Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar. İki günlük yumruk neticesinde 58,9u gördüm bugün. İnsallah bir kaç güne kadar daha da düşer de geçebilirim güçlendirmeye.

Meşhur tatlının tarifini alanilir miyiz

canım hiçbir numarası yok aslında ama akşamları midem kazınınca ve bunu yiyince kendimi dondurma yemiş filan gibi hissediyorum..1 tabağa istediğim kadar yağsız yoğurdu koyuyorum, içine damak zevkime göre tatlandırıcı ve 2-3 damla da fındık aroması ekleyip, güzelce karıştırıp yiyorum..eğer o gün fazla sınırli izinli besin tüketmediysem kakao da koyuyorum 1 çay kaşığı..işte o zaman efsane oluyo benim için..en kolay tatlım bu..

Günaydın , yulaf kepeği nden börek nasıl yaptın. ..

günaydın..şöyle:
Malzemeler
3 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı
2 yemek kaşığı çökelek (lor) peyniri
2 yemek kaşığı light yoğurt
1 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı süt
Çok az miktarda tuz

bunların hepsini güzelce karıştıp ufak bi borcama koyuyorum..istersen borcamı azıcık yağla, ben yağlı kağıt koyuyorum..180 derecelik fırında kızarana kadar pişiriyorum..çok güzel oluyo tavsiye ederim..içine dereotu, maydanoz filan da konabilir..ya da hindi füme mesela..

Müthiş tarifleri niz var..teşekkür ederim

Müthiş tarifleri niz var..teşekkür ederim

rica ederim, ne demek..ben de bunları bloglardan filan buluyorum..bazen kendime göre biraz değiştiriyorum..aradığınız, şööle de bişi yesem ne güzel olur dediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz bana..elimde benzer tarifler varsa seve seve yazarım..

Bu arada vücut ölçülerimi de aldım arkadaşlar. Hatırlarsanız daha bir kaç gün önce basenlerimin 97 cm olduğunu söylemiştim. Artık 95 Belim ise 62 İdeale o kadar çok yaklaştım ki Cidden 60 ile 58-59 arasında bile ne kadar fark ediyor insan.

ben hiç ölçü almadım desem..ne şapşalım yaaaa :) keşke ben de başlangıçta ve şimdi bi ölçseydim..seni de kutluyorum ayrıca..o bel ölçüsü nedir öyle??? muhteşem

ben hiç ölçü almadım desem..ne şapşalım yaaaa :) keşke ben de başlangıçta ve şimdi bi ölçseydim..seni de kutluyorum ayrıca..o bel ölçüsü nedir öyle??? muhteşem
Çok teşekkür ederimmmmm Ben de öyleyim bence, çünkü ben de en başta almamıştım ölçülerimi. 76da başlamıştım ben biliyorsun. 69 kiloyken aldım ilk ölçümü. Callaneticse başlarken. Ay ama 76da almaya kalksaydım mezura falan yetmezdi bana bence

Vayyyy
90 60 90 her gören hayran

Callaneticse başlamam lazım inşallah.
Kızlar az önce dolu dolu bi tabak çorba içtim.
Çorba içmeden önce sabah kahvaltısınla durma rağmen karnım kazınmıyodu.
Çorbayı içtikten 10 15 dk sonra daha aç oldum.
Şu an karnımı çok aç hissediyorum.
Neden acaba

Göğüs. 94
Bel. 80
Kalça. 99

Ama göbeğimin en en sivri yerini ölçünce 97 çıktı
Kocccccaa bir göbek yani
Bel ölçüsü en ince yerden ölçülüyor, en sivri yeri de ben ölçüyorum onu göbek ölçüsü diye ayrıca kaydediyorum Hiç merak etme hepsiiiii gidiyor Senin basen sorunun pek yokmuş herhalde.

Ben de çorba içince doyamıyorum bir türlü, tabak tabak içmem gerekiyor.

Bel ölçüsü en ince yerden ölçülüyor, en sivri yeri de ben ölçüyorum onu göbek ölçüsü diye ayrıca kaydediyorum Hiç merak etme hepsiiiii gidiyor Senin basen sorunun pek yokmuş herhalde.
Benim göbeğim olmasa problem yok.
Popo yok göğüs yok 80 beden silikonlu takıyorum.
Bacağı da en kalın yerinden ölçmek lazım.
Hepsi gidiyor dedin ya ağzın bal yesin.

Her her her gece eşim bana melik çektirmeye kalkıyo.
Nolur beş dakika sok dişini bak tığ gibi olcan şöyle böyle....
Ama ben ıstarla istemiyorum.
Adam bana mekik çektirirken 50 60 kalori veriyodur valla

Callanetisce mi nedir dsha önceden azcık biliyorum ama unuttum.
İlk nereden başlıycam.
Googleye youtube ne yazcam yardım eder misin
Mydilemma.
Ayrıca adının şifresi nedir.

Seni anlıyorum, benim eşim de bir ara bana telefondan spor uygulamaları falan buluyordu. Çocuk sesini çıkaramıyordu, kilo aldın diyemiyordu tabi böyle şeylerle beni kandırmaya çalışıyordu O dönem cidden nasıl neden bilmiyorum hiçbir şey yapasım yoktu. Sonradan işte diyete de başladım, spor da yaptım şekle girene kadar en azından. İnsanın kendisinin karar vermesi gerekiyor. Ama eşlerimize de kırılmamalıyız, kızmamalıyız, yazık değil mi onlar da bizi düşünüyorlar. Ama ben çok kırılıyordum doğrusu en ufak bir şeye.
Bu arada mekiği boş ver Callanetics yapacağım demişsin, onu yap bak nasıl gidiyor o göbek Mekikten bin kat daha etkili hareketleri var. Callanetics yapmadığın zamanlarda da sadece o göbek hareketlerini bile arada yapsan çok etkili olur.

Callanetisce mi nedir dsha önceden azcık biliyorum ama unuttum.
İlk nereden başlıycam.
Googleye youtube ne yazcam yardım eder misin
Mydilemma.
Ayrıca adının şifresi nedir.
Callanetics ile ilgili burada konu var, onu okuyabilirsin. Güncel link paylaşımları da yapıyorlar. Ben artık o konuyu takip etmiyorum ama. Ben özel mesajla falan daha önce bir arkadaşa bendeki videoyu göndermeye çalıştım ama olmadı, yoksa sana gönderirdim şimdi. Nickimin anlamı 'benim ikilemim'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…