Fazla süt içmemeye çalışıyorum ama bulursam biraz süt biraz suyla deneyeceğim. Sevmeyebilirim ben onu ama bakalım. Değişik tatlar istiyorum. Tatlandırıcı kullanıyor musun?
Pharmaton kullanabilirsin. Ben bayağı bir zaman kullandım. İçinde herşey var.kızlar acil
dişlerimin rengi değişti
daha önce de başka diyette yine böyle olmuştu.
hem bana enerji vericek hem de dişlerime iyi gelicek bi vitamin bilen var mı
bu gün ısmarlıyam ecz.ye
Pharmaton kullanabilirsin. Ben bayağı bir zaman kullandım. İçinde herşey var.
çok çeşit yoktuPharmaton kullanabilirsin. Ben bayağı bir zaman kullandım. İçinde herşey var.
İlk olarak güncellemelere göre evde kaymağını alarak yaptığın süt ve yoğurdu tüketebiliyorsun, bir sakıncası yok. İkinci olarak da, ayranları ben arada o şekilde tüketiyorum. %2 küsur oluyor. Çok bir sakınca olduğunu sanmam. Ama light bulunabilirse daha iyi, ne kadar az yağ olursa o kadar iyi sonuçta. Peynir zaten asıl sorun, yoksa süt de ayran da tam yağlı bile olsa %2yi çok fazla geçmiyor.Kızlar Merhaba , ben normalde evde yoğurdu mu kendim yapıyorum. Süt kaynaktan sonra tencerede bırakıyorum ve üzerinde oluşan yağ tabakasını alıp yoğurt yapıyorum . 1 aydan fazla da bu şekilde dilediğim gibi tüketim. Yemeklerin yanında yoğurt ya da ayran olmadan olmuyor
Bugün evde yoğurt yoktu ve bakkaldan Sütaş ayran aldım. Üzerinde tam yağlı yazıyor ama arkasında içeriğin de % 2.1 yağ ( süt yağı imiş öyle diyor), % 2.8 karbonhidrat , % 2 protein yazıyor. Şimdi bu uygun mu... kafam karıştı tam yağlı ama yağ oranı düşük değil mi...yoksa adı tam yağlı ayran mi..
Aslında zaman zaman ben de light olmasına bakmadan yoğurt ve süt tüketim. Kilo vermem de bir sıkıntı olmadı. Bugün nedense paniğe kapildim. Teşekkür ederim...İlk olarak güncellemelere göre evde kaymağını alarak yaptığın süt ve yoğurdu tüketebiliyorsun, bir sakıncası yok. İkinci olarak da, ayranları ben arada o şekilde tüketiyorum. %2 küsur oluyor. Çok bir sakınca olduğunu sanmam. Ama light bulunabilirse daha iyi, ne kadar az yağ olursa o kadar iyi sonuçta. Peynir zaten asıl sorun, yoksa süt de ayran da tam yağlı bile olsa %2yi çok fazla geçmiyor.
Kola light miÇok aç kaldım bu gün.
Kahvaltıyla duruyorum.
Arada mecburiyetten kola içtim.
Daha balık fırında.
O da şokluymuş.
Adam ayıklamaya başlayınca sordum
Almıycam diyemedim.
Salata yapmaya bile halim yok
EvetKola light mi
Üzüldüm yaÇok aç kaldım bu gün.
Kahvaltıyla duruyorum.
Arada mecburiyetten kola içtim.
Daha balık fırında.
O da şokluymuş.
Adam ayıklamaya başlayınca sordum
Almıycam diyemedim.
Salata yapmaya bile halim yok
Ben istememmmmHadi kızlar fotolarımızı koyalım.
Yüzümüzü göstermeyiz.
Ama nasıl konduğunu bilmiyorum.
Ne dersiniz.
Neden kız.Ben istememmmm
Meşhur tatlının tarifini alanilir miyizbenim için de bugün protein perşembesiydi..sabah yulaf kepeğinden böreğimi, 2 haşlanmış yumurta (birinin sadece beyazı), biraz lor..öğlen tavuk köfte ve yoğurt..akşam da hindi füme sarma yedim ve zero içtim..birazdan az sütlü kahvemi içerim..eğer yatana kadar çok acıkırsam da yoğurt, splenda ve fındık aromasından oluşan meşhur tatlımı yerim..
Günaydın , yulaf kepeği nden börek nasıl yaptın. ..benim için de bugün protein perşembesiydi..sabah yulaf kepeğinden böreğimi, 2 haşlanmış yumurta (birinin sadece beyazı), biraz lor..öğlen tavuk köfte ve yoğurt..akşam da hindi füme sarma yedim ve zero içtim..birazdan az sütlü kahvemi içerim..eğer yatana kadar çok acıkırsam da yoğurt, splenda ve fındık aromasından oluşan meşhur tatlımı yerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?