Canım kırmızı et tabi ki tüketebiliyoruz. Sadece tavuk ve balıkla yaşayacak değiliz ya :) Kıymayı da ızgara şeklinde pişirebilirsen yağı gidiyor aslında. Büyükbaş hayvan olduğu sürece ve yağsız yerlerinden olduğu sürece sorun yok.Köfteyi ne etinden yapıyorsun canım? Ya sanırım normalde kırmızı et tüketmememiz gerekiyor ama ailem kurbandan sonra bana etin yağlı tüm kısımlarını çıkararak kıyma verdiler. Bu da kırmızı et ama yağsız. Umarım sakıncası olmaz ben haftada 1-2 kez onu tüketiyorum
Canım kırmızı et tabi ki tüketebiliyoruz. Sadece tavuk ve balıkla yaşayacak değiliz ya :) Kıymayı da ızgara şeklinde pişirebilirsen yağı gidiyor aslında. Büyükbaş hayvan olduğu sürece ve yağsız yerlerinden olduğu sürece sorun yok.
şeker yerine kullandıkları muadiller beni çok acıktırıyor.ne zaman tatlandırıcılı bir şeyler içsem/yesem midem kazınıyor.siz de işe yaradığına sevindim.mydilemma bazen kendimizi çok baskıladığımız zaman daha fena patlıyor.sizin yerinizde olsam bir kahvenin yanında 2 adet yer nefsimi köreltirdim.daha yolumuz uzun .Kola iyi geliyor cidden beni de bastırıyor oldukça. Benim son günlerdeki baş belam şu kedi dili bisküviler. Dukana uygun ama süt tozu miktarından dolayı duraklama yaptığını düşünüyorum. Kesin olarak emin değilim ama. Yemeye korkuyorum ama o kadar canım istiyor ki anlatamam
Dana dışında ne var ki zaten? Sığır olabilir ama o da serbest.Ayy buna da çok sevindimBen de diyeti biraz esnetmiş oluyorum sanmıştım çünkü bir yerde dana dışındaki büyükbaşların yasak olduğunu okumuştum demek ki yanlışmış...
GünaydınnnGünaydın dukancılar
Ay zaten öyle iki tane yiyip durabilsem bir zararı olmaz ki her gün yerimşeker yerine kullandıkları muadiller beni çok acıktırıyor.ne zaman tatlandırıcılı bir şeyler içsem/yesem midem kazınıyor.siz de işe yaradığına sevindim.mydilemma bazen kendimizi çok baskıladığımız zaman daha fena patlıyor.sizin yerinizde olsam bir kahvenin yanında 2 adet yer nefsimi köreltirdim.daha yolumuz uzun .
5 günlük atak evrem bitti.16 kilo fazlalığım var 67 kiloyum.atak evresinde hiç kilo vermedim hiç de dışına çıkmadım listenin.
uzun zamandır diet yapıyorum ona yordum neyse yılmak yok devam.dün yulaf kepeğini aldım ekmekcikler yapmak için ve maalesef seyir evremin ilk günü pazar kahvaltısında ekmek yiyerek kötü başladım.
ben sadece sabah öğününde sebze yiyip diğer öğünlerde saf protein yaparak devam etmeyi düşünüyorum egzersiz olarak da callan yapıyorum ama yirmi dakika her gün kardiyo eklemeye karar verdim.
Bu arada yazmayı unutmuşum tatlandırıcı konusunda haklı olabilirsin kan şekerini de yükseltiyor diyorlar. O yüzden acıktırıyor olabilir. Ben genel olarak hep birşeyler yemek istiyorum o yüzden farketmedimşeker yerine kullandıkları muadiller beni çok acıktırıyor.ne zaman tatlandırıcılı bir şeyler içsem/yesem midem kazınıyor.siz de işe yaradığına sevindim.mydilemma bazen kendimizi çok baskıladığımız zaman daha fena patlıyor.sizin yerinizde olsam bir kahvenin yanında 2 adet yer nefsimi köreltirdim.daha yolumuz uzun .
5 günlük atak evrem bitti.16 kilo fazlalığım var 67 kiloyum.atak evresinde hiç kilo vermedim hiç de dışına çıkmadım listenin.
uzun zamandır diet yapıyorum ona yordum neyse yılmak yok devam.dün yulaf kepeğini aldım ekmekcikler yapmak için ve maalesef seyir evremin ilk günü pazar kahvaltısında ekmek yiyerek kötü başladım.
ben sadece sabah öğününde sebze yiyip diğer öğünlerde saf protein yaparak devam etmeyi düşünüyorum egzersiz olarak da callan yapıyorum ama yirmi dakika her gün kardiyo eklemeye karar verdim.
Ay zaten öyle iki tane yiyip durabilsem bir zararı olmaz ki her gün yerimAma sıcacık çıkıyor fırından zaten çok az bir malzemeyle yapıldığından içi boş boş ya hemen bitiriveriyorum ben. Yulaf kepeğinden yaptığın ekmeği mi yedin yoksa normal ekmek mi yedin? Yulaftan yaptığın ekmeği yediysen yani zaten yapman gereken oydu bir sorun yok ki. Bu arada keşke atağa yulaf kepeğiyle başlasaydın. Herhalde atakta tüketmemişsin değil mi? Uzun süredir diyet yaptığın için vücudunda ödem olmayabilir. Atakta daha çok ödem atılıyor. Eğer ödemin yoksa atakta pek verememek normaldir.
