Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Egzersizin adı callanetics arkadaşlar. Sen her yapışında videoyu izleyerek onlara en çok benzeyecek şekilde yapmaya çalış cangum, zamanla yanlışlarını anlarsın.

Sabah tuzlu kurabiyemle birlikte kıymalı yumurta, öğlen tavuk ciğer yanına ayran, ikindi vakti mikrodalga keki, akşam da fırında balık yedim kızlar siz neler yaptınız bugün?

Herkese mutlu yıllar.
Kar o kadar çok ki arabalar gitmiyo.
İlk defa evde bi yeni yıl geçiricez sanırım.
Haa bu semek değil ki hep dışardaydık.
Anneme ordan da kaynanama gideriz.
Ama annemler de yanlız üzülüyorum gidemiycem diye.

Ben tek başımayım bir de Eşim gitti annesinin yanında. Yılbaşını zaten önemsemeyiz biz ama.

Arkadaşlar Migrosta dukan ürünleri gördüm yulaf kepeği biküvi ve kepekli bar biraz pahalı ama % 50 indirim vardı hepsinden aldım.bu bisküvi ve bar ı seyir evresinde yiyebiliyor muyuz

Seyirde
Arkadaşlar Migrosta dukan ürünleri gördüm yulaf kepeği biküvi ve kepekli bar biraz pahalı ama % 50 indirim vardı hepsinden aldım.bu bisküvi ve bar ı seyir evresinde yiyebiliyor muyuz
Bar ve biskuvi yenilebiliyor gunluk hakkin biskuvide zaten.paketli 3 tanne barda tekli paket eger her ikisinden yemek istersen yarim bar bir bucuk biakuvi olarak tuketilebiliyor afiytle ye ben cok sevdim

maloni arkadaşımızın dediği gibi yiyebilirsin, sadece gün içinde başka sınırlı izinli yememeye dikkat et..

Evet canım yiyebiliyoruz. Zaten günlük hakkımıza göre paketlenmişler. Üç bisküvi veya 1 bar 2 tolere hakkımız yerine geçiyor.

Teşekkür ederim ben hiç sınırlıları kullanmıyorum zaten arada tüketirim o zaman bir de bugün yılbaşı ya saf protein günün deyim acaba bunun de dünkü gibi p+s yapsam sonra 2 gün saf protein yapsam bozulur mu zaten yeni başladım kilo vermeye

sonraki 2 gün saf protein yaptığın sürece sorun olmaz bence..ben de seyirdeyken 1-2 kez bu şekilde yapmak durumunda kalmıştım..sorun olmamıştı.

Yok hiç sorun olmaz. Ben de öyle geçişler yaptım çok. Genelde sebze yemeyi unutuyordum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…