Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar..Ben de dukan a basliyali tam 1hafta oldu.bazi aksamlar midem cok bulaniyor et,tavuk yemekten AMA Bunun disinda bi sikinti yasamiyorum.67kilo ile basladim simdi 64kiloyum.
Hoşgeldin aramıza. Eğer balık yeme alışkanlığın yoksa onu deneyebilirsin bence. Ben özellikle buzlukta temizlenmiş şekilde saklayıp çıkarıp buzunu çözdürmeden mikrodalgada pişirmeyi çok pratik buluyorum. Gün aşırı yiyorum balık. 6 dakikada pişiyor.

selam arkadaşlar bende bugün dukan diyetine başladım 2.5 yıl önce bu diyetle 14 kilo vermiştim bazı ailevi ve psikolojik nedenlerle verdiğim kiloları geri aldım ve şimdi tekrardan zayıf olmaya karar verdim daha önce 72 ile başlayıp 58 ile bırakmıştım diyeti bugün tartıldığımda ise 74,2 kg oldugumu gördüm bugun diyetimin ilk günü ve benim acaipppp motivasyona ihyacım var cunku iradesi zayıf bi insanım diğer sefer kilo verirken bi arkadasımla baslamıstım o 26 kilo verdi bu diyetle ama geri almadı şimdi onla konusmuyoruz ve ben bu diyeti tek başıma yapamıyorum beni de aranıza alın

Ton balığı yedim şimdiye kadar.daha hiç fırında yapmadım. Onu da deniyim önümüzde ki gunlerde.ayrıca lor da yiyemedim.bende light peynir aldım yağ oranı fazla ama çok abartmadan kahvaltıda tüketiyorum.yoğurdu da light tüketmiyorum evde kendi mayaladigimi yiyorum

Yoğurdu kendi mayaladığınızı üstündeki kaymağı almak suratiyle yiyebilirsiniz. Dukan güncellemelerinden birisinde buna izin veriyor. Peyniriniz diyeti bozuyor. Ama kendiniz bilirsiniz tabi sonuçlarına siz katlanacaksınız.

Hoşgeldin aramıza. Ne yazık ki eskisi gibi kalabalık değil burası. Ben her gün uğruyorum ama yalnız kalmazsın merak etme. Sen zaten tecrübelisin kuralları biliyorsun ne güzel hem biz de senin tecrübenden faydalanmış oluruz.

Çok teşekkürler canım sağol sende galiba bu diyeti yapıosun hangi evredeain kaç kilo verdin acaba

peynirin diyeti bozduğunu farkındayım o yüzden sadece kahvaltıda abartmadan yiyorum.lor yerken en son öğürdüm o yüzden bırakmak zorunda kaldım.bu şekilde devam kararı aldım.tek bozan peynir zaten diğerlerinde aynen uyuyorum. kaçamak yapmadan hemde :)

Tabi ki siz bilirsiniz, sizin kararınız. Ama kaçamak yapmadan uymuş olmuyorsunuz tabi her gün her kahvaltıda kaçamak yapmış olacaksınız. İnşallah iyi olur sizin için. Peynirde bu şekilde yapan başka insanlar da biliyorum, kilo veriş hızları oldukça düşüktü benim bildiğim iki kişinin, ama tamamlamayı başardılar en azından bu da birşeydir. Ama mesela ben şimdi 80 günde 10 kilo verdim. Onlar o on kiloyu 6 ayda vermişlerdi, karı koca yapıyorlardı da. İkisininki de hemen hemen aynı şekildeydi sanırım.

