ne kadar güzel korumadasın Allah bize de nasip etsin.Tebrik ederim
Merhaba Love1 ben geçmişi okumuştum. Seni tanıyorum. Güçlendirmede daha da kilo vermiştin sanırım sen. Koruma nasıl gidiyor? Uğradığına sevindim bu arada, burada hiç tecrübelilerden yok artık.herkese merhaba.2012 yılında dukan yapıp,2.5 ayda 14 kilo vermiş biri olarak,eskilerden kimseyi görür müyüm die bi bakayım dedim ama çok sakinleşmiş burası..benim başladığımda topik baya hareketliydi.geçmiş yaklaşık bi 20 sayfaya falan hızlıca baktım,diyeti yaparken de,şuan da bu diyeti yapmak isteyenlere en önemli önerim mutlaka kitabı okuyarak başlamaları.azimle yapan herkesinde bu diyetle kilo vereceğine eminim :) benim bünyem çok zor kilo verir,ayda 1 kilo bile benim için hayaldi.dukana başlarken 5 kg bile zor weririm sanırım diyordum ama çok şükür 14'e kdr çıktı :) şuan korumadayım..hepinize sabır ve diyetinizde bol eksiler diliyorum..umarım su gibi kolayca aksın gitsin fazla kilolar bedenlerinizden..sevgiler..
Merhaba arkadaşım, benim ilk yirmi günümde kaç gitmiş diye baktım şimdi. 4,2 gitmiş. Şuan 68. günümdeyim ve giden kilom 9,4. Bence çok iyi. Sen önceki diyet deneyimlerine bakma bence. Onlarla sonuçta koruyabildin mi verdiğin kiloyu ya da hedefine ulaşana kadar devam edebildin mi? Dukanın güzel yanı hedefimize bizi ulaştırması ve korumamızı sağlaması. Yoksa hızlı kilo verdiren bir diyet değil zaten ilk bir kaç günlük atak dışında. Ki o evrenin de daha çok su kaybı olduğunu biliyoruz.Selam hanımlartelefona bildirim gelmeyince topike yazan yok sanıyordum meğerse gelen giden oluyormuş
20 günde giden 5.5 kg,yavaş gidiyor diye düşünüyorum.daha önceki diyet deneyimlerimde daha hızlı giderdi
Merhaba Love1 ben geçmişi okumuştum. Seni tanıyorum. Güçlendirmede daha da kilo vermiştin sanırım sen. Koruma nasıl gidiyor? Uğradığına sevindim bu arada, burada hiç tecrübelilerden yok artık.
Haftada sadece bir gün ama sonuçta ömür boyu. Ömür boyu olunca korkutucu oluyor elbette. Güçlendirmeyi yapıp korumada kilo alan iki tanıdığım var da o yüzden çok korkuyorum ben. Ama onlar korumayı yapmıyorlar tabi. Güçlendirmeyi bitirmeye korkmuştunuz siz de hatırlıyorum. Bu diyet sırasında çok kolay geliyor ama insan ideal kilosundayken ve aylar yıllar geçmişken haftada bir bile olsa zorlayacaktır.merhaba :) evet ben güçlendirmede de 2,5 kg vermiştim.ama kendimde ve çevremde gördüğüm birçok örmekte olduğu üzere,güçlendirme de verilen ekstra kilolar korumada geri alınıyor,,o yüzden ben tavsiye olarak güçlendirmede kilo vermeye çaba gösterip gereksiz yere uzatmayın derim.çünkü ben güçlendirmeyi bu yüzden haddinden fazla uzatmıştım.korumada sapıtmadığın sürece iyi gidiyor.ben 51 ile korumaya geçmiştim 2013 şubatta,genelde 53-53.8 arası gidip geliyorum fkaat bazen abarttığım durumlarda 54 kg olabiliyor.protein günlerini aksatmamak çok önemli.ben artık proteinden çok sıkıldım o yuzden düşe kalka idare etmeye calısıyoruz işte :)
Haftada sadece bir gün ama sonuçta ömür boyu. Ömür boyu olunca korkutucu oluyor elbette. Güçlendirmeyi yapıp korumada kilo alan iki tanıdığım var da o yüzden çok korkuyorum ben. Ama onlar korumayı yapmıyorlar tabi. Güçlendirmeyi bitirmeye korkmuştunuz siz de hatırlıyorum. Bu diyet sırasında çok kolay geliyor ama insan ideal kilosundayken ve aylar yıllar geçmişken haftada bir bile olsa zorlayacaktır.
