Tebrik ederim canım. Benden umut yok malesef. 58e ha indim ha ineceğim derken bugün 60 geldim yine. Ki bir sebebi de yoktu. Moralim kötü bugünkızlar güçlendirmedeki ilk yarım bitti..ikinci yarısına geçiyorum artık..şimdilik kilom nerdeyse hiç oynamadı, sadece aynı kilonun içinde gramlar değişiyo..bir hafta 300 gr fazla geliyorum, diğer hafta 500 gr az..gibi...istikrarlı gidiyor şimdilik..bu aşama en önemli aşama olduğu için bayaa korku içinde başladım aslında ama korktuğum gibi olmadı çok şükür..2. yarısında nişasta ve ödül 2 katına çıkıcak, çok çok mutluyum tabi ama sanırım yavaş yavaş eklicem bunları..birden herşeyi eklemiicem diyetime..güçlendirmenin ilk günlerinde de bu şekilde yapmıştım..1 gün meyve yediysem ertesi gün yememiştim mesela..1 gün yağlı peynir yediysem diğer gün yememiştim..şimdilik durumlar böyle bende..mydilemmacım heyecanla seni bekliyorum artık yanıma :)))
Tebrik ederim canım. Benden umut yok malesef. 58e ha indim ha ineceğim derken bugün 60 geldim yine. Ki bir sebebi de yoktu. Moralim kötü bugün
canım ben günleri falan bitirdim bir yere gittiğimde verdiğim kiloyu görenler zaten ısrar etmiyor bu kadar vermişsin bozma madem diye o konuda şanslıyımOlur olur.
Kitabım yok benim.
Anca tekiraya gidersem bulabilirim.
Haftaya kısmetse.
Ben günlere gidersem kaçamak yapıyorum
Çünkü iştahına hakim olamayan bi yapım var
Yarından itibaten 3 gün sp yapmayı düşünüyorum
Kaçamak yapanlar genelde böyle arayı kapatmışlar.
Doğru olmasa da deniycem
canım bence de zorlanmıyacam çünki benim yaptığım diyetin yanında bunda daha çok seçenek var ben diyetisyenle başlamıştım 5 ay öyle devam ettim klasik liste sonra çok sıkıldım ya haslama -buharda sebze 2 köfte-tavuk v.s. bi yerden sonra saldımda biraz tatildi bayramdı derken yavaş yavaş veriyordum ama bu şekilde 1 sene daha sürecek diyetim 2 ileri 1 geri biraz hızlandırmak istedim tariflerde çok değişik şeyler var yavaş yavaş denemeyi düşünüyorum onlarıdaKaçamak konusunda dikkali olursan, yani hiç yapmazsan gerçekten de hiç de zor bir diyet değil. Kaçamak yapanlar (1 kez dahi olsa) eski kararlılıklarını kaybediyorlar genelde, bir de kaçamak yüzünden duraklama olursa iyice gidiyor irade, üstelik kaçamak yaptığın için dayanmak zorlaşıyor yiyeceklere. Mesela ben altı aydır hiç dukan dışı bir börek, hamur işi, tatlı, çikolata vs. yemedim. O yüzden dukana uygun şekilde yaptığım hamur işleri, dukanın bize izinli olan bisküvileri, çikolata barı vs. bana dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor. Ama facebook grubunda bir de farkettim ki, kaçamak yaptığını bildiğim bir çok insan ve diyete yeni başlamış insanlar bunların tadını beğenmiyormuş meğer. Neden, çünkü gerçek çikolata yiyebilecekken ne yapsın diyet çikolatayı vs.yi? Ağız tadı değişiyor kaçamak yapmadıkça, diyetin sınırları içerisindeki yiyecekler kendiliğinden güzel oluyor, yan kendini beğenmek için zorlamıyorsun.
tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallahkızlar güçlendirmedeki ilk yarım bitti..ikinci yarısına geçiyorum artık..şimdilik kilom nerdeyse hiç oynamadı, sadece aynı kilonun içinde gramlar değişiyo..bir hafta 300 gr fazla geliyorum, diğer hafta 500 gr az..gibi...istikrarlı gidiyor şimdilik..bu aşama en önemli aşama olduğu için bayaa korku içinde başladım aslında ama korktuğum gibi olmadı çok şükür..2. yarısında nişasta ve ödül 2 katına çıkıcak, çok çok mutluyum tabi ama sanırım yavaş yavaş eklicem bunları..birden herşeyi eklemiicem diyetime..güçlendirmenin ilk günlerinde de bu şekilde yapmıştım..1 gün meyve yediysem ertesi gün yememiştim mesela..1 gün yağlı peynir yediysem diğer gün yememiştim..şimdilik durumlar böyle bende..mydilemmacım heyecanla seni bekliyorum artık yanıma :)))
Aynı şeyi düşündük zeynabence anlık bişeydir canım ya..uzun süre diyet yapınca vücut anlamsız tepkiler verebiliyor biliyosun..zaten uzun süre dukan yapanlardan da hep duyuyoruz duraklama olabiliyor, sakın pes etmeyin diyolar..zaten pes edeceğini sanmıyorum senin de..aslında acaba şööle bi yöntem mi izlesen: biraz sınırlı izinlilere filan izin versen, tabi kontrollü olarak, kilo almadığın sürece bi süre ööle gitsen..sonra yeniden sınırlıları çıkarıp daha dikkatli devam etsen..acaba biraz vücudu şoke eder mi bu durum? yani ben olsam sanırım bunu denerdim..sonra hatta belki 4-5 günlük bi yumruk harekatı..ama öncesinde biraz tolere gıdalara yüklenip vücudu şaşırtırdım..
Aynı şeyi düşündük zeynaBen de bugün öyle yaptım aynen. Sebze günü yaptım ve sınırlı izinlileri sonuna kadar tükettim. Yarına düşmesini beklemiyorum artık tabi. Ama bir dört beş gün böyle yapıcam sonra senin dediğin gibi bir yumruk yapıcam. Ya bir kırılsa bir kilocuk kaldı kaç ay beklicem bunun için ya
Bir de ben hiç cesaret edip yumruk yapmadım daha. Yaptığım zaman etkili olacağını umuyorum o yüzden.artık o kadar hatim etmiş durumdayız ki diyeti kafalarımız aynı çalışıyo..çünkü düşününce vücudu bu kısır döngüden kurtarmak için bişeyler yapmalı..e diyeti tamamen bırakamayacağımıza göre en iyisi bu şekilde yapmak..hem diyetin dışına çıkmış olmayacaksın, hem de yediklerini biraz abartmış olucaksın..sonra eski düzene dönünce mutlaka bişeyler farkedicek diye düşünüyorum..sen de ööle düşünüyosun..bence mantıklı bi yoldayız..
Bir de ben hiç cesaret edip yumruk yapmadım daha. Yaptığım zaman etkili olacağını umuyorum o yüzden.
Ohoo sen neredeyse bütün öğünleri atlıyorsun canım. Yazık vücuduna. Uyum sağlayamıyorsan yapma bari diyeti boş ver. Sağlığını kaybedeceksin yoksa. Normal yediklerinle daha uyumlu bir diyet seç bence.Valla öğün atlamama şansım yok sabah kahvaltı yapamıyorum
öğle yemeği seçenğim de kısıtlı
akşam da kşturmaca olunca böyle oluyor
spor salonuna henüz yazılmadım öyle kendi kendime diyetteymiş gibi takılıyorum işte
Bende diyetten önce kahvaltı yapmadançıkıp dışarıda poğaça ve simit yiyiyodum.Zaten kilo almamdaki sebep bu
düğün vs olmadığında akşam yemeğini atlamıyorum da
kahvaltı pazar hariç hiç yapamıyorum
uyanamıyorum bir türlü
