Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba hanımlar ben 54 kiloyum vermek istediğim 4kilo var ama dukan amca testte ideal kilomda olduğumu söylüyor ben atak evresi yapıp 2/0 seyir yapmak istiyorum atakkaç gün olsa bilemedim. boyum 162 2 doğum yaptım.

merhaba ahbelinda..dukan testi bana da kilo vermeye ihtiyacın yok demişti ama ben yine de yaptım..çünkü kendini en iyi yine sen tanıyosun ve fazlalığın varsa dukan çok iyi bi tercih..ben 5 gün atak yaptım, sonra seyire geçtim..çok da memnun kaldım bundan..

Vermen gereken kaç kilo vardi ki 5 gün yaptin çok değil mi.. Seyiri nasi yaptin hangi yöntem

5 gün çok gibi görünüyo evet ama çok inatçı artık benim bünyem..nerdeyse hayat boyu dikkat ettim kiloma..o yüzden de gelen kilo gitmiyor, yapışıyo sanki..5 günde 2,5 kilo gitti..çok moral oldu..daha sonra zaten dediğim gibi gram gram gidiyo..ben 1/1 yöntemiyle seyir yapıyorum..böylece sıkılmıyorum..diğer türlü olanlar sıkar gibi geliyor..bazen hafta sonları filan 2 gün p+s yaptıysam, ardından 2 gün sp yapıyorum..gibi

Selam kızlar bugüne +200le başladım canım sıkkın

merhaba..ben o +ları kaç kez gördüm o kadar dikkat ettiğim halde..hiç takılma buna..gün içinde bile değişebilir, ödemdir, sudur filan..sınırlı izinlileri biraz azaltarak devam edersen hemen değişir ibre..

Bence alternatifi olmadığında peynir tüketmemeyi seç canım. Peynirsiz yaşar insan ama tam yağlı peynirlerle olmuyor inan canın sıkılır sonra kilo verimin çok yavaş olursa.
1 gün protein bir gün sebze protein yapıyorum ben. Şehir dışında gidecek olursak bir kaç günlüğüne öncesinde 5 gün protein yapıyorum sadece tatildeyken sebze protein yapıyorum 5 gün ve dönüşte normal 1+1e geçiyorum. Gayet memnunum bundan. Hem günler karışmıyor pek böyle. Hem de günlerce sebzesiz kalmıyorsun.
Kahvaltılar için hindi füme, et füme gibi seçenekler önerebilirim sana. Bir de dukan bloglarından yulaf kepeği ile yapabileceğin tariflere bakabilirsin. Deneye yanıla öğreniyor insan.

Hiiiiç canını sıkma canım. Diyet boyunca hep böyle olacak inan. Ben bir yukarı bir aşağı gidiyorum sürekli. Önemli olan grafiğin kendisinin aşağı doğru bir eğride olması inişli çıkışlı da olsa. Ben de isterdim öyle her gün 100 gr dahi olsa hep aşağı doğru olsun ama olmuyor malesef. Benim 800 gr bile farkediyor nasıl oluyor bilmiyorum

merhaba hanımlar ben 54 kiloyum vermek istediğim 4kilo var ama dukan amca testte ideal kilomda olduğumu söylüyor ben atak evresi yapıp 2/0 seyir yapmak istiyorum atakkaç gün olsa bilemedim. boyum 162 2 doğum yaptım.
Atağı o zaman 1-2 gün yap bence canım. Fazla yapmana gerek yok. İstersen dukan ekspresse de bir göz atabilirsin.

Hoşgeldin aramıza güçlendirmeden birini görmek ne güzel :) Biz de senin tecrübelerinden yararlanırız artık. Güçlendirmede olduğuna göre kedi dili bisküviden duraklama sebebiyle falan korkmana gerek yok ne güzel Ben dün yaptım çünkü akşam oturmaya annemlere gidiyorduk. Yanıma sadece yarısını aldım böylece yarısını yemiş oldum bir günde hepsini bitirmemeyi başardım Ama bugün kahvaltıda yedim hemen gerisini

teşekkür ederim..daha da merak ettim kedi dilini şimdi..ben de hemen yarın yapıcam..son zamanlarda benim favorim de şu: yağsız yoğurttan süzme yoğurt yapıyorum önce, sonra içine biraz tatlandırıcı, biraz kakao ve biraz da fındık aroması koyuyorum..aman Allahım o nasıl güzel bi tatlı oluyo ööle..işte bunu yemekten diğer tatlılara sıra gelmedi..ama arada bir de kakaolu sufle yaptım ki evlere şenlik..üstelik içinde yulaf kepeği ya da süt tozu da yok..öneririm..sınırlı izinli sadece kakao var..o da olsun o kadar :) benim gibi tatlı delileri varsa aranızda şiddetle öneririm..

Bozma moralini,zeyn-a nın da dediği gibi gün içerisinde bile değişiyor insanın kilosu.Bakma o kadar gramlara.En iyisi vücut ölçülerini bir metre yardımı ile ölçüp değişimlere odaklanmak.O gramlara taktım diye az diet bozmamışımdır.

