Eşler destek olmayınca çok zor oluyor bu diyet canım haklısın sen deEşim diyete karşıydı zaten bahanesi oldu bu. Reçele ikna ettim dün işten çok enerji harcadım sanırım ona birşey kalmadı galiba
Güçlendirme yok koruma yok tabi ki sonuç hüsran. Üzüldüm sizin için gerçekten keşke dukanı yaparken daha bilinçli yapsaymışsınız çok yazık olmuş emeklerinize de vücudunuza da.Belki tepki gorurum ama inanin umrumda degil.
Eskiden bir obezite donemi yasadim.
Tam 90 kiloydum.
Farkli diyetler denemedim hic.
Yok isvec yok puan...denemedim
Kilo verme konusunda hep diyestisyen tarzi diyetler yaptim.ana ogun ara ogunlu olanlardan.
Sorunum hep suydu diyete basliyorum.ilk hafta 5 kilo gidiyor.sonraki haftalarda duruyor.kilo veremiyorum.veremiyorum ya...sonra diyeti bozuyorum
Sonra dukan la karsilastim.mosyo dukan merhabalar!!!!!!
Atak evresini bir hafta yaptim.surekli kilo gidiyor hey masallah hey masallah....
Sonra seyir tam 60 kiloya dustum hem de iki ayda
Sonra annem dedi ki bak iyi degil bu kadar kisa surede bu kadar cok kilo vermen.gel bi endokrin uzmanina gidelim
Tamam dedim
Endokrin uzmani kilonuz boyunuza gore gayet iyi dedi.allahim sevincten havalara ucuyorum
Dedim ki az yiyeyim ama ekmege ya da meyveye baslayayim klasik diyetisyen diyeti yapayim.
Diyetisyen diyeti yapiyorum.az yiyorum.yok.yine de kilo aliyorum.aglamaktan mahvoldum
Tam kor kuyudaydim.yersem kilo aliyorum.
O koruma evresini yapmadim ya ve 4 ayin sonunda verdigim kilolari aldim.arti 10 kilo.100 kilo insan azmani bi sey oldum
Resmen depresyondaydim
Dedim boyle olmaz yuru diyetisyene
Ve aci gercekle karsilastim.dukandan sonraki butun kilolarim yag olarak donmusti
Diyetisyen beni nasil azarladi.biz bilmiyor muyuz dedi protein diyeti yaptirmayi.her seye zararli bu dedi ve klasik diyet listesi yapti.
Tam 10 ay ugrastim 55 kilo verdim.
Soyle dusunun.
80 kilosunuz.50 kilo vermek istiyorsunuz.
5 gun atak olsa 80 gun de seyir.30.10=300
Kaba bir hesapla 385 gun.
Diyetisyen iyidir kizlar.her seyinizi gozlemleyerek kilo verirsiniz.saglikli olur.
Onerim yeni baslayanlar hemen biraksin.
Uzun zamandir yapanlar acil doktora gitsin
Saglik onemli
Kilo vericez diye sagligimizdan olmayalim
Canım üzülme. Ne olur ne olmaz bebeğin etkileniyorsa biraz hafiflet birşeylerle. Yeşil çay falan içme. İlk başta son mesajını görünce eşin sorun çıkarıyor sandım ama belki de haklıdır. En azından bebek ek gıdaya geçene kadar sadece dikkat edebilirsin. Spora ağırlık verebilirsin.Dünden beri küçüğüm huzursuz emiyorda emiyor ağlaya ağlaya uyuyor eşim kızdı sütünün kalitesi düştü diyet yüzünden diye. Sabahları reçel yemeyekarar verdim en azından akşama kadar harcarım
Süpersin canımMerhaba kızlar, dukanda 1 ayım dolunca rapor yazacağımı söylemiştim, bugün tam 1 ay oldu.
Başlangıç kilom: 54,1
Şuanki kilom: 50,9
Fark: 3,2
Yaptıklarıma gelince:
Atağı 3 gün yaptım. Bu bir ay içinde sadece 1 gün anneannemin zoruyla bayramda kaçamak yaptım, onun dışında hiç kaçamağım olmadı. Spor hiç yapamadım ama okula yürüyerek gidip geldim (15 dk sürüyor). Seyir evremi pazartesi-çarşamba-cuma günleri saf protein; salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri protein+sebze olarak uyguladım.
Sabahları genelde 1 kase yoğurt + 1 haşlanmış yumurta veya biraz light peynir + 1 haşlanmış yumurta yedim.
