Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu da benim fikrim.
İçine tatlandırıcı yerine biraz tuz koyarsan
Tuzlu kurabiye olur.
Lor tuzduz olduğu için iki şekilde de tüketilir.
Kesinlikle katılıyorum, bir çok tarifte tatlandırıcı yerine tuz, baharat vs. koymak çok iyi sonuçlar veriyor. Ben kekimin tuzlu versiyonunu da sabahları ekmek olarak yemek için yapıyorum mesela bazen.

4.gün Sabahı 1,8 kg gitti toplamda (bence normal çünkü diyet geçmişim var )sence nasıl canım?
Bence gayet iyi önceki diyet geçmişi de düşünülünce. Zaten atakta verilen su olduğundan çok da önemli değil ama insanın çok hoşuna gidiyor

Arkadaşımızı kırmak da istemiyorum, diyete devam edebilsin, fit bir kadın olabilsin istiyorum. Biz destekleyici davranmazsak da olumsuz etkimiz olabilir. Umarım destekleyici olmayı başarmışımdır, itici olmamışımdır.

Hayırlı sabahlar. ...aslında soylediginize tamamen katılıyorum. ..içeriğini okumam gerekirdi....1 hafta kadar durakladigimda çok panik olmuştum. ..belki de sebebi fark etmeden yediğim o bisküviler. ...neyse .....Allahtan abartmadan yedim....beni şu an rahatlatan o....
Dukan testine göre, verilen zamana yaklasik 2 hafta olmasina ragmen geçen cumartesi güçlendirmeye geçmem gerekirdi....ideal kilo orada 60.56 idi ben geçen cumartesi 60.4 u gördüm. ...adet yakın olduğu için geçmek istemedim...hafta ici bir ara 61.1 oldum.....Bu sabah 60.6....Bu özel günler de fazla kilo aldım düşüncesi ben de oluştu. ...ve 59 a inmek istiyorum artık. ...hala 2. Evreye sadiğim. ...doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama geçen bir hafta psikolojik olarak kendimi hiç rahat hissesdemedim. ...sanki eski kiloma dönmüş gibi idim....
Bu arada boyu 1.70 ve beden kitle indeksin e göre 59 da normal kilo....sizce ne yapayım. ..

Dukan bana 58 vermişti ideal kilo olarak. Ben 54 istiyordum. Sonradan dukanın her tavsiyesinin ne kadar güzel ve önemli olduğunu farkederek, o kiloya inmemin çok zor olacağını ve koruma evresine geçtiğimde o kilonun gerçekten de korumasının benim için daha zor olabileceğini düşünüp dukanın verdiği hedefe uyma kararı aldım.
Hedefini gördüğün anda güçlendirmeye geçmemen ise bence isabetli olmuş. Ben de hedefimi gördükten bir hafta sonra geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye. Çünkü ben genelde düşük bir kiloyu gördükten sonra onun biraz üstünde bir kaç gün geçiriyorum. O düşük kilo önce sabitleniyor yani. O yüzden hedefim olan kiloyu seyir şartlarına göre sabitleyip, yani orada biraz zaman geçirip öyle güçlendirmeye geçme riskini alayım diyorum.
Adet olduğun için kendini şişkin ve şişman hissetmen çok normal. Hepimizin başına geliyor. Kafana takma bir kaç güne geçer.
59 kiloyu hedeflemek konusu tamamen size kalmış. Eğer hedefinizi 59 olarak değiştirmek ve onu sabitlemek istiyorsanız ilk yazdığım mevzuları da düşünerek bir karar verebilirsiniz. Ama amacınız şu anki kilonuz olan 60'ın altına inip onu garanti altına almak ise bunu yapmayın bence çünkü dukan bunun yapılmaması gerektiğini, garanti olsun diye verilen kiloların rahatlamaya ve yeniden kilo almaya sebep olabileceğini söylüyor.

Bu arada sebze günlerinde sebzeyi fazla kaçırıyorum.
Sabah olan iki yumurtayı eşime pişirdim.
Haftada bir evde kahvaltı ediyor.
Kendime menemen ve dukan ekmeği çeyrek yumurta yedim.
Güzeldi.
Akşamlık tavuk çorbası ve kıymalı karnıbahar yapıyorum kendime.
Ama sebze çok olmuş oluyo dimi.
Sabah menemen yemek hesapta yoktu.
Ama çok ii geldi

6.5 kilo fazlam kaldı.
Yani 3.evreye geçmek için.
Böyle düşününce hoşuma gitti.
Sanki çok azmış gibi.

