Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar belki 5 6 kere dukan'a başladım ama şu atak dönemini 5 gün sürdüremedim.kilom 83..15kg verdim kendi uydurma diyetimle.şimdi dukan yapmak istiyorum ama her öğlen tavuk yiyemiyorum..midem almıyo.çalıştığım için en pratik tavuk oluyo ama devamı gelmiyo bi akıl verin nolur

Teşekkür ederim cevabınız için bu nasıl bir pişmanlıktır bir daha yaşatmıycam bunu kendime inşallah 2 gün sp sonra seyire devam edeyim

De
hayır atağa dönmeye gerek yok, ama 2 gün üstüste saf protein yapabilirsiniz..seyire tüm hızıyla devam..bikaç gün de sınırlı izinlilerden yememeye dikkat edin bence..
dediğiniz gibi yapıcam arkadaşlar , ne zorluklarla yapıyorum bu diyeti ne davetler yılbaşı atlattım reddettim tüm sunulanları işte bir anlık boş bulunma neyse devam yılmak yok gidicek bu kilolar

5-6 kez dukana başlayıp bıraktığına göre sana göre bir diyet olmayabilir. Bence iyice araştır, eğer dukana uygun yiyecekleri sevmiyorsan sana göre değildir. 5-10 kilo fazlan olsa sadece bir süre dayanırsın tamam ama seninki büyük ihtimal güçlendirmeyle birlikte bir yıl sürecek, belki daha fazla.
Dukana ne kadar başlayıp bırakırsan, tekrar yaptığında etkisi o kadar azalır. Bu sadece hayatta iki kez yapılabilecek bir diyet. Dukanın kendisi bunu söylüyor. Eğer yapacaksanız tam yapın.
Diğer yandan çok etkili bir diyet kesinlikle tavsiye ederim. Ben 18 kilo verdim, çok memnunum. Sağlığımı kötü değil iyi etkiledi. Tavuk yemek zorunda değilsiniz tabi ki sürekli. Balık ve kırmızı ete ağırlık verebilirsiniz. Ama tavuk gerçekten pratik, taşınması da kolay olduğu için çok tercih ediliyor tabi ki.

bence de eğer emin değilseniz dukana hiç başlamayın..başlayıp başlayıp bırakmak çok daha tehlikeli..her diyet için geçerli bu tabi..gittikçe daha zor kilo vermeye başlarsınız..tam kararınızı verin, emin olun ve öyle başlayın..tavuksuz bir dukan oldukça zor olur ama yapılmaz değil..tavuk hem pratik hem ucuz hem de çok doyurucu gerçekten..yerine alternatif bulmak oldukça zor..yine de tavuğu da yenebilir şekillere getirmek kolay bence türlü baharatlar ve soslarla..siz önce kesin kararınızı verin, yemekler bir şekilde gelir ardından..

Hatunlar, arkadaşım Dukan diyetine başlamak istiyor, kitabını edindi ama tarifler konusunda sıkıntısı var. Dukan Diyeti tarifleri konusunda yararlandığınız kaynaklar var mı, varsa yazabilir misiniz?

Edit : Kendi cevabımı kendim buldum DukanAmca :)

Son düzenleme:
Dukanamca iyidir, ama dukndiyetitariflerim var o daha iyi. Bir de facebookta dukanın mucize kadınları grubu var, bayağı bir tarif paylaşıyorlar.

Selam arkadaşlar kaç zamandır yoğun günler geçirdim. Şükür diyete zarar getirmeden..... Bu arada yaklaşık 5 gündür egzersiz yapıyorum. Sadece dün yapamadım. Ve sonuç gayet iyi... cumartesi günü ödül öğünü yapmak zorunda kaldım. Bu sefer suçluluk duygum daha az oldu. Ertesi 2 gün atak yaptım korkudan. Bölüm 1.70 bel ölçüm 72 ve kilo 59.6 ... sanırım bu ölçüler normal bana göre. .. son durum...egzersiz yapmak gerçekten iyi geldi...
Bu arada markette yulaf kepeği karışımı almıştım. Daha önce yulaf unu diye msj attım sizlere....sanırım yanlış ürün almadım. Çünkü gerçekten çok ama çok doyurucu....

yulaf kepeği karışımında sorun yok..hatta oldukça iyi bi ürün..günde 3 kaşık hakkımız var seyir ve güçlendirme evresinde o üründen..sen güçlendirme mi yapıyodun, hatırlayamadım da?

yulaf kepeği karışımında sorun yok..hatta oldukça iyi bi ürün..günde 3 kaşık hakkımız var seyir ve güçlendirme evresinde o üründen..sen güçlendirme mi yapıyodun, hatırlayamadım da?
Evet güçlendirme yapıyorum. geçen hafta sonu yulaf kepeği bulamayınca( aslında başka aktar da vardır ama yol üzeri değildi ) bu ürün dikkatimi çekti. üzerini okudum ve mantikli geldi. hakikaten çok güzel ve doyurucu . ama yine de yulaf kepeği alacağım.

Ben ataktan sonra neredeyse hep karışım kullandım canım. Tavsiye ederim.

