Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

[QUOTE="mydilemma, kayınvalidemdeyim hafta sonu saat 8 de işten geliyorum yapamadım bir şey. Ben yemek olmayınca yoğurt yiyorum ay yanlış mı yoksa illa et olmalı mı her öğünde
Hiç birşey yapamadıysan, tavuk göğsü fileto al, at fırına üstüne biraz bharak. 200 derecede 20 dakika. Ya da balığı temizlet al gelirken eve, ya da buzlukta beklesin, at fırına o da yirmi dakika. Ya süslemeye çlışmayınca hiç de zaman almıyor. Mesela dışarıdan geldiğim zaman ben, eve gelince derin dondurucudan bir balığı alıp fırına atıyorum. Gidiyorum odama giyiniyorum falan, ellerimi yıkıyorum, daha dinlenemeden pişmiş oluyor neredeyse. Pişirilecek malzemeleriniz buzlukta dursun. o zaman herşey çok kolay olur. Öyle sadece yoğurtla öğün geçiştirmek çok yanlış. Hem çok az yemiş oluyorsunuz, metabolizmanız yavaşlıyor, hem boşa aç kalıyorsunuz ve çirkin bir şey yiyorsunuz, hem de yeterince protein almamış oluyorsunuz.

Arkadaşlar , bu ödül öğün ü konusunda kafam biraz karıştı. Ödül öğün ünde başlangıç , ana yemek ve tatlı var ama bu tatlı bizim yaptigimiz diyet tatlısı olsa gerek. Ayrica normal corba ve yemwkten mi kast ediliyor. bana yardimci olurmusunuz. Sizlerin bir ödül öğün ü nasıl. ...

Ödül öğünü zaten güçlendirmede olan bir şey. Bizim için değil yani, zeyna arkadaşımız güçlendirmede o uyguluyor. Tabi ki dukan tatlısından bahsedilmiyor orada. Bildiğimiz normal diyete uygun olmayan bir menüden bahsediliyor. Dukana uygun tatlıyı zaten her zaman yeriz.

Bu arada yeri gelmişken kardeşimle bir ara birlikte uygulayacağımız ödül öğününü anlatayım. (Gerçi o ödül öğününü hakedecek bir şey yapmadı ama neyse ) Önce burger kingden bir menü, sonra üstüne waffle, sonra starbucksta mocca frappacino vee kahvemin yanına tuzlu çerez Bir öğünde bunların hepsini yiyebilecek miyim, yerim olacak mı bilmiyorum ama

Akşam güne gittim.
Ordan görümcemde misafir vardı oraya gittim.
Herkes anladı zayıfladığımı.
İncelmişsin dediler.
Ayrıca şu calliteries( yanlış yazdım gailba) egzerizleryle ilgili linki de bulabilirsem tam süper olucak.

Mydillemma sen hangi linkten yapıyosun.
Ya da linki atabilir misin.

Ben de buhün düşündüm.
Ödül günüm olsa ne yerim.
Hiç bişey canım istemedi.
Sanırım 2 3 paket ülker çanfıstıklı çikota yiyebilirim

Arkadaşlar dukandiyeti.co/kategorilerde yani dukan tarifleri yazın çıkıyor sayfalarca yemek var tatlı kek muffin poğaça ekmek bunları gerçekten yiyebiliyor muyuz seyir evresine uygun diyor ama şaşırdım. Bir fikri olan var mı

İçinde mısır unu yazan tarifler vardı sanırım o sitede. Mısır ununu kullanabileceğimiz zannediliyordu çünkü önceden çeviri hatası nedeniyle. Mısır unlu tarifleri yapmayın. Onun haricinde evet bir çok şey yiyebiliyoruz zaten. Ben dün marshmellow yaptım kendime mesela. Çok da güzel olmuştu.

Bir link bilmiyorum ben canım aylar önce eşim indirivermişti bana. Bilgisayarımda var yani ordan yapıyorum. Callanetics konusuna yaz bence onlar yardımcı olurlar.

Bu arada, eğer daha çok yemek istersen tatlı şeyleri sınırlı izinli (kakao, nişasta gibi) kullanmadan yapılan tatlı tarifleri de var. Bence bloglarda bunları ara. Ben mesela Simla'nın bloğundan marshmellow yaptım çok güzeldi, aynı yerden yine penna cotta yapıyorum sık sık. Ama üzerine sos dökmüyorum onun yerine tarçın serpip yiyorum çok da güzel oluyor, tavsiye ederim.

evet ben mydilemmenın da dediği gibi güçlendirmedeyim ve ödül öğünlerime başladım..dukana uygun bişey yemiyorum ödüllerde, hatta arkadaşlar bilir, bayaa bayaa mide fesatı geçirdim ilk günlerde yemekten..ama şimdi iyiyim, güzel güzel, normal normal yiyorum herşeyden ödül öğünlerimde..kilomda da sorun olmuyor..

