Ben artık heryerde diyetteyim diyorumRöfleli kedi
Benimde yarım akşam günüm var
Bende midem tahatsız diyeyim bari
Röfleli kedi
Benimde yarım akşam günüm var
Bende midem tahatsız diyeyim bari
Diyet kola için kendini çok sıkmana gerek yok. Çünkü dukanın bir bardakla sınırlamasının sebebi selülit yapması. Yoksa kilo vermeyi etkilemediğini söylüyor. Zaten herşeyden sıkıyoruz, ben diyeti etkilemez dediği hiçbirşeyden sıkmıyorum.şans yüzüme güldü öğle yemeği geliyor iş yerine
yemekte salçalı soslu tavuk göğsü ve ayran var
onları yiyiorum
diyet kola ilk 2 gün çok içtiğim için bugün getirmedim belki akşam içerim
iş yeri için kutu kola aldım 8 li paket
ev içinde 2 tane litrelik aldım
merhaba canım dukan ile ilgili bilgilisin sanırım canım.bende başlamak istiyorum aslında ancak meyve sanırım yasak peki çorba içebiliyormuyuz acaba.birde 17 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba..cevabın için şimdiden tşk ederim..Yok canım detoksa falan gerek yok. Canın ne istiyorsa ye şimdi :) Eğer malzemelerin tamsa sabah başla. Ama malzemen henüz yoksa başlama derim. Bir güzel şimdi bloglar var, dukan diyeti tarifleri için, onları incele. Başladığında sabah yulaf kepeğinle neler hazırlayabileceğine bak, iş yerine yanında neler götürebileceğine bak, bir plan yap kendine. Eminim çok iyi olacaksın. Ben kaçamak yapmam, iradeliyim diyen bir insan bu diyetin de yardımıyla ideal kilosuna rahatlıkla inebilir.
Tatlandırıcıya bence ihtiyacın olacak. Çay için falan değil. Kendine çok güzel, dukana tamamen uygun tatlılar yapmak ve afiyetle yemek içinMesela ben nerdeyse her gün kek yiyorum ve 17 kilo verdim bile Dukanın güzel yanlarının tadını çıkarmak lazım.
Diyet kola için kendini çok sıkmana gerek yok. Çünkü dukanın bir bardakla sınırlamasının sebebi selülit yapması. Yoksa kilo vermeyi etkilemediğini söylüyor. Zaten herşeyden sıkıyoruz, ben diyeti etkilemez dediği hiçbirşeyden sıkmıyorum.
İşte bunu anlamıyorum biliyor musun. Ben olsam diyette olan, iradesine sahip çıkmaya çalışan ve kendi kendisine de zaten zorlanacak olan bir arkadaşıma asla kesinlikle diyetini benim gönlüm olsun diye bozmasında ısrar etmezdim. Asla ya. Anlamıyorum insanları. Ne kadar kötülük yaptıklarının eminim farkındalardır. Mesela benim annem babam da hep ısrar ediyor anlatıyorum burda arada. Geçenlerde babam diyeti bırak da haftaya çiğ köfte yapalım dedi. Mahvoldum ya günlerce onu düşündüm hayal kurdum. Çünkü ben babamın yaptığı çiğ köftenin hastasıyımdır ve başka yerden olanları pek sevmem. O da zor olduğundan nadiren yapar. Neden yapıyorlar bunu bize anlamıyorum.bence de öyle de rahatsızlık söz konusu olunca kimse ısrar etmiyor
ama diyetteyim desen ısrar üstüne osrar olur
Kişiden kişiye kesinlikle çok değişiyor. Ama ortalama on günde bir, yani ayda üç. Ben çok yavaş veriyorum ama benim ayda 2,5 olmuştur en çok olduğu zaman herhalde.2 gündür 65.9 kiloyum
Seyirde 5.günüm
69 kg ile başlamştım.
2.5 kilo kadar atAkta verdim
Ama kaçamak yapınca hemen durdu vermem
Seyirde haftada kaç kilo gider ortalama
Yani haftada 1 mi yada ayda 2 mi?
Kişiden kişite değişir ama ortalama.
Bilgisi olan var mı???
İşte bunu anlamıyorum biliyor musun. Ben olsam diyette olan, iradesine sahip çıkmaya çalışan ve kendi kendisine de zaten zorlanacak olan bir arkadaşıma asla kesinlikle diyetini benim gönlüm olsun diye bozmasında ısrar etmezdim. Asla ya. Anlamıyorum insanları. Ne kadar kötülük yaptıklarının eminim farkındalardır. Mesela benim annem babam da hep ısrar ediyor anlatıyorum burda arada. Geçenlerde babam diyeti bırak da haftaya çiğ köfte yapalım dedi. Mahvoldum ya günlerce onu düşündüm hayal kurdum. Çünkü ben babamın yaptığı çiğ köftenin hastasıyımdır ve başka yerden olanları pek sevmem. O da zor olduğundan nadiren yapar. Neden yapıyorlar bunu bize anlamıyorum.
