Diyeti anlatmaya direk meyve yasak demekle başlayınca ne desen iyi bir tepki alamıyorsun sonrasındaOğlum hastaydı.
Bugün sağlık ocağına gittim.
Kendim için da vitamin istiyorum diyet yapıyorum dedim.
2 mandalina ye dedi.
Bende yasak dedim.
Dr da tanıdık.
Önermedi tabi ki
İsveç diyeti sandı.
Ama ben memnunum.
Tabi herşeyi zaman göstericek.
Ben zaten güçlendirmeye geçeceğim, 600 gram kaldı vereceğim. Ama siz yaparsanız güzel olur.yapalımmı herkes isterse tabiki
Bu arada geçmiş olsun
Haydi yap yapyapalımmı herkes isterse tabiki
Bu arada geçmiş olsun
Seni en başa yazarız.Ben zaten güçlendirmeye geçeceğim, 600 gram kaldı vereceğim. Ama siz yaparsanız güzel olur.
Selam, Gojiberry dikkatimi çekti ve nette araştırdım. Kürt üzümü diğer adı imiş... Bu üzümü diyette kullanabilir miyim? Ya da günde ne kadar kullanmam gerekir.?Diyeti anlatmaya direk meyve yasak demekle başlayınca ne desen iyi bir tepki alamıyorsun sonrasındaBen onu sona saklıyorum genelde. 2 mandalina yerine gojiberry yiyebilirsin.
Atakta ve protein günlerinde 1 kaşık, sp günlerinde 2 kaşık, güçlendirmede 3 kaşık diye biliyorum ben. Kuru üzüm gibi, biraz mayhoş bir tadı var fena değil bence arada yiyorum. Fiyatı pahalı gibi ama bir 100 gr falan alırsın zaten idare ediyor baya.Selam, Gojiberry dikkatimi çekti ve nette araştırdım. Kürt üzümü diğer adı imiş... Bu üzümü diyette kullanabilir miyim? Ya da günde ne kadar kullanmam gerekir.?
Olur, doğru diyorsun :)Seni en başa yazarız.
Hem güçlendirmede neler olucak yazıya dökülür.
Selam, Gojiberry dikkatimi çekti ve nette araştırdım. Kürt üzümü diğer adı imiş... Bu üzümü diyette kullanabilir miyim? Ya da günde ne kadar kullanmam gerekir.?
Sizlerin deneyimlerinden faydalanmak benim için gerçekten güzel oldu.. teşekkür ederim..Bu arada bu kurt üzümü aktar da mı satılıyor. ? Yoksa markette mi? Ben mersin de oturuyorum. Sanırım pazar da yaş olarak gördüm ama dikkatimi çekmedi.Atakta ve protein günlerinde 1 kaşık, sp günlerinde 2 kaşık, güçlendirmede 3 kaşık diye biliyorum ben. Kuru üzüm gibi, biraz mayhoş bir tadı var fena değil bence arada yiyorum. Fiyatı pahalı gibi ama bir 100 gr falan alırsın zaten idare ediyor baya.
Yaş olarak bulabileceğini sanmam bir tek kurusu satılıyormuş sanırım yoksa çok çabuk bozuluyormuş. Aktarlarda oluyor, maltepe pazarı gibi yerlerde oluyor.Sizlerin deneyimlerinden faydalanmak benim için gerçekten güzel oldu.. teşekkür ederim..Bu arada bu kurt üzümü aktar da mı satılıyor. ? Yoksa markette mi? Ben mersin de oturuyorum. Sanırım pazar da yaş olarak gördüm ama dikkatimi çekmedi.
Meyve de cidden akşam güzel oluyorbenim öğünlerim de iyiydi bugün ama meyveyi akşam yemeği sonrasına bıraktım ve biraz önce yedim..akşama bırakmasam iyi aslında ama gündüz yemeye fırsatım olmadı, akşam da meyve çok güzel gidiyo napiyimyine de alışkanlık haline getirmemeye çalışıcam bunu..
Sevgili kardeşim üniversite okumak zaten başlı başına bir stres kaynağıdır. Bence diyet yapmak istiyorsan sağlığına zarar gelmeyeceğini ve okulunu aksatmiyacagini düşünerek hareket ettiğini düşünmek istiyorum. Öncelikle kitabı okumak gerekir.. en doğru ve seni yönlendiren bilgiler orada...Eğer kitabı alma durumun yoksa netten pdf ücretsiz indir diyerek kitabı indirebilirsin. Satır satır kitabı okumanı tavsiye ederim. Hayatındaki beslenme hatalarını görmelisin. Bilinçsiz ve yolunu bilmeden başlama derim.Merhabalar aranıza yeni katıldım :) üniversitede okuyorum yurtta kalıyorum 64 kiloyum bugün diyete başladım benim için zor olacak ama marketten lıght yoğurt,süt,peynir,ton balığı ve füme hindi eti aldım. Bu sabah yumurta ve peynir öğlen yulaf kepeği yedim. Doğru bir yol mu izliyorum ? Önerilerinizi bekliyorum
Meyve de cidden akşam güzel oluyor
Merhabalar aranıza yeni katıldım :) üniversitede okuyorum yurtta kalıyorum 64 kiloyum bugün diyete başladım benim için zor olacak ama marketten lıght yoğurt,süt,peynir,ton balığı ve füme hindi eti aldım. Bu sabah yumurta ve peynir öğlen yulaf kepeği yedim. Doğru bir yol mu izliyorum ? Önerilerinizi bekliyorum
Selam.... ben şu kurt üzümünü merak ettim.... Yaban mersini ne çok benziyor...acaba yaban mersini diğer adı mi merak ettim...kesinlikle Zeynep_33519 arkadaşımıza katılıyorum canım..kitabı okumadıysan mutlaka oku öncelikle..ben bu diyete başlarken kitabı okudum, bi daha okudum, altını çizdiğim yerleri bi daha bi daha okudum..blogları inceledim uzun uzun..ööle karar verdim yapmaya..sen de hazırsan aramıza hoş geldin diyorum..her zaman yardımcı oluruz tabi ki..öncelikle testi yaptın mı? kaç gün atak yapıcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?