Pzar akşamı döndük şehir dışından. Pazartesi tartıldım 58,3 olmuştum. Oh dedim geçeyim güçlendirmeye. Ama bu sabah 59,2 idim. Herhalde açlıktan az çıktım, karnım doyunca arttı Bir de dün çorba içtim. Çorba içince çok çıkıyorum ben ertesi gün. Çünkü çok içiyorum. Bunu bile bile ikinci kez yine çok içtim işte. Ama içinde sakıncalı hiç bir şey yoktu. Sanırım tuzundan dolayı falan şişlik yapıyor. Aslında eşim bugün dışarı çıkmayı kabul etse geçerdim yine de güçlendirmeye ama istemedi. İlk gün çıkıp ödül yemeğimi yemek istiyorum çünkü. O da bir türlü güçlendirmeye geçmemi istemiyor. Gayet de iyi görünüyorum artık ama alırım geri diye korkuyor sanırım.

canım yok yok kilo almazsın ööle hemen..bence geç güçlendirmeye ve gör bakalım durumu..ben de çok korkarak geçtim biliyosun..kilo vermem de durmuştu geçtiğimde..bi de o kadar şey eklenicek kesin kilo alırım diyodum ama ööle olmadı çok şükür..benim şimdiki korkum da 2 öğün nişasta ve 2 ödül..2şer kez yaparsam kilo alırım gibi geliyor..geçen hafta 2 ödül yaptım ve aşırı yedim yine..bu cuma günkü tartıdan çok korkuyorum mesela..ama bi şekilde yapmak durumundayız..gerçekleri görmemiz lazım..

Ah o korkular.
Ömür boyu yediklerine dikkat etme düşüncesi.
Şimdiye kadar yaşamadığım duygular benim.
Çünkü her öğünümde sınırsız yemek ve sınırsız abur cubur çikolata çerez vardı.
Eskiye dönerim tekrar 70 e çıkarım diye çok korkuyorum.
Hırslı olmDım hiç bir zaman.
O yüzden korkuyorum.

Bu arada kilo veremedim bu arA.
Bugün 200 gr az çıktım.

Daha önce hörbilayf mı vardı.
Adı gelmedi aklıma.
Toz du içeceğe karıştırıyosun.
Ve yanında bissürü hapı vardı.
Onu kullanarak 59 kiloya düşmüştüm.
O zaman aldığım bi kotum vardı. Onu çıkardım.
İçine girmek istiyorum.

Ekmeğim bile yok.
Yapmadım.
Bu ara aç geziyorum.
Eski enerjim isteğim yok.
Bu da kilo vermemi durdurdu.
Her şeyi biliyorum ama hiç bir şey yapmıyorum.
Hayattan soğdum sanki.

kızlar facebook'ta takip ettiğim biri var..zaten kendisinin bloğu da var..dukan yapıp müthiş kilo verenlerden kendisi..bir süredir dukan ürünleri yapıp türkiye'nin her yerine yolluyo kargoyla..bugün ben de birkaç şey ısmarladım, sanırım 2 gün içinde elimde olucak..ben bir sürü şey yapabiliyorum zaten bloglardaki tarifler sayesinde ama bunu da bi denemek istedim, bugünlerde üşengecim biraz..eğer bişeyler yapmaya gücünüz ya da vaktiniz yoksa bu şekilde siparişler de verebilirsiniz..bilgi vermek istedim..

Selam kızlar. ... ben yine size bir şey sormak istiyorum. .... 2 gündür fırın da yapıyorum yulaf li karışımı. ...
şöyle. ... 3 yemek kaşığı yulaf karışımı, 1 yumurta, 1 çay kaşığı kabartma tozu , yoğurt , lor peyniri ( bugün içine yağlı peynir de koydum ve 6 _7 tane zeytin ) .... fırında yaptım ve sabah akşam yedim.... acaba duraklama ya da kilo yapar mı. ... Bu arada bu aralar 1 ya da 2 çorba kase si yoğurt yiyorum. her yediğim de vicdan azabı duyuyorum çok oluyor diye...
Bu arada mydilemma güçlendirme kaygısını ben de yaşadım ama inan güçlendirme de daha rahat olacaksın. normal yemek düzenine geçmede mükemmel bir ara dönem. ... hele ödül öğün lerini sakin atlama bence... ben de duraklama zamanında geçtim. daha doğrusu gereksiz bir hırs yüzünden geçmedi m. hep 60 olsam tamam dedim ama 60.7 de takıldım kaldım 1.5 hafta... tam eziyet idi benim için. ... şükür şu an da rahatım ve 59.7 oldum.... bence korkma....

Evet güzel oluyormuş onlar ama çok tolere kullanıyorlar ya. O yüzden canım istemiyor pek.

Sen güçlendirmede kilo vermeye mi çalışıyorsun canım? O yüzden mi geriliyorsun bu kadar? Hani ödül öğünü yapınca hemen sp yapyorsun falan ya. Yani güçlendirmede zaten kilo vermemek gerekiyor diye biliyorum.
Bu arada o zamanlar da yazılarını görmüştüm, sen 60 olmaya çalışırken. Sevindim 59 görmene.
Senin şu an zaten yağlı peynir hakkın var, o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…