Ben seyirdeyim, 76,4 ile başladım 66,3'üm şimdi. 80 gün oldu.
Süper çok iyi vermişsin benim 2. Günüm daha bugün sabah bir bardak ligt süt içtim gün içersinde de ızgara tavuk ve köfte yedim. Ayrıcada ayran falan içtim gün içinde. şimdide süt içip yatıcam geçen sefer diyet yaptıgımda spor falan yapmadım sadece iş yerınde asonsoru kullanmayı bırakmıştım.Merdivenleri kullandım. İşvden eve dönerken bi durak önce inip yürüyodum o zaman kollarımda falan baya bi sarkma olmustu sen bunun için bi şey yapıyomusn ? Ben bu gün spora basladım aynı olayla karşılaşmam inşallah açıkcası yine sarkma olcak diye korkuyorum

Ben yürüyüş için leslie sıkılaşma için ise callanetics yapıyorum. Leslieyi sadece 1 mil yapıyorum. 15-20 dakikamı alıyor. Dukan yürüyüşü şart koştuğu için yapıyorum onu sadece. Arkasından callaneticsi yapıyorum muhteşem bir şey kesinlikle tavsiye ederim. 12 gün oldu ve şeklim değişti resmen:) Yediklerin gayet iyi, süt için 0,5 litre sınırını unutmamak lazım. Ama o da sınırlar içerisinde görünüyor. İnşallah devam edebilirsin böyle:)

Callaneticsi ilk defa duyuyorum araştırcam onu azimliyim ama daha yeni olduğu için olabilir ilerleyen günlerdede zayıflayınca daha hırslanırım diye kendimi motive ediyorum ama spor konusunda endişelerim var sürekli gidebilirmiyim diye umarım yine veririm istediğim kadar kilo benim dukanda tek uymadıgım şey yulaf kepeği önceden çok yediğim için şimdi ağzıma biraz değdirsem öiğdem bulanıyo

Ben de sürekli yapamayacağımı bildiğimden spordan hep uzak duruyordum. Ama insanlar callaneticsin etkisinin sporu bıraktıktan sonra hemen geçmediğini söylüyorlar. Ama üç-beş gün yaptıktan sonra değil tabi bir kaç ay falan yaptıktan sonra. Yürüyüşü de mecburiyetten yapıyorum, dukan amca sağolsun:)

Ben yulaf kepeğii değil ama doğalsanın yulaf kepeği karışımını çok seviyorum onu kullanıyorum hep. Denemediysen onu dene istersen. Dukan gerçekten çok önem veriyor kepeğe.

Ben yulaf kepeğii değil ama doğalsanın yulaf kepeği karışımını çok seviyorum onu kullanıyorum hep. Denemediysen onu dene istersen. Dukan gerçekten çok önem veriyor kepeğe.
Tamam tavsiyeni dikkate alıcam yarın iş çıkışı bakcam

dukanın kendi hazırladığı büyük marketlerde satılan kraker ve bisküvilerinden denediniz mi? ben krakerini aldım çok az yememe rağmen acayip tok tutuyo.dışardeyken resmen imdadıma yetişiyo.

İyi akşamlar herkese :) 20-25 günden sonraydı sanırım,hızlandı kilo verimim.zaten ilk günler metabolizmamda bir tuhaflık vardı.wc düzenim de hiç olmadığı kadar acayipleşmişti ve reglm inanılmaz bir hal almıştı ama sonra her şeyi yerli yerine oturdu sanki.metabolizmam alıştı yeni beslenme şeklime sanıyorum.sonrasında da hızla gitmeye başladı.1 ağustosta başladım,1 ay sonrasında 31 ağustosta tartıldığımda tam 8 kg gitmişti.Benim de içten içe hedefim 8 kg ydu,nasıl mutlu oldum anlatamam dün tartı günümdü ve baktım ki 1 kg daha gitmiş.Yani toplamda 9 kg gitti.çok şükür inşallah bu kez devamı gelecek ve bu iş bitecek

bu arada ben ölçülerimi de almıştım,inceldiğimi söylüyorlardı,ben de aynada hafiften farkediyordum ama mezuradaki farka inanamadım.6-7 şer cm gitmiş hemen hemen her yerden

tebrikler :) senin adına çok sevindim.ilk bir ay için hedeflediğin kiloyu verebilmek çok mutlu edici olmalı.ben de 67 ile başladım 10 gün önce.bu sabah 62.9 dum.umarım bende senin gibi 8 kilo verebilirim bir ayda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…