Ben zaten hep protein ağırlıklı beslenirdim. O yüzen sorun yaşamıyorum. Sebze sevmiyorum, o yüzden çok da zorlanmam gibi geliyor ama bakalım nasıl olacak. Yazdığın iyi oldu bunu çünkü ben de güçlendirmeyi baya bir süre bırakamazdım herhalde.yani ben dikkat etmeme rağmen korumada o ekstra 2 kiloyu cok cabuk aldım mesela.ama ondan sonra sabitlendim sayılır,o yuzden boşa uzatmayın guclendırmeyı diorum.korumada adam akıllı gidilirse sorun olmuyor ama işte ömür boyu pro evet artık zor gelıyor.et ürünlerinden özellıkle tavuktan artık tiksindim ben meselabi yerden sonra artık spora daha cok onem wermek gerekıyor işte.
Ben zaten hep protein ağırlıklı beslenirdim. O yüzen sorun yaşamıyorum. Sebze sevmiyorum, o yüzden çok da zorlanmam gibi geliyor ama bakalım nasıl olacak. Yazdığın iyi oldu bunu çünkü ben de güçlendirmeyi baya bir süre bırakamazdım herhalde.
Seyirdeyim, 68 gün oldu. 76.4 başladım şu an 67.0'yim. 9.4 kilo verdim yani. Hedefim dukana göre 58, ama daha önce bu kadar kilo almadan maksimum kilom da daha azken testi yaptığımda 54 vermişti. Ben de 54 kilo iken kendimi çok iyi hissediyordum. O yüzden hedefim 54. Toplamda 22 vericem yani daha yarı olmadı.sen şuan hangi evredesin? kaç kg verdin ve hedef ne?
Seyirdeyim, 68 gün oldu. 76.4 başladım şu an 67.0'yim. 9.4 kilo verdim yani. Hedefim dukana göre 58, ama daha önce bu kadar kilo almadan maksimum kilom da daha azken testi yaptığımda 54 vermişti. Ben de 54 kilo iken kendimi çok iyi hissediyordum. O yüzden hedefim 54. Toplamda 22 vericem yani daha yarı olmadı.
Selamm..bende dukancıyım aranıza katılıp bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum..ben 65 kilo ile dukana başlayıp 15 kilo verdim.tüm evreleri tamamladım.hatta güçlendirme evresinde fazladan4 kilo verdim.50 kiloya kadar düştüm.çok çok güzeldi herşey.koruma evresinde kendimi kaybedip çılgınlar gibi yemem sonucu 1 yılda verdiğim kiloların 7 sini geri aldım.dr tavsiyesi ile bir kısmını,sigarayı bırakınca da bir kısmını alfım.şimdi54-57 aradı gidip geliyorum.ilk 6 ay 52-54 arasıydım.şimdi korkum dahada kilo alıp eski halime dönmek.bunu engellemek için bazen haftada 2 bazen3 kez sadece protein yiyorum.işe yarıyor gibi ama artık proteinden bunalmaya başladım.acaba haftada bir protein günü diğer günler başka bir diyet yapıp hafta sonlarıda deli gibi yesemmi diyorum:))öyle garip bir iştahım varki tarifi mümkün değilyemeyincede çok mutsuz oluyorum ama zayıf olarakta kalmak istiyorum:)kısacası ne yspacağımı bilemiyorum.bana önerileriniz ne olabilir?sevgiler..
öncelikle malesef eski yeme düzenimize dönmemiz durumunda,eski kilolara dönmemiz kaçınılmaz bi sonben dikkat ettiğim halde aldım güçlendirmede verdiğim ekstra 2 kiloyu ama şu konu da senle hemfikirim,insan bi süre sonra proteinden bıkıyor eskiden bende o kdr kolay geçirirdim ki pro günlerini,şimdi artık bi eziyet haline geldi ama yok illa vazgecemiyorum diyorsunda,bence haftada 2 pro yap,diğer gunler abartmadan normal geçir ve illa hafta sonlarıda kaçamak yapacaksan bu makul sınırda olsun.deli gibi olmasın yani :) ve bunu tolere etmesi için vücudunun,spora ağırlık ver.haftada 3-4 kez enaz yarım st fln yürü.benim aklıma gelen bi tek bu oldu nacizane olarak :)[/QUOTE
Teşekkür ederim önerilerin için.spor olarak yoga yapıyordum çok da işe yarıyordu ama 2 aydır türkiyede tatilde olduğum için bırakmıştım.kilo alışımda sporu bırakmamında etkisi olmuştur.bugün tekrar başladım yogaya.yemek olayını abartmadan yiyorum aslında.yemek sonrası abur cubur olayım abartı oluyor ama:))özellikle protein perşembedi ertesinde çılgınlar gibi yiyorum.kendimi frenleyemiyorum ne yazıkki(
Saat sayıyorum resmen.siz protein perş ve diğer günler ne yiyorsunuz?mesela neyi ne kadar yiyorsunuz?meyve?karbonhidrat
Merhaba, ilk başta doktor tavsiyesi ile kilo aldım demişsiniz onu anlayamadım ben. Diyetisyen yardımıyla kilo mu aldınız? Yazdıklarınız beni çok korkuttu, korumada kilo almak en büyük korkumSelamm..bende dukancıyım aranıza katılıp bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum..ben 65 kilo ile dukana başlayıp 15 kilo verdim.tüm evreleri tamamladım.hatta güçlendirme evresinde fazladan4 kilo verdim.50 kiloya kadar düştüm.çok çok güzeldi herşey.koruma evresinde kendimi kaybedip çılgınlar gibi yemem sonucu 1 yılda verdiğim kiloların 7 sini geri aldım.dr tavsiyesi ile bir kısmını,sigarayı bırakınca da bir kısmını alfım.şimdi54-57 aradı gidip geliyorum.ilk 6 ay 52-54 arasıydım.şimdi korkum dahada kilo alıp eski halime dönmek.bunu engellemek için bazen haftada 2 bazen3 kez sadece protein yiyorum.işe yarıyor gibi ama artık proteinden bunalmaya başladım.acaba haftada bir protein günü diğer günler başka bir diyet yapıp hafta sonlarıda deli gibi yesemmi diyorum:))öyle garip bir iştahım varki tarifi mümkün değilyemeyincede çok mutsuz oluyorum ama zayıf olarakta kalmak istiyorum:)kısacası ne yspacağımı bilemiyorum.bana önerileriniz ne olabilir?sevgiler..
