Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah canım testi yaptığımda dükana göre 16 şubata kadar fazlam olan 17 kiloyu vermem gerekiyor.inşallah o tarihe kadar verebilirim.dün gece tartıldım tok karnıma 2. günün sonu olmasına rağmen 1.5 kilo daha az çıktım inşallah 6 günün sonunda toplam 3 kilo vermiş olurum.

16 şubata kadar tam 18 hafta var bence rahat verirsin 17 kiloyu Tabi kaçamaksız... 1 günlük kaçamak insanı bir hafta geriye götürebilir, mydilemma daha iyi bilir o daha tecrübeli...

Bu arada 6 gündür devam eden kabızlık sorunum her sabah 1 kaşık gojiberry yemekle sonunda bugün düzeldi çok mutlu oldum, sorun yokken kıymetini bilmiyoruz oysa ki ne büyük nimetmiş :)

Benim 16 hafta oldu ve 13 kilo verdim canım ve senin gibi bir kiloyla 76 ile başlamıştım. Moral için ihtiyacın varsa diye söylüyorum Üstelik bir kez duraklama yaşadım ben 3 hafta kadar ve biraz yavaş kilo veriyorum. Hedef kilom 58, şu an 63üm ve dukana göre bir hafta sonra bitmesi gerekiyor diyetin:) Sen dukanın verdiği süreye takılma o tam tutmayabilir ama yakın oluyor yine de o süreye merak etme. Eğer kaçamak yapmaz dikkatli olursan o süreden daha kısa sürede bile verebilirsin. Öyle olan eskiler de var.

Kizlar merhaba!
3 gundur diyet yapmiyordum ve kilom 56 falandi. Bugun tartildim 60 kg ciktim. Ustelik ac karnina. Sinirlerim tepeme cikti. Kilo almak bu kadar kolay olamaz. Cildiriyorum resmen. Bugun Dukan diyetine yeniden basladim gibi ama egzersiz yapmazsam her seyin sadece sayilardan ibaret oldugunu anladim. Tarti onemli degil benim icin artik. Yine Dukan'a gore beslenecegim ve yine kilolarimi verecegim. Kararliyim demistim ya hani gecen sefer, bu sefer göreceksiniz daha da kararliyim. Midem 3-4 kilo tasiyabiliyor bence yoksa bunun baska bi4 aciklamasi olamaz. Artik tartidaki sayiya 4 kg ekliyorum.

Bugun not dusuyorum cizelgeme 60 kg diye. 1 hafta sonra tartida 55 kiloyu gorecegim!!

3 günde 4 kilo almak mümkün değil aslında. Onun birazı ödemdir, vücut alışık olmadan birden bire şekerli tuzlu vücuda girince çok fazla su tutar. Bir de vücut diyet sonrası yağ süngerine dönüşüyor ve yiyeceklerden bioyararlanımı maksimum seviyeye çıkarmaya çalışıyor (zaten güçlendirme evremizin mantığı da bu, birden bire diyetten çıkamıyoruz, öyle olsaydı kilo alırdık). Bu yüzden canım ne olur ne olur bir daha kaçamak yapmamaya çalış olur mu

Dun saf proteinle beslendim. Bugun de ayni sekilde beslenecegim. Dun kosu bandinda yuruyus yaptim 100 cal yakacak kadar. Artik her gun kosu bandinda yuruyuyorum. Gunluk 100 cal yakmak yeterli benim icin simdilik.
Bugun de saf proteinle besleniyorum. Yarin araya belki sebze falan eklerim biraz.

Sanki Dukana yeniden basladim gibi hissediyorum. Bugun yine tartildim bu arada. 600 gr eksik gozuktum tartida. Bakalim 1 hafta sonra nasil bir sonucla karsilasacagim.

Aranizda duzenli bir sekilde yapabilecegim bacak/karin egzersizi bilen var mi hic? Vucudumun sekillenmesi icin egzersizlere ihtiyacim var bayagi.

Merhaba kızlar bugün tam 2.haftam bitti tartıldım ve 52,1 çıktı, tam 2 kilo vermişim

Tebrikler Esra! Supersin!
Hedefin 49 falandi yanlis hatirlamiyorsam. Az kalmis! :)

Ben de gorurum umarim 51-52 civarlarini umarim. Tam gaz devam! :)

Herkese selam aranızda dukan ekspress yapan VE SONUÇ ALAN varmı? 9947sayfa olunca tek tek okumaya cesaret edemedim açıscası... Ben eski dukancıyım 11kilo verdim ama hemen geri alıyorum güçlendirme koruma yapmadım...

