Hiç birşey yapamadıysan, tavuk göğsü fileto al, at fırına üstüne biraz bharak. 200 derecede 20 dakika. Ya da balığı temizlet al gelirken eve, ya da buzlukta beklesin, at fırına o da yirmi dakika. Ya süslemeye çlışmayınca hiç de zaman almıyor. Mesela dışarıdan geldiğim zaman ben, eve gelince derin dondurucudan bir balığı alıp fırına atıyorum. Gidiyorum odama giyiniyorum falan, ellerimi yıkıyorum, daha dinlenemeden pişmiş oluyor neredeyse. Pişirilecek malzemeleriniz buzlukta dursun. o zaman herşey çok kolay olur. Öyle sadece yoğurtla öğün geçiştirmek çok yanlış. Hem çok az yemiş oluyorsunuz, metabolizmanız yavaşlıyor, hem boşa aç kalıyorsunuz ve çirkin bir şey yiyorsunuz, hem de yeterince protein almamış oluyorsunuz.[QUOTE="mydilemma, kayınvalidemdeyim hafta sonu saat 8 de işten geliyorum yapamadım bir şey. Ben yemek olmayınca yoğurt yiyorum ay yanlış mı yoksa illa et olmalı mı her öğünde
Ödül öğünü zaten güçlendirmede olan bir şey. Bizim için değil yani, zeyna arkadaşımız güçlendirmede o uyguluyor. Tabi ki dukan tatlısından bahsedilmiyor orada. Bildiğimiz normal diyete uygun olmayan bir menüden bahsediliyor. Dukana uygun tatlıyı zaten her zaman yeriz.Arkadaşlar , bu ödül öğün ü konusunda kafam biraz karıştı. Ödül öğün ünde başlangıç , ana yemek ve tatlı var ama bu tatlı bizim yaptigimiz diyet tatlısı olsa gerek. Ayrica normal corba ve yemwkten mi kast ediliyor. bana yardimci olurmusunuz. Sizlerin bir ödül öğün ü nasıl. ...
Ben de buhün düşündüm.Bu arada yeri gelmişken kardeşimle bir ara birlikte uygulayacağımız ödül öğününü anlatayım. (Gerçi o ödül öğününü hakedecek bir şey yapmadı ama neyse) Önce burger kingden bir menü, sonra üstüne waffle, sonra starbucksta mocca frappacino vee kahvemin yanına tuzlu çerez Bir öğünde bunların hepsini yiyebilecek miyim, yerim olacak mı bilmiyorum ama
İçinde mısır unu yazan tarifler vardı sanırım o sitede. Mısır ununu kullanabileceğimiz zannediliyordu çünkü önceden çeviri hatası nedeniyle. Mısır unlu tarifleri yapmayın. Onun haricinde evet bir çok şey yiyebiliyoruz zaten. Ben dün marshmellow yaptım kendime mesela. Çok da güzel olmuştu.Arkadaşlar dukandiyeti.co/kategorilerde yani dukan tarifleri yazın çıkıyor sayfalarca yemek var tatlı kek muffin poğaça ekmek bunları gerçekten yiyebiliyor muyuz seyir evresine uygun diyor ama şaşırdım. Bir fikri olan var mı
Bir link bilmiyorum ben canım aylar önce eşim indirivermişti bana. Bilgisayarımda var yani ordan yapıyorum. Callanetics konusuna yaz bence onlar yardımcı olurlar.Akşam güne gittim.
Ordan görümcemde misafir vardı oraya gittim.
Herkes anladı zayıfladığımı.
İncelmişsin dediler.
Ayrıca şu calliteries( yanlış yazdım gailba) egzerizleryle ilgili linki de bulabilirsem tam süper olucak.
Mydillemma sen hangi linkten yapıyosun.
Ya da linki atabilir misin.
Bu arada, eğer daha çok yemek istersen tatlı şeyleri sınırlı izinli (kakao, nişasta gibi) kullanmadan yapılan tatlı tarifleri de var. Bence bloglarda bunları ara. Ben mesela Simla'nın bloğundan marshmellow yaptım çok güzeldi, aynı yerden yine penna cotta yapıyorum sık sık. Ama üzerine sos dökmüyorum onun yerine tarçın serpip yiyorum çok da güzel oluyor, tavsiye ederim.İyi pazarlar herkese, bayanlar teşekkür ediyorum yorum ve destekleriniz için. 2 gün atak ve 6 gün seyirde sadece yarım kilo vermiştim bu sabah tartıldım 1 kilo gitmiş gözlerime inanamadım nasıl bir diyet bu çok şükür. Yavaş veren arkadaşlar yılmayın bende kaçamak yapmak istiyorum özellikle tatlı şeylere karşı zaafım var. Onuda şöyle yeniyorum dukana uygun kakaolu puding yapıyorum tatlandırıcıyla ve kepekle tabi. Krizim geldiğinde arada kaşıklıyorum. Güne ekmeksiz başlayamam o yüzden sabahları mutlaka 1 kaşık yulafla krep yapıyorum diğer kaşık hakkımıda gün içinde tatlıda kullanıyorum. Yoğurtla kepek bana biraz eziyet oluyor.
