Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya bişey sorucam, ben test yaptım ama benim İdeal kiloma 55.90 dedi ve 3 gün atak yapmamı önerdi. Ama benim boyum 158 kısa yani. Bi yanlışlık mı var acaba?

Bu arada tartı olarak dijital mi yoksa analog mu kullanıyorsunuz? Dijital olan 1 dk geçmeden farklı sonuçlar verebiliyor!

Bu arada tartı olarak dijital mi yoksa analog mu kullanıyorsunuz? Dijital olan 1 dk geçmeden farklı sonuçlar verebiliyor!
Ben dijital kullanıyorum ve haklısın canım. Ben biraz bekleyip bekleyip bir kaç kez tartılıyorum. Üst üste aynı rakam çıkanı kabul ediyorum farklı olan bir şey çıksa da. Pili bitmeye yakın da daha çok oluyormuş bu.

Ya bişey sorucam, ben test yaptım ama benim İdeal kiloma 55.90 dedi ve 3 gün atak yapmamı önerdi. Ama benim boyum 158 kısa yani. Bi yanlışlık mı var acaba?

Canım dukan testinde bana koçluk vermiyor bile. Sen kendini iyi hissedene kadar seyire devam et bence. O test kilosu çok daha fazla olanlara uygun gibi geldi bana.

Bu arada ben de dijital tartıyla tartılıyorum, kaç kez çıkarsam çıkayım gramı gramına aynı sonucu veriyor. O yüzden seninki ya bozulmuştur ya da pili bitiyordur canım bence. Ama tabi normal tartı elektronik değil mekanik olduğu için daha güvenli ama o da gramı vermiyor, o yüzden ben dijital tercih ettim...

Test kilosu daha fazla olanlara göre evet. Ama şu da var ki testte ideal olarak belirtilen kilonun altına düşmek gerçekten çok çok zor oluyor, yavaş veriliyor.

Merhabalar hanımlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum ve hemen yatin baslamak istiyorum 165 boyum 74 kiloyum bana bilgi verrmisinz nasil yapicam

Merhabalar hanımlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum ve hemen yatin baslamak istiyorum 165 boyum 74 kiloyum bana bilgi verrmisinz nasil yapicam

Canım önce kitabı okumalısın... Yani 4 kocaman evresi var anlatması biraz uzun sürer, kitap çok pahalı veya çok uzun bir kitap değil. Alıp okursan senin için çok iyi olur her şey kafanda netleşir.

Arkadaşlar ben daha yeni laktozsuz süt kolay bulunsa keşke demiştim ya, buldum onu ben :) realde rafta vardı direk. Meğer kolay bulunur birşeymiş Denemek için aldım.

Arkadaşlar ben daha yeni laktozsuz süt kolay bulunsa keşke demiştim ya, buldum onu ben :) realde rafta vardı direk. Meğer kolay bulunur birşeymiş Denemek için aldım.

Aaa hadi ya? Maalesef bulunduğum şehirde real yok ama sonuçta böyle bir şey satılıyor olması çok güzel :) Tadı nasıl canım, normal süt gibi mi?

Aaa hadi ya? Maalesef bulunduğum şehirde real yok ama sonuçta böyle bir şey satılıyor olması çok güzel :) Tadı nasıl canım, normal süt gibi mi?
Daha tadına bakamadım çünkü açıkta sütüm vardı o bitmedi daha. Deneyince hemen söylerim canım. Real olmasa da orada varsa başka yerde de vardır bence. Migrosta falan olabilir mesela.

Cevabımı yazdıktan sonra baktım migrosta da varmış. Sanalmarketten baktım.

Yalnız simlanın bloğunda bu konuya cevap verilmiş. Laktozsuz sütteki laktoz başka bir şekere dönüştürüldüğünden yine içinde bir şeker oluyormuş ve bizim için daha uygun bir hale gelmiyormuş. Ama içilmesinde sakınca da yokmuş. Ben bir kutuya bakayım ne yazıyor üzerinde.

