Bizi güçlendirme tecrübelerinden mahrum bırakma lütfen :) Ben de her ne kadar dukana güvensem de hedef kilom çok düşük olduğu için geri almaktan korkuyorum biraz... Tecrübe eden birinden duymak çok güzel olur bizim için :)canım seyiri tam olarak ne kadar yaptım bilemiyorum ama sandığımdan uzun sürdü, son dönem çok durakladım..bi rakam vermek gerekirse 2 ay filan sürdü gibi..belki 2,5 ay..ama şöyle söyliyim toplamda 6 kilo verdim..güçlendirmeyi 60 gün yapıcam mutlaka..güçlendirmede yine kilo vermeye devam edenler oluyomuş, ama ben onlardan olacağımı hiç sanmıyorum, şu an böyleysem..ama dediğim gibi dukan testi bana kilo vermem bile gerekmediğini söyledi en başta..yani bu kadar vermem bile mucize gibi..umarım geri almam kiloları, şu an buna taktım kafayı..ilerleyen günlerde hep birlikte görücez sanırım..
Senin için çooooook seviniyorum inan :) Hakediyorsun sen o kıyafetleri, neler çekiyoruz değil mi ama? Ben de xs ve s alıyorum artık hep. Benim vücut tipim kum saati gibi. Göğüs ve kalçam çıkıyor yani biraz ama belim gayet ince. Bu yüzden üst kıyafetler (göğüs kısmı dar gelmezse, bazılarında öyle oluyor) xs/s oluyor hep. Ama alt kısım medium. 36 bedenlerin de bazıları oluyor ama kotlar 38 oluyor mesela. Üç kilo daha verirsem ne değişir bilmiyorum. Ama sporla da basenlerimden kurtulmayı planlıyorum kilo vermenin yanında.Yok güvenmesi için söylemedim morali bozuluyorsa moral olur diye söyledim canım...
Bu arada kızlar ben internetten bir süredir sipariş veriyordum kıyafet filan. 1 yıldır zayıflamadan alış veriş yapmayacağım diye diye hiç kıyafet almamıştım, doğru düzgün bir şeyim kalmamıştı. Şimdi o biriken paraların bir kısmına aileme hediye aldım doğum günleri için, bir kısmını İstanbul gezisi için ayırdım bilet aldım filan. Kalan kısmıyla da internetten alışveriş yaptım. Çoğu elime ulaştı, hepsi xs veya 34 beden. Hepsini bir bavula doldurdum. 1 ocak'a kadar seyire devam edeceğim, 1 ocakta hedefimden az da olsam fazla da olsam güçlendirmeye geçeceğim ve o günden sonra bir sürü yeni kıyafetim olmuş olacak. Çok heyecanlıyım ne kaldı ki 1 ocak'a, üstelik de çok iyi gidiyorum :) Yeni bir yıla başlarken yeni bir Esra olacak...
Paylaşmak istedim çünkü ilk defa böyle güzel kilo veriyorum. Dukan amcamız ve siz, özellikle mydilemmacım sağolsun
Spor çok güzel olur canım, keşke vaktim olsa da ben de hayatıma sokabilsem sporu... Sanırım ikinci dönem derslerim biraz daha rahat olacak, o zaman ben de spor yapmak istiyorum. Geçen sene 1 sene kesintisiz o veya bu sporu yapmıştım. Salgılanan o endorfin gerçekten insana çok iyi geliyor. Ayrıca da şuan olduğum kilodan 2 kilo daha fazlayken şu anki ölçülerime sahiptim... Spor böyle güzel bir şey :)Senin için çooooook seviniyorum inan :) Hakediyorsun sen o kıyafetleri, neler çekiyoruz değil mi ama? Ben de xs ve s alıyorum artık hep. Benim vücut tipim kum saati gibi. Göğüs ve kalçam çıkıyor yani biraz ama belim gayet ince. Bu yüzden üst kıyafetler (göğüs kısmı dar gelmezse, bazılarında öyle oluyor) xs/s oluyor hep. Ama alt kısım medium. 36 bedenlerin de bazıları oluyor ama kotlar 38 oluyor mesela. Üç kilo daha verirsem ne değişir bilmiyorum. Ama sporla da basenlerimden kurtulmayı planlıyorum kilo vermenin yanında.
