Evet 3 gün atak yapıcam bugün ilk günüm bitti :) baya araştırdım sitelerden falan benim 4-5 kilo fazlam var onları vermek istiyorum yürüyüşümü de yaptım beslenmem sorun oluyor yurtta olduğum için tabiki. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)
Selam.... ben şu kurt üzümünü merak ettim.... Yaban mersini ne çok benziyor...acaba yaban mersini diğer adı mi merak ettim...
Peki nereden alabilirim. Aktar da mı yoksa markette mi satılıyor. ..hayır canım, kesinlikle yaban mersini değil..çok daha kuru, yassı değil de uzun uzun tipi olan bi kuru meyve..rengi de gül kurusu gibi..
Gurmenetten aldımPeki nereden alabilirim. Aktar da mı yoksa markette mi satılıyor. ..
Yaban mersini farklı bir şey :)Kızlar yine ben...Nette araştırırken kurt üzümünü yaban mersinine benzetti m aslında. ...acaba diğer adı da yaban mersini mi?
Sanırım içinde yumurta olduğundan hiç dayanmıyorlar canımDukan ekmeğimi buzdolabı dışında bıtakmıştım.
Bu gün sanki ekşimiş geldi attım.
Daha bir dilim yemiştim.
Sabah yumurta
Öğlen ton balık salata turşusu
Akşam az tavuk yoğurt yedim.
Bir kola içtim.
Sonra 3makine çamaşır ütüledim.
O arada acıktım şu an yani.
Kızıma bağırdım
Oğluma bağırdım.
Yemeğe bişey bulamadım.
Saatte geç oldu.
Gerçi 2den önce yatmam.
Sonra sandaviç ekmeği yaptım fırında
1 tane yrmrği düşünüyorum
İmrendim sana.Günaydın arkadaşlar. Ben güne erken başlarım genelde. Sabah dan itibaren şu ana kadar dukan Günlüğüm.
Sabah 5:30 da kalktım ve akşamdan buz dolabı ndan çıkardığım somon balıklarını fırına verdim. Bugün yoğun bir gün benim için. Saat 16 ya kadar işteyim ve akşam 18 de yine mesai var....
Daha önce bazı bloglar da yeşil çayın sabah aç iken ya da yemeklerden 1_2 saat sonra içilmesinin daha iyi olacağını okumuştum. Bu yüzden hemen yeşil çayı mi demledim ve içtim. ..
Saat 7 gibi yulaf kepekli omlet imi yaptım. Ben yulaf kepeğin içine 1 yumurta , baharatlar özellikle kırmızı biber , varsa lor ve olmazsa olmazim kavrulmuş 1 ya da 2 kaşık kıyma (bazen kusbasi doğranmış et de oluyor) koyuyorum. Çok doyurucu ve tok tutuyor.
Tabii yanında light sütle hazırlanmış sütlü kahve.
Rabbimin izni ile güne hazırım. İnşallah sizler de güne hazır başlamış olmanızı diliyorum.
Hepimize kolay gele....
(Bu arada 60.40 oldum. 200 gram daha gitti . Mutluyum. Kaldı 400 gram.)
Ben buradayım. Aynı soruyu biraz önce ben de sordum. Ama içimden tabi. Baktım kimse yok ben de çıktım. Günün nasıl geçti Cangnum. Benim yorucu ve hızlı idi. Hala tempo devam ediyor. Akşam yemeğimi yedim kahvemi içtim ama yorgunum maalesef daha mesai bitmedi. ...Herkes neredeeeeeee??????
Yediklerini yazabilir misin acaba?Merhabalar. Bugün 2. Atak günüm. Fakat hiç kaçamak yapmamama rağmen bol su ve yeşil çay içmeme rağmen kilo kaybım yok. Sebebi ne olabilir ? Motivasyonum düştü biraz.
Maşallah sana.Ben buradayım. Aynı soruyu biraz önce ben de sordum. Ama içimden tabi. Baktım kimse yok ben de çıktım. Günün nasıl geçti Cangnum. Benim yorucu ve hızlı idi. Hala tempo devam ediyor. Akşam yemeğimi yedim kahvemi içtim ama yorgunum maalesef daha mesai bitmedi. ...
Hoşgeldin.Ben müzmin seyirciyim. Seyirdeyim. Hava soğuk. Az su içiyorum. Yürümüyorum. Bu nedenle de kilo veremiyorum ama asla ve asla kuralları ihlal etmiyorum. Kilo veremesem de dukan'dan caymam. Dukan konusunda yakın iletişime girmek isteyen ciddi arkadaşlarla tanışıp paylaşımlarda bulunmak isterim. Motiveyim. Motivasyonuma eşlik edecek arkadaşlara kapım açık.
Bu arada 123 kiloydum şu an 90 kiloyum. 15 kilo vereceğim. İnşallah kalan 15 kiloyu da yine Dukanla vereceğim. Dukan diyeti ile 33 kilo verdim.
Merhabalar. Bugün 2. Atak günüm. Fakat hiç kaçamak yapmamama rağmen bol su ve yeşil çay içmeme rağmen kilo kaybım yok. Sebebi ne olabilir ? Motivasyonum düştü biraz.
Sevgili hande, kendin hakkında fazla bir şey paylaşmadığın için ne söylesem bilemedim. Sanırım yurtta kalıyorsun. Yurtta kalıyorsun eğer kendini fazla zorlama derim. Ev de kalıyorsan eğer diyeti yapman daha kolay. Bu arada boyun, kilo durumun daha önce kaç kez diyet yaptığın önemli.Yediklerini yazabilir misin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?