Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin canım Benim de 6 hafta oldu yarın tartı günüm bakalım ne kadar vermiş olacağım... Şimdilik 4 kiloya yakın verdim. 54 küsürle başladım. Benim de hedefim 50nin altı, 1 Ocak'a kadar ne kadar verirsem yapıp 1 Ocakta güçlendirmeye geçeceğim. Sana da iyi şanslar :)

Merhaba hoşgeldin :) benim dukanda beşinci ayım dolmak üzere. 76 ile başladım, şu n 61'im. 15 kilo verdim yani. Son üç kilom kaldı hedefime.

kızlar merhaba bende tan bir aydır dukan diyeti yapıyorum ve verdiğim kilo atak seyir hepsi birlikte sadece 3.5 kilo.son günlerde epey kaçamaklarım oldu.sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim.birde tiroid hastasıyım ve insülin direncim de var.verdiğim kilo sizce normal mi

Merhaba hoşgeldin :) benim dukanda beşinci ayım dolmak üzere. 76 ile başladım, şu n 61'im. 15 kilo verdim yani. Son üç kilom kaldı hedefime.
canım bu 5 ayda hiç kaçamak yaptın mı yaptıysan ne yedin mesela.bende senin başladığın kiloda başladım dukana.
birde teste göre tam verebilecek misin kiloları yoksa test gününü geçecek mi seyir evren ?

Ben hiç kaçamak yapmadım canım. Teste göre şimdiye bitmesi gerekiyordu ne yazık ki. Ama daha bir ay var Ben biraz yavaş kilo veren biriyim ama bu yüzden normal diye düşünüyorum.
Hiç kaçamak yapmadım ama bir kere starbucksta frappacino içmiştim. İçine tatlandırıcı koydurdum ve light sütle yapıldı. Kasadaki çocuğa kaç kez sordum başka bir şey var mı diye yok dedi. Bu durumda uygun oluyordu diyete. Ama malesef sonradan öğrendim ki içine buzlar tam karışsın diye aroma artırıcı gibi birşey koyuyorlarmış, onda da şeker varmış. Sonuç olarak onu içmiş oldum bilmeden ve üç hafta durakladım bu yüzden kilo veremedim

Hem kaçamak, hem de hastalıkların da varmış çok bile vermişsin canım.

Günaydın dukancanlar Bugün tartı günümdü ve tartıda 50,0'ı gördüm, geçen haftadan bu yana 700 gram vermişim. Böylece 6.haftanın sonunda tam 4,1 kilo vermiş oldum çok mutluyum
tebrikler esra kilon az olmasına rağmen çok iyi vermişsin kaçamakların oluyo mu hiç olduysa neler yedin mesela

tebrikler esra kilon az olmasına rağmen çok iyi vermişsin kaçamakların oluyo mu hiç olduysa neler yedin mesela

Teşekkür ederim canım Kaçamak hiç yapmıyorum ama... Yoksa bu kadar asla veremem zaten, kaçamak olmadığı için bu kadar gidiyor... 5 haftadır ağzıma dukan dışı bir şey girmedi... Sadece kaçamak sayılırsa light yoğurt bulamadığım için yarım yağlı yoğurt kullanıyorum. Bir de 10 günde bir filan dışarda sütlü kahve içersem onun sütü muhtemelen normal süt oluyor... Bu kadar canım başka kaçamak yok...

Bunlar kaçamak sayılmaz bence canım. Çünkü süt ve yoğurtta yağ oranı zaten pek çok olmuyor. En fazla %3 gördüm şimdiye kadar. Peynirde biliyorsun %40 bile olabiliyor bazıları o yüzden o önemli :) Tabi yine de ya light ya yarım yağlı tüketmek gerekiyor, ne kadar az yağ alırsak o kadar iyi ama dışarıdayken özellikle yoğurt, ayran, kahvelerde süt light bulunamıyor ki. Sütü aslında laktozsuz satsalar ne kadar güzel olur değil mi? Çünkü sütün sınırlı olmasının sebebi içindeki laktoz (yani şeker). Starbuckslarda oluyor sanırım laktozsuz süt ama marketlerde raflarda görülen bir şey değil.

selam kızlar..ben de 2 haftadır haftada 100 gr. verebiliyorum..aslında oldukça zayıfladım ama verme hızım biraz daha iyi olmalı ki güçlendirmeye geçiyim, yoksa kilo alırım gibi geliyor..ne kadar doğru bilmiyorum..offf bunların hepsi kilo alma fobimden kaynaklanıyo bu hafta yumruk harekatı yapıyorum..bakalım cuma sabahı tartı ne göstericek..esra seni de ayrıca tebrik ediyorum..çok güzel kilo veriyosun, maşallah diyelim, dilimizi ısıralım..şu yumruk bi bitsin nasıl güzel tatlılar öğrendim, hepsini yapıcam..bu arada bugün gazozlu kek yiyiyorum, atakta bile yenebilen bişi..isteyen olursa tarifini yazarım...

kızlarr merhabaaa...ben geçtiğimiz nisan mayıs döneminde dukan diyetiyle 50 günde 7 kg veriştim.....Elimde olmayan sebeblerden dolayı diyeti bozdum arkasındanda hamile kalınca diyete devam edemedim.Bebeğimi kaybettim ve şimdi tekrar dukana başlamayı düşünüyorum.Bi aksilik çıkmazsa yarın sabah diyetime start vereceğim.Yarın sabah tartılıp yazıcam.Umarım hep beraber istediğimiz kg lalara ulaşırız:)

Teşekkür ederim mydilemmacım :) Evet peyniri light alıyorum ama dediğin gibi süt ve yoğurtta o kadar olsun artık ne yapalım...

Darısı hepimize canım teşekkür ederim :) Eminim sen de yumruk harekatıyla birden vereceksin, belki vücudun biraz ödemlenmiştir... Yeşil çay içmiyorsan öneririm...

Bebeğini kaybettiğin için çok üzgünüm... Aramıza tekrar hoş geldin o zaman :)

Hoşgeldin canım. Bebeğin için çok üzgünüm. İnşallah istediğin kiloya inebilirsin yeniden.

Benim de son üç kilom gitmiyor bir türlü. Yumruk falan da hiç canım istemiyor. Artık iyi göründüğüm için onu çok dert etmiyorum ama dediğin gibi artık güçlendirmeye geçmeyi istiyorum çok. Ben de bir süre tatlı yapmamaya karar verdim hızlansın diye.

bebeğini kaybetmene çok üzüldüm umarım istediğin zamanda yeniden bebek sahibi olabilirsin..herşeyin hayırlısı..diyete hoş geldin, başarılar diliyorum..bu sefer tamamına erdirebilirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…