Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler :) senin adına çok sevindim.ilk bir ay için hedeflediğin kiloyu verebilmek çok mutlu edici olmalı.ben de 67 ile başladım 10 gün önce.bu sabah 62.9 dum.umarım bende senin gibi 8 kilo verebilirim bir ayda :)
çok teşekkürler inşallah sende hedefine hızla ve sağlıkla ulaşırsın ama senin kilonla benim kilom arasında çok fark var.benim toplamda ki hedef kilom 70 zaten.yani 1 ayda 8 kg gitmezse üzülme sakın niye böyle oldu diye.verilecek kilo ne kadar çoksa,ilk başlarda o kadar hızlı gidiyor

tebrikler :) senin adına çok sevindim.ilk bir ay için hedeflediğin kiloyu verebilmek çok mutlu edici olmalı.ben de 67 ile başladım 10 gün önce.bu sabah 62.9 dum.umarım bende senin gibi 8 kilo verebilirim bir ayda :)
Merhaba, arkadaşın dediği gibi senin kilo fazlan az olduğu için bir ayda hepsini vermeyi beklememelisin. Yani hayal kırıklığına uğramamak için. Vücut sahip olduğu yağ az olursa daha da bir sıkı sarılıyor çünkü. Ben de mesela 70lerdeyken hızlı kilo veriyordum. 60lara inince yavaşladım biraz. Ama çok şanslısın sen yine de hepimizden önce bitirebileceksin tam uyarsan:)

bu arada ben ölçülerimi de almıştım,inceldiğimi söylüyorlardı,ben de aynada hafiften farkediyordum ama mezuradaki farka inanamadım.6-7 şer cm gitmiş hemen hemen her yerden
Peki spor yapıyo musun canım? Ben callantetics yapıyorum bir yandan, ölçülerimi çok farkettirdi gerçekten. Tebrik ederim bu arada gerçekten çok iyi kilo vermişsin inşallah tamamlarsın artık bu gazla:)

Tesekkur ederim cnm benim kilom yuksek oldugu icin kendimi zorlamiyorum.simdilik sabahlari 1 saat yuruyus yapiyorum ama o da her gun olmayabiliyor.toplamda giden 20 oldugunda jillian yapayi dusunuyorum hatta bir de squat var aklimda

benim için 8 kilo hayal zaten onun farkındayım :) kendimi şartlandırmadım ama olsa da fena olmaz modundayım:)
bu arada callanetics bende de çok etki etki bu diyetle beraber 10 günde basenden 4cm,göbekten 3.5cm,bacaktan 2 cm incelmişim.ve de vücudumun görünümü incelme dışında daha muntazamlaştı.

Bayıldım ben callana hiç bırakmamayı düşünüyorum 76 olan belim şu an 68. Ve resmen karnımın sert olduğunu hissediyorum hayatımda ilk defa Hep yumuşacık bir insandım

Tesekkur ederim cnm benim kilom yuksek oldugu icin kendimi zorlamiyorum.simdilik sabahlari 1 saat yuruyus yapiyorum ama o da her gun olmayabiliyor.toplamda giden 20 oldugunda jillian yapayi dusunuyorum hatta bir de squat var aklimda
Ben de ilk 8-9 kiloda bir şey yapmamıştım canım. O zamanlar halsizdim de biraz. Şimdi leslie ile 1 milin üstüne callanetics yapıyorum. O kadar etkili bir şey ki anlatamam. Biraz kendini spor yapabilecek gibi hissedince yapmanı tavsiye ederim. İlk başta çok zor gibi geliyor hareketler ama insan alışıveriyor hiç ne olduğunu anlamadan.

Arkadaşlar callaneticse başladıktan sonra 12 günün ardından ölçülerimi yazıyorum.
23.08.2014-06.09.2014
Göğüs / 97,5-88
Göğüs alt / 78-73
Bel / 76-68
Göbek / 89-76
Kalça / 108-103
Üst bacak / 56-54
Alt bacak / 37-35
Başlangıçta 67,5 kiloydum. Yani callaneticse başladığım sırada. Dukana değil :) Şimdi bu 13 (bir gün callana ara verdim yapmadım) günün ardından 65,9 kiloyum. Yani kilom ölçülerim göre çok az düştü. Bu yüzden de oldukça kas kazandığımı düşünüyorum.

