9 çocuk muuuuu hayatta altından kalkamazdım ben :) Kolay gelsin arkadaşım.Dün bende kötüydüm semet durumları.
Bugün misafirim vardı 9 tane çocuk yorgunum ve çooook Üşüyorum
çok iyi kilo vermişsin 1 ayda gerçekten..kilo az olunca vermek de zor, sen oldukça iyi gitmişsin..ben de haftaya güçlendirmeye geçicem sanırım..bugün 100 gr. daha vermiş göründüm tartıda :) resmen gramlarla uğraşıyorum..artık vücut vermek istemiyor, o da haklı..güçlendirmede kilo almaktan çok korkuyorum şimdi de..bööle bi korku geldi ama normal sanırım..ben de aynı senin gibi tavuk, et, balık, yumurta çok severim..sebze günleri de tuzu biberi..hiç zorlanmıyorum gerçekten..az buçuk sıkılıyo insan ama kilo vermek zor bi süreç, dayanmak zorundayız..tekrar kutluyorum seni, bravo diyorum...
Yok ya test yapıp duruyorum bugün de erken sonuç veren testlerden yaptım yine negatif. Ovulasyon testleri adete iki gün kala hamileyseniz pozitif çıkıyor dediler onu da yaptım herşey negatif. Herhalde vücudumu kendim etkiledim ben.
Misafirlerin çocukları hepsi 2 yaş altı9 çocuk muuuuu hayatta altından kalkamazdım ben :) Kolay gelsin arkadaşım.
Daha kesin değil canım hamilelik durumu, adetim bugün olacaktı olmadı. Her türlü belirti var ama test negatif. Belki test için erkendir diyorum. Yarın ders vereceğim okul bir hastanenin acilinin yanında çıkışta falan uğramayı düşünüyorum belki kanda çıkar. Tabi yarın da hasta olmazsam geçerli bu.Çok teşekkür ederim canım bu yazdıkların bana moral oldu ve daha da çok gaza geldim :)
Canım bu ay hamile olamamana üzüldü ama umarım yakın bir zamanda hamile olursun :)
Kızlar haftasonu ailemin yanına gitmiştim. Doğum günüm yakın diye annem en sevdiğim pastadan yapmışAnneme çok kızdım diyette olduğumu biliyorsun neden böyle şeyler yapıyorsun filan diye. Sonuç olarak kedinin ciğere baktığı gibi pastaya baktım ve yemedim... Sanırım annemin de birazcık kalbini kırdım umarım telafi ederim.
Bu pastayı atlattıktan sonra anneannemi ziyarete gittiğimde o da benim için dünyanın şeyini yapmış pastalar börekler.... Ah ah ona da midem bulanıyor diye yalan söylemek zorunda kaldım yoksa zorla yedirirdi. Anneannem teyzem ve annem gözlerimin önünde sevdiğim şeyleri yediler çok zorlandım. Yani hafta sonu benim için biraz zor geçti
Ben büyük ihtimal ertesi gün hasta yatıyor olurdumMisafirlerin çocukları hepsi 2 yaş altı
Daha kesin değil canım hamilelik durumu, adetim bugün olacaktı olmadı. Her türlü belirti var ama test negatif. Belki test için erkendir diyorum. Yarın ders vereceğim okul bir hastanenin acilinin yanında çıkışta falan uğramayı düşünüyorum belki kanda çıkar. Tabi yarın da hasta olmazsam geçerli bu.
Senin için çok üzüldüm ya eminim çok çok zor olmuştur ve dayanmışsın. Demek ki gerçekten incecik olacak o irade var sende:) Merak etme bütün o yiyecekleri üç ay sonra yine yapıyor olacaklar ne de olsa. Ve sen güçlendirmeyi bile bitirmiş incecik bir genç kız olarak kilo almaktan da korkmadan rahatça yiyebileceksin hepsinden. Yiyecekler kaçmıyor ya öyle değil mi :)
Ama keşke yakınlarımız da duyarlı olsa bu konuda öyle değil mi? Böyle daha da zorlaştırıyorlar bizim için diyeti. Ben de anneme kızıyorum. Hala her hafta gittiğimizde herşeyi tek tek sayıyor çekirdek de mi yiyemiyorsun hiç bir meyveyi mi yemiyorsun şimdi falan diye. Şimdiden güçlendirmenin ödül öğünlerini orada geçireceğime o kadar emin ki. Şunu yapıcam bunu yapıcam deyip duruyor. Tabi ben de memnun olurum yapmasına ama her hafta gidiyoruz bütün ödüllerimde onun yemeklerini istemem yaniFastfood falan istiyorum ben annemin yemeklerinden çok Ama işte onlar da bize kıyamıyorlar. Annelerin genleri de yedirmek üzerine olduğu için hep
Çok heyecanlıyım üç kilom kaldı sadece :) Senin hedefin kaçtı canım kaç kaldı?Evet canım doğru söylüyorsun... Benim de babam senin dediğin gibi yapıyor, kızım mandalin de mi yemezsin, ceviz de mi yemezsin, ama bunlar sağlıklı vs vs... 3 ay daha sabrederiz ama dert değil. Yemeyince ölünmüyor :)
Çok heyecanlıyım üç kilom kaldı sadece :) Senin hedefin kaçtı canım kaç kaldı?