Bu arada anlamadığım şeyler var yazında. Mesela nasıl sabah öğününde sebze yiyeceksin ki her gün? Hamile ya da emziriyor musun? Bir de callan nasıl 20 dakika sürüyor?
Kardio için tavsiye istersen eğer leslie nin evde yürüyüşlerini tavsiye ederim. Hem youtubeda bulunuyor indirmek gerekmiyor, hem de o günkü enerjine göre 1,2,3,4,5 millerden birisini seçebiliyorsun. Eğer kondisyonun düşükse spora alışık değilsen, ki ben öyleydim 1 milden başlayıp yükseltebilirsin de yavaş yavaş.
darısı bizim de başımıza.çok az kalmış çok tebrik ediyorum .çeken bilir değil mi canım :)Bu arada yazmayı unutmuşum tatlandırıcı konusunda haklı olabilirsin kan şekerini de yükseltiyor diyorlar. O yüzden acıktırıyor olabilir. Ben genel olarak hep birşeyler yemek istiyorum o yüzden farketmedimDiyet psikolojisi işte. Ama tatlandırıcı olmadan da geçmez bu kadar zaman.
Bu arada kızlar bugün itibariyle resmen 4 kilom kaldı benim güçlendirmeye.
Ama bizi terk etme olurmu bak daha güçlendirme varBu arada yazmayı unutmuşum tatlandırıcı konusunda haklı olabilirsin kan şekerini de yükseltiyor diyorlar. O yüzden acıktırıyor olabilir. Ben genel olarak hep birşeyler yemek istiyorum o yüzden farketmedimDiyet psikolojisi işte. Ama tatlandırıcı olmadan da geçmez bu kadar zaman.
Bu arada kızlar bugün itibariyle resmen 4 kilom kaldı benim güçlendirmeye.
Evet kesinlikle çeken bilir bu diyetidarısı bizim de başımıza.çok az kalmış çok tebrik ediyorum .çeken bilir değil mi canım :)
Şimdi o ekmeği tamamen unutuyoruz ve bir daha yapmıyoruzzzzhayır normal beyaz undan ekmek yedim.
atak döneminde yulaf kepeğini almaya fırsatım olmamıştı bu yüzden hiç kullanmadım bu arada ton balığına yoğurt koyup yedim kızlar zehirlemiyor :)
sabah kahvaltısında domates ve salatalık yerim ya da mücver tarzı birşeyler yaparım diye düşünmüştüm böylece sebze hakkımı sabah kullanırım diye planlıyorum olmaz mı öyle?
1 saatlik callan yapıyorum bu aktiviteme 20 dk. koşu bandında yürüyüş ekleyeyim diyordum 5.6 hızda
Evet evet çok iyi maşallah. İşte emzirmenin de mucizesi bu. Güçlendirme bile yapsan kilo veriyosun ne güzel :) Bir hafta veya işte artık ilk diyete başlamanın getirdiği halsizliği hissetmediğin zaman spora başlayabilirsin. Tabi daha öncesinde de başlanır da zorlanabilir insan. Ve asla terketmem tabi ki daha güçlendirme var dediğin gibi. Daha güçlendirme tariflerini keşfedicem ohooo. Hem benim güçlendirmem 180 gün sürecek dile kolaykahvaltıda dukan ekmekli tost haşlanmış yumurta domates salatalık biber
Birde bugün -700 süper dimi
Bir hafta bitsin spora başlıyım diyorum siz ne dersiniz
Sebze hakkını her üç öğünde de kullanabilirsin canım. Ama önemli olan bir gün bütün öğünlerde sadece protein tükettikten sonra diğer gün sebze+protein yapmak ve sebze tüketeceğin zaman onun yanında sebzenin iki katı miktarında protein tüketmek.hayır normal beyaz undan ekmek yedim.
atak döneminde yulaf kepeğini almaya fırsatım olmamıştı bu yüzden hiç kullanmadım bu arada ton balığına yoğurt koyup yedim kızlar zehirlemiyor :)
sabah kahvaltısında domates ve salatalık yerim ya da mücver tarzı birşeyler yaparım diye düşünmüştüm böylece sebze hakkımı sabah kullanırım diye planlıyorum olmaz mı öyle?
1 saatlik callan yapıyorum bu aktiviteme 20 dk. koşu bandında yürüyüş ekleyeyim diyordum 5.6 hızda
kahvaltıda dukan ekmekli tost haşlanmış yumurta domates salatalık biber
Birde bugün -700 süper dimi
Bir hafta bitsin spora başlıyım diyorum siz ne dersiniz
Tamam canım o zaman şimdi gidip yürüyüş yapayım sonra da eve dönüp callanıŞimdi o ekmeği tamamen unutuyoruz ve bir daha yapmıyoruzzzzGeçmişte kalanı düşünüp canını sıkma. Ben de öyle yapıyorum. 30 dakika falan yürüyüş (ben leslie ile yapıyorum) sonra callan. Vücudum şekil değiştirdi resmen çoooook memnunum.
Sebze hakkını her üç öğünde de kullanabilirsin canım. Ama önemli olan bir gün bütün öğünlerde sadece protein tükettikten sonra diğer gün sebze+protein yapmak ve sebze tüketeceğin zaman onun yanında sebzenin iki katı miktarında protein tüketmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?