Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Fazla süt içmemeye çalışıyorum ama bulursam biraz süt biraz suyla deneyeceğim. Sevmeyebilirim ben onu ama bakalım. Değişik tatlar istiyorum. Tatlandırıcı kullanıyor musun?

canım ayrıca ben de su ve sütle karıştırıyorum..günlük süt miktarımı 1 bardağın üstüne çıkarmamaya çalışıyorum genellikle..

kızlar acil
dişlerimin rengi değişti
daha önce de başka diyette yine böyle olmuştu.
hem bana enerji vericek hem de dişlerime iyi gelicek bi vitamin bilen var mı
bu gün ısmarlıyam ecz.ye

kızlar acil
dişlerimin rengi değişti
daha önce de başka diyette yine böyle olmuştu.
hem bana enerji vericek hem de dişlerime iyi gelicek bi vitamin bilen var mı
bu gün ısmarlıyam ecz.ye
Pharmaton kullanabilirsin. Ben bayağı bir zaman kullandım. İçinde herşey var.

Kızlar Merhaba , ben normalde evde yoğurdu mu kendim yapıyorum. Süt kaynaktan sonra tencerede bırakıyorum ve üzerinde oluşan yağ tabakasını alıp yoğurt yapıyorum . 1 aydan fazla da bu şekilde dilediğim gibi tüketim. Yemeklerin yanında yoğurt ya da ayran olmadan olmuyor
Bugün evde yoğurt yoktu ve bakkaldan Sütaş ayran aldım. Üzerinde tam yağlı yazıyor ama arkasında içeriğin de % 2.1 yağ ( süt yağı imiş öyle diyor), % 2.8 karbonhidrat , % 2 protein yazıyor. Şimdi bu uygun mu... kafam karıştı tam yağlı ama yağ oranı düşük değil mi...yoksa adı tam yağlı ayran mi..

İlk olarak güncellemelere göre evde kaymağını alarak yaptığın süt ve yoğurdu tüketebiliyorsun, bir sakıncası yok. İkinci olarak da, ayranları ben arada o şekilde tüketiyorum. %2 küsur oluyor. Çok bir sakınca olduğunu sanmam. Ama light bulunabilirse daha iyi, ne kadar az yağ olursa o kadar iyi sonuçta. Peynir zaten asıl sorun, yoksa süt de ayran da tam yağlı bile olsa %2yi çok fazla geçmiyor.

Aslında zaman zaman ben de light olmasına bakmadan yoğurt ve süt tüketim. Kilo vermem de bir sıkıntı olmadı. Bugün nedense paniğe kapildim. Teşekkür ederim...

Çok aç kaldım bu gün.
Kahvaltıyla duruyorum.
Arada mecburiyetten kola içtim.
Daha balık fırında.
O da şokluymuş.
Adam ayıklamaya başlayınca sordum
Almıycam diyemedim.
Salata yapmaya bile halim yok

benim için de bugün protein perşembesiydi..sabah yulaf kepeğinden böreğimi, 2 haşlanmış yumurta (birinin sadece beyazı), biraz lor..öğlen tavuk köfte ve yoğurt..akşam da hindi füme sarma yedim ve zero içtim..birazdan az sütlü kahvemi içerim..eğer yatana kadar çok acıkırsam da yoğurt, splenda ve fındık aromasından oluşan meşhur tatlımı yerim..

Çok aç kaldım bu gün.
Kahvaltıyla duruyorum.
Arada mecburiyetten kola içtim.
Daha balık fırında.
O da şokluymuş.
Adam ayıklamaya başlayınca sordum
Almıycam diyemedim.
Salata yapmaya bile halim yok
Üzüldüm ya Ben de dışarıda oldum mu bazen oluyor. Balık çabuk pişiyor neyse ki, 200 derece yaparsan yirmi dakika falan ancak.

Son düzenleme:
Meşhur tatlının tarifini alanilir miyiz

Günaydın , yulaf kepeği nden börek nasıl yaptın. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…