Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun sabah yumurta peynir sekersiz cay
oglen tavuk ayran
ara yulaf kepegi ekmegi çay hindi salam
aksam ciğer sote yogurt 2parca tavuk yedim

Merhaba arkadaşlar yeni gelenler var ne güzel. Ben dört buçuk aydır yapıyorum 13 kilo verdim. Artık sonlara geldim çok yavaşladı malesef kilo verimim. Ama callanetics yapıyorum spor olarak tavsiye ederim, yeni annelerimize de tavsiye ederim. Gerçekten çok iyi sıkılaştırıyor. Bugün penna cotta tatlısı yaptım kendime. İki günde bitiriyorum yapınca çünkü yarım litre süt var içinde. Günlük sınırımız 250 litre olduğu için. Gerçi sabah yaptığım ekmeğe de süt koymuş oluyorum ama çok az oluyor o bir kaç kaşık yetiyor zaten. Akşam yemeğinde şu satılan bütün kızarmış tavukların yağa dokunmayan iç, yani göğüs eti kısımlarından yedim. Derisinden yemediğimiz sürece yiyebiliyoruz onu eğer yemek yapmaya vaktiniz olmazsa uygulayabilirsiniz siz de. Bugün olduğumdan iki kilo düşük gördüm tartıda bir an ama umutlanmadım bile çünkü çok abartıydı :) Nitekim hemen sonra yine normal kilomda çıktım tartının pili azaldı herhalde.
Bu arada ben de bebek düşünüyorum. Ama daha beş kilo fazlam var :)

Keske bende srEnin gibi 13 kilo verebilsem
neguzel olur.
kacamaklarin oldumu?
benim 2.cocugum bu ilkinde gitmisti kilom
ama ikincide yerlesti kaldi
neler yedigini sende yazarsan bizede fikir olur
ideal kilona hatta altina düştüğünde hamile kalman daha güzel
hayirlisiyla nasip etsin sanada
cok guzel birduygu

Emzikli olduğum için dukanın güçlendirmesini yapıyorum.
Sabah çay köfte
Öğlen 1 ktu ton balığı
Şekersiz türk kahvesi
Arada yoğurt
Akşam ton balığı ve salata tam tahıllı ekmek 2 dilim
Son olarak küçük amasya elması.
Yorum yaparmısınız.

GÜNAYDIN BENDE BUGÜN DUKAN A BAŞLAMAYA KARAR VERDİM..
57 kiloyum..
3 günlük atak evresi ve 19 aralık a kadar seyir evresi sonrasındada koruma..bakalım başladım zorlanacağımı sanmıyorum zaten beslenme düzenime uyuyor tatlı ve hamur işini de uyguladım mı tamamdır.

Selam bende dukana 66.600 ile başladım, 2.haftamın sonlarına yaklaşıyorum şu an 62.600 (acayip ödem attım) oldum... Bence istersen kilo verebilirsin emzirdiğin için tam yapamasanda başlamakla çok iyi bir karar vermişsin, bende de ufak tefek sıkıntılar olduğu için küçük küçük farklılıklarla dukan yapıyorum. Zamanında 30 kilo verdim sonra geri aldım sonra dukan ile 11kilo verdim hatta 53e kadar düşmüştüm ama güçlendirme yapmadığım için yine kilo aldım ve şimdi tekrar vermeye çalışıyorum. Umarım hepimiz başarılı oluruz kolay gelsin ama eğer mümkünse mutlaka spor yap benim gibi nefes nefes kalmaktan çok hoşlanmıyorsan callanetics dene kısa sürede çok mutlu olursun... Verebildiğim kadar vereceğim çünkü hamile kalmaya çalışıyorum bende bu kiloyla başlarsam biliyorum ki duramayacağım, en azından kilo verirsem almamak için daha dikkatli olurum sanırım...

Son düzenleme:
ben okuyorum falan ama net bişeyler oluşturmak istiyorum çalıştığım için yemek konusu sorun oluyor.. mesela sabah 1 haşlanmış yumurta ve 1 yk kadar lor peyniri yedim. ara öğünde yoğurt vs gibi şeyler yiyebiliyoruz anladığım kadarıyla öğlen ne yesem sorun oolmaz dışarda yiyorum çünkü ..

st38, post: 37450225, member: 318272"]Emzikli olduğum için dukanın güçlendirmesini yapıyorum.
Sabah çay köfte
Öğlen 1 ktu ton balığı
Şekersiz türk kahvesi
Arada yoğurt
Akşam ton balığı ve salata tam tahıllı ekmek 2 dilim
Son olarak küçük amasya elması.
Yorum yaparmısınız.[/QUOTE]

Guclendirme hakkinda çok bilgim yok okuduklarimida hatirlamiyorum ama
aksamki 2dilim ekmek yerine sebze olsa daha iyi olurmus sanki
bu benim görüşüm.

Ne güzel yeni yıla yenilenmiş gireceksin

Hayırlı cumalar herkese.
Telefonda çoklu cevap vermedim yazmak çok zor oluyor
Bugün -2 çıktım çok sevinemedim ama güzel bir rakam olduğunun bilincindeyim

bu benim görüşüm.[/QUOTE]
Güçlendirmede atak vee seyirdeki herşey serbest. 2 dilim tam buğday ekmeği. 1 porsiyon meyve. Light değil yarım yağlı gıdalar. Ayrıca yağ kullanılmıyor. Ekmeği akşam eşim aldığı için akşama kaldı

İzin verilenlerden istediğin saatte istediğin miktarda yiyebilirsin. Yulaf kepeğini suyu ihmal etme. Acıktığını hissettiğinde öteleme. Yoksa açlığın canavara dönüşüyor

Güçlendirmeye göre yediklerin doğru gibi görünüyor canım. Ama az yiyorsun sanki biraz.

Callanetics beni öldürmüştü resmen. Birdaha yürüyemiyeceğim sanmıştım. Lesli iyidir :)
Bebek için en doğrusunu yapıyorsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bu benim görüşüm.[/QUOTE]
Yok canım güçlendirmede iki dilim ekmek yemesi gerekiyor. Zaten arkadaş emziriyor olduğu için biraz fazla karbonhidrat alması lazım o yüzden kesmemeli ekmeği.

Dışarıda yiyorsan ızgara tavuk veya balık yiyebilirsin canım. Ya da şiş tavuk da olabilir. Genelde üzerlerine biraz yağ sürülmüş gibi geliyor bana dışarıdaki ızgaraların o yüzden peçeteyle siliyorum yemeden sen de öyle yapabilirsin. Ayrıca dışarıdaki kızarmış tavuklardan da derilerini ve kanatlarını ayırarak yiyorum ben. İç kısma üzerine sürdükleri yağ geçmiyor çünkü göğüs etleri kuru oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…