Hayatım boyunca diyet yaptım, yaşın daha çok genç sarkmalara aklını takma ama callanetics eğer doğru yaparsan yaptığına asla pişman olmayacağın bir spor. Kilo aldım verdim koştum,yürüdüm interval kardio yaptım vs vs vs ama hiç biri call yaptığını yapmadı bana inceldim ve sıkılaştım... Sana tavsiyem geç olmadan başla ve hiç bırakma arada sırada da olsa yap 21gün yap sonra bana çok teşekkür edeceksin
Hayatım boyunca diyet yaptım, yaşın daha çok genç sarkmalara aklını takma ama callanetics eğer doğru yaparsan yaptığına asla pişman olmayacağın bir spor. Kilo aldım verdim koştum,yürüdüm interval kardio yaptım vs vs vs ama hiç biri call yaptığını yapmadı bana inceldim ve sıkılaştım... Sana tavsiyem geç olmadan başla ve hiç bırakma arada sırada da olsa yap 21gün yap sonra bana çok teşekkür edeceksin
Yulaf kepegi ni sakin kesme kabiz olursun ve bu çabuk kilo vermeni sağlamaz bende call egzersizleri var öyle ki her yere kopyalamisim fakat bir türlü yukleyemedim... ama Lotus kullanıcısına açtığı call ile ilgili topikten linkleri biri vermiş oradan bakabilirsin... Indir ve hemen başla doğru yaptigina emin ol göreceksinBen simdilik kosu bandinda yuruyorum. Call yapmayi istiyorum ama bunu surekli erteliyorum. Bir gun baslayacagim bu egzersizlere ama ne zaman bilmiyorum. 21 gun gayet guzel aslinda. Acaba bugun mu baslasam diye dusunmuyor degilim.
Kan tahlili yaptirdim bugun. Onun sonuclarini alayim bir once de. Eger bir problem yoksa bugun baslayayim artik yelser.
He bu arada bugun tartildim ac karnima 57.1 ciktim. Dun tartida 58.8 idim ama su falan da icmistim. Hedefim bu pazar gunune kadar vucuttaki tum odemi atip 55 kilo gozukmek.
Umarim basaririm.
Ayrica Dukan diyeti'ni biraz degistirerek yapiyorum su siralar. Yulaf kepegi kullanimini durdurdum simdilik. Onun yerine gecebilecek bir sey yok ama az yiyorum et yiyorum ama yag oranlarina ciddi anlamda dikkat etmiyorum. Oradan gelen kaloriyi de yulaf kepeginden gelen kaloriye es deger tutuyorum.
Biraz kalori hesabi biraz da gercekten bozmayacagim bir diyet haline getirmeye calisiyorum artik bu diyeti.
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview?pli=1Yelser, call egzersizlerine nereden ulaşabilirim?? Bir yerden bulmuştum daha önce ama nerden buldum nasıl buldum bilmiyorum. Türkçe dublaj ve altyazılı 56 dakika civarı bir şeydi.
Yulaf sabahlari ye ve bol su iç Aksam yiyip yeterince su içmezsen kabızlık olur kefirde icebilirsin... vücuduna çok yüklenme çabuk sıkılır sın kolay gelsinnBen buldum buraya yazdiktan sonra o egzersizleri ve yaptim yelser!! :) ama basarili olamadim tahminimce. Ogrenemedim daha hareketleri ve tam da yapamiyorum. Uzunca bir sure deneyecegim. Umarim degisiklik olur.
Ekstra kosu bandindayim zaten her gun. Yuruyus tempomu gittikce arttiriyorum. Artik kosmaya basliyorum yarindan itibaren. Sonuc olarak durumlar boyle.
Bugun 1 parca toblerone attim agzima. Sonra pisman oldum. Kosu bandinda 200 cal yaktim. Bir de call yaptim diyebilirim. Telafi etmisimdir umarim ama yulaf kepegi yemem gerek yine de. Gerci ben yulaf kepegi yesem de kabiz oluyorum hep. Su miktarimi arttiracagim biraz.
