Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tek gıa rejimine dönmek beni de çok korkutuyor açıkçası. Et, tavuk, balık arasında gidip geliyorum. Üçü birden olunca sorun değil pek ama kurban etimiz bitti eti çok almıyorum artık kurbana da az kaldı diye. Sadece tavuk balık olunca daha da zorlanıyorum. Sebzeleri de pek sevmediğimden zar zor ekliyorum birşeyler. Domates, salatalık, bazen ıspanak brokoli falan.

günaydın kolay gelsin beni de aranıza alırmısınız boy 160cm kilo 73,200 bugün başladım bana da yardımcı olurmusunuz

Ya bunu da bırakırsak ne yapıcaz başka? Hoş bir de şu var kilo vermeseniz bile ölçülerinizi alın daralma göreceksiniz. diyordu. Ama işte bende biraz duraklama oluyo. O canımı sıkıyor bi de meyvesiz tek gıda rejimine dönme ihtimali. Ve ben böyle düşünmeye başlladığım zaman olayı bitirmeye yakınım demektir. Korkuyorum

kızlaar yardımcı olun nerede hata yapıyorum bir günlük dukanımı anlatayım size
sp
sabah:
1 haşlanmış yumurta
%7 yağlı karper 1 adet
2 adet zeytin (çok nadiren)
dukan ekmek 2 yulaf kepeği hakkımca

öğlen:
ızgara tavuk
ayran %1.5 yağlı
meyveli yoğurt

akşam:

SABAH
haşlanmış yumurta
beyaz ya da lor peynir (%7)
dukan ekmek (2 yk hakkımdan)
p+s günümse domates salatalık

öğlen
genelde ızgara tavuk
ayra yada yoğurt %1.5 yağlı
sütaş light meyveli

akşam
p+s ise sebzeli yumurta (ayşe kadın fasulye, patlıcan vb.)
sp günümse ızgara tavuk balık, kıyma yada dana ciğeri
ayran ya da light kola
bazen 1 brdk süt

sabah 45 dk işe yürüyorum son 3 gündür ekstra akşamda 1 saat yürüyorum boy 163 başlangıç 72.50 şuan 69.40 başlayalı 18 gün oldu suyumu en az 2 litre içiyorum genelde

amin öyle olsun kaç kilosunuz kaçıncı gündesiniz neler yiyorsunuz biraz fazla soru sordum galiba

ok görmemişim bende başladım bugün sabah 1 adet üçgen peynir bir bardak süt öğlen 1 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 bardak ayran içtim

ok görmemişim bende başladım bugün sabah 1 adet üçgen peynir bir bardak süt öğlen 1 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 bardak ayran içtim
Üçgen peynirin markası ne acaba? Ben hiç yağ oranı bize uyan bir üçgen peynir bilmiyorum da.

Bir sorun görünmüyor canım ama dikkat etmen gereken peynir. Peynirinin yağ oranı sınırsız izinli olan peynirlere değil, günde 30 gr sınırlı izinli yani tolere gıda olarak tüketebileceklerimize uygun. O yüzden 30 gr peynir yiyerek bir adet sınırlı izinli hakkını kullanmış olduğunu unutmamalısın. 60 gr yediğin günlerde meyveli yoğurt gibi başka bir sınırlı izinli tüketmemelisin. Ayrıca sınırlı izinlileri her gün tüketmememiz gerektiğini ve duraklama yaşarsak bırakmamız gerektiğini unutmayalım.

ya bende mecburiyetten yedim diyete uygunluğundan değil malesef yaşadığım yerde doğrudürüst light ürün yok siz neler yiyorsunuz varmı önereceğiniz

Bu arada her iki öğününde de gerçek bir yemek yok canım. Et tavuk balık gibi. Böyle çok az yemiş oluyorsun.

bişey daha van başladığımdan beri sadece tavuğun göğsünü yedim derisi ayıklanmış but ta yiyemez miyim?

bişey daha van başladığımdan beri sadece tavuğun göğsünü yedim derisi ayıklanmış but ta yiyemez miyim?
Evet yiyebilirsin. Deriyi pişirmeden önce ayırıyorum ben ki iyice karışmasın. Kalça, but falan yiyorum. Sadece kanatları ve deriyi yiyemiyoruz.

ya bende mecburiyetten yedim diyete uygunluğundan değil malesef yaşadığım yerde doğrudürüst light ürün yok siz neler yiyorsunuz varmı önereceğiniz
Baltalı keçi loru var, yörsan ve kaanlar lor var bize uyan. Bir de şok marketlerde olan mis light beyaz peynir de uyuyor sayılır azıcık üzerinde sınırın.

Kızlar kaçamaktan sonra nasıl davranmak gerekiyor? Diyete başlamayı düşünüyorum ama kurban bayramı beni korkutuyor... Normalde ailemden ayrı yaşıyorum ama bayramda 3-4 gün onlarla olacağım. Ailem dukan diyeti yapmama asla izin vermez annem hep zorla bir şeyler yedirir, anneannem zorla tatlı yedirir filan... Yani kurban bayramı dukana gayet uygun ama zorla tatlı yedirirlerse ne yapmak lazım? Sonrasında toparlanılabilir mi?

Canım sen kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…