Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar kızlar, bugün tartı günümdü. Geçen haftadan bu yana tam 1 kilo vermişim Hayatımda hiç haftada 1 kilo verdiğimi hatırlamıyorum gerçekten çok mutlu oldum... Böylece 3 haftada dukanla tam 3 kilo vermiş oldum ki bu benim için gerçekten çok büyük bir başarı. 1 ay bitince tam bir rapor vereceğim neler yaptım neler yapmadım şeklinde, ama bu 3 haftada 1 gün dışında (o da anneannemin zoruyla bayramda) hiç kaçamak yapmadığımı söylemeliyim. Bir lokma bile kaçamağım olmadı, neler yediğimi kendi günlüğümde her gün yazıyorum bakmak isteyen olursa: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dukan-gunlugum.758059/

Mydilemmacım sana özellikle teşekkür etmek istiyorum çünkü daha önce dukana rağmen kilo veremiyordum. Dediğin gibi sütü günde 1 bardağa düşürdüm. Ayrıca biraz daha fazla yemeye çalıştım, bir önceki akşamdan ertesi gün ne yiyeceğimi hep planladım ve canım istemese de doysam da deftere yazdığım şeyleri mutlaka yeyip bitirmek için kendimi zorladım, önerilerin için çok teşekkür ederim gerçekten bak nasıl da işe yaradılar :) Senin önerilerin dışında yaptığım şeyse tatlandırıcıyla yapılan şeyleri azaltmak oldu. Eskiden her gün nasılsa serbest diye tatlandırıcı ve yulaf kepeğiyle bir şeyler yapıyordum. Evet serbest biliyorum ama bunları sadece haftasonu ile sınırlandırmaya çalıştım bu kez ve işe yaradı. Yulaf kepeğini mayalı ekmek olarak tükettim sadece. Tabi diğer uygulamalarla birlikte işe yaradı, belki duraklamama sebep olan şey tatlandırıcı değildi bilemiyorum ama ben yine de tatlandırıcıyı ödülmüş gibi sadece hafta sonuyla sınırlandırmaya devam edeceğim. Zaten ekstradan şeyler pişirecek vaktim hiç olmuyor bu aralar.

Merhabalar daha önce dukanı denedim ve güzel gidiyordu. Sonra tam nedenini hatırlamıyorum ama bıraktım. Araya hamilelik doğum veyetersiz motivasyon derken bugünü buldum. Obezite cerrahisi yakın zamandaki düşünemdi ama şuan 4aylık bir bebeğim var ve emzirme süreci boyunca hiçbir girişimde bulunamıyorum. Emzirme dönemim bitene kadar oturup kendime acımaktansa kendim için birşeyler yapmalıyım dedim. 1 haftadan fazladırki kitap elimde sürünüyor. Dün gece kitabı bitirip bugün internetten faydalanarak alışveriş listemi yaptım. Yarın sabah kendime acımaya devam etmezsem ve bu yetersiz motivasyonu aşabilirsem diyetime (sağlıklı beslenmeye ) başlıyorum. Lütfen desteğinizi eksik etmeyin

Kilo verebildiğine de yardımcı olabildiğime de çok sevindim canım. Ne kadar güzel kilo vermişsin, senin gibi çok çok az fazlası olan birisi için çok iyi. Tatlandırıcı konusunda haklı olabilirsin ama ben dayanamam artık ya dört buçuk aydır yapıyorum ya ben bıktım zaten biraz olduğu gibi devam ettirebiliyorum ancak Son beş kilom inşallah iki aya biter artık. Süt gerçekten etkiliyor ben de fazla içersem hemen bir fazla falan çıkıyorum.

Emziriyor musun canım bebeğini? Emziriyorsan kendini dinle diyeti yaparken dikkat et kesilmesin sütün de aman.

Umarım kesilmez. Bugüne kadar hiç mama vermedim. Bugünden sonrada vermek istemiyorum heleki ek gıdalara geçmeye yakınken. Ama kışı fırsat olarak değerlendirmem gerek. Böyle devam edersem büyük beden yeni kıyafetler almak zorunda kalacağım

Büyük beden kıyafet almak çok kötü gerçekten Umarım en kısa zamanda verebilirsin kilolarını ve sütüne de bir şey olmaz canım.

