Ben etçilim tamamenBen de sebzeyi cok seviyorum
Sebze günümdeyim ama şeker oranını belki kaçırmış olabilirim. 6kaşık mı8kaşıkmı şeker attım unuttumSebze günüyse sorun yok afiyet olsun
Ayy cidden mi, 6-8 kaşık tatlandırıcı çok fazla canım yaa. Günde 3 kaşığı geçmemek gerekiyor.Sebze günümdeyim ama şeker oranını belki kaçırmış olabilirim. 6kaşık mı8kaşıkmı şeker attım unuttum
İyice yanlızsın yani.Ben tek başımayım bir deEşim gitti annesinin yanında. Yılbaşını zaten önemsemeyiz biz ama.
İyice yalnızımİyice yanlızsın yani.
Çocuk var mı sende
Biz de gece dışarda kutlamayız
Eşim içki içemediği için arkadaş ortamına da girmeyiz
Senin adına üzüldüm. .her şerde vardır bir hayır. ... umarım yeni yılın umduğundan daha güzel geçer. .. ailenle , sevdiklerinle ve sevenlerinle. ....Eşim kaza yapmış dün yoldayken bana söylememiş. Eve geldi 10da falan. Neyse ki ona bir şey olmamış, ya da başka birine. Ama şimdi yarın birlikte gideceğiz 3-4 günlüğüne onunla birlikte. Çünkü o gitmek istiyor annesi çok merak ettiği için ve ben de onu yalnız bir yere göndermek istemiyorum bir daha. Onbirden sonra kalktım kendime yiyecekler hazırladım. En azından güçlendirmeye geçmiş olsaydım iyiydi ama artık yapacak bir şey yok. İki öğünlük tavuk pişirdim, 5 günlük ekmek/kep/kek hazırladım. Yanıma buzluktan çiğ tavuk, hindi füme, yağsız yoğurt ve içecek alacağım biraz. Çok gerginim aslında tekrar yola çıkmaya korkuyorum. Kar var bir de her yerde. Ama o gidecek, asla bir daha bırakabileceğimi sanmıyorum yalnız.
Havai fişekler atılırken fırından dukan ekmeğimi çıkarıyordum. Herhalde önümüzdeki yıl böyle geçecek :)
İyice yalnızımÇocuk yok ama kedim var
Geçmiş olsun.Eşim kaza yapmış dün yoldayken bana söylememiş. Eve geldi 10da falan. Neyse ki ona bir şey olmamış, ya da başka birine. Ama şimdi yarın birlikte gideceğiz 3-4 günlüğüne onunla birlikte. Çünkü o gitmek istiyor annesi çok merak ettiği için ve ben de onu yalnız bir yere göndermek istemiyorum bir daha. Onbirden sonra kalktım kendime yiyecekler hazırladım. En azından güçlendirmeye geçmiş olsaydım iyiydi ama artık yapacak bir şey yok. İki öğünlük tavuk pişirdim, 5 günlük ekmek/kep/kek hazırladım. Yanıma buzluktan çiğ tavuk, hindi füme, yağsız yoğurt ve içecek alacağım biraz. Çok gerginim aslında tekrar yola çıkmaya korkuyorum. Kar var bir de her yerde. Ama o gidecek, asla bir daha bırakabileceğimi sanmıyorum yalnız.
Havai fişekler atılırken fırından dukan ekmeğimi çıkarıyordum. Herhalde önümüzdeki yıl böyle geçecek :)
Eşim kaza yapmış dün yoldayken bana söylememiş. Eve geldi 10da falan. Neyse ki ona bir şey olmamış, ya da başka birine. Ama şimdi yarın birlikte gideceğiz 3-4 günlüğüne onunla birlikte. Çünkü o gitmek istiyor annesi çok merak ettiği için ve ben de onu yalnız bir yere göndermek istemiyorum bir daha. Onbirden sonra kalktım kendime yiyecekler hazırladım. En azından güçlendirmeye geçmiş olsaydım iyiydi ama artık yapacak bir şey yok. İki öğünlük tavuk pişirdim, 5 günlük ekmek/kep/kek hazırladım. Yanıma buzluktan çiğ tavuk, hindi füme, yağsız yoğurt ve içecek alacağım biraz. Çok gerginim aslında tekrar yola çıkmaya korkuyorum. Kar var bir de her yerde. Ama o gidecek, asla bir daha bırakabileceğimi sanmıyorum yalnız.
Hepsini yemedim tabikiAyy cidden mi, 6-8 kaşık tatlandırıcı çok fazla canım yaa. Günde 3 kaşığı geçmemek gerekiyor.
slm kızlar bende dukana bugun başladım eşimle birlikte internetten kitabı indirdim henüz hepsini okuyamadım 100 saytfa kadar okudum zeytin seyir evresinde yeniyormu acaba?
hoş geldin aramıza..evet seyir evresinde günde 7 adet zeytin yenebilir..kilo verme hızı kontrol edilerek, duraklama yaparsa azaltmak ya da bırakmak gerekebilir..
hoş geldin aramıza..evet seyir evresinde günde 7 adet zeytin yenebilir..kilo verme hızı kontrol edilerek, duraklama yaparsa azaltmak ya da bırakmak gerekebilir..
biz eşimle 2 sene önce karatay diyeti yaptık,ben 2 ayda 6 kilo verdim eşimde 10 kiloya geçkin kilo verdi,sonra bıraktık tabıkı bi süre sonra ben hamıle kaldım zaten yapmadım oda kendini iyice bıraktı 78e kadar düşmüştü diyetteyken şimdi 93 lerde ve ben araştırdım dukan yapmaya karar verdik bakalım inşallah iyi gelir bize, birde emzirdiğim için ekstra bişeyler daha katmalımıyım diyete? bazı arkadaşlar güçlendirme evresinden başlanmalı demiş fikirleriniz alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?