Kesinlikle katılıyorum, bir çok tarifte tatlandırıcı yerine tuz, baharat vs. koymak çok iyi sonuçlar veriyor. Ben kekimin tuzlu versiyonunu da sabahları ekmek olarak yemek için yapıyorum mesela bazen.Bu da benim fikrim.
İçine tatlandırıcı yerine biraz tuz koyarsan
Tuzlu kurabiye olur.
Lor tuzduz olduğu için iki şekilde de tüketilir.
Bence gayet iyi önceki diyet geçmişi de düşünülünce. Zaten atakta verilen su olduğundan çok da önemli değil ama insanın çok hoşuna gidiyor4.gün Sabahı 1,8 kg gitti toplamda (bence normal çünkü diyet geçmişim var )sence nasıl canım?
Arkadaşımızı kırmak da istemiyorum, diyete devam edebilsin, fit bir kadın olabilsin istiyorum. Biz destekleyici davranmazsak da olumsuz etkimiz olabilir. Umarım destekleyici olmayı başarmışımdır, itici olmamışımdır.Sevgili mydilemma, önce den mutfak ta saatlerce zaman geçiren biri değildim. O yüzden hep kolay a kaçar ve besin değeri yüksek yiyecekler hazırlıyor dum....dukan diyeti ( ki ben diyet demiyorum sağlıklı beslenme programı diyorum) ile aslında kolay ve sağlıklı sofra hazırlamayı öğrendim. ...ve karşılığında fit görünmeyi başardım.
Sanırım arkadaşımız özellikle beni yanlış anladı. ..yaptığı hatayi yazan kendisi, bizden ya da ödün vermeden yapan bizlerden takdir ya da aferin mi bekliyordu ? Bilemedim..... zaten tavsiyelerimi kızdığını düşündüğüm için devam etmedim.....hepimize kolay gelsin.....Sağlıklı ve fit günlere. ....
Hayırlı sabahlar. ...aslında soylediginize tamamen katılıyorum. ..içeriğini okumam gerekirdi....1 hafta kadar durakladigimda çok panik olmuştum. ..belki de sebebi fark etmeden yediğim o bisküviler. ...neyse .....Allahtan abartmadan yedim....beni şu an rahatlatan o....Merhaba, kitapta light ürünler konusunda esnek davranılmıyor aslında. Süt ürünlerinin light olması gerekiyor, tatlandırıcı kullanımına izin var o kadar. O light ürünlerde yağ değil mesele, içlerindeki karbonhidrat. Malesef çok yanlış olmuş. Şimdi yapacak bir şey yok tabi, zaten güçlendirmeye geçiyormuşsunuz, belki daha hızlı olabilirdi.
Dukan bana 58 vermişti ideal kilo olarak. Ben 54 istiyordum. Sonradan dukanın her tavsiyesinin ne kadar güzel ve önemli olduğunu farkederek, o kiloya inmemin çok zor olacağını ve koruma evresine geçtiğimde o kilonun gerçekten de korumasının benim için daha zor olabileceğini düşünüp dukanın verdiği hedefe uyma kararı aldım.Hayırlı sabahlar. ...aslında soylediginize tamamen katılıyorum. ..içeriğini okumam gerekirdi....1 hafta kadar durakladigimda çok panik olmuştum. ..belki de sebebi fark etmeden yediğim o bisküviler. ...neyse .....Allahtan abartmadan yedim....beni şu an rahatlatan o....
Dukan testine göre, verilen zamana yaklasik 2 hafta olmasina ragmen geçen cumartesi güçlendirmeye geçmem gerekirdi....ideal kilo orada 60.56 idi ben geçen cumartesi 60.4 u gördüm. ...adet yakın olduğu için geçmek istemedim...hafta ici bir ara 61.1 oldum.....Bu sabah 60.6....Bu özel günler de fazla kilo aldım düşüncesi ben de oluştu. ...ve 59 a inmek istiyorum artık. ...hala 2. Evreye sadiğim. ...doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama geçen bir hafta psikolojik olarak kendimi hiç rahat hissesdemedim. ...sanki eski kiloma dönmüş gibi idim....