Yelser merhaba, call konusunda çok haklısın insanın vücudunu çok değiştiriyor çok güzel bir spor gerçekten. Ekspresse nasıl geçeceksin? Eğer geçmeye karar verirsen bu diyetinden olan güçlendirmeni tamamlamadan geçme olur mu çünkü o zaman güçlendirmesiz diyeti bırakmak gibi bir şey oluyormuş. İstersen güçendirmeye geç şimdi o bitince bir kaç kilo fazlan kaldıysa ekspress yaparsın. Ama açıkçası ekspresse ait pek başarı öyküsü yok. Zaten o bir-iki kilo fazlası olanlar için olduğundan başarı öykülük birşeyler de çıkmıyor tabi. Tekrar tekrar yaparak yirmi kilo bile verilebileceği yazıyor forumlarda ama daha böyle bir şey yaptım diyen bilmiyorum. Ki normal dukanda bile 20 kilo vermek en azından 6 ay falan sürerken bir de ekspress olursa ne kadar sürer kim bilir.

Cevabın için çook sağol hamilelik planlıyorum dediğim gibi ve her an hamilemiyim diye düşünüp yanlış birşey yapmak istemiyorum tabiii kii kalabilirsem,olası bebek için yanlış birşey yapmak istemiyorum onun için express yapayım diyordum sanki daha çeşitli meyve vs var gebelik için daha uygun gibi ama sıkı kontrol edip en iyisi güçlendirme yapıp geçmem aklım biraz karışık anlayacağın...

Kizlar az once tartildim 58.8 kg ciktim. Dun tartildigimda 59.6 idim.

Gerci az yemek yiyor olmamdan kaynakli boyle bir degisim var. Normalde yemek yemis olsaydim diyettrn oncesinde oldugu gibi, tartida +3 kg daha görünecekti. O yuzden zayifladim demiyorum kendime.

Sanırım biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz... bir günde bile o kadar farkediyor ki kilom sinirlerim bozuluyor call sayesinde görüntümde çok sıkıntı yok onu ara ara yapıyorum ama bu ani değişimleri ne yapacağımı bilemiyordum mydilemma'nın dediği çok mantıklı uzun bir sürede ve alıştıra alıştıra yemeliyim ama benim için öyle zor ki yap hep ya hiç...

Benim goruntum de kotu ustelik. Sarkik bir vucudum var. Goguslerim ve baldirlarim buyuk, kalin ve sarkik. Callanetics yapacaktim aslinda ama ne kadar surede olumlu sonuc alacagimi kestiremedigim icin gerekli motivasyonu bulamiyorum kendimde.

Tartidaki sayilara cok takilmamaya calisiyorum aslinda ama hedefim 50 kilo olmak. O zaman gercekten zayifladigima inanacagim. 50 kilo olup bildir bildir olmam herhaldr diye dusunuyorum simdilik.

Uzun bir surede alistira alistira yiyebilseydim bu halde olmazdim. :) Ben proteinle beslenince doydugumu anlayabiliyorum ama karbonhidrat benim istahimi aciyor. Yedikce yiyesim geliyor. Hele bir de diyette olunca gozum iyice donuyor ve diyeti bozar bozmaz onume gelen her yiyecege saldiriyorum. Ustelik ne kadar cok yersem yiyeyim kusamiyorum da. Midem masallah her şeyi icine aliyor.

Bazen bu dunyaya bir kere geldik yiyeyim gitsin diyorum sonra daha yasim genc yaslaninca yerim diyorum.

Umarim yilbasina kadar zayiflarim. Bu kez gercekten bozmayacagim su lanet diyeti veya bozsam da usturuplu bozacagim yahu!

Hayatım boyunca diyet yaptım, yaşın daha çok genç sarkmalara aklını takma ama callanetics eğer doğru yaparsan yaptığına asla pişman olmayacağın bir spor. Kilo aldım verdim koştum,yürüdüm interval kardio yaptım vs vs vs ama hiç biri call yaptığını yapmadı bana inceldim ve sıkılaştım... Sana tavsiyem geç olmadan başla ve hiç bırakma arada sırada da olsa yap 21gün yap sonra bana çok teşekkür edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…