Merhabalar, 4 gün atak yaptıktan sonra tartıda gördüğüm kayıp 3.100 gr.Ve bugün öğlen 1 tabak salata yiyerek seyire geçiş yaptım. Tartımdan hala şüpheliyim ama diğeri gelene kadar idare edicem. Sizden ne haber?

kızlar ben de yumruk harekatını bitirdim bugün..-300 gr daha gördüm tartıda..ama daha fazlasını göremiyorum, sanırım vücut vermiyor artık..bi baktım da bugün hamsi gibi olmuşum zaten..3 günlük daha seyirin ardından p.tesi itibariyle güçlendirmeye geçiyorum artık hayırlısıyla..bakalım neler görücez..

Hayırlı olsun canım ne güzel ya :)

Anladım canım... Ben o zaman normal light süte devam edeyim :)

Merhaba tatlım, benim iyi gidiyor... 4 günlük atak için 3,100 baya iyi rakam, tebrikler :)

Güçlendirmen hayırlı olsun canım, seyri toplamda ne kadar yaptın? Güçlendirmede bile biraz verebilirsin belki, daha önce verenler olmuş... Güçlendirme de sağlıklı bir beslenme düzeni sonuçta. Direk abur cubura saldırmıyoruz o yüzden alışma süreci için hem iyi, hem de belki 1 kiloya yakın verdirebilir 2-3 haftada...

Canım güçlendirmede ilk yarıda verilebiliyormuş ama sonra ikinci yarıya geçince dengeleniyormuş yeniden o kadar alınarak. Ama tabi aksi örnekler de vardır da ona güvenmemek lazım yani.

Canım güçlendirmede ilk yarıda verilebiliyormuş ama sonra ikinci yarıya geçince dengeleniyormuş yeniden o kadar alınarak. Ama tabi aksi örnekler de vardır da ona güvenmemek lazım yani.
Yok güvenmesi için söylemedim morali bozuluyorsa moral olur diye söyledim canım...

Bu arada kızlar ben internetten bir süredir sipariş veriyordum kıyafet filan. 1 yıldır zayıflamadan alış veriş yapmayacağım diye diye hiç kıyafet almamıştım, doğru düzgün bir şeyim kalmamıştı. Şimdi o biriken paraların bir kısmına aileme hediye aldım doğum günleri için, bir kısmını İstanbul gezisi için ayırdım bilet aldım filan. Kalan kısmıyla da internetten alışveriş yaptım. Çoğu elime ulaştı, hepsi xs veya 34 beden. Hepsini bir bavula doldurdum. 1 ocak'a kadar seyire devam edeceğim, 1 ocakta hedefimden az da olsam fazla da olsam güçlendirmeye geçeceğim ve o günden sonra bir sürü yeni kıyafetim olmuş olacak. Çok heyecanlıyım ne kaldı ki 1 ocak'a, üstelik de çok iyi gidiyorum :) Yeni bir yıla başlarken yeni bir Esra olacak...

Paylaşmak istedim çünkü ilk defa böyle güzel kilo veriyorum. Dukan amcamız ve siz, özellikle mydilemmacım sağolsun

canım seyiri tam olarak ne kadar yaptım bilemiyorum ama sandığımdan uzun sürdü, son dönem çok durakladım..bi rakam vermek gerekirse 2 ay filan sürdü gibi..belki 2,5 ay..ama şöyle söyliyim toplamda 6 kilo verdim..güçlendirmeyi 60 gün yapıcam mutlaka..güçlendirmede yine kilo vermeye devam edenler oluyomuş, ama ben onlardan olacağımı hiç sanmıyorum, şu an böyleysem..ama dediğim gibi dukan testi bana kilo vermem bile gerekmediğini söyledi en başta..yani bu kadar vermem bile mucize gibi..umarım geri almam kiloları, şu an buna taktım kafayı..ilerleyen günlerde hep birlikte görücez sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…