Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Oo super tebrik ederim sizi
ben baslayali 5 gun oldu 3 gun atak yaptim seyirdeyim suan ama nerdeyse hic kilo weremedim cokta dikkat ediyorm sadece yuruyus yapamiyorm kucuk cocuum war o yuzden..diyete dewam etsemmi yoksa bu diyet bana islemiyormu bilemedim :)

Günlük bir menünü yazabilir misin? Bir sorun varsa bakalım. Bir de hedefini, şu an ki kilonu ve boyunu yazarsan o da bir fikir verebilir.

mydilemmanın da dediği gibi günlük bir menünü yazarsan belki yardımcı olabiliriz..yanlış bişiler yapıyo olabilir misin acaba?

Sabah iki haslanmis yumurta yaninda demleme yesil cay,oglen canim bise istemiyo genelde acikirsam dukan krebi yapip lor peynirle yiyorum,aksamda yagli kagitta somon yapiyorum yada izgara tavuk fln yiyorm krep yediysem ama aksam yemiyorum canim istemiyor krep beni baya tok tutuyor yogurtla fln gecistiriyorum oyle yani bunlarin disinda bise yemiyorum

çok ilginç aslında kilo verememen..çünkü nerdeyse hiçbişey yemiyosun..bence bi süre bu şekilde devam et..ödem attırıcı çaylar ve bol bol da su iç..su içmiyor olabilir misin acaba yeterince? sakın ihmal etme..bi de ne kadar tuzlu yiyosun bilmiyorum ama tuzu biraz azaltabilirsin bu dönem..vücudun bi şekilde su tutuyor olabilir..hemen pes etme, biraz daha devam et bence..

Bu arada 25 yasindayim 1.62 boyum kilomda 62 hedefim 55 ama ulasamicam galiba

ayrıca fazla kilolu olmadığın için vermen daha zor her zaman..ben kalan 1 kiloyu 1 ayda verebildim, mydilemmacım son 1 kilo için uğraşıyo..yani kilolar azaldıkça vermek iyice zor oluyo..sen de çok kilolu değilsin, dolayısıyla kilo vermen daha kilolu arkadaşlardan biraz daha zor olucaktır..

Bu arada 25 yasindayim 1.62 boyum kilomda 62 hedefim 55 ama ulasamicam galiba
Zeynanın söylediklerine katılıyorum, doğru yapıyor gibisin bir hata görünmüyor. Su içimine dikkat edersin. Tabi kilo fazlan çok az olduğu için daha yavaş vereceksin ama biraz da olsa verebilmen lazımdı. Hiç mi vermedin?

Aslinda odemim olmadigini dusunuyorm cunku normaldede yesil cay icerim hep 2-3 ltre suyumu hic aksatmam zaten, nerde yanlis yapiyorum anlamiyorum cok tsk ederim ilginiz icin bi sure daha dewam ediim nolucak bakalim

Sabah uyaninca tartiliyorum 61 4 fln gosteriyor su icince yine artiyor ben biraz daha hizli gider die umuyodum

Sabah uyaninca tartiliyorum 61 4 fln gosteriyor su icince yine artiyor ben biraz daha hizli gider die umuyodum
Aslında mesele biraz da senin ödemin olmaması bence. Zaten ödemin olmadığı için ataktaki hızlı kilo kaybını yaşayamamışsın. Atakta zaten ödem atılıyor. Asıl seyirde görüyoruz kilo kaybını. Sen kafana takma bence, vereceğin kilo az zaten. Verirsin mutlaka.

Bide kizlar mistik cay iciyomusunuz siz ben dun aldim bayildim tadina muthis bi vanilya,tarcin kokusu war onuda iciyorum gunde bi bardak

Slm.bugun seyrin 2. günü bitti. Çok tuhaf bir diyet bu.ilk defa canım pasta börek yemek istemedi, ilk defa acikmadim. Ama eşim hergün gelip bu diyette hiç yağ verilmiyor su ve kas kaybiymis bırakınca alicakmisiz diyor. ama ben sen bırak ben bırakmam diyorum. o yüzden o da sen bırakmadan bende bırakmam diyor.seyirle birlikte 1 kilo aldım. Inşallah geri veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…