Tebrik ederim. İnancın ve Azmin eminim seni başarıya götürecek. Ne kadar önünde engellerin de olsa yılma. .. zoru başarmak emek ister. Rabbimin emeğini boşa çıkarmasın inşallah. ..Ben müzmin seyirciyim. Seyirdeyim. Hava soğuk. Az su içiyorum. Yürümüyorum. Bu nedenle de kilo veremiyorum ama asla ve asla kuralları ihlal etmiyorum. Kilo veremesem de dukan'dan caymam. Dukan konusunda yakın iletişime girmek isteyen ciddi arkadaşlarla tanışıp paylaşımlarda bulunmak isterim. Motiveyim. Motivasyonuma eşlik edecek arkadaşlara kapım açık.
Bu arada 123 kiloydum şu an 90 kiloyum. 15 kilo vereceğim. İnşallah kalan 15 kiloyu da yine Dukanla vereceğim. Dukan diyeti ile 33 kilo verdim.
Hoşgeldin aramıza :)Ben 64 kiloyumn 167 boyundayım. Daha önce hiç bu şekilde diyet yapmadım. Yurtta kalıyorum. Bugün sabah 2 yumurta , lıght beya peynir , şekersiz çay içtim kahvaltıda. Öğlen yoğurtla yulaf kepeği yedim. Akşam ciğer yedim sadece. Yürüyüş yaptım
O hırs çok fena.Eşime truffle yaptım az önce. Sonra da dedim ki bir tane yesem... Herkes kaçamak yapıp duruyor. Altı aydır hiç kaçamağım yok. Ve insanlar altı ayda 25 kilo falan verirken ben bir 18 kiloyu veremedim son kiloda takıldım kaldım. 1 ay oldu artık herhalde. Bir kilo yukarısını hedeflemiş olsam şimdiye bitmişti yani. O da yeme dedi tabi ki. Sonra da oturdum ağladım çok komiktim
Seyirde misin atakta vetilen kilolar ödem şişlik miş zaten.Kilo vermememin sebebi nedir acaba
Selam , zor bir dönem ve ben de yazını okuyunca tebessüm ettim. Bu arada eşini tebrik etmek istiyorum.sana destek olması çok güzel. Benim eşim habire ye diyor. Rejim lafindan hiç hoşlanmıyor. O yüzden artık sağlıklı besleniyor um tatlılara biraz ara verdim diyorum. Tek sorun meyve....İl dışında çalıştığı için her geldiğinde dolap meyve doluyor. Ben de ana sınıfındaki yavrucak lara yediriyorum. Onların ihtiyacı var....Eşime truffle yaptım az önce. Sonra da dedim ki bir tane yesem... Herkes kaçamak yapıp duruyor. Altı aydır hiç kaçamağım yok. Ve insanlar altı ayda 25 kilo falan verirken ben bir 18 kiloyu veremedim son kiloda takıldım kaldım. 1 ay oldu artık herhalde. Bir kilo yukarısını hedeflemiş olsam şimdiye bitmişti yani. O da yeme dedi tabi ki. Sonra da oturdum ağladım çok komiktim
Eşim sağolsun hep destek oldu. Zayıf olmamı istiyor tabi kendisi çok zayıf. Ben de evlenmeden önce zayıftım evlenince kilo aldım şok oldu çocuk. Daha 2,5 yıllık evliyiz. ben 20 kilo alıp vermiş durumdayım bu 2,5 yılda yani. Vücudum için çok kötü bir durum. Neyse ki spor da yaptım da gevşemiş bir durumda değilim.Selam , zor bir dönem ve ben de yazını okuyunca tebessüm ettim. Bu arada eşini tebrik etmek istiyorum.sana destek olması çok güzel. Benim eşim habire ye diyor. Rejim lafindan hiç hoşlanmıyor. O yüzden artık sağlıklı besleniyor um tatlılara biraz ara verdim diyorum. Tek sorun meyve....İl dışında çalıştığı için her geldiğinde dolap meyve doluyor. Ben de ana sınıfındaki yavrucak lara yediriyorum. Onların ihtiyacı var....
Ben de bir ara takıldım. İnmedi hiç kilo aşağıya. Sütten bir kaç gün uzak durdum. Yeşil çaya yüklendim. Şükür hala veriyorum. Az kaldı.
Bu arada 18 kilo mu verdin? Süpersiniz. ..
Yok o ye deseydi de yemezdim. Sonuçta elimi kolumu tutmadı ya yemeyeyim diye yine ben yemedimO hırs çok fena.
Yaşamayan bilmez
Eşin ye deseydi ne yapıcaktın.
Bana hep ye bi yudum diyo da.
Şunu itiraf ediyorum
Kabuklu fıstığın çeyreğini çiğneyip
Sonra ağzımı su ile çalkalayıp tükürmüştüm.
Kokusu mis gibi geliyodu evdekiler çatur cutur yerken.
Ama böyle yapımca canım istemedi bi daha.
Canım alıntı yapmadan cevaplarsan kim olduğunu, daha önce ne demiş oluğunu falan farkedemiyoruz.Bugün 3. Atak günüm. Ödemim olmadığından olabilir yani. Bakalım seyir evresinde verecek miyim
90 lira da çokmuş ama. 70'e almıştım ben.Günaydın kızlar. ... güne erken başlamak gerçekten çok güzel. ...sabahın karanlığından aydınlığa geçişini izliyorum şu an ve yemeğim de fırında pişiyor. Yeşil çayım da yanımda. Biraz sonra kahvaltı mi yapacağım.
Genelde kahvaltı menü m aynı. Öğle _akşam yemeğim fırında tavuk ve yanında yoğurt.
Bu arada gojiberry den aldım. Mübarek kilosu 90 lira idi. Sadece 5 liralık aldım. Sabah aç karna 5 ya da 6 tane yemek gerekiyormuş. Aktar söyledi.
Hepinize huzurlu ve güzel bir gün diliyorum.
Benim bir buçuk oynar genelde. Normal bir şey.Sabah ve akşam arasında 1 kg oynuyo.
Kilo fazlan az olduğu için daha yavaş kilo vereceksin. Bunu şimdiden kabul etmelisin. Hiç mi kilo vermedin, gram gram verdin mi? Çok az protein almışsın gibi geldi bana. Öğlen de tavuk falan birşeyler yersen iyi olur. Light beyaz peynir dediğinin yağ oranı nedir? %2'den fazlaysa duraklamaya sebep olabilir. %2-%7 arası seyirde sınırlı izinli olarak tüketilebiliyor, her gün olmamak şartıyla. Ama atakta serbest değil. İçtiğin su miktarından bahsetmemişsin, içiyorsundur herhalde değil mi yeterince?Ben 64 kiloyumn 167 boyundayım. Daha önce hiç bu şekilde diyet yapmadım. Yurtta kalıyorum. Bugün sabah 2 yumurta , lıght beya peynir , şekersiz çay içtim kahvaltıda. Öğlen yoğurtla yulaf kepeği yedim. Akşam ciğer yedim sadece. Yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?