Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan amca kızmasın ama bugün gitti diyet çok abartmadım gerçi ama çorba pilav patates yemedim ammaaaaa eşim kadanadam pasta yaptırmış birazcık yedim bir de light bira

Eşim kaza yapmış dün yoldayken bana söylememiş. Eve geldi 10da falan. Neyse ki ona bir şey olmamış, ya da başka birine. Ama şimdi yarın birlikte gideceğiz 3-4 günlüğüne onunla birlikte. Çünkü o gitmek istiyor annesi çok merak ettiği için ve ben de onu yalnız bir yere göndermek istemiyorum bir daha. Onbirden sonra kalktım kendime yiyecekler hazırladım. En azından güçlendirmeye geçmiş olsaydım iyiydi ama artık yapacak bir şey yok. İki öğünlük tavuk pişirdim, 5 günlük ekmek/kep/kek hazırladım. Yanıma buzluktan çiğ tavuk, hindi füme, yağsız yoğurt ve içecek alacağım biraz. Çok gerginim aslında tekrar yola çıkmaya korkuyorum. Kar var bir de her yerde. Ama o gidecek, asla bir daha bırakabileceğimi sanmıyorum yalnız.
Havai fişekler atılırken fırından dukan ekmeğimi çıkarıyordum. Herhalde önümüzdeki yıl böyle geçecek :)

Selam arkadaşlar. . . Kaç zamandır egzersiz yapmadan bu işin olmayacağını anladığım için netten araştırıyorum. ... Sizlerin yaptığı callanetics adlı egzersizi aradım ama bulamadım. Daha önce spor yapmayan biri olduğum için bana ağır gelebilir diye düşündüm. Basit , günlük ve kolay yapılabilir bir egzersiz aradım ve buldum. Google play den indirip tlf kurdum. İlk defa dün yaptım ve bu sabah mutlu uyandım.
Evvelki gün sanırım meyve işini biraz abarttım çünkü evde ki meyvelerin hepsinden yemek istiyordum. Kendimce 4 tane meyvenin 1/6 ini keserek meyve salatası yaptım. ! ( bunlar portakal , armut , mandalina ve elma idi ) sonra da haddin den fazla fırında brokoli ve karnabahar yapıp yedim. Yanin da azicik firinda balikla beraber....Tabii doğal olarak sabah 60.7 den 61.2 ye fırladığımı gördüm. Dün akşam yaptığım egzersiz ve kısmen atakla bu sabah 60.00 idim....
Kısaca şunu anladım. ...gram lara takılma zeynep....kilo nu sabitle. ...Sağlıklı yaşa.... son bir kaç günüm böyle geçti. ...
Hepimize sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diliyorum...

Senin adına üzüldüm. .her şerde vardır bir hayır. ... umarım yeni yılın umduğundan daha güzel geçer. .. ailenle , sevdiklerinle ve sevenlerinle. ....

İyice yalnızım Çocuk yok ama kedim var

Geçmiş olsun.
Allah bir daha göstermesin.
Annesi de merak etmiş ama tekrar yola çık geri gel.
Hava şartları kötü.
Dinlenseydi de olurdu ama.
Olsun.
Hepimiz yollardayız.
Kazadan grladan korusunAllah

çok geçmiş olsun canım..neyseki eşinin canına bi zarar gelmemiş..bu arada bu sene bol bol dukan ekmeği yapıcaksın demek ki :)

benim de bugün sp günüm..gayet sıkıcı bir gündü tabi ki..klasik bir dukan sp günü yaptım..bir an önce gece olsa da yatsam ve hemen ertesi gün olsa..çünkü aynı zamanda regl oldum ve gözümün önünde hayali karbonhidratlar uçuşuyo...

slm kızlar bende dukana bugun başladım eşimle birlikte internetten kitabı indirdim henüz hepsini okuyamadım 100 saytfa kadar okudum zeytin seyir evresinde yeniyormu acaba?

slm kızlar bende dukana bugun başladım eşimle birlikte internetten kitabı indirdim henüz hepsini okuyamadım 100 saytfa kadar okudum zeytin seyir evresinde yeniyormu acaba?

hoş geldin aramıza..evet seyir evresinde günde 7 adet zeytin yenebilir..kilo verme hızı kontrol edilerek, duraklama yaparsa azaltmak ya da bırakmak gerekebilir..

geçensene eşimle birlite karatay diyeti yaptık 2 ayda 6 kilo verdim eş
hoş geldin aramıza..evet seyir evresinde günde 7 adet zeytin yenebilir..kilo verme hızı kontrol edilerek, duraklama yaparsa azaltmak ya da bırakmak gerekebilir..

canım teşekkürler cevabın için bugvun atak evresinin 2.günü sabah uyandığımda kolumu kaldıracak halim kalmamış ve vucudum terden su içinde kalmış ,ve açlıktan resmen ellrim titriyordubu arada kızım 7.5 aylık emziriyorum sabaha kadar emdi zaten acaba emzirmenin etkisimi oldu?sizler deneyimlisiniz bana ne önerirsiniz?acaba gecve kalkıp süt yada yoğurtmu yemeliyim?

biz eşimle 2 sene önce karatay diyeti yaptık,ben 2 ayda 6 kilo verdim eşimde 10 kiloya geçkin kilo verdi,sonra bıraktık tabıkı bi süre sonra ben hamıle kaldım zaten yapmadım oda kendini iyice bıraktı 78e kadar düşmüştü diyetteyken şimdi 93 lerde ve ben araştırdım dukan yapmaya karar verdik bakalım inşallah iyi gelir bize, birde emzirdiğim için ekstra bişeyler daha katmalımıyım diyete? bazı arkadaşlar güçlendirme evresinden başlanmalı demiş fikirleriniz alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

evet hamileler ya da emzirenler farklı bir şekilde yapmalı diyeti..güçlendirme gibi yapmalısın ama şunlara dikkat ederek:
Emziren anneler için güçlendirme evresinden farklı olarak,
-günde 1 yerine 2 porsiyon meyve tüketilmesi,
-tamamen yağsız yerine,az yağlı(%20) süt ve süt ürünleri tüketilmesi,
-saf protein perşembelerinin uygulanmaması.
gerekiyor.

dukan bunları demiş..bunlara uyarak diyeti yapabilirsin..zaten dengeli beslenme gibi bir şey oluyor, tam diyet gibi düşünme..emzirme dönemi bitince en baştan yapabilirsin..

Merhabalar.. Esimin memleketindeyiz. Telefondan yaziyorum yanlis karakterler olabilir. Yarin donecegiz sanirim. Insallah yani, cunku benim annemler birakti bizi donerken de onlar alacaklar. Onlar pazar da donebilir cumartesi de. Ekmegim falan var bol bol ama ana yemeklerde zorlaniyorum. Genel olarak acim ve bu benim kilo vermemi engelleyecek buyuk ihtimal. Duzenim bozulunca ne olacagi belli olmuyor. Suyumu hatirlayip icmeye calisiyorum. Asil mesele surekli onumdeki masa dolu. Cerezler meyveler. Nerdeyse her an dolu. Uzaklasamiyorum da. Arada elime cekirdek falan alip oynuyorum. Biliyorsunuz kacamaklar konusunda da hassastim son zamanlarda. Pazartesi guclendirmeye gecme kararimi yeniden gozden geciriyorum 59 olmus olursam gecmeyecegim. Dun sabah 58,9 dum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…