Evet canım ciğer serbest çünkü ciğer çok az yağlı bir et, zaten sebzeyle alakası olmadığı için sebze protein gününde serbest olan orada da olur tabi ki. Ama tavuk ciğerinin üst kısmındaki o görünen yağları alabilirsin elinle biraz, sadece tavsiyeKızlar bir şey sormak istiyorum, kitabımı bir arkadaş yürüttü o yüzden bakamıyorum kitaba, size sorayım dedim.
Saf protein günlerinde ciğer serbest miydi? Çünkü ben bugün tavuk karaciğeri aldım, saf protein günlerinde ciğer benim için iyi bir tercih oluyor ama tam hatırlayamadım... Siz yiyor musunuz?
Evet canım ciğer serbest çünkü ciğer çok az yağlı bir et, zaten sebzeyle alakası olmadığı için sebze protein gününde serbest olan orada da olur tabi ki. Ama tavuk ciğerinin üst kısmındaki o görünen yağları alabilirsin elinle biraz, sadece tavsiye
Bir öğrenci olarak bayağı iyi idare ediyorsun takdir ediyorum seni :)Evet canım o yağları alarak pişiriyorum. 800 gramı 3 lira, çok ucuz olduğu için benim için çok iyi oluyor, onu 3 parçaya bölerek 3 saf protein gününde yiyorum (haftada 3 sp günüm var zaten, 1 haftanın sp günlerini çıkarmış oluyor 3 lira). Çok sevindim serbest olmasına gerçekten :)
Bir öğrenci olarak bayağı iyi idare ediyorsun takdir ediyorum seni :)
Dukan yapmıyorsunuz :)Dukan yapıyorum ama kendimi çokta sıkmıyorum sabahları sade yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi üzüm kurusu karışık bir müsli yiyorum yarım yağlı sütle, kabız olmaktan deli gibi korktuğum için sabahları bu karışımımdan vazgeçemem... Sonra protein ve protein sebze olarak günün devamını getiriyorum... Gidiyor da akşamları saat 17 bazende 18 olabiliyor hiçbirşey yemiyorum çok çok çok acıkırsam yoğurt ayran çay ve çok abartmadan 2gün kurusu kayısı yiyorum ama yavaş yavaş gidiyor... Benim ki biraz yelser usülü dukan olabilir ve tabi ki call hiç aksatmadan yapmaya çalışıyorum...
protein ağırlıklı besleniyorum başka ismi yok bununDukan yapmıyorsunuz :)
Karbonhidratı azaltarak zaten kilo verilebilir ki. Hatta normalde yediğinizden bir kaç yüz kalori az yiyerek de kilo verilebilir. Ama bizim dukan yapmamızın sebepleri farklı ne bileyim. Hem istediğimiz kadar kiloyu vermek beş kilo verip sonra kalakalmamak (tabi ki başka diyetlerle de yirmi otuz kilolar verilebiliyor, ama genelde kafaya göre yapılan diyetlerde sonuç bu oluyor) hem de koruma programıyla sonrasında yeniden kilo almamayı sağlamak falan. Tabi ki siz istediğiniz şekilde beslenirsiniz ama biz sizin bu yediklerinizi yiyemiyoruz, gelip bakın ben yiyorum diye niye anlatıyorsunuz ki? Başka bir konu açıp oraya da yazabilirsiniz.protein ağırlıklı besleniyorum başka ismi yok bunun, ilk 3günde 3.600gram gitti çokta başarısız değilim ama
Karbonhidratı azaltarak zaten kilo verilebilir ki. Hatta normalde yediğinizden bir kaç yüz kalori az yiyerek de kilo verilebilir. Ama bizim dukan yapmamızın sebepleri farklı ne bileyim. Hem istediğimiz kadar kiloyu vermek beş kilo verip sonra kalakalmamak (tabi ki başka diyetlerle de yirmi otuz kilolar verilebiliyor, ama genelde kafaya göre yapılan diyetlerde sonuç bu oluyor) hem de koruma programıyla sonrasında yeniden kilo almamayı sağlamak falan. Tabi ki siz istediğiniz şekilde beslenirsiniz ama biz sizin bu yediklerinizi yiyemiyoruz, gelip bakın ben yiyorum diye niye anlatıyorsunuz ki? Başka bir konu açıp oraya da yazabilirsiniz.[/QUOTE
