Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ekmeğe yada tuzlu kurabiyeye denemek istiyorum
kaç damla damlatıcam acaba

canım bende var tereyağ aroması..çok süper bi kokusu ve tadı yok gerçekten ama 2-3 damla filan damlatınca hafif bi aroma veriyo işte..çok gerekli mi dersen bence değil..ama bir aroma var ki istisnasız bütün tatlılarıma koymaya başladım..o da fındık aroması..gerçekten herşeye bu kadar mı yakışır...öneririm herkese..ayrıca limon aroması da güzel, limonlu kekte güzel oldu..

Keşke sizlere sorup alsaymışım
Aceleye geldi biraz
Normal bakkalda satılsa hepsini alırım
Ama zor oluyo int almak
Jojoberyi nasıl kullanıcsm
Keke mi koyayım.
Aslında ben ceviz aroması istiyodum ama yoktu

Aceleye geldi biraz
Ama zor oluyo int almak
Keke mi koyayım.

olsun bunları da kullanırsın..daha sonra nasıl olsa yine sipariş vermen gerekicek, o zaman daha da yardımcı oluruz..gojiberiyi günde 1 çorba kaşığı yiyebilirsin, normal sanki kuru üzüm yer gibi..ya da kek ve kurabiyelerine koyabilirsin 1 kaşık..ben yoğurda karıştırıp yiyorum genelde, o da çok güzel oluyo..herkes çok sevmiyor ama ben bayılıyorum gojiberiye..bu arada ceviz aroması da güzel, browniye koymuştum, güzel olmuştu..ama fındığın yerini tutamaz..bu arada ben abartmışım, çilek aromasından tutun da tahin aromasına kadar hepsini almıştım gaza gelip :)))

Aceleye geldi biraz
Ama zor oluyo int almak
Keke mi koyayım.
Gojiberry normal de yiyebilirsin, kuruyemiş yerine. Keklere falan da koyabilirsin. Kabızlık sıkıntın varsa sabah yiyip üstüne su içtikten yarım saat sonra kahvaltı yapmak işe yarıyormuş.

Gojiberrynin kabızlığa etkisi varmış, bunu onaylayabilirim. Benim öyle bir sıkıntım yoktu zaten iki gündür lavabodan çıkamıyorum, üstelik bir kaşık ancak yedim

Kızlar yarım saat yürüyüşün ardından callanetics yaptım. O kadar özlemiş ki vücudum hissettim resmen her bir kasımın açlığını. Böyle yaptığım hareketi bırakmak istemiyodum. Çok çok yaptım bazılarını. Omzum falan ağrıyordu, böyle sanki kütlemesi gerekiyor gibiydi, oysa hiç kemiklerimi kütletme alışkanlığım yoktur, parmaklarımı bile kütletemem. Deneyeyim derken de incittim omzumu zaten Ama callaneticsin her bir hareketi, anlatamam ya muhteşemdi. Geçti rahatsızlık falan. Kurbandan sonra biraz düzensiz devam etmiş, bir iki hafta sonra da bırakmıştım sporu, çok nadir bazı hareketleri yapıyodum. Çok büyük hata yapmışım.

bende başlıycam spora
eşimin yoğun,ısrarcı,bitmek bilmeyen çabalarıyla

bu gün akraba günü
yarın arkadaş günü
yarın akşam yaşgünü....
gelsin diye beklediğim günler kabus oluyo.

o peçeteleri dağıtıyolar ya
hiç birinde ben yemiycem diyemiyorum
şimdiye kadar çok küçük kaçamaklar yaptım günlerde ama yaptım
o yüzden kilo vermem durdu zaten

Bende spora başlıcam
arkadaşla gideceğimiz salonun günü bana uymuyor
o yüzden başka yere bakıcam artık yapcak bişi yok
bu hafta düğünümüz var atlataym da çözcem o işi de

dün eve gitmedim fazla bunaldığım için dışarı çıktık
hazır köfte yedim başka bişi yok zaten inegöllü olunca
hiç ekmek vs yemedim zaten köftenin içine de katmıyorlar
birde salata yedim

gurmenetten verdiğim siparişlerim geldi

yulaf kepeği karışımını 2 paket istemişim
kullanırım artık :) snitzel yapcam evde bol bol yaparım

tatlandırıcım ve aromalarım da geldi ilk denemem dukanella olacak
regl krizindeyim gözümün önünde değişik değişik çikolatalar uçuşuyor

dukanella çok iyi gelicek inan..doyucaksın kakaoya :)

benim de bugün saf protein günüm..perşembelerin adını "protein perşembesi" koydum kendimce..sabah 2 yumurta, lor ve küçücük hindi füme yemiştim, öğlen ızgara tavuk yedim ve zero içtim..akşam da poşette tavuğum ve yoğurt var..gayet adına yakışır bi gün olucak sanırım..yulaf kepeği hakkımı da dün yaptığım buzluktaki krokan ile doldurdum..

Yazık değil mi emeklerine

Ben de bu akşam ilk defa salçalı tavuk çorbası yaptım. Yoğurtlu yaptıklarım nişasta koymadığımdan kesiliyordu hep. Koymak da istemiyorum nişasta, hiç kullanmadım daha. Çok acı olmuş ama muhteşem bir şey oldu. Yani benim için, çünkü sulu yemeği özlemişim. 4 tabak falan içtim Ama her zamanki kadar, yani üç küçük butla yapmıştım. Ekstra su eklediğim için tabak sayısı fazla oldu sanırım. Kendimi biraz suçlu hissediyorum karnım şiştiği için Ama bu acıyı alsın diye yemek sırasında yarım litre su içmemden de olabilir
Bu arada tam bir saf protein yapmışsın cidden. Krokanı nasıl yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…