Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet anlıyorum ki ben 11 kilo kadar su kaybetmişim. %90'ım suymuş da haberim yokmuş
Ayrıca diyet bitince sen yiyeceklere karbonhidrat yağa abanırsan herhalde kilo alırsın. Almazsın diyen yok. Ayrıca bu yazı tamamen protein diyeti ile ilgili. Bizim diyetimiz protein diyeti değil. Sadece benziyor ama bizim protein dışında bir çok besinimiz var tükettiğimiz. Kilolarınızla mutluluklar size. Ben artık şimdiden çok daha güzel ve sağlıklıyım. Bunun daha da iyiye gideceğini ise çok iyi biliyorum. Çünkü kendime artık çok iyi bakıyorum. Dukan sayesinde sağlıksız patetes kızartmalarını abur cuburları çıkardım uzun bir süre için hayatımdan. Multivitaminimi alıyorum ve sporumu yapıyorum. Bugün kalçamdaki selülitlerin bile çoğunun gittiğini gördüm gözlerimle. Kansızlık yüzünden ve kilodan dolayı iki kat merdiven çıkamıyordum. Şimdi yorulmadan 5km yürüyüş yapıyorum. Hayatımdan çıkarmayı ise öğrendim bu sağlıksız yiyecekleri. Bundan sonra güçlendirmemi de yapıcam ve sonrasında korumayı kuralına uygun yaparken artık eskisi gibi abur cubura abanmayıp sağlıklı şekilde yiyeceğim.
Bir yerden dukanı bile değil başka bir şeyi eleştiren bir yazıyı bulup kopyalayıp yapıştırmak da çok havalıymış cidden cevabımızı aldık susarız artık

Bir de bu diyeti yapmaya karar vermekte bir etken olarak hızlı kilo verdirdiğini düşünen arkadaşları uyarmış olayım; bu diyet hızlı kilo verdirmiyor arkadaşlar. Gayet normal bir hızla kilo veriyorsunuz. İyi diyetisyenlerin de önerdiği şekilde 7-10 günde 1 kilo kaybediyoruz ortalama. Ayda 3-4 kilo yani. Ki ben hiç atak dışında 4 kilo vermedim ayda. Hep 3 civarı oldu. Hızlı kilo verdiriyor iye yapanlar yapmasın. Hızlı kilo verdiriyor diye zararlı diyenler de bilgilerini kontrol etsin bir zahmet. Ayrıca bu diyetin yanında spor da yapmanız gerekir. Ağır bir spor değil ama dukan her evrede değişmekle birlikte seyir döneminde 30 dakika yürüyüş yapılmasını istiyor. Ayrıca proteinin ağırlıklı olduğu diyetler kas kaybının en az olduğu diyetlerdir. Bunu zaten hepimiz biliyoruz. Şimdiden daha hedefime 7 kilo varken bacaklarım da karnım da sertleşti mesela benim. Ama bu biraz da callaneticsten kaynaklanıyor tabiki.

mydilemma sen tecrübelisin bu konuda sana bişey soracağım.yulaf kepeği karışımını tüketmek diyeti bozmuyor değil mi?3 kaşık yulaf karışımı sanırım 2 kaşık yulaf kepeğine eşitti.geçen gün denedim daha lezzetli geldi bana.

Evet evet bozmuyor. Sadece atakta tavsiye etmiyorlar. 3 kaşık tüketiyoruz. Ben neredeyse hep onu kullanıyorum çok memnunum hem güzel kabarıyor.

Kıyafet deneyip duruyorum dayanamıyorum Çok çok mutluyum kızlar. Daha 65 kiloyken 58 kiloda ancak giydiğim kıyafetlerimi hep giymeye başladım. Sadece bazı şeyler kaldı üzerime olmayan. Hani esnemeyen bazı 36 beden kotlar falan. Onlara da az kalmış ama:) Bir kaç haftaya giyerim bence. Yolda yürürken aynada kendimi görünce şaşırıyorum Arkadaşlarım eski zayıf halime döndüğümü düşünüyorlar. Daha 65im çok var deyince zor inanıyorlar

Ben de hep Eski kiyafetlerimi giyip deniyorum:))demek yanliz degilmisim..senin adina cok sevindim.yaglardan kilo vermenin faydalari bunlar.callaneticsin etkisini de bir kere daha gormus olduk.seni cok tebrik ediyorum canim

Ben de hep Eski kiyafetlerimi giyip deniyorum:))demek yanliz degilmisim..senin adina cok sevindim.yaglardan kilo vermenin faydalari bunlar.callaneticsin etkisini de bir kere daha gormus olduk.seni cok tebrik ediyorum canim
Gerçekten de yağlardan veriyoruz. Benim mesela bu kilolardayken, hatta daha düşük kilolardayken kotların üzerine simitlerim yığılırdı hep. Yüksek bel falan giyeyim derdim. Şimdi öyle sarkma, yığılma falan olmuyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…