Bizi güçlendirme tecrübelerinden mahrum bırakma lütfen :) Ben de her ne kadar dukana güvensem de hedef kilom çok düşük olduğu için geri almaktan korkuyorum biraz... Tecrübe eden birinden duymak çok güzel olur bizim için :)
Hoşgeldin aramıza. Tavsiyem hiç kaçamak yapmadan devam et ve hiç bir gününü az proteinle geçirme. Kısa zamanda istediğin kiloya ineceksin.Merhabalar,
Ben de dukana basladim bakalim nasil olacak.
Seyirin sonunu gorur muyum kendimden supheliyim. ama basladim bi kere.
Normalde 65 kilodan lahana suyu kurudur sudur budur diye diye 63.9 a indim ama kaldi oyle kilo takildi 1 gram asagi inmedi.
Ne yaptiysam olmadi.
Ben de dukan a baslama karari aldim. Daha onceden de niyetlenmistim, evde sut tozu yulaf kepegi vs herseyi almistim zaten daha onceden. Pazar aksami evde canimin yemek istedigi ne varsa veya dukanda yasakli olan ne varsa hepsini yedim, kusacak kadar yedim afedersiniz.
Pazartesi sabah kalktigimda 64.5 kilo olarak uyandim ve diyetime kararli olarak basladim. normalde 3 gun cikmisti benim atak evrem ama ben elimde olmayan sebeplerden oturu 4 gun yaptim. - Cuma sabah (4 gunun sonunda) 62.5 kiloya ulastim yani tam 2 kilo vermis oldum. Atak evresi beni cok zorlamadi canim hic birseyi cekmedi, hic kacamak yapmadimneredeyse sadece 1 tek kesme seker attim yanlislikla cayima 1 kez o da . Normalde etten nefret ederim, ama baharata gomdum etleri ve 1 er avuc da olsa midem bulana bulana yedimEmegimin karsiligini da aldim hani.
Atak boyunca gunde 15 defa comelme hareketi ve 15 defa da mekik cektim - ise yuruyerek gidip geliyorum bu da benim sporum oldu.
Cuma gunu seyir evresinin ilk gunu. Normalde protein orani fazla olmak kosuluyla saf proteinlerle birlikte sebze yemem gerekiyordu ama ben 1 avuc kerevit ve 1 bardak sut haricinde full sebze yedim neredeyse.
Cok ozlemisim, resmen gozumden yas geldi yerken :)
Bu sabah 300 gram geri almis olarak uyandim yani 62.8
Bugunku menum soyle idi:
Sabah (her sabah oldugu gibi yine gec uyandim ise gec kaldigim icin kostur kostur ciktim evden)
1 bardak sut
Oglen
1 adet haslanmis yumurta
1 bardak sut ve 2 yemek kasigi yulaf kepegini mikrodalgada lapa yaptim, tarcin ekleyerek onu yedim.
2 dilim alabalik fume limonlu (60 gram)
Ara ogunde yine 1 bardak sut ictim.
Aksama 1 adet cupra yerim ya da yarim kalan alabalik fume mi (60gr) plan boyle. Bakalim yarin sabah kac kilo uyanacagim.
Ben de diyetimin sonuna doğru artık duraklamayı bırakıp işi hızlandırmaya karar verdim ve sınırlı izinli tüketmiyorum. Akşamları da yemekten sonra bir şey yemiyorum. Çok etkili oldu hemen inişe geçtim. Menemeni nasıl yapıyorsun ki yağsız? Canım istedi bak şimdi ama normal beyaz ekmek olmadan tadı olur mu bilmemSevgili hanımlar, seyir evremin 2.gününü tamamlamış bulunuyorum ama tartılmadım çünkü bu geçiş esnasında kilo kaybı durabiliyormuş,o yüzden haftada bir tartılmak öneriliyor. Ben de bir hafta beklerim napim. Ama bu sefer gerçekten azmime hayran kaldım. Neleri reddettim bi bilseniz (maşallah diyim). Akşamdan dukan ekmeği de yaptım yarın p.s gününde menemen eşliğinde kahvaltı yapacağım. Sizler nasılsınız?
