Hoşgeldin aramıza :)Bende dukan diyeti yapiyorum ve burda birbirimizi motive ederiz belki diye geldim
Ben altı aydır yapıyorum, 17 kilo verdim, son bir kilomdayım. Ama son bir aydır bu böyle son kiloların inatçılığından mudaripimHosbuldumm:)
Siz ne zamandir yapiyosunuz bu diyeti kilo werdinizmi?
Bende dukan diyeti yapiyorum ve burda birbirimizi motive ederiz belki diye geldim
Günlük bir menünü yazabilir misin? Bir sorun varsa bakalım. Bir de hedefini, şu an ki kilonu ve boyunu yazarsan o da bir fikir verebilir.Oo super tebrik ederim sizi
ben baslayali 5 gun oldu 3 gun atak yaptim seyirdeyim suan ama nerdeyse hic kilo weremedimcokta dikkat ediyorm sadece yuruyus yapamiyorm kucuk cocuum war o yuzden..diyete dewam etsemmi yoksa bu diyet bana islemiyormu bilemedim :)
Oo super tebrik ederim sizi
ben baslayali 5 gun oldu 3 gun atak yaptim seyirdeyim suan ama nerdeyse hic kilo weremedimcokta dikkat ediyorm sadece yuruyus yapamiyorm kucuk cocuum war o yuzden..diyete dewam etsemmi yoksa bu diyet bana islemiyormu bilemedim :)
Sabah iki haslanmis yumurta yaninda demleme yesil cay,oglen canim bise istemiyo genelde acikirsam dukan krebi yapip lor peynirle yiyorum,aksamda yagli kagitta somon yapiyorum yada izgara tavuk fln yiyorm krep yediysem ama aksam yemiyorum canim istemiyor krep beni baya tok tutuyor yogurtla fln gecistiriyorum oyle yani bunlarin disinda bise yemiyorum
Bu arada 25 yasindayim 1.62 boyum kilomda 62 hedefim 55 ama ulasamicam galiba
Zeynanın söylediklerine katılıyorum, doğru yapıyor gibisin bir hata görünmüyor. Su içimine dikkat edersin. Tabi kilo fazlan çok az olduğu için daha yavaş vereceksin ama biraz da olsa verebilmen lazımdı. Hiç mi vermedin?Bu arada 25 yasindayim 1.62 boyum kilomda 62 hedefim 55 ama ulasamicam galiba
Aslında mesele biraz da senin ödemin olmaması bence. Zaten ödemin olmadığı için ataktaki hızlı kilo kaybını yaşayamamışsın. Atakta zaten ödem atılıyor. Asıl seyirde görüyoruz kilo kaybını. Sen kafana takma bence, vereceğin kilo az zaten. Verirsin mutlaka.Sabah uyaninca tartiliyorum 61 4 fln gosteriyor su icince yine artiyor ben biraz daha hizli gider die umuyodum
Cok tsk ederim biraz moralim yukseldi sayenizde ins werebilirm...
Bide kizlar mistik cay iciyomusunuz siz ben dun aldim bayildim tadina muthis bi vanilya,tarcin kokusu war onuda iciyorum gunde bi bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?