Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gerizekalıymış o

gerizekalıymış o
Üstelik ben dengeli kilo alan biriyim, öyle tek yerimden almam. Her yanım birden şişer. Hiç öyle hamilelik mi olur anlamıyorum. Zaten sonradan o kadınla pek konuşmadım artık bir sene falan oldu. Resmi konuşuyorum.
Kayınvalidem demez bana öyle şeyler sağolsun, kırılacağımı bilir. Ama eşinin şüpheye düşmesi de ilginç yani

ben doğum kontrol hapı kullanıyordum zaten ondan sonra oldu olan
evlendim 4 ay sonra falan tarıtya çıktığımda 15 kilo almışım
dedğm gibi birde göbeğim vardı
kazaklar kapanmıyor açık kalıyordu göbek kısmım yanlarım bile dolmadı saçmaydı :)

eşime de demişler hap korumaz her zaman göbekde çıknca tamam dedi hamile bu

Direk göbek olunca demek ki :) Benim basenlerim zaten hep diğer yerlerime göre fazladır. Aslında öyle kum saati modeline benziyorum. Belim ince. Belim baya uzun bir zamandır artık 64 cm oldu bile. Basenlerim yüzün üzerindeydi ama. Geçen ölçtüm baktım 97 olmuş. Eşime dedim ki; "Ahh ah nerede o benim meşhuuuur basenlerim" O da bayağı güldü.
Yani kilo alırken dengeli alıyorum ama basenlerim yapı olarak fazla zaten. O yüzden hamilelikle alakam yok Ama basenler değil de asıl göğüslerim acayip küçüldü benim. Yüzün üzerindeydi, 80 oldu Biraz fazla gitti sanki.

Ahhhhhhhhh göğüslerim küçülse çok mutlu olurum
Zaten bu şekilde olursa bebeğim olduktan sonra operasyon geçircem çünkü ciddi anlamda ağırlık yapıyor ve kambur duruyorum dik duramıorum sırt ağrılarım var

basen kadında kötü durmuyor sanki benim hep üst bedenim vardı
altıma ufak beden alıp üstüme büyüğünü alırım ancak uyar

Ben de tam ters üst küçük beden alt büyük beden giyiyorum Ama haklısın bence göbek daha çok rahatsız ediyor beni. Hatta şimdi bile göbeğimden rahatsızım basenlerim pek aklıma gelmiyor.

Kızlar ben de dukan a başladım ama galiba olmuyor 11 aralıkta başladım. 5 gün atak yaptım. Seyile birlikte 4.5 kilo verdim çok katı yaptım ama nedense şimdi 3 kilo görünüyor neden oldu acaba ya 1/1 yapıyorum ondan olabilir mi

Arada olur öyle. Bugün 1,5 kilo almış görünüyorsun yani değil mi? İyi vermişsin ama şimdiye kadar hiç kötü değil canını sıkma. Neredeyse hepimiz 1/1 yapıyoruz zaten. O yüzden değildir. İstersen bir yediklerini yaz, hata var mı bakalım. Ama hiç hata yokken de böyle olabilir arada.

Sabah 1 yumurta yağsız peynir yani sütaş light bir bardak süt öğlen haşlanmış tavuk göğsü yoğurt veya peynir akşam da aynı sebze günündeysem yağsız menemen karnabahar haşlama bir kere de lahana sarması yapmıştım pirinç yağ salça olmadan.sınırsız da etmiyorum hep az ölçü bazen de ızgara balık veya köfte. Her gün şekersiz kahve içerim çayı da şekersiz ama çok tüketirim

Peynirin de yağ oranı %2 ve altındaysa bir sorun görünmüyor. Az yediğini söylemişsin ama bence öyle yapma. Karnını doyur. Metabolizman yavaşlamasın. Su içimine dikkat et. Bunların dışında bir şey de yok her şeyi doğru yapıyorsun gibi görünüyor.
Böyle artı olduğun günlerde yanlış bir şey yiyip yemediğini kontrol et, eğer yanlış bir şey yemediysen o zaman hiç kafana takma. Bir çok sebepten artı görebilirsin sonuçta. Hepimizin başına geliyor zaman zaman. Önemli olan yanlış bir şey varsa onu tespit edip bir daha yapmamak.

Yoğun çalıştığımdan yürüyüş yapamıyorum spor yok yani evde de çocuk ve ev işinden fırsat yok bir de yulaf kepeğini her gün tüketmiyorum tabi ki kabızlık sorunu da var ne yapsak ki :)

Peynir ve yoğurt light alıyorum ama yağ kısmına bakınca şok oldum %3 % 7 hatta Yörsanpeynir %13 galiba ben yanlışı bburada yaptım hatta atakta peyniri yoğurdu normal yedim. Nerden bulucaz bu %2 yi

Yoğun çalıştığımdan yürüyüş yapamıyorum spor yok yani evde de çocuk ve ev işinden fırsat yok bir de yulaf kepeğini her gün tüketmiyorum tabi ki kabızlık sorunu da var ne yapsak ki :)
İşte o zaman sorun buymuş... Yulaf kepeği tüketmezsen olmaz ne yazık ki. Yulaf kepeği bir hak değil zorunluluk bu diyette. Onu tüketmediğin için de kabızlık problemi yaşıyorsun. Kabızlık varken kilo vermek de çok zor zaten.

Peynir ve yoğurt light alıyorum ama yağ kısmına bakınca şok oldum %3 % 7 hatta Yörsanpeynir %13 galiba ben yanlışı bburada yaptım hatta atakta peyniri yoğurdu normal yedim. Nerden bulucaz bu %2 yi
Malesef çok yanlış olmuş. Bize uygun peynir sadece baltalı keçi loru, yörsan böreklik lor ve kaanlar lor peynirleri. Bunlar dışında beyaz peynir olarak şok marketten mis light beyaz peynir ile bim marketten aknaz light beyaz peynir var. Ama bu ikisinin yağ oranı biraz daha yüksek. O yüzden sınırlı izinli olarak, yani 30 gramı geçmeyecek şekilde tüketmelisin. Yörsan böreklir loru kipada bulmuştum ben, kaanlar lor peyniri ise realde. Baltalı keçi loru en sevdiğim peynirdi diyet boyunca e en az yağlı olandı. Migrosta vardı, ama artık yok ne yazık ki bulamıyorum.

Şu anda tekrar baktım ve n11.com'da armış baltalı keçi loru. Ben alıyorum şimdi herkese tavsiye ederim, yağ oranı sadece %1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…