Bayıldım ben callana hiç bırakmamayı düşünüyorum 76 olan belim şu an 68. Ve resmen karnımın sert olduğunu hissediyorum hayatımda ilk defa Hep yumuşacık bir insandım
ben daha karın hareketini nefes alıp verme yüzünden tam yapamadığımı hissediyorum.benim problem basen ve bacak bölgesinde.o yüzden çallanetics yaparken quick hips and behind videosundan diğerlerinden farklı olan iki hareket daha ekledim.

arkadaşlar ben artık hiç açlık hissetmiyorum.dün dışardayken bi ayran içtim ve az miktarda dukanın krakerlerinden yedim.açıkca beni bütün tok tuttu.çok

O videolardan hareket eklemek çok mantıklı olabilir gerçekten de. Benim de senin gibi problemim daha çok alt kısımlarda ben de yapabilirim belki. Bence nefes alıp vermeyi özellikle de böyle başlrda alışırken hiiiç takma kafana canım. Çünkü ben senin nefes ile ilgili sorundan beri dikkat ediyordum ve şunu farkettim. Bir harekete alışınca çok zor gelmeyince kendiliğinden normal nefes almaya başlıyorsun zaten. Ben bacaklarda karında normal nefes alıyorum mesela şu an onlar çok zor gelmiyor çünkü. Ama pelvis hareketlerinde ben nasıl normal nefes alayım canım çıkıyor zaten

arkadaşlar ben artık hiç açlık hissetmiyorum.dün dışardayken bi ayran içtim ve az miktarda dukanın krakerlerinden yedim.açıkca beni bütün tok tuttu.çok
Böyle söyleyen başka arkadaşlar da vardı hem de oldukça fazla kişi. Geçmişi okumuştum da. Ama ben hiç öyle birşey hissetmedim. Aksine ben daha çok acıkıyorum neden bilmem

slm canım callanetıcs ın yutubta vıdeoları var o vıdeolardan bahsedıyosunuz demı senın verdıgın lınkte ındırmem gereklıydı vırus programım bıtmiş dıye ındırmedım yutubtakıyde aynımı

harika bi sonuç almışsın tebrıkler

Bu değil bahsedilen çok çok eski bir video. Hareketler aynı mı bilmiyorum bakamadım. Ama callanetics forumun spo kısmında egzersizler başlığının altında bir başlıkta inceleniyor canım. Videoların linkleri falan var. Oraları bir incele derim.

Youtubeda değişik şeyler var ve kısalar ar benim bildiğim canım aynı değiller.

Arkadaşlar kaçamaklar konusunda Simla'nın bloğundan aldığım bu şemayı sizlerle paylaşmak istedim.

Eklentiler

• dukankacamak.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 143
Acilllll!!!!kizlar 7 kilo verdim.3 kilo sonra guclendirmeye gecmek istiyordum.ama bobregim agrimaya basladi.bi tanidik 18 kilo zayiflamis diyorki 1 senedir doktor geziyorum.bobrek karaciyer zarar gormus.sac dokulmeside vardi bende ama durmustu.yeniden basladi.ilk gunden vitamin aliyorum.kaburgamin alti agriyor ondende arkadanda annem bobregin agriyor dedi.doktora gidicem ama diyet yuzunden boyle olduysa fena azar isiticem.bi yardim ne dusunuyorsunuz?

Gecmis olsun canim.umarim onemli bisey cikmaz.bence Bir an once git doktora tahlillerini yaptir.kimse sana bu agri kesin diyettendir ya da kesin diyetten degildir diyemez.bunun cevabi doktorda...sonuclari alinca bizleri de bilgilendirirsen seviniriz.tekrardan gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…