Selam bayanlar... Dukanda 1.günüm.çok şükür kazasız belasız atlattım. Daha önce 2 defa başlayıp 2.gün bıraktım. Ama artık daha kararlı ve motiveyim, yok bu kilolardan kurtulmam gerek çünkü böyle mutlu değilim. Başlangıç kilom:68.400 bakalım 5 günlük atak evresinden sonra durum ne olacak.?boyum :158 ve ben 50 Kilo olmak istiyorum, hadi hayırlısı... Bu aşamayı birileriyle paylaşıp daha da motive olmak için buraya yazıyorum, umarim hep beraber incecik oluruz.
Merhaba hoşgeldin :) benim dukanda beşinci ayım dolmak üzere. 76 ile başladım, şu n 61'im. 15 kilo verdim yani. Son üç kilom kaldı hedefime.Selam bayanlar... Dukanda 1.günüm.çok şükür kazasız belasız atlattım. Daha önce 2 defa başlayıp 2.gün bıraktım. Ama artık daha kararlı ve motiveyim, yok bu kilolardan kurtulmam gerek çünkü böyle mutlu değilim. Başlangıç kilom:68.400 bakalım 5 günlük atak evresinden sonra durum ne olacak.?boyum :158 ve ben 50 Kilo olmak istiyorum, hadi hayırlısı... Bu aşamayı birileriyle paylaşıp daha da motive olmak için buraya yazıyorum, umarim hep beraber incecik oluruz.
canım bu 5 ayda hiç kaçamak yaptın mı yaptıysan ne yedin mesela.bende senin başladığın kiloda başladım dukana.Merhaba hoşgeldin :) benim dukanda beşinci ayım dolmak üzere. 76 ile başladım, şu n 61'im. 15 kilo verdim yani. Son üç kilom kaldı hedefime.
Ben hiç kaçamak yapmadım canım. Teste göre şimdiye bitmesi gerekiyordu ne yazık ki. Ama daha bir ay varcanım bu 5 ayda hiç kaçamak yaptın mı yaptıysan ne yedin mesela.bende senin başladığın kiloda başladım dukana.
birde teste göre tam verebilecek misin kiloları yoksa test gününü geçecek mi seyir evren ?
Hem kaçamak, hem de hastalıkların da varmış çok bile vermişsin canım.kızlar merhaba bende tan bir aydır dukan diyeti yapıyorum ve verdiğim kilo atak seyir hepsi birlikte sadece 3.5 kilo.son günlerde epey kaçamaklarım oldu.sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim.birde tiroid hastasıyım ve insülin direncim de var.verdiğim kilo sizce normal mi
tebrikler esra kilon az olmasına rağmen çok iyi vermişsin kaçamakların oluyo mu hiç olduysa neler yedin meselaGünaydın dukancanlarBugün tartı günümdü ve tartıda 50,0'ı gördüm, geçen haftadan bu yana 700 gram vermişim. Böylece 6.haftanın sonunda tam 4,1 kilo vermiş oldum çok mutluyum
tebrikler esra kilon az olmasına rağmen çok iyi vermişsin kaçamakların oluyo mu hiç olduysa neler yedin mesela
Tebrikler Esra :)Günaydın dukancanlarBugün tartı günümdü ve tartıda 50,0'ı gördüm, geçen haftadan bu yana 700 gram vermişim. Böylece 6.haftanın sonunda tam 4,1 kilo vermiş oldum çok mutluyum
Bunlar kaçamak sayılmaz bence canım. Çünkü süt ve yoğurtta yağ oranı zaten pek çok olmuyor. En fazla %3 gördüm şimdiye kadar. Peynirde biliyorsun %40 bile olabiliyor bazıları o yüzden o önemli :) Tabi yine de ya light ya yarım yağlı tüketmek gerekiyor, ne kadar az yağ alırsak o kadar iyi ama dışarıdayken özellikle yoğurt, ayran, kahvelerde süt light bulunamıyor ki. Sütü aslında laktozsuz satsalar ne kadar güzel olur değil mi? Çünkü sütün sınırlı olmasının sebebi içindeki laktoz (yani şeker). Starbuckslarda oluyor sanırım laktozsuz süt ama marketlerde raflarda görülen bir şey değil.Teşekkür ederim canımKaçamak hiç yapmıyorum ama... Yoksa bu kadar asla veremem zaten, kaçamak olmadığı için bu kadar gidiyor... 5 haftadır ağzıma dukan dışı bir şey girmedi... Sadece kaçamak sayılırsa light yoğurt bulamadığım için yarım yağlı yoğurt kullanıyorum. Bir de 10 günde bir filan dışarda sütlü kahve içersem onun sütü muhtemelen normal süt oluyor... Bu kadar canım başka kaçamak yok...