Bu arada kilo durumun nasıl gidiyor zeyna? Güçlendirmede kilo veriliyor mu çok merak ediyorum Alınıyor mu onu da çok merak ediyorum Aslında vermeyi ummamalıyım biliyorum ama napayım

canım yersin, hem de ööle bi yersin ki sen bile şaşarsın..ama sonrasında benim gibi fenalaşırsın..garanti :)))))) ama merak etme, 2-3 öğün sonra alışıyosun ve daha normal ve kıtlıktan çıkmamış gibi yiyebiliyosun :)))

Bu arada kilo durumun nasıl gidiyor zeyna? Güçlendirmede kilo veriliyor mu çok merak ediyorum Alınıyor mu onu da çok merak ediyorum Aslında vermeyi ummamalıyım biliyorum ama napayım

canım haklısın, kilo filan vermedim ben..aslında bikaç yüz gr.verdim de diyebilirim..yani 49,5 ile bıraktım seyiri. şu an 49.2 geliyorum..ama mesela ondan önceki hafta 49,7 geldim...gibi...yani gr.lar her zaman oynar, sıkıntı yok..hatta regl yaklaşınca 1 kilo bile oynayabilir..bunları takmamak lazım fazla..önemli olan uzun vadede neler olduğu diye düşünüyorum..şimdilik iyi yani tatlım..ben zaten vermeyi beklemiyodum..o kadar çeşit girdi ki hayatıma vermek saçma olurdu..çünkü zaten seyirde artık durmuştu kilo vermem, bu kadar çeşitle de veremem yani, çok zor diye düşünüyorum..zaten daha da vermek istemiyorum..herkes "ne bu halin!!!" diyo...çooook mutlu oluyorum..onlar beni çiroz gibi gördükçe (hatta çirkin) ben dans ediyorum içimden..zayıflık tutkusu da biraz bööle bişi maalesef..bana sorarsan zaten çok da zayıf görünmüyorum..daha doğrusu zayıfım ama sağlıksız görünmüyorum..ikisi farklı şeyler..bi de ben bu kiloyla bile kalçalı filan bi hatunum, o kıvrımlar sabit yani :)))

Ben zaten zayıf olamadım 58 hiç de düşük bir kilo değil boyuma göre (1,67). Ama bu kiloya gelmem o kadar zor ve uzun oldu ki... Artık daha da düşüremeyeceğimi düşünüyorum. Bir de ben duraklamalarımın ve yavaş kilo vermemin sebebini buldum. Birisi sormuş dukanın kendisine ve dukan süt tozunun 3 kaşıkla sınırlı olduğunu söylemiş. Benim 4 kaşık tükettiğim günler çoooook oldu. Zaten tahmin ediyodum, ne zaman o kedidilini yapsam yavaşlıyor gibiydi kilo vermem. Oymuş yani mesele sanrım. Bu kedi dili denilen bisküviyle hiç tanışmasam şimdiye güç1in yarısına gelmiştim belki de

Ama tabi ki akıllanmıyorum. Şimdi penna cotta yaptım kendime, buzlukta katılaşmasını bekliyorum ve aklım fikrim bir de kedi dili bisküvisi yapmakta. Yapmayacağım tabi ki, bir akşamda iki tatlı diyet dışında bile yenmemeli :) Ama o bisküvileri çooook özlüyorum ve çok istiyorum. Yaptığım zaman yarısıyla yetinsem hiç sorun yok, ama yetinemiyorum ki sıcak sıcak bitiriveriyorum.

canım herkese uygun bi kilo var tabi..ben diyete 55 ile başladım.. 55 iken bayaa etli butlu görünüyorum ben..mutsuzdum yani..ve onu ne yapsam veremedim, çünkü çok bi kilo olmadığı için vermek de çok zor biliyosun..düşün 6 kilocuğu vermek için bile aylardır uğraş içindeyim..herkeste birer ikişer giderken kilolar bende gram gram gidiyodu..ama yılmamak önemli işte..sen de bak biliyosun duraklama nedenlerini..süt tozunu azıcık azaltsan belki birden atak yapıcaksın..ama çok da takma bence..eninde sonunda gidicek o 1 kilo...seni çok çok iyi anlıyorum, insanın canı tatlı bişiler istedi mi tatmin olmadan günü bitirmek çok zor...

Lise yıllarındaki kilomdu49
Şimdiki hayal kilom 59

Kızlar sebze günlerinde iki kaşıktan kabak tatlısı yapsam.
Dün yedim.
Bu gün protein
Yarın yine yesem
Çok olur mu
Tatlı yapmıyorum kendime
Ama kedi dilli soslu neydi adı unuttum
İçşnde bir kaşık mısır nişastası var
Onu seyirde yiyebilir miyiz
Yani sınırlı izinli dimi
Ne sıklıkla yiyelim nişastayı

Mydilemma
Callantes i buldum.
Ama benim daha önce araştırdığım bu değildi.
Sanırım leslie idi
Hangine başlasam karar veremedim
Vücudum esnek değil
Sanırım 21günşük callantes yapıcam
Gazam mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…