Mikrodalgan varsa bir tarifim var. Tencerede de fincan keki olarak yapılabiliyor ama çok güzel olmayabiliyor o zaman. Ya da ben beceremiyorum pek. Bir de süt tozu kullanmadan yapılan tarifler ancak "yulaf kepeği karışımı" kullanıyorsan güzel oluyor. Normal yulaf kepeği öyle güzel kabarmıyor ve tadı çok yoğun oluyor.Bana da süt tozu kullanmadan yapabileceğim kek ya da bisküvi tarifi verebilecek var mı acaba.Süt tozu bulamadımKöpük diye bir şey denedim ama felaketti.
Tabi ki, ben de seyirdeyim zaten. Ama iki kaşık yulaf yerine üç kaşık yulaf kepeği karışımı tüketmeliyiz. İçinde başka şeyler de olduğu için üç kaşığı ancak iki kaşık yulaf kepeğine denk geliyormuş. Doğalsan markasında var sadece bu arada.mikrodalgamda yok maalesefyinede teşekkürler.Peki yulaf kepeği karışımını seyirde yiyebiliyormuyum acaba.
tarif içinn teşekkürlr canımMikrodalga keki için;
3 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı, 1 yumurta, biraz tarçın, 2 yemek kaşığı tatlandırıcı, 2 çay kaşığı kabartma tozu, bir çay bardağı kadar süt.
Bunları normal kaşıkla karıştırıyorum. Sütün miktarından çok emin değilim ama yoğunluğu normal kek hamurundan biraz daha yoğun ama katı gibi değil sıvı gibi olacak. Dört küçük kasemsi kaba bir buçuk, ikişer kaşık paylaştırıp mikrodalgada en yüksek derecede 4 dakika pişiriyorum.
süpersin canımAtak bitti ve seyire başladım. Tam 1 hafta da 3 kg 300 gr verdim. Ama sanırım ekspres e geçince çok daha yavaşlayacak. NE dersiniz?
96,3 ile başladım. Şuan 93 üm ama bugün adet oldum bu hafta sonu daha çok gider bence. Ya ekspres daha rahat diye onu yapim dedim. Meyvesi, kuruyemişi, ödülü var en azından. Seyirde bunlar yok. Ekspres sürekli tekrarlanarak daha uzun zamanda ama daha rahat kilo veriliyormuş. Bilemedim. Forumlarda da yazdım ekspresle iligli bilgisi olan var mı diye cevap alamadım.
Tebrik ederim canım:) Ama eğer arkadaşlarınla dışarı çıkıyorsan evde yemeyecekseniz atağa devam etmende bir sakınca olmaz çünkü dışarıda tavuk veya balık ızgaraları yiyebiliyoruz. Ben sıkıntı yaşamıyorum pek. Evde yiyecekseniz de onların yağlı şekilde yaptığı ev yemekleri yine dukana aykırı olacaktır. O zaman da kendi yiyeceğini evden götürebilirsin. Eminim arkadaşların verdiğin kiloları da görünce anlayışla karşılarlar. Protein sebze günleri biraz sebzenin sınırlı olmasından biraz da sebzeli yemeklerin hep yağlı pişirilmesinden dolayı dışarıda benim için ataktan daha kolay geçmiyor.evet kızlar uyanır uyanmaz tartıya koştum veeee tam tamına 80 kg olmuşum5 günüm bitti ve tam giden 3 kilo aslında bugunde atak günümün son günü ama bugun arkadaşlarla buluşucaz oyuzden protein+sebzeye geçicem böylesi benim için daha iyi yemekte sebzeli et yanında ayran gönül rahatlıgıyla yiye bilirim
teşekkur ederim canım ...evde yapıp yedık ben kendımınkını yagsız bi şekılde sote yaptırdım :) yanında salata ve ayran içtim pılav ve corba yemedım ...bu dıyet super gerçekten cok iyi kilo verdim dahada vericemTebrik ederim canım:) Ama eğer arkadaşlarınla dışarı çıkıyorsan evde yemeyecekseniz atağa devam etmende bir sakınca olmaz çünkü dışarıda tavuk veya balık ızgaraları yiyebiliyoruz. Ben sıkıntı yaşamıyorum pek. Evde yiyecekseniz de onların yağlı şekilde yaptığı ev yemekleri yine dukana aykırı olacaktır. O zaman da kendi yiyeceğini evden götürebilirsin. Eminim arkadaşların verdiğin kiloları da görünce anlayışla karşılarlar. Protein sebze günleri biraz sebzenin sınırlı olmasından biraz da sebzeli yemeklerin hep yağlı pişirilmesinden dolayı dışarıda benim için ataktan daha kolay geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?