Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yoğurt sarmısak tavuk ve kabaktan harika meze yapıyorlar mesela

Bim de çok güzem topak ekmek buldum tam buğday unundan çok hoş

ben de doğalsanın yulaf kepeğini kulladım karışımı da sipariş ettim gelir bugün yarın belki tadı farklıdır diye bi umut. kepekten krepler kakaolu kekler muffinler neler neer denedim hepsi çöpe yiyemiyorum karışımın tadı farklıdır umarım bırakmak istemıyrum diyeti ama bi yandan da ömür boyu yemek zorunda olacagım bişeyi böyle iğrenerek yiyemem

Gerçekten hiç yiyemezsen senin için çok zor olur canım. Bir de karışım gelsin onu denemeden bir karar verme ama.

canlarım yaa üçünü günüm atakta.. 1000 gram gitti hemen hemen. ama bi kaç kayısı gibi falan kaçamaklarım oluyo bozulur mu sizce

Belki tepki gorurum ama inanin umrumda degil.
Eskiden bir obezite donemi yasadim.
Tam 90 kiloydum.
Farkli diyetler denemedim hic.
Yok isvec yok puan...denemedim
Kilo verme konusunda hep diyestisyen tarzi diyetler yaptim.ana ogun ara ogunlu olanlardan.
Sorunum hep suydu diyete basliyorum.ilk hafta 5 kilo gidiyor.sonraki haftalarda duruyor.kilo veremiyorum.veremiyorum ya...sonra diyeti bozuyorum
Sonra dukan la karsilastim.mosyo dukan merhabalar!!!!!!
Atak evresini bir hafta yaptim.surekli kilo gidiyor hey masallah hey masallah....
Sonra seyir tam 60 kiloya dustum hem de iki ayda
Sonra annem dedi ki bak iyi degil bu kadar kisa surede bu kadar cok kilo vermen.gel bi endokrin uzmanina gidelim
Tamam dedim
Endokrin uzmani kilonuz boyunuza gore gayet iyi dedi.allahim sevincten havalara ucuyorum
Dedim ki az yiyeyim ama ekmege ya da meyveye baslayayim klasik diyetisyen diyeti yapayim.
Diyetisyen diyeti yapiyorum.az yiyorum.yok.yine de kilo aliyorum.aglamaktan mahvoldum
Tam kor kuyudaydim.yersem kilo aliyorum.
O koruma evresini yapmadim ya ve 4 ayin sonunda verdigim kilolari aldim.arti 10 kilo.100 kilo insan azmani bi sey oldum
Resmen depresyondaydim
Dedim boyle olmaz yuru diyetisyene
Ve aci gercekle karsilastim.dukandan sonraki butun kilolarim yag olarak donmusti
Diyetisyen beni nasil azarladi.biz bilmiyor muyuz dedi protein diyeti yaptirmayi.her seye zararli bu dedi ve klasik diyet listesi yapti.
Tam 10 ay ugrastim 55 kilo verdim.
Soyle dusunun.
80 kilosunuz.50 kilo vermek istiyorsunuz.
5 gun atak olsa 80 gun de seyir.30.10=300
Kaba bir hesapla 385 gun.
Diyetisyen iyidir kizlar.her seyinizi gozlemleyerek kilo verirsiniz.saglikli olur.
Onerim yeni baslayanlar hemen biraksin.
Uzun zamandir yapanlar acil doktora gitsin
Saglik onemli
Kilo vericez diye sagligimizdan olmayalim

