Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Diyeti anlatmaya direk meyve yasak demekle başlayınca ne desen iyi bir tepki alamıyorsun sonrasında Ben onu sona saklıyorum genelde. 2 mandalina yerine gojiberry yiyebilirsin.

Diyeti anlatmaya direk meyve yasak demekle başlayınca ne desen iyi bir tepki alamıyorsun sonrasında Ben onu sona saklıyorum genelde. 2 mandalina yerine gojiberry yiyebilirsin.
Selam, Gojiberry dikkatimi çekti ve nette araştırdım. Kürt üzümü diğer adı imiş... Bu üzümü diyette kullanabilir miyim? Ya da günde ne kadar kullanmam gerekir.?

Selam, Gojiberry dikkatimi çekti ve nette araştırdım. Kürt üzümü diğer adı imiş... Bu üzümü diyette kullanabilir miyim? Ya da günde ne kadar kullanmam gerekir.?
Atakta ve protein günlerinde 1 kaşık, sp günlerinde 2 kaşık, güçlendirmede 3 kaşık diye biliyorum ben. Kuru üzüm gibi, biraz mayhoş bir tadı var fena değil bence arada yiyorum. Fiyatı pahalı gibi ama bir 100 gr falan alırsın zaten idare ediyor baya.

merhaba okumuşken ben de cevaplamak istedim..gojiberry'yi seyirde saf protein günlerinde 1, protein sebze günlerinde de 2 yemek kaşığı yiyebiliyoruz..güçlendirmeye geçince 3 kaşığa çıkıyor.. ben çok seviyorum tadını, özellikle yoğurda ya da keklere katınca çok güzel oluyor..

benim öğünlerim de iyiydi bugün ama meyveyi akşam yemeği sonrasına bıraktım ve biraz önce yedim..akşama bırakmasam iyi aslında ama gündüz yemeye fırsatım olmadı, akşam da meyve çok güzel gidiyo napiyim yine de alışkanlık haline getirmemeye çalışıcam bunu..

Sizlerin deneyimlerinden faydalanmak benim için gerçekten güzel oldu.. teşekkür ederim..Bu arada bu kurt üzümü aktar da mı satılıyor. ? Yoksa markette mi? Ben mersin de oturuyorum. Sanırım pazar da yaş olarak gördüm ama dikkatimi çekmedi.

Yaş olarak bulabileceğini sanmam bir tek kurusu satılıyormuş sanırım yoksa çok çabuk bozuluyormuş. Aktarlarda oluyor, maltepe pazarı gibi yerlerde oluyor.

Meyve de cidden akşam güzel oluyor

Merhabalar aranıza yeni katıldım :) üniversitede okuyorum yurtta kalıyorum 64 kiloyum bugün diyete başladım benim için zor olacak ama marketten lıght yoğurt,süt,peynir,ton balığı ve füme hindi eti aldım. Bu sabah yumurta ve peynir öğlen yulaf kepeği yedim. Doğru bir yol mu izliyorum ? Önerilerinizi bekliyorum

Sevgili kardeşim üniversite okumak zaten başlı başına bir stres kaynağıdır. Bence diyet yapmak istiyorsan sağlığına zarar gelmeyeceğini ve okulunu aksatmiyacagini düşünerek hareket ettiğini düşünmek istiyorum. Öncelikle kitabı okumak gerekir.. en doğru ve seni yönlendiren bilgiler orada...Eğer kitabı alma durumun yoksa netten pdf ücretsiz indir diyerek kitabı indirebilirsin. Satır satır kitabı okumanı tavsiye ederim. Hayatındaki beslenme hatalarını görmelisin. Bilinçsiz ve yolunu bilmeden başlama derim.

Meyve de cidden akşam güzel oluyor

evet canım yaaa..bu saatte sonra meyveyi yemem, atlarım diyodum ama olmadı..dayanamadım :) şimdi de kendimi avutuyorum, olsun hakkımdı filan diyorum kendi kendime :) ama yememek lazım bu saatte..hele de bişeyleri oturtmaya çalışırken, vücudu terbiye etmeye çalışırken..neyse artık oldu bitti :)

Evet ama şu 4-5 kiloyu vermek ve fit görünmek istiyorum beni çok rahatsız ediyor önerileriniz için teşekkürler

kesinlikle Zeynep_33519 arkadaşımıza katılıyorum canım..kitabı okumadıysan mutlaka oku öncelikle..ben bu diyete başlarken kitabı okudum, bi daha okudum, altını çizdiğim yerleri bi daha bi daha okudum..blogları inceledim uzun uzun..ööle karar verdim yapmaya..sen de hazırsan aramıza hoş geldin diyorum..her zaman yardımcı oluruz tabi ki..öncelikle testi yaptın mı? kaç gün atak yapıcaksın?

Evet 3 gün atak yapıcam bugün ilk günüm bitti :) baya araştırdım sitelerden falan benim 4-5 kilo fazlam var onları vermek istiyorum yürüyüşümü de yaptım beslenmem sorun oluyor yurtta olduğum için tabiki. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

Selam.... ben şu kurt üzümünü merak ettim.... Yaban mersini ne çok benziyor...acaba yaban mersini diğer adı mi merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…