Göbek yağım daha çok ama rahatlamış hissediyorum.
Daha önce taş gibi ve hamile gibiydi.
Hep içime çekiyodum.
Daha bi yumuşadı.
Spor da şart

Akşam için söylediğinde sebze çok ağırlıklı değil gibi anladığım kadarıyla. Sabahki menemende yumurta yoktuysa sabah biraz sebze ağırlıklı olmuş. Aralarda yoğurt falan ye bence :)

Merhabalar

Yazarak anlaşmakta bu sorun oluyor ne yazık ki
aslında ben zaten kendimi eleştirmiştim ama yanlış anlaşılmış olmak üzdü doğrusu

fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum
başta yazıp yazmama konusunda tereddütlüydüm bu sayfaya çünkü zaman içinde ne olacağını bilmiyordum
ama sıkıntı yok yine söylüyorum kimseyi kırmak ya da yanlış anlaşılmak değildi istediğim
çünkü bi çıkmaz sokakta görmüştüm kendimi
ama şimdi düşününce gereksiz oldu yazdıklarım
ben kendi kendime yapmam ya da devam etmem sanırım daha mantıklı olacak
hepinize başarıla diliyorum...

Gunaydin kizlar...
Bugun seyir evresine basladim ,atakta 2,2 kg verdim,
kahvaltida ;
1 yumurta-4 yk. Yagsiz lor az bisi sut karistirip pisirdim
Ceviz buyuklugunde 2 domates,kucuk bir salatalik ve 1 kupa yaseminli yesil cay
Oglende ;
Ton balikli salata yemeyi dusunuyorum
Sizler neler yapiyorsunuz ?

Kızlar bazı yanlış anlaşılmalar olabilir.
Herkes kendi hayatını biliyo.
Kimse kimsenin ne kadar zorlandığını ya da ne kadar kolay bu diyeti yaptığını bilemez.
Şunun şurasında kaç kişiyiz ki dukan yapan bu sayfaya yazan.
Hepimizin birbirine ihtiyacı var

Kizlar herhangibir kilo listeniz varmi yada kac kisi takip ediyor burayi surekli

Merhaba arkadaşlar. ....ben hala 60 kilo ya inme takıntı mı yenemedim. ...hala seyir dönemine sadık kalıyorum. ...
Sabah yumurta, yulaf kepeği neden yapılma omlet ve su....aslında bu sabah sütlü kahve de içmeyi düşündüm ama geç kalmama dürtüsü ile vazgeçtim. ....benim hafta içi yürüyüşleri m 3 km ile 8 km buluyor...işe yürüyerek gidiyor ve dönüyorum. ...ortalama 3000 adım ile 10000 adım arası. ...ama hafta sonu dışarı çıkmayı sevmiyorum...Bugün dukan a başlayalı ilk kez eve asansör kullanmadan çıktım. ...11. Kat olunca gözüm yemedi şimdiye kadar....
Dukan a göre ideal kilo dayım ama nedense kendimi hala tatmin edemedim....aklıma söz geçiremiyorum. ...hala 60 takıntım var....onun için de 600 gram ....ama ne zormuş. ...gitmiyor....ben de atak dönemini özledim. ..müthiş bir kilo verme idi...ve afallamıştım. ...

bi yerden sonra vücut diyete alışıyo ve duraklama oluyo maalesef..yumruk harekatı yapmayı deneyebilirsin..ben döngümü bu şekilde kırmıştım..

Oğlum hastaydı.
Bugün sağlık ocağına gittim.
Kendim için da vitamin istiyorum diyet yapıyorum dedim.
2 mandalina ye dedi.
Bende yasak dedim.
Dr da tanıdık.
Önermedi tabi ki
İsveç diyeti sandı.
Ama ben memnunum.
Tabi herşeyi zaman göstericek.

Ben inanın ki hiç alınmadım yazdıklarınıza. Sadece size yardımcı olmak istedim. Burada kalırsanız, birbirimize destek olabilirsek çok memnun olurum.

Ceviz büyüklüğünde ifadesini görünce bir kaç kez dönüp dönüp yeniden okuduğuma göre çok da iyi gitmiyorum sanırım Ama iyi gidiyor benim, bugün tavuk köfte yedim çok güzel olmuştu. Menün gayet iyi duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…