Biz çalışan bayanlar çevremiz deki insanları kendimiz den daha çok düşünüyoruz. ..Özellikle aile bireyleri....her şeyi onlar için yapıyoruz. ...ama sağlık elden gidince yine cezasını biz çekiyoruz. ....ben de senin gibi kilo aldım. . .kahvaltı olmadan sadece karbonhidrat ile beslendim. ..işin garip tarafı sürekli yediklerimin karbonhidrat olduğunu bilmeden...."az yiyorum ama kilo alıyorum". ...en çok kullandığım kelime idi....bir ara 70 lere çıktım. ..sonra 67.5 indim...sonra 66.5 ....ama devamı gelmedi.....Bazı sağlık problemleri, çalışıyor olmam, yaşamın ilerledikçe kilo verme de zorluk yaşamam bu diyeti araştırmaya sebeb oldu....çok emek isteyen ve mali olarak da sarsan bir diyet....bilinçli olmadan ve kurallara uyumadan başlanmamalıdır. ...1 ay gibi kısa süre de 6.5 kilo verdim...asla kaçamak yapmadım ve öğün atlamadim....tatlı aş eren biri olarak hiç tatlı yemedim...Zaten kilo almamdaki sebep bu
düğün vs olmadığında akşam yemeğini atlamıyorum da
kahvaltı pazar hariç hiç yapamıyorum
uyanamıyorum bir türlü
Biz çalışan bayanlar çevremiz deki insanları kendimiz den daha çok düşünüyoruz. ..Özellikle aile bireyleri....her şeyi onlar için yapıyoruz. ...ama sağlık elden gidince yine cezasını biz çekiyoruz. ....ben de senin gibi kilo aldım. . .kahvaltı olmadan sadece karbonhidrat ile beslendim. ..işin garip tarafı sürekli yediklerimin karbonhidrat olduğunu bilmeden...."az yiyorum ama kilo alıyorum". ...en çok kullandığım kelime idi....bir ara 70 lere çıktım. ..sonra 67.5 indim...sonra 66.5 ....ama devamı gelmedi.....Bazı sağlık problemleri, çalışıyor olmam, yaşamın ilerledikçe kilo verme de zorluk yaşamam bu diyeti araştırmaya sebeb oldu....çok emek isteyen ve mali olarak da sarsan bir diyet....bilinçli olmadan ve kurallara uyumadan başlanmamalıdır. ...1 ay gibi kısa süre de 6.5 kilo verdim...asla kaçamak yapmadım ve öğün atlamadim....tatlı aş eren biri olarak hiç tatlı yemedim...
Sana tavsiyem kendini bu diyete hazır hissetmeden başlama. ...her başarısızlık maalesef hafıza da yer ediyor.. ve her yeni başlangıçta hafıza mız bu başarısızlığı hatırlatıyor. ...kendine ve vücuduna eziyet etme bence....saygılarımla. ...
Ben dukan in kitabını okudum....Bazı sayfayi defalarca okudum...ve şu cümle kafamın içinde döndü hep..."en ufak bir kaçamak şiş balona iğne batırmaya benzer..."ben hayatım da ilk defa diyet yaptım. ..hiç de araştırmadım. ...ama çok büyük emek var....balona iğne batirma ve emek boşa gidecek düşüncesi beni motive eden en önemli cümle idi....ben de kendim için yemek yapmam ve yemek yapmayı sevmem....1 aydır akşam dan yemek yapıyorum...bazen sabah erken kalkıp yapıyorum ...okuldan o kadar aç geliyorum ki....hayatım boyunca yeme konusunda yaptığım en büyük hata imiş. ..aç olmama duygusu aslında iştahı kapatan en önemli unsur imiş. ...bunu öğrendim. ..ve evde yemeğim var demek.....mükemmel dukan sofraları hazirlamiyorum. ..zaten bana göre değil. ...ama nefsimi aç bırakıp emeğimi boşa harcamak istemem....bence akşamdan kıyafetlerini hazırlayacağın vakti ertesi gün için kendince yemek yapmaya ayir. ..ben başarısız olunca vazgeçen bi insan değilim :) zaten başlamamdaki amaç hayatımdan en başta şeker ve ekmeği çıkartmaktı onları da yaptım yaklaşık 10-12 gündür yapıyorum ilk kaçamak ya da ne derseniz bu oldu
ben et sevmeyen insnım zorla beyaz et yiyiorum falan idare etmeye çalışıyorum
en basiti şu anda ne yicem bilmiyorum öğle yemeği yemem lazım ama
alternatifim yok salata salata :/
neyse ekmek vs yerine yine yulaf kepeği yemeye devam edicem olabildiğince de uymaya çalışcam bakalım zaman ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?