Ordaki kızlara özel msj at yollarlar. Eşim indirdi bana ama.Selam arkadaşlar ben sizlerin de yaptığınız colleticet egzersizini araştırdım ve yapmak istedim. Ama nette indirme linki bulamadım. Bana yardimci olur musunuz.
Sebze günüyse sorun yok afiyet olsunSabah sabah pişirdiğim kabak tatlısından yedim.
Babamda şeker hastası ya o da yesin diye çoook pişirmiştim.
Hepsi bana kaldı.
Ben tek başımayım bir deHerkese mutlu yıllar.
Kar o kadar çok ki arabalar gitmiyo.
İlk defa evde bi yeni yıl geçiricez sanırım.
Haa bu semek değil ki hep dışardaydık.
Anneme ordan da kaynanama gideriz.
Ama annemler de yanlız üzülüyorum gidemiycem diye.
Bar ve biskuvi yenilebiliyor gunluk hakkin biskuvide zaten.paketli 3 tanne barda tekli paket eger her ikisinden yemek istersen yarim bar bir bucuk biakuvi olarak tuketilebiliyor afiytle ye ben cok sevdimArkadaşlar Migrosta dukan ürünleri gördüm yulaf kepeği biküvi ve kepekli bar biraz pahalı ama % 50 indirim vardı hepsinden aldım.bu bisküvi ve bar ı seyir evresinde yiyebiliyor muyuz
Arkadaşlar Migrosta dukan ürünleri gördüm yulaf kepeği biküvi ve kepekli bar biraz pahalı ama % 50 indirim vardı hepsinden aldım.bu bisküvi ve bar ı seyir evresinde yiyebiliyor muyuz
Evet canım yiyebiliyoruz. Zaten günlük hakkımıza göre paketlenmişler. Üç bisküvi veya 1 bar 2 tolere hakkımız yerine geçiyor.Arkadaşlar Migrosta dukan ürünleri gördüm yulaf kepeği biküvi ve kepekli bar biraz pahalı ama % 50 indirim vardı hepsinden aldım.bu bisküvi ve bar ı seyir evresinde yiyebiliyor muyuz
Çok iyi vermişsin tebrikler..Selam diyete baslayali 5 hafta oldu dukanda 4 haftam 9 kilo verdim umarim hep boyle gider
Teşekkür ederim ben hiç sınırlıları kullanmıyorum zaten arada tüketirim o zaman bir de bugün yılbaşı ya saf protein günün deyim acaba bunun de dünkü gibi p+s yapsam sonra 2 gün saf protein yapsam bozulur mu zaten yeni başladım kilo vermeye
Yok hiç sorun olmaz. Ben de öyle geçişler yaptım çok. Genelde sebze yemeyi unutuyordum daTeşekkür ederim ben hiç sınırlıları kullanmıyorum zaten arada tüketirim o zaman bir de bugün yılbaşı ya saf protein günün deyim acaba bunun de dünkü gibi p+s yapsam sonra 2 gün saf protein yapsam bozulur mu zaten yeni başladım kilo vermeye
Çok teşekkür ederim mutlu oldum :))))sonraki 2 gün saf protein yaptığın sürece sorun olmaz bence..ben de seyirdeyken 1-2 kez bu şekilde yapmak durumunda kalmıştım..sorun olmamıştı.
Ben de sebzeyi cok seviyorummydilem post: 38617765 .!.:Yok hiç sorun olmaz. Ben de öyle geçişler yaptım çok. Genelde sebze yemeyi unutuyordum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?