Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bana da süt tozu kullanmadan yapabileceğim kek ya da bisküvi tarifi verebilecek var mı acaba.Süt tozu bulamadım Köpük diye bir şey denedim ama felaketti.

Bana da süt tozu kullanmadan yapabileceğim kek ya da bisküvi tarifi verebilecek var mı acaba.Süt tozu bulamadım Köpük diye bir şey denedim ama felaketti.
Mikrodalgan varsa bir tarifim var. Tencerede de fincan keki olarak yapılabiliyor ama çok güzel olmayabiliyor o zaman. Ya da ben beceremiyorum pek. Bir de süt tozu kullanmadan yapılan tarifler ancak "yulaf kepeği karışımı" kullanıyorsan güzel oluyor. Normal yulaf kepeği öyle güzel kabarmıyor ve tadı çok yoğun oluyor.

Mikrodalga keki için;
3 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı, 1 yumurta, biraz tarçın, 2 yemek kaşığı tatlandırıcı, 2 çay kaşığı kabartma tozu, bir çay bardağı kadar süt.
Bunları normal kaşıkla karıştırıyorum. Sütün miktarından çok emin değilim ama yoğunluğu normal kek hamurundan biraz daha yoğun ama katı gibi değil sıvı gibi olacak. Dört küçük kasemsi kaba bir buçuk, ikişer kaşık paylaştırıp mikrodalgada en yüksek derecede 4 dakika pişiriyorum.

mikrodalgamda yok maalesef yinede teşekkürler.Peki yulaf kepeği karışımını seyirde yiyebiliyormuyum acaba.
Tabi ki, ben de seyirdeyim zaten. Ama iki kaşık yulaf yerine üç kaşık yulaf kepeği karışımı tüketmeliyiz. İçinde başka şeyler de olduğu için üç kaşığı ancak iki kaşık yulaf kepeğine denk geliyormuş. Doğalsan markasında var sadece bu arada.

iyi akşamlar arkadaşlar

bugün atak 4. günüm bitti çok şükür kaldı 2 gün yarın tartılıcam bakayım kaç kilo olmuşum atakta 2.2 verirsin yazmıştı ama bence daha fazla vericem hadi hayırlısı:)

tarif içinn teşekkürlr canım

Atak bitti ve seyire başladım. Tam 1 hafta da 3 kg 300 gr verdim. Ama sanırım ekspres e geçince çok daha yavaşlayacak. NE dersiniz?

Atak bitti ve seyire başladım. Tam 1 hafta da 3 kg 300 gr verdim. Ama sanırım ekspres e geçince çok daha yavaşlayacak. NE dersiniz?
süpersin canım kaç kiloyla başlamıştın çok iyi vermişsin çünkü seyirle devam etsen daha etkili tabi ama verilecek kilon az ise ekspres te yapabilirsin.. okudugum yorumlardan anladıgım kadaryla ekspresle daha az kılo verilmiş...

96,3 ile başladım. Şuan 93 üm ama bugün adet oldum bu hafta sonu daha çok gider bence. Ya ekspres daha rahat diye onu yapim dedim. Meyvesi, kuruyemişi, ödülü var en azından. Seyirde bunlar yok. Ekspres sürekli tekrarlanarak daha uzun zamanda ama daha rahat kilo veriliyormuş. Bilemedim. Forumlarda da yazdım ekspresle iligli bilgisi olan var mı diye cevap alamadım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dukan-express-diyeti.723230/
orada detaylı bilgi var sayfa hazırladım ama kimse yok ben dukan ekspress yapıyorum daha rahat ekstra evde yapabileceğin spor ve iksirlerle süreci dukan dan bile hızlı geçirebilirsin sonuçta psikoloji de önemli sevmeye sevmeye dukan yapmaktansa severek ama ekstra şeylerle destekleyerek ekspresste de aynı sonucu alabilirsin gelirsen beklerim beraber yapalım benim bugün saf protein günüm yarın da sebze eklenecek

Gelirim valla. Destekle yapmak çok daha güzel olur. Benimde bugün sp + sebze günüm. yarın Meyve eklenecek. 1 gün var aramızda

evet kızlar uyanır uyanmaz tartıya koştum veeee tam tamına 80 kg olmuşum 5 günüm bitti ve tam giden 3 kilo aslında bugunde atak günümün son günü ama bugun arkadaşlarla buluşucaz oyuzden protein+sebzeye geçicem böylesi benim için daha iyi yemekte sebzeli et yanında ayran gönül rahatlıgıyla yiye bilirim

9. günün sonunda bende bugün tas tamam 4 kilo verdiğimi gördüm. ekspres yapmaktanda vazgeçtim seyirle devam edicem. Hızı görünce gaza geldim. :)

slm kolay gelsin bende dukan diyeti yapmak istiyorum atakta nler yaptınız nasıl beslendiniz light ürünmü kullandınız

Evet hep ligth ürün kullandım . ama iş yerim de ve misafirliğe gittiğimde öyle bir imkanım olmadığı için et tavuk yoğurt gibi şeyleri tercih ettim.

Hep light ürün kullanıyoruz ama asıl mesele tükettiğimiz ürünlerde karbonhidrat olmaması ve yağ oranının et ürünleri için %10, süt ürünleri için %2'yi geçmemesi.
Yani normal evde yapılmış yağlı bir yemeği et yemeği bile olsa yemiyoruz. Etlerimizi yağsız pişiriyoruz. Tavuk ve balığı da aynı şekilde. Ben bunun için ya normal fırını kullanıyorum, ya mikrodalga ya da yağsız tavada kızartıyorum.
Ben misafirliğe giderken kendi yiyeceklerimi götürüyorum. 5 gün kalacağım zaman bile bu şekilde yaptım.
On kiloyu geçti artık verdiğim.

Tebrik ederim canım:) Ama eğer arkadaşlarınla dışarı çıkıyorsan evde yemeyecekseniz atağa devam etmende bir sakınca olmaz çünkü dışarıda tavuk veya balık ızgaraları yiyebiliyoruz. Ben sıkıntı yaşamıyorum pek. Evde yiyecekseniz de onların yağlı şekilde yaptığı ev yemekleri yine dukana aykırı olacaktır. O zaman da kendi yiyeceğini evden götürebilirsin. Eminim arkadaşların verdiğin kiloları da görünce anlayışla karşılarlar. Protein sebze günleri biraz sebzenin sınırlı olmasından biraz da sebzeli yemeklerin hep yağlı pişirilmesinden dolayı dışarıda benim için ataktan daha kolay geçmiyor.

teşekkur ederim canım ...evde yapıp yedık ben kendımınkını yagsız bi şekılde sote yaptırdım :) yanında salata ve ayran içtim pılav ve corba yemedım ...bu dıyet super gerçekten cok iyi kilo verdim dahada vericem ya bide midem küçülmüş cok az yıyorum doyuyorm

Merhabalar..Ben de dukan a basliyali tam 1hafta oldu.bazi aksamlar midem cok bulaniyor et,tavuk yemekten AMA Bunun disinda bi sikinti yasamiyorum.67kilo ile basladim simdi 64kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…