teşekkürler canımevet hamileler ya da emzirenler farklı bir şekilde yapmalı diyeti..güçlendirme gibi yapmalısın ama şunlara dikkat ederek:
Emziren anneler için güçlendirme evresinden farklı olarak,
-günde 1 yerine 2 porsiyon meyve tüketilmesi,
-tamamen yağsız yerine,az yağlı(%20) süt ve süt ürünleri tüketilmesi,
-saf protein perşembelerinin uygulanmaması.
gerekiyor.
dukan bunları demiş..bunlara uyarak diyeti yapabilirsin..zaten dengeli beslenme gibi bir şey oluyor, tam diyet gibi düşünme..emzirme dönemi bitince en baştan yapabilirsin..
Artik cidden dayanamiyorum bu kadar yiyecege, cok kötüyüm
Tabi ki dayaniyorum. Duzenim bozuldugu icin seyiri uzatmam gerekecek zaten muhtemelen. Agzima kestane koymaya falan calisti insanlar kac kere aglayacaktim artik. Ki cok severim. Esimin yegeni kucucuk cocuk yazik soymus bi tane bana ye yenge diye getirdi. Laf duymaktan da bunaldim. Zaten plansiz sekilde geldim biliyorsun. Hic istemiyordum hala diyetteyken bir yere gitmeyi. Mecburi oldu. Dayanicam sonuna kadar. Daha pasta gelecek bakalim simdi.canım çok iyi anlıyorum, çok zor bi durum..azıcık daha dayansan..ya da kaçamak yapıp, seyiri 1-2 hafta uzatabilirsin belki..bilemiyorum
Tabi ki dayaniyorum. Duzenim bozuldugu icin seyiri uzatmam gerekecek zaten muhtemelen. Agzima kestane koymaya falan calisti insanlar kac kere aglayacaktim artik. Ki cok severim. Esimin yegeni kucucuk cocuk yazik soymus bi tane bana ye yenge diye getirdi. Laf duymaktan da bunaldim. Zaten plansiz sekilde geldim biliyorsun. Hic istemiyordum hala diyetteyken bir yere gitmeyi. Mecburi oldu. Dayanicam sonuna kadar. Daha pasta gelecek bakalim simdi.
Olmaz diye biliyorum.Selam arkadaşlar , yulaf kepeği markette bulamadım yerine yulaf kepeği unu aldım. İçinde yumurta akı varmış. Paketin üstünde yüksek protein li yazıyordu. Ayrıca yağ oranı yüzde 0.2 idi. Sanırım dukan diyeti ne uygun. Bilginiz var mı
Seyirin 13. Günündeyim az önce gözüm döndü çok fena bişeyler yedim ne yediğimi söylemiyim canınız çekmesin baktım büyük kaçamaklara giriyor. Şimdi ne yapmam lazım seyiri bırakıp tekrar atağamı dönmeliyim bunun telafisi varmı offfff çok mutsuzummmmmm bidaha tövbeeee
Ne yediğinizi söylemediğiniz anlayışlı davrandığınız için öncelikle teşekkür ederim.Seyirin 13. Günündeyim az önce gözüm döndü çok fena bişeyler yedim ne yediğimi söylemiyim canınız çekmesin baktım büyük kaçamaklara giriyor. Şimdi ne yapmam lazım seyiri bırakıp tekrar atağamı dönmeliyim bunun telafisi varmı offfff çok mutsuzummmmmm bidaha tövbeeee
Kilo fazlan 6 kilo mu acaba, yoksa sadece şu an için vermek istediğin mi bu? Eğer sadece altı kilo fazlan varsa dukan gerekli olmayabilir. Çünkü dukanın ömür boyu süren bir koruma evresi var, ben olsam altı kilo fazla için böyle bir bağ kurmak istemezdim.selam arkadaşlar ben eşim ve ablamla iddaya girdim 3 ay içinde 6 kilo vermem gerek nasıl verebilirim daha önce hiç diyet yapmadım veya başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?