Sebze miktarına çok dikkat etmelisin, özellikle sadece yoğurtla sebze yemeği yemek durumunda protein alımı tam karşılanmıyor. Çünkü zaten yoğurtta az protein var.Protein sebzeden çok olcak.
Ben pek beceremiyorum.
Ton balıklı salata
Pırasa yoğurtlu
Haşlama kabak yoğurtlu
Akşam karnıyarık yaptım çok güzeldi
Her çeşit sebze kıymalı.
canım haklısın da herşey gibi onu da önce kafada bitirmek gerekiyor şu an benim bitmemiş dahaDukan keşke hazır diyet yaparken sigarayı da bıraksanız diyor aslında kitabında. Şu an iraden de yüksekken çok iyi olur. İştahının artmasında sıkıntı olmaz, ne kadar artsa da proteinle giderdiğin sürece sorun yok. Sonradan yaparsan, o zaman da geri kilo almaktan korkuyor olacaksın.
. Yurtta çok zor oluyor benim için ama şu 4-5 kiloyu vermeyi çok istiyorum.Yurtta pişen yemekler uygun olmaz canım. Yağ ile pişen yemeğin yağının büyük bir kısmı içindeki etlere sebzelere karışır, onlarla özdeşleşir zaten.
Seni anlıyorum, gerçekten çok zor kendi mutfağın olmayan bir yerde bu diyeti yapmak.. Yurtta çok zor oluyor benim için ama şu 4-5 kiloyu vermeyi çok istiyorum.
Ben danone, pınar ve ya sütaş kullanıyorum normalde. Lightları gayet lezzetli. Yoğurtta light olduktan sonra yağ oranı sıkıntı olmuyor pek. Zaten az yağlılar. Sütte de sorun yok.Hangi marka yoğurt alıyorsunuz ?
Peynirle yaptığım yemeklerin hepsini bir günde kullanmıyorum.O doğru değil bence canım, olsa söylerlerdi. Ve arkadaş atakta henüz. Peynirsiz oluyor bence ben pek sıkıntı çekmiyorum. Sen yiyebilirsin, çünkü sen seyirdesin, %7 yağ oranı olduğu için günde 30 grama kadar sınırlı izinli olarak yiyebilirsin. Anlattığına göre bayağı bir de kullanıyorsun ama.
Namet hindi füme ben kullandım. Kullanabiliyoruz. İçerisinde %10dan az yağ olan, karbonhidrat içermeyen et ürünlerini tüketebiliyoruz. Fümede patetes nişastası falan olmuyor neyse ki. İçindekilere bakarak karar verebilirsiniz.namet hindi füme hakkında ne düşünüyorsunuz? Bim'de aktüel olarak var. Alıp inceleyen oldu mu hiç?
Biraz farketti demiştiniz ya atakta, her gün sabah mı tartıldınız? Aynı kıyafetlerle.. Ve grm olarak ne kadar farketti?Atakta kilo veremedim ben. Seyir evrem kaç gün sürmeli ?
Haha kim bilir ne paralar alıyordur diyetisyeni bir de değil mi? Gerçi bilmiyorum kendi kendine mi vermiş?Kızlar şu an atvde 11 ayda45kg veren adamın diyetini anlatıyo.
Aynı bizin3. Evreye benziyo.
Yağsız süt ürünü.
Protein.
Yulaf ezmesi.
Az meyve.
Haha kim bilir ne paralar alıyordur diyetisyeni bir de değil mi? Gerçi bilmiyorum kendi kendine mi vermiş?
Dukan amcanın gözünü seveyimİnternette var fiyatları ama birebir görüşme 2000 tl falanmış. Kısaca yuh diyoruz ve dukan amcaya dua ediyoruz.
Yok çok ünlü bi diyetisyendi ama adını unuttum erkekti.Haha kim bilir ne paralar alıyordur diyetisyeni bir de değil mi? Gerçi bilmiyorum kendi kendine mi vermiş?
Dukan amcanın gözünü seveyimŞimdi bu diyetisyene sorsalar eminim ayy dukan mııı sakın yapmayın çok tehlikeli o der.
Yumruk hakkında bilgim yokBen bugün yumruğa başladım. Ama bir tane yumurta sarısı tükettim malesefTüketmese miydim acaba? Yarım saat leslie ile yürüyüş yaptım 2 mil. Yarım saat de markete falan gittim dolaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?