Canım benim, günlük 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkımız varya onunla azıcık soğan ve bol yeşil biberi kavuruyoru.Sonra doğradığım domatesleri ekleyince zaten sulanıyor,benim anneciğimin yaptığı tamamen doğal biber salçasındanda kaşığın ucuyla ekleyip baharatlar ve yumurta.... Miss... Bu sabah yaptım ve yedim ama bitiremedim, inanırmısın hakkım olan 1/4 ekmeği de bitiremedim. Biraz da peynir yedim sabah. Öğle tavuk şiş, akşam da bol salata ve çipura (ızgara tabi)Ben de diyetimin sonuna doğru artık duraklamayı bırakıp işi hızlandırmaya karar verdim ve sınırlı izinli tüketmiyorum. Akşamları da yemekten sonra bir şey yemiyorum. Çok etkili oldu hemen inişe geçtim. Menemeni nasıl yapıyorsun ki yağsız? Canım istedi bak şimdi ama normal beyaz ekmek olmadan tadı olur mu bilmemGerçi evlendiğimden beri hiç yapmadım ki zaten menemen ben Eşim sebze yemez de.
Merhabalar, seninle aynı gün başlamışız dukana sanırım, nasıl gidiyor? Umarım istediğimiz sonuca ulaşırızDiyet boyunca 1 catal pasta yedim saedce 1 de 1 adet kesme seker hatasi, ikisine de cok pismanim, fazladan spor yaptim onlar icin, 6 gundur hic kacamak yok baska. masallah :)
Ekmek deyince tabiki dukan ekmeğiCanım benim, günlük 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkımız varya onunla azıcık soğan ve bol yeşil biberi kavuruyoru.Sonra doğradığım domatesleri ekleyince zaten sulanıyor,benim anneciğimin yaptığı tamamen doğal biber salçasındanda kaşığın ucuyla ekleyip baharatlar ve yumurta.... Miss... Bu sabah yaptım ve yedim ama bitiremedim, inanırmısın hakkım olan 1/4 ekmeği de bitiremedim. Biraz da peynir yedim sabah. Öğle tavuk şiş, akşam da bol salata ve çipura (ızgara tabi)
Yazdıklarını şu an okumam hiç iyi olmadı resmen acıktımCanım benim, günlük 1 tatlı kaşığı zeytinyağı hakkımız varya onunla azıcık soğan ve bol yeşil biberi kavuruyoru.Sonra doğradığım domatesleri ekleyince zaten sulanıyor,benim anneciğimin yaptığı tamamen doğal biber salçasındanda kaşığın ucuyla ekleyip baharatlar ve yumurta.... Miss... Bu sabah yaptım ve yedim ama bitiremedim, inanırmısın hakkım olan 1/4 ekmeği de bitiremedim. Biraz da peynir yedim sabah. Öğle tavuk şiş, akşam da bol salata ve çipura (ızgara tabi)
Bence su iç yat, kitap oku falanYazdıklarını şu an okumam hiç iyi olmadı resmen acıktım
Yok zaten yemem canım diyetimin sonundayım ya çok dikkatliyim, akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum. Ki zaten yatıcam mecbur çünkü sabah erkenden kalkıp ders anlatıcam. Okulum da sağolsun beni uzak bir fakültede görevlendirdi bu dönem çok zorlanıyorum.Bence su iç yat, kitap oku falan
Merhabalar, seninle aynı gün başlamışız dukana sanırım, nasıl gidiyor? Umarım istediğimiz sonuca ulaşırız
Evet canım gayet de sık oluyor, kafaya takacak bir şey yok. Bir çok sebebi olabilir, su tutulması, geç yenilen yemeğin henüz sistemi terketmemesi, lavaboya gitme sıklığı vs.Cok sevindim, paylasiriz deneyimlerimizi.
Aslinda super gidiyor, istahim cok acikti son 1 aydir, simdi canim hic birsey istemiyor. Bugun seyir 4. gunu saf protein.
Yalniz tuhaf birsey oldu.
Cumartesi (saf protein gunu ) sabah 62.6 idi kilom Pazar gunu biraz gec kalktim. tarti 61.5 i gosteriyordu. Gozlerime inanamadim. Defalarca tartildim 61.5.
Pazar sebze gunuydu, aksam yemegini cok gec yedim - saat 11 di sanirim.
Bu sabah cok erken kalktim ise gitmek icin kilom 62.5 i gosteriyordu. Bu bir gunde 1,1 kilo dusup ertesi gun geri 1 kilo almis olmak.
Sizde de oluyor mu boyle seyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?