Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada ödül öğünü nde muz yiyebilecek miyiz....Bu sorular biraz saçma oluyor sanırım. ... ama daha tekrar kitabı elime alamadım. ...

elbette yiyebilirsin..ödülde istediğin herşeyi yiyebilirsin..sadece örneğin yemekten 2 tabak almamalısın ya da tatlıdan 2 porsiyon olmamalı..ölçüsünde ama her türden yemek olabilir..

Bence bir kitabı alıp okuyun, ondan sonra karar verirsiniz yapıp yapmamaya.

günaydın arkadaşlar. ilginiz ve cevaplarınız için teşekkur ederım bugünalacam kitabı

Callantese akşam başladım.
Tam hakkını veremedim haraketlerin.
Sakin yavaş haraketler.
21 gün yapmayı planlıyorum.
Bakalım farkı yazıcam

Bugün kayınvalidemlerle beraber şehir dışına çıkıcaz.
Gittiğim lokantada tavuk şiş yoksa tekirdağ köfte yemeği planlıyorum.

ben de yarın akşam yemeğe davetliyim ve ödül öğünü yapacağım..ama pazar günü zaten bi ödül yapmıştım..o yüzden bugün sp günü yapıyorum, perşembe de her zamanki sp günümü yapacağım..aslında güçlendirmenin 2. yarısındayım, ödül öğünlerimi 2'ye çıkarabilirim ama şu an biraz korkuyorum..o yüzden bu hafta 2 gün sp yapmayı uygun gördüm kendi kendime...

Bugün kayınvalidemlerle beraber şehir dışına çıkıcaz.
Gittiğim lokantada tavuk şiş yoksa tekirdağ köfte yemeği planlıyorum.
Tekirdağ köfte olmaz canım, içinde nişasta ekmek birşeyler mutlaka oluyor ve yağlı da oluyor. Tavuk şiş, tavuk izgara, biftek, balık yiyebilirsin.

Bence iki gün ödül yap canım. Deneyimli insanlar tam olarak dukanın ye dediği şeylerin yenmesi gerektiğini yoksa korumada sorun olacağını söylüyorlar.

Bugün de 59,5im. Bugün dünküne göre 100 gram aşağıdayım en azından. Dün sebze günümdü. Bugün protein ve olabildiğince saf geçirmeye çalışacağım. Eşim de annesinde kalacak bir kaç gün memleketine gitti. Cumartesi-pazar dönecek. Ona yemek yapmayacağım en azından ama çok üzülüyorum. Hiç alışık değilim ayrı durmaya
Bu son günler benim için çok zor geçiyor önümüzdeki pazartesiyi güçlendirmeye geçme zamanı olarak belirlediğimden beri. Normalde biliyorsunuz beni kaçamak konusunda çok sertimdir. Önceden çok doğaldı bu benim için. O yiyecekler yasak yani bitti. Canım istiyordu ama yemeyeceğimi çok iyi biliyordum. Bu günlerde ise her an bir şeyler yiyecek gibiyim. Yemedim tabi ki ama her akşam çok şükür bugün de kaçamak yapmamayı başardım diyorum. Sanki artık güçlendirmeye geçmişim gibi algılıyor beynim sanırım. Eşim dün sinemaya gidelim dedi, bir an resmen 'heyoo mısır yiyeceğim' diye sevindim. Halbuki yiyemem ki. Ve yemedim tabi, light kolamı ve suyumu içtim, bir de keklerimden yapıp götürdüm onları yedim. Üstelik güçlendirmeye geçseydim de ödül dışında yiyemezdim ki o mısırlardan zaten. Beynim kendini ne sanıyor bilmiyorum.
Bu arada güçlendirme ile ilgili korkularımdan birisi güçlendirmeye geçince kendimi salmam ve toparlayamamam biliyorsunuz. Bu konuda biraz kendime haksızlık yapıyor olabileceğimi düşündüm. Bence orada da şimdiki gibi iradeli olabileceğim. En basitinden peynir yerine çiğ kuruyemiş yiyebiliyoruz biliyorsunuz. Ben onu aman ben çiği ile ne uğraşacağım yerim kavrulmuş olanlardan evdekilerden kesin diyordum. Ama dün markete gidince kuruyemiş reyonundan geçerken direk gözlerim çiğ olanları aradı ve hemen sepete attım iki paket. Yani ben daha karar vermemiştim bile kavrulmuş yiyip yemeyeceğime. Demek ki aslında karar vermişim de kendime güvenmiyormuşum

Bence iki gün ödül yap canım. Deneyimli insanlar tam olarak dukanın ye dediği şeylerin yenmesi gerektiğini yoksa korumada sorun olacağını söylüyorlar.