komik olmayın, sakin olun. zayıflama süreci sizi sinirli agrasif biri yapmış sanırım .yoksa siz hiç tanımadığığnız birinin bilgisis olduğunu idda edemezsiniz. bunlar benim fikirlrimdir . bende bir beslenme uzmanıyla 30 kilo verdim. diyet yapmayıda çok iyi bilirim. dukan diyetinde
komik olmayın , sakin olun. siz hiç tanımadığınız birinin bilgisiz olduğunu idda ediyor ve gereksiz bir çıkış yapıyorsunuz .sanırım bu perhiz dönemi sizi ziyadesiyle sinirli ve agresif yapmış. doğru bir tavır değil çünkü herkeş düşüncelerini söylemekte hürdür. ayrıca bende uzman kontrolünde 30 kilo vermiş biri olarak diyet yapmayı ve doğru beslenmeyi iyi bilirim .benim düşüncelerime göre yanlış bir beslenmedir. ayrıca aynı tip beslenme doğru değil dediğimde yalnızca karbonhitratın eksikliğinden söz etmemiştim, sanırım kafası pasta börekte kalan sizsiniz zira ben onlardan söz etmedim. size sağlıklı ve başarılı diyetler dilerim umarım dilediğiniz kiloyu veririsiniz sevgiler...

Dünden beri küçüğüm huzursuz emiyorda emiyor ağlaya ağlaya uyuyor eşim kızdı sütünün kalitesi düştü diyet yüzünden diye. Sabahları reçel yemeyekarar verdim en azından akşama kadar harcarım

Merhaba kizlaaar!
Uzun bir aradan sonra yine ben. :) Bu sefer burada yakinmayacagim; cunku kilo verisim iyi gidiyor. :)

Bilmeyenler icim baslangic kilom 64.250 idi. Sonra Dukan diyeti yaptim 57-58 kg'a ulasabildim sonra cesitli nedenlerden dolayi biraktim. Fizigim duzgun degildi bu arada.En son biraktigimda 1 hafta kadar abur cubur yedim. Kilom 61'e tekrar cikti.

En son sinirlendim. Baslarim boyle ise dedim ve hem egzersiz yaparak hem de diyet yaparak kilo vermeyi denemeye basladim. Su an 4. Gunumdeyim. Ac karnina her sabah ve aksam tartiliyorum. Kilom 57 oldu.

Her gun kosu bandinda 100 kalori yakiyorum.
Vucudum icin esneme hareketleri yapiyorum. Umarim 2 hafta sonra fizigim duzgunlesir.

Eksik olan tek sey agirlik calismasi bence ama evime agirlik alamiyorum cok pahalilar.

Evde kaldirabilecegim bir seyler bulup onlari kaldiracagim artik bugun.

Umarim hepinizdeki haberler iyidir kizlar. Uuzn zamandir yazamadim. Cok ozledim.

Proteinle besleniyoruz ve yediklerimiz yumurta (anne sutunden sonra en yararli sey.) ve et. Eger sutun kesik geliyorsa az yiyorsun demektir. Sakin sikma canini. Diyete uygun ye ama daha fazla ye. Mesela ben dusuk kalorili beslendigimde regl daha kisa suruyor ve daha az sivi geliyor. Daha fazla kalori alinca normallesiyor.

Lutfen biraz daha fazla ye, recel sekerden ibaret sadece. O mu sana sut yaptiracak?

vermek istiyorum bunları... pzartesi 76.1 dim.. 74.9 u gördüm ama değişiyor sürekli

Yemek yiyoruz, tuvalete cikiyoruz, nefes alip verirken vucuttan su uzaklastiriyoruz, bagirsaklarimizda diski birikiyor bazen. Vucutta bir suru olay oluyor. Tartida sabit bir sayi gormek mumkun degil.

Her sabah ve aksam tartil. Her gun not et. Ben oyle yapiyorum. Ortalama olarak kilonu hesaplayabilirsin boylece.

Eşim diyete karşıydı zaten bahanesi oldu bu. Reçele ikna ettim dün işten çok enerji harcadım sanırım ona birşey kalmadı galiba

canlarım yaa üçünü günüm atakta.. 1000 gram gitti hemen hemen. ama bi kaç kayısı gibi falan kaçamaklarım oluyo bozulur mu sizce
Daha diyete başlamadan kaçamağa başlamışsınız Bozulur tabi ki çünkü atak kesin ve net bir süreçtir o yüzden de çok etkilidir. En ufak bir sapma çok daha kötü etkiler diğer evrelere göre. Yazık etmeyin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…