Deneye yanıla öğreniyor çok doğru.ekmekler kekremsi biraz daha şeker koymalıyım.

Çok uzun zamandır protein dieti yapıyorum artık öğüresim geliyor hindi fümeden.Aklıma şöyle bir şey yapmak geliyor ama ne dersiniz

Haftasonu stevia aldım küp şeker halinde.yumurta beyazlarını iyice çırpıp şekerle karıştırıp bezemsi tatlılar yapayım.Dolayısı ile stevia boş küme elemanı olarak geçtiğine göre saf protein almış olmaz mıyım?

öğle
yoğurt
2 küçük ekmek
ton balığı

kardiyomu yaptım callan'ı da....Bir saat sonra akşam yemeğini yiyip günü kapatmayı düşünüyorum.Sonrasında kahve çok acıkırsam yoğurt.

Bu yoğurtlu tarifiniz cidden çok güzel ben de deneyeceğim.Teşekkürler.

Bu yoğurtlu tarifiniz cidden çok güzel ben de deneyeceğim.Teşekkürler.

ne demek rica ederim..bazen akşamları yoğurda sadece tatlandırıcı ve fındık aroması karıştırarak yediğim de oluyor..kakao kullanmak istemiyosam özelikle sp günlerinde bu da süper bişi oluyo..boş boş yoğurt yemektense tatlı yemiş gibi oluyorum..eskiden tatlı yoğurt mu olur diye buru kıvıran ben tatlı yoğurdun müptelası oldum..sağolsun dukan :))

kızlar ben geldim
bozarım diyorum ama bozmadım güzel geçti çok ağır bir şey yemedim şimdi evdeyim zaten iki çocukla neyi nereye yedim anlamadım ki.

Ayyy şu kakaolu suflenin tarifini alsak

Ben alışamadım tatlı yoğurda ya mecbur oturup tatlı yapıyorum canım isteyince ve kahve ya da kola kesmeyince.

Dediği gibi bezenin tarifi vardı bloglardan birisinde ama hatırlayamadım nerede okumuştum canım. Stevia kullanabiliyorsan sınırsız tüketilebiliyormuş. Diğer tatlandırıcılarda günde üç yemek kaşığı sınırımız var ama. Stevia da değişik diyorlar ben cesaret edemedim henüz. Splenda kullanıyorum daha çok. Kremalize yapacaksam takita formtat60.

Ayyy şu kakaolu suflenin tarifini alsak

hemen veriyorum:
bunu Eda'nın bloğunda bulmuştum..belirteyim ki emeğe saygı..

kakaolu sufle

malzemeler:
4 yumurta
5 yk tatlandırıcı
1 tüp vanilya aroması
yarım paket kabartma tozu
2 yk kakao
yarım çk krem tartar

yapılışı:
1- yumurta sarıları, tatlandırıcı, ve vanilya aroması aynı kaba alınır ve bir güzel çırpılır.
karışım epey beyazlayacak.
2- yumurtaların beyazları bir kaba alınıp krem tartar eklenir ve en yüksek devirde kaskatı olana kadar çırpılır.
3- beyazlayana kadar çırpılan yumurta sarılarına kakao ve kabartma tozu eklenir.
karışım kaskatı bir krema halini alacak. o kadar katılaşıcak ki mikser dönmekte zorlanacak.
4- yumurta beyazları krema halini alan karışıma eklenir.
5- bundan sonrası biraz zorlayıcı çünkü hem beyazları söndürmememiz gerekiyor hem de iyice karıştırmalıyız ama
kremamız baya katı.
6-son olarak karışımı yağlı kağıtla kaplanmış kare borcama döküp fırına atıyoruz.
ve fırında 150-160 derecede 40 dakika kabarmaya bırakıyoruz.
ama kabarık kalmiicak, sönücek.üstü kıtır içi yumuşak ince bişi yapmaya çalışıyoruz.
benimkinin içi çok yumuşak olmadı, daha cıvık bişi hayal etmiştim ama yine de çok güzel oldu bence..
bir dahakine tatlandırıcıyı biraz arttırıcam ben..daha tatlı seviyorum çünkü..
bu kadar..afiyet olsun

sağlıksız bir beslenme olduğunu düşünüyorum. protein ağırlıklı beslenmeler her zaman her vucuda uygun olmuyor. ayrıca vucudun protein kadar carbonhitrat kalsiyum ve diğer ögelerede ihtiyacı var. tek tarz bir beslenme pek mantıklı değil.

hayat boyu karbonhidrat almayacak değiliz elbette..bir süre için veda ediyoruz bazı şeylere ki diyet yapmanın doğasında bu vardır zaten..kilo vermek kolay bir süreç değil, her zaman sıkıntılıdır..önemli olan bunu başarıyla atlatmak..ayrıca dukan diyeti yaparken atak ve seyir evresinde mutlaka yulaf kepeği yiyerek çok yararlı bir karbonhidrat alıyoruz her gün..diğer evrelerde zaten yavaş yavaş sokacağız hayatımıza diğer yararlı karbonhidratları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…