Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kendinde psikolojik gebelik durumu oluşturma vücut yeni gebeliği engeller zaten gebeyim diye düşünerek :)
ben isterim o keki:
yaa benim dukanellam sarelle gibi olmuyor. kakaole sütten biraz daha koyu oluyor niye?

Canım gebelik istiyor musun, bilmiyordum. İnşallah olur canım :)

Canım gebelik istiyor musun, bilmiyordum. İnşallah olur canım :)
Evet canım. Yani aslında dediğim gibi üç hafta önce sorsan emin değilim derdim. Şu an bir haller oldu bana. Dört beş gün sonra hasta olunca çok üzüleceğim ama hayırlısı bakalım Çok havaya girdim.

kendinde psikolojik gebelik durumu oluşturma vücut yeni gebeliği engeller zaten gebeyim diye düşünerek :)

ben isterim o keki:
yaa benim dukanellam sarelle gibi olmuyor. kakaole sütten biraz daha koyu oluyor niye?
Ben dukanella gibi tatlıları hiç yapmıyorum çünkü çok az miktarda oldukları halde sınırlı izinlilerden dolayı çok az tüketme izni oluyor hiç işime gelmiyor. O yüzden onu bilmiyorum canım.
Kekin tarifi çok basit ve bir iki kez birilerine de yazmıştım önceden. İşin sırrı mikrodalga kesinlikle.
Malzemeler; 2 kaşık yulaf kepeği karışımı, 1 kaşık splenda, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta, biraz süt. Sütü en son katıyorum ki miktarı göz kararı ayarlayabileyim. Böyle iyice sıvı olmayan ama katı da olmayan kaşık kaşık alınca kolaylıkla akaşak bir kıvam elde ediyorum diyeyim. 1 çay bardağı falan gibi ama bu fazla da gelebilir biraz. Bunları bir kaşıkla karıştırıyorum. Sonra cam kase gibi ama düz kaplarım var. Onlara ikişer kaşık koyuyorum. Mikrodalganın en yüksek derecesinde 3-4 dakika pişiriyorum. Bunun aynısını önceden 3 kaşık hakkımın hepsini kullanarak yapıyordum. Ama artık ikiye indirdim, yine baya bir miktar oluyor ve kahvaltı için poğaça yapabiliyorum.

ben isterim o keki:
Psikolojik gebeliği en fazla dört-beş gün sonra hasta olana kadar oluşturabilirim sonra yıkılacak zaten

Teşekkür ederim cevabın için. Acaba mahalledeki küçük polikliniğe gitsem yaparlar mı o testi? Tam bir doktor/hastane cahiliyimdir de Bir tek fasulyeyi anlamadım menüde:)

Mikrodalgam yok canım baştan kaybetti :)

Teşekkür ederim cevabın için. Acaba mahalledeki küçük polikliniğe gitsem yaparlar mı o testi? Tam bir doktor/hastane cahiliyimdir de Bir tek fasulyeyi anlamadım menüde:)
Aile hekimleride yapar ama en az bir regl dönemi geçmeden yapmak istemiyolar. Ben idrardan bakmıştım çıkmıştı 1 ay olmadan

Son dakika bilgisi cumartesi misafir gelecekmiş. Temizlik hazırlık var emzirme saatlerinde gelirim beni özleyin anacım

Mydilemmacım, eğer olup olmadığını merka ediyorsan eczaneye gidip 2-3 liraya idrardan bakılan gebelik testlerinden alabilirsin, ya da aile hekimine gidip kanda beta-hcg baktırabilirsin :) bunu hemen hemen her yerde bakarlar

Mydilemmacım, eğer olup olmadığını merka ediyorsan eczaneye gidip 2-3 liraya idrardan bakılan gebelik testlerinden alabilirsin, ya da aile hekimine gidip kanda beta-hcg baktırabilirsin :) bunu hemen hemen her yerde bakarlar
O testleri biliyorum yapmışlığım var da daha adetim gecikmediği için pozitifse bile negatif görünür diye korkuorum açıkçası. Ama yarın alıcam işe giderken bakalım:)

Aile hekimleride yapar ama en az bir regl dönemi geçmeden yapmak istemiyolar. Ben idrardan bakmıştım çıkmıştı 1 ay olmadan
Ben de test yapıcam kendim yarın artık dayanamıyorum. Ama adet dönemim gecikmediği için henüz çıkmaz diye de korkuyorum. Aile hekimimiz yok bizim benim ikametgahım yanlış da düzelttiremedim bir türlü Ceza yemeyeyim diye yalan söylemem gerektiği için ayaklarım geri geri gidiyor. Ama o test bir pozitif çıkarsa bütün bunları halledicem

Bir de tatlım sebze yemeği olarak bana fikir verir misin? Sanki sadece kabak ve patlıcan yiyormuşum gibi geliyor, başka hangi sebzelerden yiyebilirim? Meyve de yemediğim için vitaminlerim eksik kalsın istemiyorum...

Bir de tatlım sebze yemeği olarak bana fikir verir misin? Sanki sadece kabak ve patlıcan yiyormuşum gibi geliyor, başka hangi sebzelerden yiyebilirim? Meyve de yemediğim için vitaminlerim eksik kalsın istemiyorum...
Öğrenci olduğuna göre basit bir şey istiyorsundur. Ben mesela bazen somon balığını mikroda pişirirken içine hani şu dondurulmuş pakette satılan doğranmış ıspanaklardan atıyorum çok güzel oluyor. Ya da brokoli, brüksel lahanası falan haşlıyorum. Zeytinyağı(olmasa da olur) ve birazcık limonla güzel oluyor. Bir de enginar olabilir. Enginarı diyetimin ilk başlarında biraz tüketmiştim ama az tüketmemiz gereken sebzelerden o içinde biraz nişasta varmış ama yasak da değil. Enginarı buharda pişiriyorum ben. Ama tencerede normal birazcık su koyup kapağını kapatarak kısıkta da pişirebilirsin canım.
Benim eşim sebze hiç yemez de o yüzden öyle ev yemeği gibi sebze yemeklerini bilmiyorum pek kusura bakma :)

mydilemmacım sana bir şey sormak istiyorum... Haftada ortalama kaç gram veriyorsun? Ben geçen hafta 1 kilo vermiştim, bu hafta sadece 200 gram vermişim...
Ben artık baya bir yavaşladım Esracım. Hiç düzenli değil, bazı haftalar alıyorum bile ama ayda iki kilo veriyorum sonuçta.

Ben artık baya bir yavaşladım Esracım. Hiç düzenli değil, bazı haftalar alıyorum bile ama ayda iki kilo veriyorum sonuçta.

Çok teşekkür ederim canım :) ıspanak çok iyi fikir... 200 gram az geldi bana ama tabi pes etmeyeceğim. Hiç gitmeyedebilirdi ya da dediğin gibi artabilirdi... Bakalım haftaya nasıl olacak :)

Canım ikametle aile hekiminin alakası yok. Git aile hekimini seç. İstersen adanadan bir hekim seç ister ankaradan fark etmez senin tercihin

Çok teşekkür ederim canım :) ıspanak çok iyi fikir... 200 gram az geldi bana ama tabi pes etmeyeceğim. Hiç gitmeyedebilirdi ya da dediğin gibi artabilirdi... Bakalım haftaya nasıl olacak :)
Bence karnıbahar ve brokoli süper hatta karnıbaharla kısır yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…