Canim ben dondum tatilden.atakla basladim.1 kilo almisim sadece oda gitti zaten.bastan basladim .eylulun 12si dogum gunum 57 olmak istiyorum.su an 61.3 kgdayim.evet hizli olmuyor ama zorlicam 57 olucam insallah:)Çok üzgünüm canımKeşke tatil öncesi yeterli hazırlık yapsaydın. Ama olan olmuş artık. Az yemeye çalış. Gelince yeniden başlarsın artık. İlki gibi hızlı olmaz ama..
50 kiloya düştüm ben.dukanın verdiği olmam gereken kilonun da altına indim.ilk başta herşey güzeldi.ama saç dökülmesi,kabızlık ve hemoroid şikayetiyle gittiğim dr eski kilomu ve yeni kilomu duyunca ve bu hıxlı kilo vermemin 4 ayda olduğunu dıyınca protein diyetini acilen sonlandırıp,sağlıklı yeme düzenine geçmemi ve boy kilo oranına bakınca 4 kilo alarak en az 54 kilo olmam gerektiğini söyledi.ayrıca protein ağırlıklı beslenmenin kanseri tetiklediğinide belirttiMerhaba, ilk başta doktor tavsiyesi ile kilo aldım demişsiniz onu anlayamadım ben. Diyetisyen yardımıyla kilo mu aldınız? Yazdıklarınız beni çok korkuttu, korumada kilo almak en büyük korkumNormal protein perşembeleriyle koruyamayacak mıyız yani kilomuzu?
Bu durumda güçlendirmeyi tam yapmadınız yani sağlıksız olduğu için öyle değil mi? Yanlış anlamayın ben sadece kendim için bir referans olsun diye soruyorum. Sonrasında kilo almaktan korkuyorum da.50 kiloya düştüm ben.dukanın verdiği olmam gereken kilonun da altına indim.ilk başta herşey güzeldi.ama saç dökülmesi,kabızlık ve hemoroid şikayetiyle gittiğim dr eski kilomu ve yeni kilomu duyunca ve bu hıxlı kilo vermemin 4 ayda olduğunu dıyınca protein diyetini acilen sonlandırıp,sağlıklı yeme düzenine geçmemi ve boy kilo oranına bakınca 4 kilo alarak en az 54 kilo olmam gerektiğini söyledi.ayrıca protein ağırlıklı beslenmenin kanseri tetiklediğinide belirtti(sebze ağırlıklı ve abartmadan beslenmek gerektiğini bende biliyorum ama uygulayamıyorum.dukan diyeti hızlı kilo vermekte ve tokluk hissi nedeniyle benim için daha yapılabilir.sağlıksız olduğunu düşünüyorum.çünkü hemoroid oluşumun tek sebebi bu şekilde beslenmek ((
Bence atak yapacaksan da iki üç günden fazla yapma. Bünyen iyice alışır zaten bırakıp tekrar başlamakla bozulmuş düzen. Callanetics denilen egzersizler var onbeş günde bile çok etkili onları deneyebilirsin. Onbeş günde üç kilo eğer çok çok fazlan yoksa vermen zor. Ben on-onbeş günde bir kilo verince seviniyorum hiçbir kaçamağım olmadığı halde diyetin başından beri.Arkadaslar onemli.cevaplarsaniz cooook mutlu olurum.kilo vermem cok yavasladi.cunku yeniden basladim.4 gun kacamak yaptim.15 gun sonra dogum gunum var ve eger 3 kilo vermek istiyorum ama gram gitmiyor.sebzesiz sadece saf protein yani atakla devam etsem olurmu? Baska oneriniz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?