Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Güçlendirme yok koruma yok tabi ki sonuç hüsran. Üzüldüm sizin için gerçekten keşke dukanı yaparken daha bilinçli yapsaymışsınız çok yazık olmuş emeklerinize de vücudunuza da.
Ama lütfen tamamını yapamadığınız bir diyeti kötülemeye de kalkmayın. Güçlendirmeyi yapsaydınız geri almayacaktınız belki de ne biliyorsunuz.
Ayrıca dukan 2 ayda 30 kilo verdirmez. Dukan öyle şok bir diyet değildir. Morbid obez insanlar bile veremez o kadar. Bu da hikayenizin inandırıcılığını oldukça azaltıyor. Ama ben yine de inanmayı seçerek başladım yorumuma.
Ayrıca bir çok diyetisyen protein diyeti veriyor artık :)

Canım üzülme. Ne olur ne olmaz bebeğin etkileniyorsa biraz hafiflet birşeylerle. Yeşil çay falan içme. İlk başta son mesajını görünce eşin sorun çıkarıyor sandım ama belki de haklıdır. En azından bebek ek gıdaya geçene kadar sadece dikkat edebilirsin. Spora ağırlık verebilirsin.

Merhaba kızlar, dukanda 1 ayım dolunca rapor yazacağımı söylemiştim, bugün tam 1 ay oldu.

Başlangıç kilom: 54,1
Şuanki kilom: 50,9
Fark: 3,2

Yaptıklarıma gelince:

Atağı 3 gün yaptım. Bu bir ay içinde sadece 1 gün anneannemin zoruyla bayramda kaçamak yaptım, onun dışında hiç kaçamağım olmadı. Spor hiç yapamadım ama okula yürüyerek gidip geldim (15 dk sürüyor). Seyir evremi pazartesi-çarşamba-cuma günleri saf protein; salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri protein+sebze olarak uyguladım.

Sabahları genelde 1 kase yoğurt + 1 haşlanmış yumurta veya biraz light peynir + 1 haşlanmış yumurta yedim.
Öğlenleri kendi yaptığım mayalı yulaf kepeği ekmeğine light peynirden sandviç yapıp hastaneye götürdüm ve bunu yedim.
Hastaneden eve dönünce her gün akşamüstü 4-5 gibi 1 kupa sütlü kahve içtim.
Akşamları ise saf protein günlerinde ton balığı-yumurta-yoğurt ve bol baharattan oluşan karışımımı veya salça soslu/köri soslu tavuğumu (hiç yağsız) veya biraz ciğer yedim. Protein+sebze günlerimde ise 1 tabak sebze yemeği (karnabahar, kabak, patlıcan, fasülye)+1 kase yoğurt, veya dukanburger, veya patlıcan kebabı veya mantarlı tavuk veya et köfte+sebze yedim.

Haftasonları 3 öğün yerine 2 öğün yedim, sabah light peynir, haşlanmış yumurta, yulaf kepeği ekmeğim, domates salatalık yedim. Akşam sebze içeren bir yemek yedim. Akşam yemeğinden sonraysa kendime tatlandırıcıyla yoğurt dondurması veya muhallebi yaptım. Tatlandırıcıyı sadece haftasonu kullandım.

İçtiklerime gelince: her gün en az 2 lt saf su içtim, 1 veya 2 kupa siyah çay, 1 veya 2 kupa yeşil çay, 1 veya 2 bardak light içecek (koka kola zero, light ice tea, şekersiz limonata), 2 kupa sade kahve ve 1 kupa sütlü kahve içtim. Yani içtiklerim totalde 4 litreyi buldu her gün.

Vitamin konusunda ilk haftamda gojiberry'm vardı ama çok azdı ve pahalı olduğu için bitince tekrar alamadım. Onun yerine eczaneden c vitamini ağırlıklı multivitamin aldım ve haftada 2 kez kullanıyorum.