Öğlenleri kendi yaptığım mayalı yulaf kepeği ekmeğine light peynirden sandviç yapıp hastaneye götürdüm ve bunu yedim.
Hastaneden eve dönünce her gün akşamüstü 4-5 gibi 1 kupa sütlü kahve içtim.
Akşamları ise saf protein günlerinde ton balığı-yumurta-yoğurt ve bol baharattan oluşan karışımımı veya salça soslu/köri soslu tavuğumu (hiç yağsız) veya biraz ciğer yedim. Protein+sebze günlerimde ise 1 tabak sebze yemeği (karnabahar, kabak, patlıcan, fasülye)+1 kase yoğurt, veya dukanburger, veya patlıcan kebabı veya mantarlı tavuk veya et köfte+sebze yedim.
Haftasonları 3 öğün yerine 2 öğün yedim, sabah light peynir, haşlanmış yumurta, yulaf kepeği ekmeğim, domates salatalık yedim. Akşam sebze içeren bir yemek yedim. Akşam yemeğinden sonraysa kendime tatlandırıcıyla yoğurt dondurması veya muhallebi yaptım. Tatlandırıcıyı sadece haftasonu kullandım.
İçtiklerime gelince: her gün en az 2 lt saf su içtim, 1 veya 2 kupa siyah çay, 1 veya 2 kupa yeşil çay, 1 veya 2 bardak light içecek (koka kola zero, light ice tea, şekersiz limonata), 2 kupa sade kahve ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Yani içtiklerim totalde 4 litreyi buldu her gün.
Vitamin konusunda ilk haftamda gojiberry'm vardı ama çok azdı ve pahalı olduğu için bitince tekrar alamadım. Onun yerine eczaneden c vitamini ağırlıklı multivitamin aldım ve haftada 2 kez kullanıyorum.
Benim gibi kilosu az biri için 3,2 kilo gayet iyi bir rakam, zaten bir bu kadar daha versem bana yeter. O yüzden en az 1 ay seyir, 2 ay güçlendirme desek 3 ay daha burdayımAyrıca diyete çok alıştım, bu diyetin yemekleri genelde çok pratik olduğundan beni zorlamıyor. Tadlarını da sevdiğim için çok şanslıyım, hayatım boyunca yoğurt, peynir, yumurta, tavuk, balık delisi bir insandım. Sadece maddi olarak beni zorluyor öğrenci olduğum için, ama ucunda zarif bir genç kız olmak olunca ona da seve seve katlanmaya çalışıyorum.
İşte böyle kızlar. Diyetimi çok seviyorum, kilo da veriyorum. Darısı herkesin başına
Keske inandiriciligi azaliyor demeseydiniz.basimdan gecen bir olayi diger uyelerin de sagligi acisindan anlattim.yoksa neden bu kadar uzun uzun fake bir yazi yazayimGüçlendirme yok koruma yok tabi ki sonuç hüsran. Üzüldüm sizin için gerçekten keşke dukanı yaparken daha bilinçli yapsaymışsınız çok yazık olmuş emeklerinize de vücudunuza da.
Ama lütfen tamamını yapamadığınız bir diyeti kötülemeye de kalkmayın. Güçlendirmeyi yapsaydınız geri almayacaktınız belki de ne biliyorsunuz.
Ayrıca dukan 2 ayda 30 kilo verdirmez. Dukan öyle şok bir diyet değildir. Morbid obez insanlar bile veremez o kadar. Bu da hikayenizin inandırıcılığını oldukça azaltıyor. Ama ben yine de inanmayı seçerek başladım yorumuma.
Ayrıca bir çok diyetisyen protein diyeti veriyor artık :)
Çok iyi gidiyorsun canım :) Bu kadar az verilecek kiloyla daha iyisi olamazdı herhalde :)Merhaba kızlar, dukanda 1 ayım dolunca rapor yazacağımı söylemiştim, bugün tam 1 ay oldu.
Yaptıklarıma gelince:
Atağı 3 gün yaptım. Bu bir ay içinde sadece 1 gün anneannemin zoruyla bayramda kaçamak yaptım, onun dışında hiç kaçamağım olmadı. Spor hiç yapamadım ama okula yürüyerek gidip geldim (15 dk sürüyor). Seyir evremi pazartesi-çarşamba-cuma günleri saf protein; salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri protein+sebze olarak uyguladım.
