Sabreden ve azmeden dervişGünaydın arkadaşlar. İki günlük yumruk neticesinde 58,9u gördüm bugün. İnsallah bir kaç güne kadar daha da düşer de geçebilirim güçlendirmeye.
Meşhur tatlının tarifini alanilir miyiz
Günaydın , yulaf kepeği nden börek nasıl yaptın. ..
Müthiş tarifleri niz var..teşekkür ederimgünaydın..şöyle:
Malzemeler
3 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı
2 yemek kaşığı çökelek (lor) peyniri
2 yemek kaşığı light yoğurt
1 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı süt
Çok az miktarda tuz
bunların hepsini güzelce karıştıp ufak bi borcama koyuyorum..istersen borcamı azıcık yağla, ben yağlı kağıt koyuyorum..180 derecelik fırında kızarana kadar pişiriyorum..çok güzel oluyo tavsiye ederim..içine dereotu, maydanoz filan da konabilir..ya da hindi füme mesela..
Müthiş tarifleri niz var..teşekkür ederim
Bu arada vücut ölçülerimi de aldım arkadaşlar. Hatırlarsanız daha bir kaç gün önce basenlerimin 97 cm olduğunu söylemiştim. Artık 95Belim ise 62 İdeale o kadar çok yaklaştım ki Cidden 60 ile 58-59 arasında bile ne kadar fark ediyor insan.
Çok teşekkür ederimmmmmben hiç ölçü almadım desem..ne şapşalım yaaaa :) keşke ben de başlangıçta ve şimdi bi ölçseydim..seni de kutluyorum ayrıca..o bel ölçüsü nedir öyle??? muhteşem
VayyyyBu arada vücut ölçülerimi de aldım arkadaşlar. Hatırlarsanız daha bir kaç gün önce basenlerimin 97 cm olduğunu söylemiştim. Artık 95Belim ise 62 İdeale o kadar çok yaklaştım ki Cidden 60 ile 58-59 arasında bile ne kadar fark ediyor insan.
Bende almadım ama şimdi ölçücem.ben hiç ölçü almadım desem..ne şapşalım yaaaa :) keşke ben de başlangıçta ve şimdi bi ölçseydim..seni de kutluyorum ayrıca..o bel ölçüsü nedir öyle??? muhteşem
90 60 90 olmuyor malesef, alt taraflar küçüldükçe üst taraf da küçülüyor
Vayyyy
90 60 90 her gören hayran
Bel ölçüsü en ince yerden ölçülüyor, en sivri yeri de ben ölçüyorum onu göbek ölçüsü diye ayrıca kaydediyorumGöğüs. 94
Bel. 80
Kalça. 99
Ama göbeğimin en en sivri yerini ölçünce 97 çıktı
Kocccccaa bir göbek yani
Ben de çorba içince doyamıyorum bir türlü, tabak tabak içmem gerekiyor.Callaneticse başlamam lazım inşallah.
Kızlar az önce dolu dolu bi tabak çorba içtim.
Çorba içmeden önce sabah kahvaltısınla durma rağmen karnım kazınmıyodu.
Çorbayı içtikten 10 15 dk sonra daha aç oldum.
Şu an karnımı çok aç hissediyorum.
Neden acaba
Benim göbeğim olmasa problem yok.Bel ölçüsü en ince yerden ölçülüyor, en sivri yeri de ben ölçüyorum onu göbek ölçüsü diye ayrıca kaydediyorumHiç merak etme hepsiiiii gidiyor Senin basen sorunun pek yokmuş herhalde.
Seni anlıyorum, benim eşim de bir ara bana telefondan spor uygulamaları falan buluyordu. Çocuk sesini çıkaramıyordu, kilo aldın diyemiyordu tabi böyle şeylerle beni kandırmaya çalışıyorduBenim göbeğim olmasa problem yok.
Popo yok göğüs yok 80 beden silikonlu takıyorum.
Bacağı da en kalın yerinden ölçmek lazım.
Hepsi gidiyor dedin ya ağzın bal yesin.
Her her her gece eşim bana melik çektirmeye kalkıyo.
Nolur beş dakika sok dişini bak tığ gibi olcan şöyle böyle....
Ama ben ıstarla istemiyorum.
Adam bana mekik çektirirken 50 60 kalori veriyodur valla
Callanetics ile ilgili burada konu var, onu okuyabilirsin. Güncel link paylaşımları da yapıyorlar. Ben artık o konuyu takip etmiyorum ama. Ben özel mesajla falan daha önce bir arkadaşa bendeki videoyu göndermeye çalıştım ama olmadı, yoksa sana gönderirdim şimdi. Nickimin anlamı 'benim ikilemim'Callanetisce mi nedir dsha önceden azcık biliyorum ama unuttum.
İlk nereden başlıycam.
Googleye youtube ne yazcam yardım eder misin
Mydilemma.
Ayrıca adının şifresi nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?