Arkadaşlar , bu ödül öğün ü konusunda kafam biraz karıştı. Ödül öğün ünde başlangıç , ana yemek ve tatlı var ama bu tatlı bizim yaptigimiz diyet tatlısı olsa gerek. Ayrica normal corba ve yemwkten mi kast ediliyor. bana yardimci olurmusunuz. Sizlerin bir ödül öğün ü nasıl. ...
Bu arada kilo durumun nasıl gidiyor zeyna? Güçlendirmede kilo veriliyor mu çok merak ediyorumevet ben mydilemmenın da dediği gibi güçlendirmedeyim ve ödül öğünlerime başladım..dukana uygun bişey yemiyorum ödüllerde, hatta arkadaşlar bilir, bayaa bayaa mide fesatı geçirdim ilk günlerde yemekten..ama şimdi iyiyim, güzel güzel, normal normal yiyorum herşeyden ödül öğünlerimde..kilomda da sorun olmuyor..
Bu arada yeri gelmişken kardeşimle bir ara birlikte uygulayacağımız ödül öğününü anlatayım. (Gerçi o ödül öğününü hakedecek bir şey yapmadı ama neyse) Önce burger kingden bir menü, sonra üstüne waffle, sonra starbucksta mocca frappacino vee kahvemin yanına tuzlu çerez Bir öğünde bunların hepsini yiyebilecek miyim, yerim olacak mı bilmiyorum ama
Bu arada kilo durumun nasıl gidiyor zeyna? Güçlendirmede kilo veriliyor mu çok merak ediyorumAlınıyor mu onu da çok merak ediyorum Aslında vermeyi ummamalıyım biliyorum ama napayım
Ben zaten zayıf olamadımcanım haklısın, kilo filan vermedim ben..aslında bikaç yüz gr.verdim de diyebilirim..yani 49,5 ile bıraktım seyiri. şu an 49.2 geliyorum..ama mesela ondan önceki hafta 49,7 geldim...gibi...yani gr.lar her zaman oynar, sıkıntı yok..hatta regl yaklaşınca 1 kilo bile oynayabilir..bunları takmamak lazım fazla..önemli olan uzun vadede neler olduğu diye düşünüyorum..şimdilik iyi yani tatlım..ben zaten vermeyi beklemiyodum..o kadar çeşit girdi ki hayatıma vermek saçma olurdu..çünkü zaten seyirde artık durmuştu kilo vermem, bu kadar çeşitle de veremem yani, çok zor diye düşünüyorum..zaten daha da vermek istemiyorum..herkes "ne bu halin!!!" diyo...çooook mutlu oluyorum..onlar beni çiroz gibi gördükçe (hatta çirkin) ben dans ediyorum içimden..zayıflık tutkusu da biraz bööle bişi maalesef..bana sorarsan zaten çok da zayıf görünmüyorum..daha doğrusu zayıfım ama sağlıksız görünmüyorum..ikisi farklı şeyler..bi de ben bu kiloyla bile kalçalı filan bi hatunum, o kıvrımlar sabit yani :)))
Ben zaten zayıf olamadım58 hiç de düşük bir kilo değil boyuma göre (1,67). Ama bu kiloya gelmem o kadar zor ve uzun oldu ki... Artık daha da düşüremeyeceğimi düşünüyorum. Bir de ben duraklamalarımın ve yavaş kilo vermemin sebebini buldum. Birisi sormuş dukanın kendisine ve dukan süt tozunun 3 kaşıkla sınırlı olduğunu söylemiş. Benim 4 kaşık tükettiğim günler çoooook oldu. Zaten tahmin ediyodum, ne zaman o kedidilini yapsam yavaşlıyor gibiydi kilo vermem. Oymuş yani mesele sanrım. Bu kedi dili denilen bisküviyle hiç tanışmasam şimdiye güç1in yarısına gelmiştim belki de
Lise yıllarındaki kilomdu49canım haklısın, kilo filan vermedim ben..aslında bikaç yüz gr.verdim de diyebilirim..yani 49,5 ile bıraktım seyiri. şu an 49.2 geliyorum..ama mesela ondan önceki hafta 49,7 geldim...gibi...yani gr.lar her zaman oynar, sıkıntı yok..hatta regl yaklaşınca 1 kilo bile oynayabilir..bunları takmamak lazım fazla..önemli olan uzun vadede neler olduğu diye düşünüyorum..şimdilik iyi yani tatlım..ben zaten vermeyi beklemiyodum..o kadar çeşit girdi ki hayatıma vermek saçma olurdu..çünkü zaten seyirde artık durmuştu kilo vermem, bu kadar çeşitle de veremem yani, çok zor diye düşünüyorum..zaten daha da vermek istemiyorum..herkes "ne bu halin!!!" diyo...çooook mutlu oluyorum..onlar beni çiroz gibi gördükçe (hatta çirkin) ben dans ediyorum içimden..zayıflık tutkusu da biraz bööle bişi maalesef..bana sorarsan zaten çok da zayıf görünmüyorum..daha doğrusu zayıfım ama sağlıksız görünmüyorum..ikisi farklı şeyler..bi de ben bu kiloyla bile kalçalı filan bi hatunum, o kıvrımlar sabit yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?