Bunlar kaçamak sayılmaz bence canım. Çünkü süt ve yoğurtta yağ oranı zaten pek çok olmuyor. En fazla %3 gördüm şimdiye kadar. Peynirde biliyorsun %40 bile olabiliyor bazıları o yüzden o önemli :) Tabi yine de ya light ya yarım yağlı tüketmek gerekiyor, ne kadar az yağ alırsak o kadar iyi ama dışarıdayken özellikle yoğurt, ayran, kahvelerde süt light bulunamıyor ki. Sütü aslında laktozsuz satsalar ne kadar güzel olur değil mi? Çünkü sütün sınırlı olmasının sebebi içindeki laktoz (yani şeker). Starbuckslarda oluyor sanırım laktozsuz süt ama marketlerde raflarda görülen bir şey değil.
selam kızlar..ben de 2 haftadır haftada 100 gr. verebiliyorum..aslında oldukça zayıfladım ama verme hızım biraz daha iyi olmalı ki güçlendirmeye geçiyim, yoksa kilo alırım gibi geliyor..ne kadar doğru bilmiyorum..offf bunların hepsi kilo alma fobimden kaynaklanıyobu hafta yumruk harekatı yapıyorum..bakalım cuma sabahı tartı ne göstericek..esra seni de ayrıca tebrik ediyorum..çok güzel kilo veriyosun, maşallah diyelim, dilimizi ısıralım..şu yumruk bi bitsin nasıl güzel tatlılar öğrendim, hepsini yapıcam..bu arada bugün gazozlu kek yiyiyorum, atakta bile yenebilen bişi..isteyen olursa tarifini yazarım...
kızlarr merhabaaa...ben geçtiğimiz nisan mayıs döneminde dukan diyetiyle 50 günde 7 kg veriştim.....Elimde olmayan sebeblerden dolayı diyeti bozdum arkasındanda hamile kalınca diyete devam edemedim.Bebeğimi kaybettim ve şimdi tekrar dukana başlamayı düşünüyorum.Bi aksilik çıkmazsa yarın sabah diyetime start vereceğim.Yarın sabah tartılıp yazıcam.Umarım hep beraber istediğimiz kg lalara ulaşırız:)
Hoşgeldin canım. Bebeğin için çok üzgünüm. İnşallah istediğin kiloya inebilirsin yeniden.kızlarr merhabaaa...ben geçtiğimiz nisan mayıs döneminde dukan diyetiyle 50 günde 7 kg veriştim.....Elimde olmayan sebeblerden dolayı diyeti bozdum arkasındanda hamile kalınca diyete devam edemedim.Bebeğimi kaybettim ve şimdi tekrar dukana başlamayı düşünüyorum.Bi aksilik çıkmazsa yarın sabah diyetime start vereceğim.Yarın sabah tartılıp yazıcam.Umarım hep beraber istediğimiz kg lalara ulaşırız:)
Benim de son üç kilom gitmiyor bir türlü. Yumruk falan da hiç canım istemiyor. Artık iyi göründüğüm için onu çok dert etmiyorum ama dediğin gibi artık güçlendirmeye geçmeyi istiyorum çok. Ben de bir süre tatlı yapmamaya karar verdim hızlansın diye.selam kızlar..ben de 2 haftadır haftada 100 gr. verebiliyorum..aslında oldukça zayıfladım ama verme hızım biraz daha iyi olmalı ki güçlendirmeye geçiyim, yoksa kilo alırım gibi geliyor..ne kadar doğru bilmiyorum..offf bunların hepsi kilo alma fobimden kaynaklanıyobu hafta yumruk harekatı yapıyorum..bakalım cuma sabahı tartı ne göstericek..esra seni de ayrıca tebrik ediyorum..çok güzel kilo veriyosun, maşallah diyelim, dilimizi ısıralım..şu yumruk bi bitsin nasıl güzel tatlılar öğrendim, hepsini yapıcam..bu arada bugün gazozlu kek yiyiyorum, atakta bile yenebilen bişi..isteyen olursa tarifini yazarım...
kızlarr merhabaaa...ben geçtiğimiz nisan mayıs döneminde dukan diyetiyle 50 günde 7 kg veriştim.....Elimde olmayan sebeblerden dolayı diyeti bozdum arkasındanda hamile kalınca diyete devam edemedim.Bebeğimi kaybettim ve şimdi tekrar dukana başlamayı düşünüyorum.Bi aksilik çıkmazsa yarın sabah diyetime start vereceğim.Yarın sabah tartılıp yazıcam.Umarım hep beraber istediğimiz kg lalara ulaşırız:)
Tebrikler..... Darısı bizlerin başınaGünaydın dukancanlarBugün tartı günümdü ve tartıda 50,0'ı gördüm, geçen haftadan bu yana 700 gram vermişim. Böylece 6.haftanın sonunda tam 4,1 kilo vermiş oldum çok mutluyum
Teşekkür ederim canımTebrikler..... Darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?