Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Protein sebzeden çok olcak.
Ben pek beceremiyorum.
Ton balıklı salata
Pırasa yoğurtlu
Haşlama kabak yoğurtlu
Akşam karnıyarık yaptım çok güzeldi
Her çeşit sebze kıymalı.
Sebze miktarına çok dikkat etmelisin, özellikle sadece yoğurtla sebze yemeği yemek durumunda protein alımı tam karşılanmıyor. Çünkü zaten yoğurtta az protein var.

canım haklısın da herşey gibi onu da önce kafada bitirmek gerekiyor şu an benim bitmemiş daha

Yurtta yapmak bu olayı devam ettirmek çok zor. Herkese hayır diyorum. Çiğköfte , börek , kurabiye , sarma ikram edildi hiçbir şekilde yemedim. Diyetime bağlıyım ama tiryaki yemeklerde malum

Peynirle yaptığım yemeklerin hepsini bir günde kullanmıyorum.
Peyniri böyle yiyiyodum demek istedim.
Peynirimin biri yüzde 7yağlı
Ama ziyan olmasın diye az az tüketmeye çalışıyorum.
Zaten başıma ne geldiyse ziyan olmasın ye mAntığından geldi.

namet hindi füme hakkında ne düşünüyorsunuz? Bim'de aktüel olarak var. Alıp inceleyen oldu mu hiç?
Namet hindi füme ben kullandım. Kullanabiliyoruz. İçerisinde %10dan az yağ olan, karbonhidrat içermeyen et ürünlerini tüketebiliyoruz. Fümede patetes nişastası falan olmuyor neyse ki. İçindekilere bakarak karar verebilirsiniz.

Atakta kilo veremedim ben. Seyir evrem kaç gün sürmeli ?
Biraz farketti demiştiniz ya atakta, her gün sabah mı tartıldınız? Aynı kıyafetlerle.. Ve grm olarak ne kadar farketti?
Bunları genel olarak soruyorum yoksa seyir evresinin günü buna göre değişmiyor. Seyir evresini istediğiniz kiloya inene kadar yapıyorsunuz.

Kızlar şu an atvde 11 ayda45kg veren adamın diyetini anlatıyo.
Aynı bizin3. Evreye benziyo.
Yağsız süt ürünü.
Protein.
Yulaf ezmesi.
Az meyve.

Kızlar şu an atvde 11 ayda45kg veren adamın diyetini anlatıyo.
Aynı bizin3. Evreye benziyo.
Yağsız süt ürünü.
Protein.
Yulaf ezmesi.
Az meyve.
Haha kim bilir ne paralar alıyordur diyetisyeni bir de değil mi? Gerçi bilmiyorum kendi kendine mi vermiş?

Ben bugün yumruğa başladım. Ama bir tane yumurta sarısı tükettim malesef Tüketmese miydim acaba? Yarım saat leslie ile yürüyüş yaptım 2 mil. Yarım saat de markete falan gittim dolaştım.

Dukan amcanın gözünü seveyim Şimdi bu diyetisyene sorsalar eminim ayy dukan mııı sakın yapmayın çok tehlikeli o der.
Ben bugün yumruğa başladım. Ama bir tane yumurta sarısı tükettim malesef Tüketmese miydim acaba? Yarım saat leslie ile yürüyüş yaptım 2 mil. Yarım saat de markete falan gittim dolaştım.
Yumruk hakkında bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…