Ben yiyodum goji berry AMA bitti.malatya pazarinda bulunuyor.bana bayramdan sonra gelecek dediler.sana yakin malatya pazari varsa ordan bakabilirsin.
Seninki anneanne en azından, ben kayınvalidemle olacağım ve ramazanda bana kurbana diyetini bitir öyle gel yoksa gelme dediMerhaba kızlar ben de devam ediyorum diyete, bayramda da kaçamaksız devam etmeyi amaçlıyorum inşallah. Anneannemin geleneksel bayram yemeği olmasa hiç kaçamak yapmam... Ama orda da yemediğim halde "çok yedim anneanne" filan demeyi planlıyorum özellikle tatlılar için. Belki çorba gibi bir kaçamağım olabilir. Sebze gününde olacağım gerçi, ama karbonhidratlı bir çorba yaparsa diye korkuyorum... Umarım yapmaz ama yaparsa 1 kase çorba yiyeceğim mecbur. Onun dışında yemek zaten kebap olacak, o konuda dukana çok uyuyor neyseki kurban bayramı
Kızlar bir şey soracağım, siz gojiberry kullanıyor musunuz? Kurt üzümü olarak geçiyor. Ben internetten yulaf kepeği alırken 150 gram aldım, tadı fena değil ama çok pahalı. Aktarlarda bulunur mu acaba?
Ben yiyodum goji berry AMA bitti.malatya pazarinda bulunuyor.bana bayramdan sonra gelecek dediler.sana yakin malatya pazari
Seninki anneanne en azından, ben kayınvalidemle olacağım ve ramazanda bana kurbana diyetini bitir öyle gel yoksa gelme dediTabi gitmememi istemez ama çok üzülüyor ben yemedikçe. Kurban bayramı neyseki bu ramazandan çok daha kolay geçeceğini düşünüyorum. Yarın sabah yola çıkacağız ve ben işten geldikten sonra bütün zamanımı 9 günlük ekmek, kek vs. yapmakla geçirdim çok çok yorgunum. Daha tavuk pişireceğim.
Kaçamak yapmam ama bir kararım var. Kayınvalidem çok güzel kavurma yapar. Zaten dana kesiyoruz ve çok yağlı olmayan etten yapılıyor ve içinde tabi ki hiçbir karbonhidrat yok. Ama içine biraz sıvıyağ koyuyormuş. Ama sonuçta koskoca bir tencere yemek çıkıyor o kadarcık yağla. Bütün misafirlere ikram ediliyor daha da bitmiyor falan. Öyle iç yağ falan asla koymaz zaten o yüzden donduğunda bile yağsız görünen bir kavurma. Ona güvenerek ben yiyeceğim işte ondan. Hem o çok sevinir yaptığı birşeyi yiyorum diye, hem de zeytinyağı hakkımı zaten kullanmıyorum ben onun yerine sayarım diyorum. Gerçi zeytinyağı hakkı yerine sıvıyağ kullanılamayacağı görüşündeydim aslında ama... Kendimi şimdiden kötü hissediyorum ama ay ne yapayım. Tereyağ falan koysa yine yemem donmuş yağ falan diye ama..
Bu arada bir şey farkettim. Bence süt tozu bende duraklama yapıyor fazla tüketince. Diyetin ilk başlarında da böyle düşünmüştüm o yüzden hep dikkat ederdim. Ama sonra sınırsız olduğunu duydum onun. İçeriğine bakıyorum yağı alınmış süt yani, hiç bir zararlı şey yok. Ama bu aralar yerimde sayıyorum ve sanırım sebebi sık sık yapıp bir oturuşta yediğim kedi dili bisküvileri, ki içinde 4 kaşık süttozu var. Sanırım yapmamam gerekecek
Herkesin bayramını kutlarım bu arada arkadaşlar.
ben sana yakın derken cümleyi tamamlamadan göndermişim yanlışlıkla :) malatya pazarı heryerde var illa ki hatayda da vardır diye düşünüyorum.süttozu içinse ben hergün kullanıyorum krepde poğacalarda falan bende duraklama yaratmadı.süttozu olmadan krep çok tatsız tuzsuz oluyo..Bana yakın derken? Ben hatayda oturuyorum canım
Canım bence o kavurmadan da bir şey olmaz onca kişiye paylaşıyor o yağ... ama süttozu konusunda haklı olabilirsin. Acaba karbonhidrati fazla olabilir mi? Ben de belki tatlandırıcı ben de kilo vermeyi engelliyordur diye onu kestim bakalım bu kez gidecek mi...
