Seyirden itibaren tüketebiliyoruz. Migroslara geldi yeni. Ama sadece büyük olan bazılarına, hepsine değil. Tolere gıda olarak tüketebiliyoruz. Zaten günlük hakkımıza göre paketlenmiş.Dukan ürünü çikolata barı nerden buluyorsunuz? Bi de hangi evrede tüketebiliyoruz? Çok soru sordum bugün, soryyy
Dukanın hiçbir tabağı ikinci kez almama kuralını unutmadığın sürece sorun yok bence. Ama bunu şöyle yapmalıyız; başlangıç yemeği bir porsiyon, ana yemek bir porsiyon, tatlı bir porsiyon, içecek bir porsiyon gibi.yok yok inan ödüller ilginç oluyo..bi sapıtma oluyo ki sorma :)))) ama aşıcam bunu eminim..güveniyorum kendime..bu hafta bi sürpriz yapıp hiç abartmadım bu sefer diicem inşallah..
Nasıl bi ürün (paketi falan)? Yani nasıl anlayabilirim bize göre olan çikolata bar olduğunu?Seyirden itibaren tüketebiliyoruz. Migroslara geldi yeni. Ama sadece büyük olan bazılarına, hepsine değil. Tolere gıda olarak tüketebiliyoruz. Zaten günlük hakkımıza göre paketlenmiş.
Üzerinde dukan yazıyor, zaten dukanın resmi ürünü, Fransızca yazılar var.Nasıl bi ürün (paketi falan)? Yani nasıl anlayabilirim bize göre olan çikolata bar olduğunu?
Ya küçük yerdeydiniz siz dimi. Çok pardon canınız istemesin bahsetmicem ondan bir dahaŞu çikolata barını okuyunca ağzım sulandı
Yutkundum.
Yiyen arkadaşa afiyet bal şeker olsun
Olsun hiç önemli değilYa küçük yerdeydiniz siz dimi. Çok pardon canınız istemesin bahsetmicem ondan bir daha
Dukan express evet haftada 1 kilo kadar verdiriyor. Ama sadece ilk haftalarda. Burada, kadınlar kulübünde bir dukan express konusu açılmıştı, bir bak istersen nasıl gitmiş, neler olmuş. Ben hiç kaçamaksız dukanı uygulayarak 5. ay dolduğunda 14-15 kilo vermiştim. Sen sadece haftada bir gün protein yaparak bunun sadece 2-3 kilo eksiğini verebileceğine inanıyorsan ne güzelMerhaba...
Dün tost makinasında ve göz kararı olarak ekmek denedim :) oldu gibi
2 kaşıktan yaptım artık atak bitti sayılır
normalde de ben göz kararı yaparım herşeyi demek ki bunu da öyle yapmam gerekiyormuş
çok diyet modunda düşünmüyorum şuanda kendimi yavaş sakin az yiyerek devam edicem
dukan express listesi de çıkarttım
ben yaza kadar zayıflamayı düşünüyorum
haftada yaklaşık 700 gr ayda 2,5-3 kilo veriliyormuş
bende 5 ayda 10-12 kilo veririm express ile diye de düşündüm bilmiyorum hala tereddütlerim var :)
Tebrik ederim sen de duraklamayı kırmış gibi görünüyorsun canım :) Bence derisiyle pişirmemek gerek, yağ lezzet veriyor ya hani bu durumda o tavuğu da yağlandırmış oluyor diye düşünüyorum, bir de suyu içilmemeli en azından diye düşünüyorum. Ama bu benim düşüncem hani, senin dediğin gibi de bir sakıncası yoktur belki de. Bir araştırayım bakayım kesin bir şey bulursam söylerim.Bu sabah 65.4 kg çıktım
Bi haftayı geçik hatta on güne yakın65.9 idim.
Ben tavuğu derisiyle pişiriyorum
sonra yerken derisini ayırıyorum doğru mu
Tereyağ aroması güzel değilmiş diye duymuştum ondan almadım ben ama deneyebilirsin. İstersen şu noodle denilen makarna gibi şeyler var ya onlardan alabilirsin.gurmenet ten alış veriş yaptım.
biraz aceleye geldi
ama olsun
gojibery
3 yulaf kepeği
tereyağ ve çikolata aroması
ve de arayıp arayıp bulamadığım pınar süt tozu...
başka seyirde ne alabilirdim önerileri olan...
Bir de yulaf kepeği yerine yulaf kepeği karışımı alsana o çok daha lezzetli.gurmenet ten alış veriş yaptım.
biraz aceleye geldi
ama olsun
gojibery
3 yulaf kepeği
tereyağ ve çikolata aroması
ve de arayıp arayıp bulamadığım pınar süt tozu...
başka seyirde ne alabilirdim önerileri olan...
araştır bakalım.Tebrik ederim sen de duraklamayı kırmış gibi görünüyorsun canım :) Bence derisiyle pişirmemek gerek, yağ lezzet veriyor ya hani bu durumda o tavuğu da yağlandırmış oluyor diye düşünüyorum, bir de suyu içilmemeli en azından diye düşünüyorum. Ama bu benim düşüncem hani, senin dediğin gibi de bir sakıncası yoktur belki de. Bir araştırayım bakayım kesin bir şey bulursam söylerim.
yulaf ve galeta karışımı yazıyoduBir de yulaf kepeği yerine yulaf kepeği karışımı alsana o çok daha lezzetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?