Benim gibi kilosu az biri için 3,2 kilo gayet iyi bir rakam, zaten bir bu kadar daha versem bana yeter. O yüzden en az 1 ay seyir, 2 ay güçlendirme desek 3 ay daha burdayım Ayrıca diyete çok alıştım, bu diyetin yemekleri genelde çok pratik olduğundan beni zorlamıyor. Tadlarını da sevdiğim için çok şanslıyım, hayatım boyunca yoğurt, peynir, yumurta, tavuk, balık delisi bir insandım. Sadece maddi olarak beni zorluyor öğrenci olduğum için, ama ucunda zarif bir genç kız olmak olunca ona da seve seve katlanmaya çalışıyorum.

İşte böyle kızlar. Diyetimi çok seviyorum, kilo da veriyorum. Darısı herkesin başına

Süpersin canım

Keske inandiriciligi azaliyor demeseydiniz.basimdan gecen bir olayi diger uyelerin de sagligi acisindan anlattim.yoksa neden bu kadar uzun uzun fake bir yazi yazayim
Protein diyetinin ne kadar saglikli oldugu ortada.dukan amcanin su an ne durumda oldugu ortada.
Diyet konusunda basarilar dilerim.uzin saglikli mutlu yillar..

Çok iyi gidiyorsun canım :) Bu kadar az verilecek kiloyla daha iyisi olamazdı herhalde :)

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar herkese
Kilom 108.8
Başlangıç 112 yanlış hatırlamıyorsam

Kizlaar!
Dun buraya mutlu mesut yazdim ama su an biraz uzgun gibiyim. Eczanede yag-kas ve su oranimi olcturdum. Vucudum fazla su topluyormus. B vitamini eksikligim falan olabilirmis. Omega 3 falan almayi dusunuyorum. Ayrica ideal kilom 41mis benim ve ben 58 kiloyum.

Zayiflayamamami omega 3 eksikligine bagliyorum biraz. Ilerleyen gunlerde satin alacagim onu.

Metabolizma yasim 19 cikti. Arkadasimin 14. Inanamiyorum ya. Kafayi yiyecegim.

Ya da ben gidip abur cubur yiyeyim. Baslarim boyle ise. Yeter artik ya, yeter!

41 mi senden 3 tane taşıyorum üstümde

çok iyi kilo vermişsin 1 ayda gerçekten..kilo az olunca vermek de zor, sen oldukça iyi gitmişsin..ben de haftaya güçlendirmeye geçicem sanırım..bugün 100 gr. daha vermiş göründüm tartıda :) resmen gramlarla uğraşıyorum..artık vücut vermek istemiyor, o da haklı..güçlendirmede kilo almaktan çok korkuyorum şimdi de..bööle bi korku geldi ama normal sanırım..ben de aynı senin gibi tavuk, et, balık, yumurta çok severim..sebze günleri de tuzu biberi..hiç zorlanmıyorum gerçekten..az buçuk sıkılıyo insan ama kilo vermek zor bi süreç, dayanmak zorundayız..tekrar kutluyorum seni, bravo diyorum...

Bebiş işi ne oldu
Yok ya test yapıp duruyorum bugün de erken sonuç veren testlerden yaptım yine negatif. Ovulasyon testleri adete iki gün kala hamileyseniz pozitif çıkıyor dediler onu da yaptım herşey negatif. Herhalde vücudumu kendim etkiledim ben.

Hayırlısı olsun sıkma canını

Günaydın arkadaşlar. Dün ben çok gariptim yemeye doyamadım bir türlü. Yatma zamanı gelsin de birşeyler yemek istemeyeyim diye bekledim resmen Ama atlattım umarım.

Herkese selam dukan seyir devam ediyorum Arada yediklerimi biliyorsunuz. 62.00 ile devam ediyorum bir yandan bebek olsun diye uğraşıp bir yandan diyet yap bir yandan kabiz olmamaya çalış işim çok yoğun ama elimden geldiğince dikkat ediyorum ben çok çeşitli şeyler yapmadığım için liste yazmıyorum ama uğraşanlara bayılıyorum emeklerine saglik

Bayadır görünmüyordun yelser hoşgeldin :) Ben de çok bebek istiyorummmm Bu ay oldu sanmıştım ama olmamış herhalde bakalım. Spora ara verdim bu arada bir şey olur diye korktum. Dukana devam ama :) Üç kilom kaldı artık.

Dün bende kötüydüm semet durumları.
Bugün misafirim vardı 9 tane çocuk yorgunum ve çooook Üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…