Bu arada boyu 1.70 ve beden kitle indeksin e göre 59 da normal kilo....sizce ne yapayım. ..
Akşam için söylediğinde sebze çok ağırlıklı değil gibi anladığım kadarıyla. Sabahki menemende yumurta yoktuysa sabah biraz sebze ağırlıklı olmuş. Aralarda yoğurt falan ye bence :)Bu arada sebze günlerinde sebzeyi fazla kaçırıyorum.
Sabah olan iki yumurtayı eşime pişirdim.
Haftada bir evde kahvaltı ediyor.
Kendime menemen ve dukan ekmeği çeyrek yumurta yedim.
Güzeldi.
Akşamlık tavuk çorbası ve kıymalı karnıbahar yapıyorum kendime.
Ama sebze çok olmuş oluyo dimi.
Sabah menemen yemek hesapta yoktu.
Ama çok ii geldi
Merhaba arkadaşlar. ....ben hala 60 kilo ya inme takıntı mı yenemedim. ...hala seyir dönemine sadık kalıyorum. ...
Sabah yumurta, yulaf kepeği neden yapılma omlet ve su....aslında bu sabah sütlü kahve de içmeyi düşündüm ama geç kalmama dürtüsü ile vazgeçtim. ....benim hafta içi yürüyüşleri m 3 km ile 8 km buluyor...işe yürüyerek gidiyor ve dönüyorum. ...ortalama 3000 adım ile 10000 adım arası. ...ama hafta sonu dışarı çıkmayı sevmiyorum...Bugün dukan a başlayalı ilk kez eve asansör kullanmadan çıktım. ...11. Kat olunca gözüm yemedi şimdiye kadar....
Dukan a göre ideal kilo dayım ama nedense kendimi hala tatmin edemedim....aklıma söz geçiremiyorum. ...hala 60 takıntım var....onun için de 600 gram ....ama ne zormuş. ...gitmiyor....ben de atak dönemini özledim. ..müthiş bir kilo verme idi...ve afallamıştım. ...
Öyle bi liste yok.Kizlar herhangibir kilo listeniz varmi yada kac kisi takip ediyor burayi surekli
yapalımmı herkes isterse tabikiÖyle bi liste yok.
Yazan 5 6 kişi en fazla.
Olsa ii olurdu
Ben inanın ki hiç alınmadım yazdıklarınıza. Sadece size yardımcı olmak istedim. Burada kalırsanız, birbirimize destek olabilirsek çok memnun olurum.Merhabalar
Yazarak anlaşmakta bu sorun oluyor ne yazık ki
aslında ben zaten kendimi eleştirmiştim ama yanlış anlaşılmış olmak üzdü doğrusu
fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum
başta yazıp yazmama konusunda tereddütlüydüm bu sayfaya çünkü zaman içinde ne olacağını bilmiyordum
ama sıkıntı yok yine söylüyorum kimseyi kırmak ya da yanlış anlaşılmak değildi istediğim
çünkü bi çıkmaz sokakta görmüştüm kendimi
ama şimdi düşününce gereksiz oldu yazdıklarım
ben kendi kendime yapmam ya da devam etmem sanırım daha mantıklı olacak
hepinize başarıla diliyorum...
Ceviz büyüklüğünde ifadesini görünce bir kaç kez dönüp dönüp yeniden okuduğuma göre çok da iyi gitmiyorum sanırımGunaydin kizlar...
Bugun seyir evresine basladim ,atakta 2,2 kg verdim,
kahvaltida ;
1 yumurta-4 yk. Yagsiz lor az bisi sut karistirip pisirdim
Ceviz buyuklugunde 2 domates,kucuk bir salatalik ve 1 kupa yaseminli yesil cay
Oglende ;
Ton balikli salata yemeyi dusunuyorum
Sizler neler yapiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?