Bir çok insan yulaf kepeği kullanıyor terbiyesinde soru olmaz :)ben asitli ya acaba rahatsız eder mi diye korktum
zararı yoksa içerimtatlı isteğimi köreltiyor çünkü iyi geliyor bana
bu arada tavuk suyu çorba yapmak istiyorum terbiyeside de az yulaf kepeği kullansam sorun olur mu ki ?
Benim de arkadaş grubumla problemim yok, zaten arkadaşlarım hep iş ortamından ve resmiyimdir, kimse karışacak bir şey zaten söyleyemez. Ama anne baba.... Eşim çok büyük destek ama başından beri, neyse ki o öyle. Yoksa çok zor olurdu benim için.benim arkadaş grubum bu konuda iyi
mesela 4 ay önce bi arkadaşımız yaşam koçuyla diyete ve sağlıklı yaşama başladı
güne geldiğinde yalnızva meyve istedi
hiçbirimizde ısrar etmedik
ama aileee çok farklı oluyor
akşam annemin doğum günü oraya gidicem kesin babam ısrar edecek
bi lokmadan bişey olmaz diye
Kıyamıyolar sanaİşte bunu anlamıyorum biliyor musun. Ben olsam diyette olan, iradesine sahip çıkmaya çalışan ve kendi kendisine de zaten zorlanacak olan bir arkadaşıma asla kesinlikle diyetini benim gönlüm olsun diye bozmasında ısrar etmezdim. Asla ya. Anlamıyorum insanları. Ne kadar kötülük yaptıklarının eminim farkındalardır. Mesela benim annem babam da hep ısrar ediyor anlatıyorum burda arada. Geçenlerde babam diyeti bırak da haftaya çiğ köfte yapalım dedi. Mahvoldum ya günlerce onu düşündüm hayal kurdum. Çünkü ben babamın yaptığı çiğ köftenin hastasıyımdır ve başka yerden olanları pek sevmem. O da zor olduğundan nadiren yapar. Neden yapıyorlar bunu bize anlamıyorum.
Meyve yasak atak ve seyir boyunca, çorbayı içebilirsin ama içine hiç un falan koymadan yapman lazım. Dukana uygun çorba tariflerini internette bulabilirsin. Tavuk çorbası falan yapıyorlar mesela. Ama hazır çorba veya dışarıda, misafirlikte yapılmış çorbaları içemiyoruz, içine mutlaka un falan birşeyler koyulmuş oluyor çünkü. 17 kiloyu hemen hemen 6 ayda verdim.merhaba canım dukan ile ilgili bilgilisin sanırım canım.bende başlamak istiyorum aslında ancak meyve sanırım yasak peki çorba içebiliyormuyuz acaba.birde 17 kiloyu ne kadar zamanda verdin acaba..cevabın için şimdiden tşk ederim..
Benimki bir de bana yemek getirme diye ısrar ediyor. Sonra bakıyorum gayet içine yağ da koyarak kuzu etini pişirip önüme koyuyorKıyamıyolar sana
Ana baba evladını her zaman güzel görür.
Azcık göbekliymiş falan önemli değil.
Onlar dukan ın ne kadar rahat yapıldığını bilmiyor
Israrın sebebi bu
Bende diyete başladığımdan beri ilk defa bu akşam gidicem anneme
Hem demedim bana yağsız et yap diye
Ya var et ya yok
Hiç bişey bulamazsam suya iki yumurta kırıp yoğurtlamayı düşünüyorum
Ay iyi olmuş boşa zorluk çekmeyeceksin :)Az önce annemle konutşuk
dedim ki bu akşam gelmesem darılır mısın babam ısrar eder
yok yok gelme bencede dedi
çok mutlu oldum
akşam ekmek yapcam kendime bikaç tarif aldım onları denicem
çarşamba akşamı da tavuk haşlamıştım onun suyuna çorba yapayım
ohhhhh mis tabak tabak içerim ben çok severim
aşırı mutlu oldum
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..Meyve yasak atak ve seyir boyunca, çorbayı içebilirsin ama içine hiç un falan koymadan yapman lazım. Dukana uygun çorba tariflerini internette bulabilirsin. Tavuk çorbası falan yapıyorlar mesela. Ama hazır çorba veya dışarıda, misafirlikte yapılmış çorbaları içemiyoruz, içine mutlaka un falan birşeyler koyulmuş oluyor çünkü. 17 kiloyu hemen hemen 6 ayda verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?