15 kilo beni mest eder..
Mikrodalgam var
Ben 1/1 yapıyorum. 5/5 denedim bayram tatilinde birşey değişmedi.Bir de bugyn atak son gunum.
Hep eeyir mi ilerlemeli bundan sonrasi icin?
Bazisi 5gun atak 5gun seyir yapmis.
Ama su kesin heralde fazlaliktan kurtulana kadar seyir devam edecek.
Minimum 3-4ay surer sanirim..
Hadi hayirlisi
mydilemma .!.:Mikrodalgada dört dakikada kek yapıyorum ben karıştırması da iki dakika sürüyor ancak. Onu tavsiye edecektim. Doğalsan yulaf kepeği karışımı 3 kaşık 1 yumurta biraz tarçın iki yemek kaşığı tatlandırıcı, bir çay kaşığı kabartma tozu, bunları ıslatacak kadar (yarım çay bardağı falan) süt karıştırıyorum dört ayrı küçük cam kaba koyuyorum en yüksek derecede dört dakika pişiriyorum. Çok güzel oluyor. Tavsiye ederim sana da
Yani bir gün saf protein ertesi gün sebze protein, ya da beş gün üst üste saf protein sonraki beş gün üst üste sebze proteinMozaik pasta yaptik.. bi kasik agzima atmamak icin direndim resmen. Tatli ihtiyacim cook..
Onceden suzme yogurda tatlandirici karistirip puding gibi yerdim.
Bunu deneyecegim.
1/1 5/5 nasil oluyor :) cahiligime verinizz..
Zaten seyirde eklenecek hi sebze var. Cok keyfsiz..
Ama kilo verdikce cokta onemli degil..
Ben ikinci ayımı bitirmek üzereyim 8,5 kilo verdim.Bir de sen ne kadar surede kac kilo verdin?
Umutlanmak istiyorumm
Ya ben hemen bırakmayacağım. İki aydır içiyorum bir zararı yok gibi. Atakta bile içtim ben. Daha bir çok var evde az az içerim o bitince bırakırım. Normalde hiç taviz vermiyorum diyetimden ama bunun içeriğinde de yasak birşey yok ki. O yüzden anlamıyorum niye yasak. Bence katkı maddeleri var sağlık için iyi değil falan diye uygun görmemiştir dukan koçları.Aa ben de iciyordum asitliden iyidir diye.
Soyledigin iyi oldu.
Icmeden dyramam (sigara kullaniyotum)
Zeroya talim o zaman!
Aa ben de iciyordum asitliden iyidir diye.
Soyledigin iyi oldu.
Icmeden dyramam (sigara kullaniyotum)
Zeroya talim o zaman!
Normal mi:) Onun içinde şeker var ki görmedin mi? Tadı da şekerli zaten yani farketmemen imkansız. Kalori hesabı yapmıyoruz biz bu diyette o yüzden kalorisi değil önemli olan içindeki yağ ve karbonhidrat miktarı.Kızlar ben normal ice tea içiyordum çok mu kalorili içmeyim ya light da hiç görmedim sanki ya
herkese merhaba.2012 yılında dukan yapıp,2.5 ayda 14 kilo vermiş biri olarak,eskilerden kimseyi görür müyüm die bi bakayım dedim ama çok sakinleşmiş burası..benim başladığımda topik baya hareketliydi.geçmiş yaklaşık bi 20 sayfaya falan hızlıca baktım,diyeti yaparken de,şuan da bu diyeti yapmak isteyenlere en önemli önerim mutlaka kitabı okuyarak başlamaları.azimle yapan herkesinde bu diyetle kilo vereceğine eminim :) benim bünyem çok zor kilo verir,ayda 1 kilo bile benim için hayaldi.dukana başlarken 5 kg bile zor weririm sanırım diyordum ama çok şükür 14'e kdr çıktı :) şuan korumadayım..hepinize sabır ve diyetinizde bol eksiler diliyorum..umarım su gibi kolayca aksın gitsin fazla kilolar bedenlerinizden..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?