Slm bende bugün b as ladim dukana .onceedende yapmistim.bende emziriyorum 8 aylik oglum var. Ve 94kiloyum
ilkgunum bitti
1 ay sonra tartilicm
bakalım sonuc ne olcak
aslinda eskilerdenim ama tlfdan giris yapamadim ,ben, de yeni uyelik aldim

Günaydın kızlar. Küçük civcivim uyandığı için uyandım ve şimdi yatak keyfi yapıyoruz. O etrafı tanıyor bende dukanı. Sabah tartılmayı unutup su içtim sonra tartıldım. 111.2 çıktı. Doğuma giderkenki halimden 2 kilo eksik. Sabah krep yapıcamda sonrasını bilmiyorum hemen menü oluşturmam gerek. Bugün 2 yere oturmaya gideceğiz başlangıç için yanlış bir gün gibi gelmeye başladı. Ama zaten motivasyon yok yarına kalsın dersem yarınların arkası gelmez

Süt çeker derler ya ben ona inanıyorum. Eşim ağzını şapırdatarak çikolata yemişti banada vermedi.o gün sabahı sabah ettim. Göğüslerim şişti bebeğim memeyi tutamadı o denli. Sonra sabahın köründe süt sağma makinesi ile sağdım. Acaba tekrar olurmu

Slm bende bugün b as ladim dukana .onceedende yapmistim.bende emziriyorum 8 aylik oglum var. Ve 94kiloyum
ilkgunum bitti
1 ay sonra tartilicm
bakalım sonuc ne olcak
aslinda eskilerdenim ama tlfdan giris yapamadim ,ben, de yeni uyelik aldim
Eylül dukanı nasıl yapıyorsun. Bugün biraz inceledimde güçlendirmeden başlayın yazıyor her yerde. Verilen kilo ile açığa çıkan toksinler sütle bebeğe geçiyormuş. Of of normalde temmuzda ideal kiloya inmem gerek ama sanırım daha da uzayacak

Güçlendirmeyle başladım kahvaltıda çay ve köfte var. Köfteyi yulaf kepeği karışımı ile yaptım.

Güçlendirmeyle başladım kahvaltıda çay ve köfte var. Köfteyi yulaf kepeği karışımı ile yaptım.

Slm ben ataktan başladım
Oglum zaten ek gida aliyor bi uyurken birde gece uyku aralarında emiyor.
gunlukk sporada basladim.dun yarim saat kosu bandinda tempolu yurudum.

Senin icin daha erken guclendirmeden bslaman iyi olmuş
Sadece senden besleniyor o
ama kararli ol ben yulafkepeginden ekmek yaptim 12 gunluk dilimledim buzluga attim
sende boyle yapabilirsin
elinin altinda hazir olur.
Hedefim ilk olarak 80e inmek

Evet geçmiş deneyimlerim var. Ekmek kek pizza helva dukanella hep yaptım bazısını nette buldum bazısını ben uydurdum. Hatta tarhana yapsammı diye düşünüyorum şimdi denemedim daha önce.

Pizzayı denemeni tavsiye ederim ileriki günlerde. Daha önce 82 kiloya kadar düştüm ama boğazıma hakim olamadığım için şimdi bu haldeyim. Zaten anne baba obez. Durumum hiç iç açıcı değil. Eşim evde yokken yürüyüşe gidemem. Lesli yapayım diyorumda banyo bakımda kuruması gerekiyor hadi hayırlısı

Demek deneyimlisin sende
Kac kilodan 82ye dusmustun.
ve nekadar zamanda verdin.

Leslie bende yapmistim gayet guzel oda.
simdi basladinmi karar verdinmi

dukanla düşmedim canım. burda zayıflama ekibinin desteği ve diyetisyen listesiyle düştüm.
dukanla atak dahil 1 ayda 7 kilo düşmüştü bende. hamilelikten önceydi sanırım. doğumdan sonra tarihleri ve olayları ya unutuyorum yada karıştırıyorum.
güçlendirmeyle başladım. bu hafta spor yapamam şu banyonun tamiratı bitmesi lazım. dün alışverişimi yapmıştım zaten
1 gün daha erteleyemem ertelemenin önü arkası yok. erteleye erteleye bu hale geldim

Kac kiloydun ozaman
Bakalim bukez kac kilo vericez bir ayda
su saate kadar kacamak yok atagin 2.gunu zaten.
akşam da sporyaparim bugünü böyle anlatırım

Bende köfteler ve 1 kutu ton balık yedim şekersiz kahve bide
Kac kiloydun ozaman
Bakalim bukez kac kilo vericez bir ayda
su saate kadar kacamak yok atagin 2.gunu zaten.
akşam da sporyaparim bugünü böyle anlatırım
102 kg dım. 95 oldum. Araya bayram filan girdi 98 le hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…