Evet evet bozmuyor. Sadece atakta tavsiye etmiyorlar. 3 kaşık tüketiyoruz. Ben neredeyse hep onu kullanıyorum çok memnunum hem güzel kabarıyor.mydilemma sen tecrübelisin bu konuda sana bişey soracağım.yulaf kepeği karışımını tüketmek diyeti bozmuyor değil mi?3 kaşık yulaf karışımı sanırım 2 kaşık yulaf kepeğine eşitti.geçen gün denedim daha lezzetli geldi bana.
Seyir donemi Nasil geciyor,umarim zorlanmiyosundur..Bende 7 günün sonunda 90 dan 86.500 e dusmusum seyir evresine geçtim onu yapıyorum suan
hosgeldin aramiza hafifsekerli:) Dukanli gunler Nasil geciyor?6 günlük atak dönemimin ilk günündeyim sevgiler.
Yo rahatım :) 5+5 gidiyorum ama sadece 2 kılo verdim :)Seyir donemi Nasil geciyor,umarim zorlanmiyosundur..
Ben de hep Eski kiyafetlerimi giyip deniyorum:))demek yanliz degilmisim..senin adina cok sevindim.yaglardan kilo vermenin faydalari bunlar.callaneticsin etkisini de bir kere daha gormus olduk.seni cok tebrik ediyorum canimKıyafet deneyip duruyorum dayanamıyorumÇok çok mutluyum kızlar. Daha 65 kiloyken 58 kiloda ancak giydiğim kıyafetlerimi hep giymeye başladım. Sadece bazı şeyler kaldı üzerime olmayan. Hani esnemeyen bazı 36 beden kotlar falan. Onlara da az kalmış ama:) Bir kaç haftaya giyerim bence. Yolda yürürken aynada kendimi görünce şaşırıyorum Arkadaşlarım eski zayıf halime döndüğümü düşünüyorlar. Daha 65im çok var deyince zor inanıyorlar
Gerçekten de yağlardan veriyoruz. Benim mesela bu kilolardayken, hatta daha düşük kilolardayken kotların üzerine simitlerim yığılırdı hep. Yüksek bel falan giyeyim derdim. Şimdi öyle sarkma, yığılma falan olmuyor hiç.Ben de hep Eski kiyafetlerimi giyip deniyorum:))demek yanliz degilmisim..senin adina cok sevindim.yaglardan kilo vermenin faydalari bunlar.callaneticsin etkisini de bir kere daha gormus olduk.seni cok tebrik ediyorum canim
Ben yapmadım hiç. Hatta gojiberry de yemedim hiç. Beni çok korkutuyor bilmiyorum.Arkadaslar aranizda goji berry receli yapan var mi?
hosgeldin aramiza hafifsekerli:) Dukanli gunler Nasil geciyor?
Ben yapmadım hiç. Hatta gojiberry de yemedim hiç. Beni çok korkutuyor bilmiyorum.[/QUO
Hangi acidan korkutuyor.goruntusu mu itici geliyor.ben tadini cok begeniyorum diyet harici de yiyebilirim.
Ilk basta biraz alisma donemi oluyo menulere ama sonrasinda alisiyosun ve Ben surekli bu sekilde beslenebilirim diyosun.ben cok rahatim simdi 3 gun sonra 1.ayimi doldurmus olucam:)3. güne başladım bu sabah -800 hadi bakalım
Ilk basta biraz alisma donemi oluyo menulere ama sonrasinda alisiyosun ve Ben surekli bu sekilde beslenebilirim diyosun.ben cok rahatim simdi 3 gun sonra 1.ayimi doldurmus olucam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?