çok haklısın aslında canım..2 nişasta ve 2 ödüle yeni gelen yıl ile birlikte geçeceğim..yavaş yavaş, doz doz geçmeye çalışıyorum..çok korkuyorum emeklerimi boşa çıkarmaktan..iyi anlarsın beni sanırım..hele güçlendirmeye geçince daha bi paranoyak oluyo insan maalesef

hiiiiç merak etme, güçlendirme sana çok iyi gelicek..o kadar çok şey sokuyoruz ki aslında diyetimize..öyle değil gibi görünüyo ama öyle inan ki..ben mesela çoğu zaman meyve öğünümü gün içinde yiyememiş oluyorum..taa akşama kalıyo..hiç de sevmiyorum akşam tüketmeyi, ama yine de hakkım diye yiyorum..mesela 2 dilim ekmek o kadar iyi geliyor ki psikolojiye, yulaf kepeğinden hiç ekmek yapmıyorum artık, gerek kalmıyor..hakkımını genelde tatlıdan yana kullanıyorum..kepekten tatlı yapınca süt tozunu çok çok azaltmış oluyorum aslında...gibi. soora bi bakıyorum daha süt tozu yeme hakkım var gün içinde..böyle yani canım abartmıyorum..güçlendirmeden çok memnun kalıcaksın ki zaten beyin olarak da hazırmışsın aslında bak ne güzel

Bak şimdi sen süt tozu yazdın ya O kedi dili bisküvilerin tadını aldım ağzımda resmen Yapıp yarısını yesem mi ki ya da yarına mı bıraksam bugün bir de protein günü. Yarın yapayım kakaolu yaparım hem dimi dimi

Saçmalıyorum Daha kekimi yapıcam şimdi. Evde yardımcı kdın var onun gitmesini bekliyorum. Sonra da yemek yerim zaten, sonra da geç olur Pazartesiye kadar atlatabilirsem bu bisküvileri pazartesiden itibaren her gün yiyeceğim

Sana güveniyorum ben.
Dukanın öğrencisi olsan yıldızlı5 verirdi sana.
Bana anca 3. Oda 2.2ten.

Eski komşumun kayınpederi öldü.
Komşumunda morali bozuk eşi yüzünden. 1 ayda 10kilo verdi üzüntüden.
Mevlit okuncaktı.
Gittim yardıma süpürdüm falan.
O da kahve yapmış iki fincana bir şeker.
Ve ben şekersiz içiyodum dedim.
Döküp tekrar yapayım dedi ama iş çoktu boşver dedim ve içtim.
Sanırım duraklıycam 64.400 gr kilom adette oldum
Bekleyi görücem.

Canım yaa neden yaptın ki kendine bunu üstelik içsen de olur içmesen de bir şey yüzünden Çok üzüldüm şimdi. Seni anlıyorum insanlara zahmet vermek falan istemiyorsun, misafirlikte olunca çekiniyor insan. Ama olabilecek en minimum şekilde de olsa kıracağız insanları artık biraz. Çünkü kırılıyorlar illa ki. Sana orada kahveyi tekrar yapsaydı da ne kadar bencil bu kadar işin ortasında bir şeker yüzünden beni tekrar tekrar uğraştırdı falan derdi belki. Ama malesef bunu göze almalıyız. Keşke ben hiç içmeyeyim zaten canım istemiyor falan deseydin. Ben öyle yapıyorum.
Ama neyse olan olmuş keşkelerle uğraşmayalım. Şimdi diyetine aynen olduğu gibi devam et ve asla kaçamak yapma bir daha. İnşallah duraklama olursa da çabucak kırılır.

Hatta bir ara annem bana bize gelirken yemek yapma ben sana da uygun yapacağım demişti. Ben de hazırlamadım ve gittim, ne yaptığını da sormamıştım. Oraya gidince baktım kuzu eti yapmış, bir de yağ koymadım diye övünüyor yazık Ben kuzu yiyemem sağol hem zaten toktum evden çıkmadan yeni yemiştim falan dedim. O gün biraz erken kalkmak zorunda kaldık ama açlıktan duramıyordum
Bu arada bana olan güvenin için de teşekkür ederim. Bu aralar aklım sürekli kaçamaklarda olsa da

Evet tekrar uğraşmasın diye oldu.
Bu zamana kadar brlki 500 kere kahve içmiştik.
Anlatıcak sıkıntıları vardı.
Kayınpederi bi kaç gün evde kalmış rahmetli olup.
Sanra arkadaşım bulmuş onu.
Zatdn eşi ayrı alem.
Ona dert ortağı olurken üzüldüm de.
Oldu.

Artık üzülme geçti gitti. Yazık bir de evli hala o adamla. Anlayamayacağım hiç bu kadınları. Ama hayatını bilmiyorum tabi, bilmeden konuşmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…