Ikinizin de bayramını kutluyorum
merhaba 2.5 aylık bebeğim var. sadece anne sütü alıyor.. ama benim kilolarım yüzünden moralim çok bozuk.. dukana başlasam olur mu kızlar lütfen acil cvp verin..
Hani sütte laktoz oluyor ya şeker, bence onunla alakalı olabilir süt tozunun fazla tüketilmemesi gerekliliği. İçtiğimiz süt de sınırlı ya, bu durumda süt tozunun da sınırlı olması doğal. Bu arada henüz dönmedim ben bayramdan o yüzden tartılmadım ama daha zayıf hissediyorum inşallah öyledir. Sporumu hiç yapamadım ama.Bana yakın derken? Ben hatayda oturuyorum canım
Canım bence o kavurmadan da bir şey olmaz onca kişiye paylaşıyor o yağ... ama süttozu konusunda haklı olabilirsin. Acaba karbonhidrati fazla olabilir mi? Ben de belki tatlandırıcı ben de kilo vermeyi engelliyordur diye onu kestim bakalım bu kez gidecek mi...
Ikinizin de bayramını kutluyorum
Dukanın hamilelikte ve emzirirken ayrı ayrı diyet tavsiyeleri var canım. Googleda ara bulursun herhalde. "dukan emzirme dönemi" falan gibi birşeyler girerek.merhaba 2.5 aylık bebeğim var. sadece anne sütü alıyor.. ama benim kilolarım yüzünden moralim çok bozuk.. dukana başlasam olur mu kızlar lütfen acil cvp verin..
sanırım diyet yapma diyordu dukan testinde değil mi o yüzden teste göre yapamıyosun? Üç gün gayet iyi bence, hatta fazla bile.Kızlar vermek istediğim kilo 6 filan. Atağı 3 gün yaptım sizce az mı olmuş?
Hani sütte laktoz oluyor ya şeker, bence onunla alakalı olabilir süt tozunun fazla tüketilmemesi gerekliliği. İçtiğimiz süt de sınırlı ya, bu durumda süt tozunun da sınırlı olması doğal. Bu arada henüz dönmedim ben bayramdan o yüzden tartılmadım ama daha zayıf hissediyorum inşallah öyledir. Sporumu hiç yapamadım ama.
Sana
sanırım diyet yapma diyordu dukan testinde değil mi o yüzden teste göre yapamıyosun? Üç gün gayet iyi bence, hatta fazla bile.
Kizlar merhaba. guclendirmeye gectim ben.ama bir seyi anlamadim.1 porsiyon meyve derken orda yazilan meyvelerin hepsinden sinirli yemek oluyormu yoksa bu listedeki meyvelerden sadece birini mi yiye bilirim? Lutfem cevap yaza bilirmisiniz???
YhaaaCanım 1 porsiyon derken 1 meyve. Yani gün içerisinde sadece 1 elma, 1 portakal, ya da 1 porsiyon karpuz gibi. Birini yediysen diğerini aynı gün yiyemiyorsun. İki meyveyi aynı gün yemek istersen yarım yarım yapabilirsin, yarım elma yarım portakal gibi.
Güçlendirmeye geçtim demişsin tatlım, ne kadar sürede ne kadar kilo verdin?? Hadi anlat anlat da biraz motive olalım, gaza gelelimYhaaacok cok uzuldum. Onada sukur.atakta bunu bile bulamiyorduk )
Meyvelerden istediğinden toplamda bir porsiyon olacak şekilde yemelisin. Mesela bir kaç kiraz + bir kaç erik + bir dilim karpuz olabileceği gibi tek meyve de olabilir.Kizlar merhaba. guclendirmeye gectim ben.ama bir seyi anlamadim.1 porsiyon meyve derken orda yazilan meyvelerin hepsinden sinirli yemek oluyormu yoksa bu listedeki meyvelerden sadece birini mi yiye bilirim? Lutfem cevap yaza bilirmisiniz???
Toplamda bir porsiyon olduktan sonra farketmez nelerden yediği. Bir elma yiyeceğine yarım elma yarım portakal yiyebilir. Bir elma falan diye sadece ölçü vermek için söylüyorlar. Zaten bir mantığı yok ki öyle bir sınırlama olmasının.Canım 1 porsiyon derken 1 meyve. Yani gün içerisinde sadece 1 elma, 1 portakal, ya da 1 porsiyon karpuz gibi. Birini yediysen diğerini aynı gün yiyemiyorsun. İki meyveyi aynı gün yemek istersen yarım yarım yapabilirsin, yarım elma yarım portakal gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?