Çok heyecanlıyım üç kilom kaldı sadece :) Senin hedefin kaçtı canım kaç kaldı?Evet canım doğru söylüyorsun... Benim de babam senin dediğin gibi yapıyor, kızım mandalin de mi yemezsin, ceviz de mi yemezsin, ama bunlar sağlıklı vs vs... 3 ay daha sabrederiz ama dert değil. Yemeyince ölünmüyor :)
Sonuçta ne kadar protein ağırlı beslenirsek kaslarımızı koruyup yağlarımızdan kurtulma ihtimalimiz o kadar fazla, o yüzden de dukan çoğunlukla yağdan verdiriyor. Senin de dediğin gibi geçmişte yazılan deneyimler bu yönde. Sporu da zamanın uygun olduğunda yaparsan çok iyi olur elbette. Ben şu an hamilelik ihtimali nedeniyle ara verdim, korktum açıkçası bir de ilk haftalar çok önemli dedikleri için. Hamile olmadığım belli olursa hemen başlıcam, hamile olursam doktorumla görüşüp devam edicem.Canım aslında benim belli bir hedefim yok ne zaman istediğim gibi olursam o zaman bırakacağım ama sanırım bundan sonra 3 kilo vermek bana yeter... Benim kilom çok değil biliyorsun 51 kiloyum ama vücudumda yağ oranı biraz fazla olduğu için daha fazlaymışım gibi duruyorum. Bundan zaten süpheleniyordum hafta sonu yağ kas ölçümü yaptırdım gerçekten de öyleymiş, vücudumun %25i yağ imiş. Spor yapmaya hiç vaktim olmuyor. Ama bu topikte geçmişten çok çok fazla sayfa okudum bu arada diyet öncesi-sonrası yağ kas ölçümü yaptırmış olan da birçok insan okudum hepsi dukanla verdikleri kiloları yağdan vermişler. Ben de öyle olacağına eminim, bu konuda dukan en iyisi :) o yüzden hedefim yağlarımı biraz daha vermek canım
ertesi güne kalmadım akşamına ateşlendim yattımBen büyük ihtimal ertesi gün hasta yatıyor olurdum
Geçmiş olsun canım.ertesi güne kalmadım akşamına ateşlendim yattım
slm mydılemma cım hedefıne az kaldıgına sevındım ben malesef devam ettıremedımÇok heyecanlıyım üç kilom kaldı sadece :) Senin hedefin kaçtı canım kaç kaldı?
Yaaa çok üzüldüm canımslm mydılemma cım hedefıne az kaldıgına sevındım ben malesef devam ettıremedım
Öyle düşünme canım. Senin için bu işin acelesi yok ki. Şu an bebeğin çok küçük. Bir ek gıdaya geçsin istediğin gibi yapabileceksin diyetini üzülme. Tabi ki mahkum değilsin böyle yaşamaya.Selamlar kızlar pek sakinlemişiz. Ben diyetin ucunu başını kaçırıyorum kendime sinir oluyorum ama canım çok şeyler istiyor ve göğüslerim şişiyor ben böyle yaşamaya mahkumum sanırım
Ben güçlendirme yapıyorum diyetin dışına çıkıyor sayılmam ama bazen aşırıya kaçıyorum. Her akşam yarın düzene gireceğim diyorumMerhaba kızlar, bugün tartı günümdü. Geçen çarşambadan bu yana 200 gram daha vermişim. Baya yavaş gidiyor ama gidiyor ya bu da iyi bir şey :) Daha önce haftalarca takılanlar okumuştum, bende öyle bir şey olmadı neyse ki. Haftaya daha çok gideceğine eminim.
Sizler ne alemdesiniz bakalım
yts38'cim, kaçamak yapma ne olur, biliyorsun kaçamak bizi en az 1 hafta geriye atıyorElbette böyle yaşamaya mahkum değilsin, yeter ki diyet bitene kadar sabırlı ol.
Spora her zaman evet20dk lesli yaptım
Aferin bana
Daha iyi olacak hatice hadi bakalım :)
Kendime telkin vereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?