Bu kadar neden kızdınız anlamadım ki canım benim ben bağırsak problemim yüzünden dukanı örnek alıp bunları da yapıyorum diye yazmıştım okadar, ayrıca çok büyütecek sapmalarım yok ve faydasını da gördüm diye, eski dukanı sert bir şekilde yapıp 11kilo verdim ama yulaf kepeği beni çok rahatlatmadı diye örneklendirdim... Kişiye özel bazı düzenlemeler olabilir... Sen istemiyorsan yapma ama sayfa aç diye bir yazı çok sert olmamış mı sence
SeHaklısın sert oldu. Ama hani sen tek değilsin aslında başka başka da görüp sana patlamış oldum kusura bakma. Biz burada bir diyet yapıyoruz ve uymaya çalışıyoruz iyi ya da kötü. Ben mesela şimdi karatay diyeti sayfasına gitsem benim yaptığım diyette tatlandırıcı serbest ben o tatlandırıcıyla kek yapıyorum yiyorum hem de kilo veriyorum falan desem bana kızarlar mesela. Çünkü onlar yiyemiyor. Biz bu sayfaya girdiğimizde kendimize destek arıyoruz öyle değil mi, birlikte çaba göstereceğimiz, birbirimize omuz vereceğimiz birşeyleri yiyemeyip üzüldüğümüzde bize bunu unutturacak arkadaşlar için yazıyoruz. Ama kaç gündür ben giriyorum ve birilerinin nasıl da canı ne isterse yediğini, yine de kilo verdiğini falan okuyorum. (Bu doğrudan sen değilsin yanlış anlama lütfen) Yani onun yerine gider yemek tarifi sayfalarında gezerim aynı etkisi olur herhalde diyetim için. Yani kaçamak yaptıysak bile ne olduğunu söylemesek daha iyi aslında burada. Yediğimiz diğer şeyleri burada anlatmak yerine dukan tariflerimizi paylaşsak, dukana uygun günlük menülerimizi paylaşsak çok daha amacına uygun kullanmış olmaz mıyız bu konuyu? Anladın değil mi canım derdimi, yani seni kırmak istemedim aslında.
Haklısın sert oldu. Ama hani sen tek değilsin aslında başka başka da görüp sana patlamış oldum kusura bakma. Biz burada bir diyet yapıyoruz ve uymaya çalışıyoruz iyi ya da kötü. Ben mesela şimdi karatay diyeti sayfasına gitsem benim yaptığım diyette tatlandırıcı serbest ben o tatlandırıcıyla kek yapıyorum yiyorum hem de kilo veriyorum falan desem bana kızarlar mesela. Çünkü onlar yiyemiyor. Biz bu sayfaya girdiğimizde kendimize destek arıyoruz öyle değil mi, birlikte çaba göstereceğimiz, birbirimize omuz vereceğimiz birşeyleri yiyemeyip üzüldüğümüzde bize bunu unutturacak arkadaşlar için yazıyoruz. Ama kaç gündür ben giriyorum ve birilerinin nasıl da canı ne isterse yediğini, yine de kilo verdiğini falan okuyorum. (Bu doğrudan sen değilsin yanlış anlama lütfen) Yani onun yerine gider yemek tarifi sayfalarında gezerim aynı etkisi olur herhalde diyetim için. Yani kaçamak yaptıysak bile ne olduğunu söylemesek daha iyi aslında burada. Yediğimiz diğer şeyleri burada anlatmak yerine dukan tariflerimizi paylaşsak, dukana uygun günlük menülerimizi paylaşsak çok daha amacına uygun kullanmış olmaz mıyız bu konuyu? Anladın değil mi canım derdimi, yani seni kırmak istemedim aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?