Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler canım

canım çok iyi anlıyorum, çok zor bi durum..azıcık daha dayansan..ya da kaçamak yapıp, seyiri 1-2 hafta uzatabilirsin belki..bilemiyorum
Tabi ki dayaniyorum. Duzenim bozuldugu icin seyiri uzatmam gerekecek zaten muhtemelen. Agzima kestane koymaya falan calisti insanlar kac kere aglayacaktim artik. Ki cok severim. Esimin yegeni kucucuk cocuk yazik soymus bi tane bana ye yenge diye getirdi. Laf duymaktan da bunaldim. Zaten plansiz sekilde geldim biliyorsun. Hic istemiyordum hala diyetteyken bir yere gitmeyi. Mecburi oldu. Dayanicam sonuna kadar. Daha pasta gelecek bakalim simdi.

Cok komik once dayanamiyorum sonra tabi ki dayaniyorum demisim. Ruh halim de ayni boyle degisiyor.

evet işte en kötüsü diyetteyken bi yerlere gitmek ve orada bu durumu çok da anlayamayan kişiler olması bişey de diyemiyor insan kötülüğümüzü istemiyolar tabi ki ama anlayamıyolar da...

biraz önce yoğurdun içine biraz tatlandırıcı, biraz kakao, biraz süt tozu ve gojiberi koydum iyice karıştırdım ve yedim..inanılmaz güzel bi tatlı oldu, tavsiye ederim..

Bende anneme gittim bu akşam.
Yemeğimi almıştım
Annemde bana kabağı sandal gibi yapıp içine ekşimik maydanoz pul biber koymuş.
Pişirmiş tam dukanlık güzeldi.
Ama çocuklara biz çizleme deriz krep yani yapmış.
Hem de tereyağlı mis gibi kokusu.
Normsl zamanda 4 tane bile yerim yani.

Bu aralar yiyecek bulamıyorum sanki aç kalıyorum.
Yada yiyiyorum ama açlık hissim basılmıyo.
Kabak tatlısı yedim gene bugün.
Dukanın gerçeğe en yakın tadı bence.

[QUOTE="mydilemma, post: 38648313, memberiabi ki dayaniyorum. Duzenim bozuldugu icin seyiri uzatmam gerekecek zaten muhtemelen. Agzima kestane koymaya falan calisti insanlar kac kere aglayacaktim artik. Ki cok severim. Esimin yegeni kucucuk cocuk yazik soymus bi tane bana ye yenge diye getirdi. Laf duymaktan da bunaldim. Zaten plansiz sekilde geldim biliyorsun. Hic istemiyordum hala diyetteyken bir yere gitmeyi. Mecburi oldu. Dayanicam sonuna kadar. Daha pasta gelecek bakalim simdi.[/QUOTE]
İşin en sıkıcı yanı bu zaten sürekli laf işitiyorsun te bi tanecikten bişey olmazsan başlayıp can boğazdan gelirle son buluyor diyetin en iğrenç kısmı bu. Rahat bırak kardeşim sen yiyorsun ben karışıyor muyum :)

Selam arkadaşlar , yulaf kepeği markette bulamadım yerine yulaf kepeği unu aldım. İçinde yumurta akı varmış. Paketin üstünde yüksek protein li yazıyordu. Ayrıca yağ oranı yüzde 0.2 idi. Sanırım dukan diyeti ne uygun. Bilginiz var mı

Olmaz diye biliyorum.
Gurmenet ten alışveriş yapsbilirsin

Sayfamız yavaşladı.
Herkes sıkıldı iyi kötü.
Ya da ben.
Bir ayın sonunda şu an yiyecek bulmakta zorlanıyorum.
Birsürü de tarifim varken.
Canım hiç birini yapmak ve yemek istemiyo.
Akşama yine tavuk.
Et akşam gedim.
Balığa ulaşamıyorum ya da şoklu oluyo.
Ton balığı da kuru kuru geliyo.

En iyisi bir bardak su içmek.

Ton başığına az salça ekledim.
Bir kaşık su ve ekmeğimi ufaladım üstüne.
Pişirdim acık.
Nane ve tuz.
Bakalım nasıl olucak.

Desteginiz icin tesekkur ederim arkadaslar. Az kaldi artik yarin donuyoruz. Bana uygun yiyecekler de oldu biraz iyi oldu. Bugun de et hasliyorlar. Tirit yapacaklar onlar ben etini yiyecegim. Cok karnim agridi bugun butun gun usuttum sanirim. Her yer karla kapli.

Şu anda atv haberde bize uygun yiyecek yapıyo
Rondoya yulaf kepeğini koydu.
Çekti onu iriydi çünkü.
İçine çörek otu
Zeytin yağ
Yoğurt
Ekşimik lor yani
Dere otu koydu
Mufin kaplarına koydu.
Pişmişini göstermedi.
Ne kadar spor salonuna giderseniz gidin
Ben bölgenizden yağ eritemezsiniz.
Spordan önce bundan yerseniz bir ayda üç dört cm incelirsiniz dedi.

Seyirin 13. Günündeyim az önce gözüm döndü çok fena bişeyler yedim ne yediğimi söylemiyim canınız çekmesin baktım büyük kaçamaklara giriyor. Şimdi ne yapmam lazım seyiri bırakıp tekrar atağamı dönmeliyim bunun telafisi varmı offfff çok mutsuzummmmmm bidaha tövbeeee

hayır atağa dönmeye gerek yok, ama 2 gün üstüste saf protein yapabilirsiniz..seyire tüm hızıyla devam..bikaç gün de sınırlı izinlilerden yememeye dikkat edin bence..

Ne yediğinizi söylemediğiniz anlayışlı davrandığınız için öncelikle teşekkür ederim.
Kaçamak çok çok tehlikeli bir şey. Bundan sonra kesinlikle yapmamalısınız. Bunun belki etkisini görürsünüz belki görmezsiniz ama ne zorluklar çekiyoruz bu diyeti yaparken değil mi hiç değmez diyet bitince nasılsa yiyebileceğimiz şeyler için. Siz zeyna arkadaşımın da dediği gibi aynen devam edin diyetinize. İki gün protein yapabilirsiniz. Bu tabi kaçamağın etkisini yok edemez ama azaltır belki. Sporunuzu da ayrıca artırmalısınız bu günlerde.

selam arkadaşlar ben eşim ve ablamla iddaya girdim 3 ay içinde 6 kilo vermem gerek nasıl verebilirim daha önce hiç diyet yapmadım veya başka bişey

selam arkadaşlar ben eşim ve ablamla iddaya girdim 3 ay içinde 6 kilo vermem gerek nasıl verebilirim daha önce hiç diyet yapmadım veya başka bişey
Kilo fazlan 6 kilo mu acaba, yoksa sadece şu an için vermek istediğin mi bu? Eğer sadece altı kilo fazlan varsa dukan gerekli olmayabilir. Çünkü dukanın ömür boyu süren bir koruma evresi var, ben olsam altı kilo fazla için böyle bir bağ kurmak istemezdim.
Diğer yandan dukan ekspress de düşünebilirsin. Altı kilo için o daha iyi olabilir. Gerçi ben açıkçası pek güvenmiyorum eksprese. Genelde bir kaç kilo verilip sonra kalıyor, ya da yeterince dikkatli devam edemiyor yapanlar.
Eğer dukan yapmaya karar verirsen ama kesinlikle kitabı okumalısın. Mantığını anlamak çok önemli çünkü. Sonra blogları ve burayı takip edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…