Bence karnıbahar ve brokoli süper hatta karnıbaharla kısır yapıyorlar
ben de doğalsanın yulaf kepeğini kulladım karışımı da sipariş ettim gelir bugün yarın belki tadı farklıdır diye bi umut. kepekten krepler kakaolu kekler muffinler neler neer denedim hepsi çöpe yiyemiyorumCanım doğalsanın yulaf kepeği karışımını al ve onunla güzel tarifler var. İstersen ben sana anlatırım kendi yaptıklarımı. Benim bir kekim var mesela tadına bakan herkes ne güzel yumuşacık sen bizi kandırıyorsun diyet kek diye diyorlar.
yoğurtla karıştırarak, krep yaparak, kakolu kek yaparak muffin şeklinde denedimnasıl tüketiyorsun
Hımm yoğurtlu hali kötü kek güzel helvasıda güzel oluyoryoğurtla karıştırarak, krep yaparak, kakolu kek yaparak muffin şeklinde denedim
helvası nasıl acaba denemedim onuHımm yoğurtlu hali kötü kek güzel helvasıda güzel oluyor
Gerçekten hiç yiyemezsen senin için çok zor olur canım. Bir de karışım gelsin onu denemeden bir karar verme ama.ben de doğalsanın yulaf kepeğini kulladım karışımı da sipariş ettim gelir bugün yarın belki tadı farklıdır diye bi umut. kepekten krepler kakaolu kekler muffinler neler neer denedim hepsi çöpe yiyemiyorumkarışımın tadı farklıdır umarım bırakmak istemıyrum diyeti ama bi yandan da ömür boyu yemek zorunda olacagım bişeyi böyle iğrenerek yiyemem
bekliyorum bozmadım diyeti ama hiç bişey yiyemıyorum artık salata dışında karışım yarın gelir sanırım bakalım bi de onu denicemGerçekten hiç yiyemezsen senin için çok zor olur canım. Bir de karışım gelsin onu denemeden bir karar verme ama.
komik olmayın, sakin olun. zayıflama süreci sizi sinirli agrasif biri yapmış sanırım .yoksa siz hiç tanımadığığnız birinin bilgisis olduğunu idda edemezsiniz. bunlar benim fikirlrimdir . bende bir beslenme uzmanıyla 30 kilo verdim. diyet yapmayıda çok iyi bilirim. dukan diyetindeAraştırmayıp hakkında hiçbir fikre sahip olmadığınız bir şeyin sağlıksız bir beslenme olduğunu nasıl düşünebilirsiniz ki?
Biz bir sürü karbonhidrat alıyoruz. Sebzelerden, yulaf kepeğinden, süt ve yoğurttan. Bu tek tip bir beslenme değil, meyve bile yiyebiliyoruz (kurt üzümü).
Ha diyorsanuz ki börek çörek karbonhidratını, şeker karbonhidratını almamamız sağlıksız, o zaman siz alarak zayıflayın, mantıksız bulduğunuz bir diyetin sayfasına yazmanıza da gerek yok.
komik olmayın , sakin olun. siz hiç tanımadığınız birinin bilgisiz olduğunu idda ediyor ve gereksiz bir çıkış yapıyorsunuz .sanırım bu perhiz dönemi sizi ziyadesiyle sinirli ve agresif yapmış. doğru bir tavır değil çünkü herkeş düşüncelerini söylemekte hürdür. ayrıca bende uzman kontrolünde 30 kilo vermiş biri olarak diyet yapmayı ve doğru beslenmeyi iyi bilirim .benim düşüncelerime göre yanlış bir beslenmedir. ayrıca aynı tip beslenme doğru değil dediğimde yalnızca karbonhitratın eksikliğinden söz etmemiştim, sanırım kafası pasta börekte kalan sizsiniz zira ben onlardan söz etmedim. size sağlıklı ve başarılı diyetler dilerim umarım dilediğiniz kiloyu veririsiniz sevgiler...Araştırmayıp hakkında hiçbir fikre sahip olmadığınız bir şeyin sağlıksız bir beslenme olduğunu nasıl düşünebilirsiniz ki?
Biz bir sürü karbonhidrat alıyoruz. Sebzelerden, yulaf kepeğinden, süt ve yoğurttan. Bu tek tip bir beslenme değil, meyve bile yiyebiliyoruz (kurt üzümü).
Ha diyorsanuz ki börek çörek karbonhidratını, şeker karbonhidratını almamamız sağlıksız, o zaman siz alarak zayıflayın, mantıksız bulduğunuz bir diyetin sayfasına yazmanıza da gerek yok.
Dünden beri küçüğüm huzursuz emiyorda emiyor ağlaya ağlaya uyuyor eşim kızdı sütünün kalitesi düştü diyet yüzünden diye. Sabahları reçel yemeyekarar verdim en azından akşama kadar harcarım
vermek istiyorum bunları... pzartesi 76.1 dim.. 74.9 u gördüm ama değişiyor sürekli
Eşim diyete karşıydı zaten bahanesi oldu bu. Reçele ikna ettim dün işten çok enerji harcadım sanırım ona birşey kalmadı galibaProteinle besleniyoruz ve yediklerimiz yumurta (anne sutunden sonra en yararli sey.) ve et. Eger sutun kesik geliyorsa az yiyorsun demektir. Sakin sikma canini. Diyete uygun ye ama daha fazla ye. Mesela ben dusuk kalorili beslendigimde regl daha kisa suruyor ve daha az sivi geliyor. Daha fazla kalori alinca normallesiyor.
Lutfen biraz daha fazla ye, recel sekerden ibaret sadece. O mu sana sut yaptiracak?
Daha diyete başlamadan kaçamağa başlamışsınızcanlarım yaa üçünü günüm atakta.. 1000 gram gitti hemen hemen. ama bi kaç kayısı gibi falan kaçamaklarım oluyo bozulur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?