Senin satın aldığın yerde en az olan odur. Bize uygun olan peynirler sadece baltalı keçi loru, yörsan böreklir lor, ve %3 yağlı da olsa bir çok arkadaşımızın tükettiği mis light beyaz peynir. O peyniri tüketmeyin bence şu anda. O olabilir verememenizin sebebi.Evet su 3 litre içiyorum. Peynir oranı en az olan %7 ydi onu aldım bende en azı oydu sütaşın. Bi farklılık var hani tabi de diğer dukan yapanlarınki kadar değil. Yarın seyir evresine geçeceğim. Yarında sadece protein günü mü yapmalıyım
Bende sütaş almıştım hala dolapta.Evet su 3 litre içiyorum. Peynir oranı en az olan %7 ydi onu aldım bende en azı oydu sütaşın. Bi farklılık var hani tabi de diğer dukan yapanlarınki kadar değil. Yarın seyir evresine geçeceğim. Yarında sadece protein günü mü yapmalıyım
Doğru diyorsun aknaz da diğerlerine göre daha uygun. Geçen gün ben de aldım. Ama sınırlı izinli olarak sebze günlerinde tüketeceğim şimdilik. Güçlendirmeye geçince de istediğim gibi tüketmeyi planlıyorum.Bende sütaş almıştım hala dolapta.
Ama uygun değil.
Bimden aknaz pembe kutu
Şoktan mis pembe kutu alsbilirdin
Son1 kilonu vermekte zorlandın yaDoğru diyorsun aknaz da diğerlerine göre daha uygun. Geçen gün ben de aldım. Ama sınırlı izinli olarak sebze günlerinde tüketeceğim şimdilik. Güçlendirmeye geçince de istediğim gibi tüketmeyi planlıyorum.
Protein sebzeden çok olcak.Peynir tüketmiyorum o zaman bundan sonra. siz sebze protein günlerinde neler yiyorsunuz bir gün içinde neler tüketiyorsunuz ?
Sabah yumurtayla ii gidiyo.Peynir tüketmiyorum o zaman bundan sonra. siz sebze protein günlerinde neler yiyorsunuz bir gün içinde neler tüketiyorsunuz ?
teşekkür ederim canım domatesler çeri domatesi gibi minnacık değildi bi an ceviz geldi aklıma büyüklüğünü anlatmak içinCeviz büyüklüğünde ifadesini görünce bir kaç kez dönüp dönüp yeniden okuduğuma göre çok da iyi gitmiyorum sanırımAma iyi gidiyor benim, bugün tavuk köfte yedim çok güzel olmuştu. Menün gayet iyi duruyor :)
canım güçlendirme de de listede olabilirsin sonuçta kiloyu koruma aşaması cangum un dediği gibi senin tecrübelerinden de yararlanmış oluruz bizdeBen zaten güçlendirmeye geçeceğim, 600 gram kaldı vereceğim. Ama siz yaparsanız güzel olur.
canım başka gönüllü yoksa yapabilirim tabi o zaman listeye girmek isteyen başlangıç kilo,şimdiki kilo ve hedef kilo yazarlarsa bende liste yapmaya çalışayım (daha önce yapmadım ama yazdığım diğer topiklerde yapılıyor )Haydi yap yap
Rüyamda yine diyeti bozuyorum.
İlk günler nutella kavanozuna dalıyodum
Akşam makarnanın üstüne kestane şekeri(sevmem ama) koyup kaşıklıyorum.
Sapsarı kestsneler.
Kendimi aştım baya.
aynennnSigarayı çok çok çoğalttım gene.
Bir paket yetmiyo artık
Yurtta olduğum için bu tür yemekler yağ ile pişiriliyor yağlarını yememeye çalışarak yesem diyeti bozmuş olur muyum ?Protein sebzeden çok olcak.
Ben pek beceremiyorum.
Ton balıklı salata
Pırasa yoğurtlu
Haşlama kabak yoğurtlu
Akşam karnıyarık yaptım çok güzeldi
Her çeşit sebze kıymalı.
Yurtta olduğum için bu tür yemekler yağ ile pişiriliyor yağlarını yememeye çalışarak yesem diyeti bozmuş olur muyum ?Protein sebzeden çok olcak.
Ben pek beceremiyorum.
Ton balıklı salata
Pırasa yoğurtlu
Haşlama kabak yoğurtlu
Akşam karnıyarık yaptım çok güzeldi
Her çeşit sebze kıymalı.
canım hoşgeldin....Yurtta olduğum için bu tür yemekler yağ ile pişiriliyor yağlarını yememeye çalışarak yesem diyeti bozmuş olur muyum ?
Dukan express normalde dukanla alakası olmayan bir insanın ilk haftasında öyle bir kilo verdiriyor sadece canım. Yoksa normalde dukan yapan bir insan zaten oradakine göre çok daha sert bir diyetin içinde oluyor. Üstüne bir sürü kaçamak yapmış gibi oluyorsun.Son1 kilonu vermekte zorlandın ya
Acaba 7 günlük dukane expres yapıp(büyük ihtimalle 1kgden fazla verirsin) sonra 3. Evreye geçsen.
Bildiğim için söylemiyorum
Bu konuyu konuşalım
Ben de bozdum bu gece rüyamda. İlk zamanlar çok oluyordu. Ama ilk zamanlar rüyalarımda yanlışlıkla bir lokma yemiş oluyordum ağzımdayken farkediyordum falan. Bu sefer bayağı bir bozmuştum ve toparlayamıyordum.Rüyamda yine diyeti bozuyorum.
İlk günler nutella kavanozuna dalıyodum
Akşam makarnanın üstüne kestane şekeri(sevmem ama) koyup kaşıklıyorum.
Sapsarı kestsneler.
Kendimi aştım baya.
O doğru değil bence canım, olsa söylerlerdi. Ve arkadaş atakta henüz. Peynirsiz oluyor bence ben pek sıkıntı çekmiyorum. Sen yiyebilirsin, çünkü sen seyirdesin, %7 yağ oranı olduğu için günde 30 grama kadar sınırlı izinli olarak yiyebilirsin. Anlattığına göre bayağı bir de kullanıyorsun ama.Sabah yumurtayla ii gidiyo.
Yada dukan ekmeği yada sandaviç ekmeğinle tost yapıyorum.
Tavada eritip pul biberli ekmekle oluyo.
Poğaçaya koyuyorum.
Çok çok yani.
Peynirsiz olmaz.
Gün içindeki iki kaşık yağını kullanmıyosan sütaşın peynirini yiyebilirsin bence.
Bazen öyle yapıyorum ben. Ziyan olmasın diye. Doğru mu bilmem ama
Yurtta pişen yemekler uygun olmaz canım. Yağ ile pişen yemeğin yağının büyük bir kısmı içindeki etlere sebzelere karışır, onlarla özdeşleşir zaten.Yurtta olduğum için bu tür yemekler yağ ile pişiriliyor yağlarını yememeye çalışarak yesem diyeti bozmuş olur muyum ?
Dukan keşke hazır diyet yaparken sigarayı da bıraksanız diyor aslında kitabında. Şu an iraden de yüksekken çok iyi olur. İştahının artmasında sıkıntı olmaz, ne kadar artsa da proteinle giderdiğin sürece sorun yok. Sonradan yaparsan, o zaman da geri kilo almaktan korkuyor olacaksın.aynennn
ama istediğim kiloya ineyim sonra da sigarayı bırakma çalışmalarına başlayacağım ben bu kadar kiloyu verebildiysem demekki iradeliyim sigarayıda bırakabilirim ama şu an değil diyeti kötü etkiler diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?