Sabahları genelde 1 kase yoğurt + 1 haşlanmış yumurta veya biraz light peynir + 1 haşlanmış yumurta yedim.
Öğlenleri kendi yaptığım mayalı yulaf kepeği ekmeğine light peynirden sandviç yapıp hastaneye götürdüm ve bunu yedim.
Akşamları ise saf protein günlerinde ton balığı-yumurta-yoğurt ve bol baharattan oluşan karışımımı veya salça soslu/köri soslu tavuğumu (hiç yağsız) veya biraz ciğer yedim. Protein+sebze günlerimde ise 1 tabak sebze yemeği (karnabahar, kabak, patlıcan, fasülye)+1 kase yoğurt, veya dukanburger, veya patlıcan kebabı veya mantarlı tavuk veya et köfte+sebze yedim.
Haftasonları 3 öğün yerine 2 öğün yedim, sabah light peynir, haşlanmış yumurta, yulaf kepeği ekmeğim, domates salatalık yedim. Akşam sebze içeren bir yemek yedim. Akşam yemeğinden sonraysa kendime tatlandırıcıyla yoğurt dondurması veya muhallebi yaptım. Tatlandırıcıyı sadece haftasonu kullandım.
İçtiklerime gelince: her gün en az 2 lt saf su içtim, 1 veya 2 kupa siyah çay, 1 veya 2 kupa yeşil çay, 1 veya 2 bardak light içecek (koka kola zero, light ice tea, şekersiz limonata), 2 kupa sade kahve ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Yani içtiklerim totalde 4 litreyi buldu her gün.
Vitamin konusunda ilk haftamda gojiberry'm vardı ama çok azdı ve pahalı olduğu için bitince tekrar alamadım. Onun yerine eczaneden c vitamini ağırlıklı multivitamin aldım ve haftada 2 kez kullanıyorum.
Benim gibi kilosu az biri için 3,2 kilo gayet iyi bir rakam, zaten bir bu kadar daha versem bana yeter. O yüzden en az 1 ay seyir, 2 ay güçlendirme desek 3 ay daha burdayımAyrıca diyete çok alıştım, bu diyetin yemekleri genelde çok pratik olduğundan beni zorlamıyor. Tadlarını da sevdiğim için çok şanslıyım, hayatım boyunca yoğurt, peynir, yumurta, tavuk, balık delisi bir insandım. Sadece maddi olarak beni zorluyor öğrenci olduğum için, ama ucunda zarif bir genç kız olmak olunca ona da seve seve katlanmaya çalışıyorum.
İşte böyle kızlar. Diyetimi çok seviyorum, kilo da veriyorum. Darısı herkesin başına
41 mi senden 3 tane taşıyorum üstümdeKizlaar!
Dun buraya mutlu mesut yazdim ama su an biraz uzgun gibiyim. Eczanede yag-kas ve su oranimi olcturdum. Vucudum fazla su topluyormus. B vitamini eksikligim falan olabilirmis. Omega 3 falan almayi dusunuyorum. Ayrica ideal kilom 41mis benim ve ben 58 kiloyum.
Zayiflayamamami omega 3 eksikligine bagliyorum biraz. Ilerleyen gunlerde satin alacagim onu.
Metabolizma yasim 19 cikti. Arkadasimin 14. Inanamiyorum ya. Kafayi yiyecegim.
Ya da ben gidip abur cubur yiyeyim. Baslarim boyle ise. Yeter artik ya, yeter!
Bebiş işi ne olduÇok iyi gidiyorsun canım :) Bu kadar az verilecek kiloyla daha iyisi olamazdı herhalde :)
Merhaba kızlar, dukanda 1 ayım dolunca rapor yazacağımı söylemiştim, bugün tam 1 ay oldu.
Yaptıklarıma gelince:
Yok ya test yapıp duruyorum bugün de erken sonuç veren testlerden yaptım yine negatif. Ovulasyon testleri adete iki gün kala hamileyseniz pozitif çıkıyor dediler onu da yaptım herşey negatif. Herhalde vücudumu kendim etkiledim ben.Bebiş işi ne oldu
Hayırlısı olsun sıkma canınıYok ya test yapıp duruyorum bugün de erken sonuç veren testlerden yaptım yine negatif. Ovulasyon testleri adete iki gün kala hamileyseniz pozitif çıkıyor dediler onu da yaptım herşey negatif. Herhalde vücudumu kendim etkiledim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?