Selam kızlar. ... ben yine size bir şey sormak istiyorum. .... 2 gündür fırın da yapıyorum yulaf li karışımı. ...
şöyle. ... 3 yemek kaşığı yulaf karışımı, 1 yumurta, 1 çay kaşığı kabartma tozu , yoğurt , lor peyniri ( bugün içine yağlı peynir de koydum ve 6 _7 tane zeytin ) .... fırında yaptım ve sabah akşam yedim.... acaba duraklama ya da kilo yapar mı. ... Bu arada bu aralar 1 ya da 2 çorba kase si yoğurt yiyorum. her yediğim de vicdan azabı duyuyorum çok oluyor diye...
Bu arada mydilemma güçlendirme kaygısını ben de yaşadım ama inan güçlendirme de daha rahat olacaksın. normal yemek düzenine geçmede mükemmel bir ara dönem. ... hele ödül öğün lerini sakin atlama bence... ben de duraklama zamanında geçtim. daha doğrusu gereksiz bir hırs yüzünden geçmedi m. hep 60 olsam tamam dedim ama 60.7 de takıldım kaldım 1.5 hafta... tam eziyet idi benim için. ... şükür şu an da rahatım ve 59.7 oldum.... bence korkma....
Evet güzel oluyormuş onlar ama çok tolere kullanıyorlar ya. O yüzden canım istemiyor pek.
Senin zaten dert etmene gerek yok canım. Güçlendirmedesin zaten. Hatta ikinci aşama :)canım çok bişey almadım şimdilik..evde yapmaya üşendiğim bikaç şey vardı..dikkat edicem tabi mutlaka ne kadar yediğime filan..bakalım nasılmış ürünler
selam...kilo vermeye çalışmıyorum sadece almaktan korkuyorum..... kilo vermem in nedeni egzersiz yapmaya başladım. sanırım ondan.... normal kendimi sıkmadan yiyorum ama bir den verdiğim kiloya geri çıkma korkusu beni çok endişe ediyor... kaygı diyelim.....zihin altına attığım korku.... bazen tavan yapıyor bazen boş veriyor..... sanırım bu aralar tavan yaptı. ...iyi geceler...Sen güçlendirmede kilo vermeye mi çalışıyorsun canım? O yüzden mi geriliyorsun bu kadar? Hani ödül öğünü yapınca hemen sp yapyorsun falan ya. Yani güçlendirmede zaten kilo vermemek gerekiyor diye biliyorum.
Bu arada o zamanlar da yazılarını görmüştüm, sen 60 olmaya çalışırken. Sevindim 59 görmene.
Senin şu an zaten yağlı peynir hakkın var, o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2014/06/yas-tarhana-corbasi.html tarhana tarifi burada var canım. Afiyet olsun :)Tarhana ve erişte gördüm bende.
Ve harika cup kekler.
Tarifi olsa tarhanayı yaparım.
Domates kırmızı biber yoğurt un.
Un yerine yulaf kep koy al sana tarhana.
Kilo verdikçe daha da mutlu olacaksın, modun düzelecek ve daha da kilo vereceksinTeşekkür mydillema.
62.8 in verdiği mutlulukla günaydın.
10 küsür sene sonra yeniden.
Mutluluk ve güzellikle
Bence başlamalısın. Şimdi bu kiloda hamile kalma. Eğer sadece çevre baskısı yüzünden değil, kendin de bebek istiyorsan dediğin gibi bir 70-80e düş. Sonra hamile kalırsan güçlendirmeye geçersin. Hamilelerin uygulayabileceği dukan var. Onu uygularsın. Çok kilo almazsın. Sonra emziren annelerin uygulayabileceği dukana geçersin. Eğer proteinli yiyecekleri, et, tavuk balığı seviyorsan bu yaşam tarzı gibi olur bir -iki sene. Ve sonra çıtır bir anne olursun :)Kızlar merhabalar bayadır kilo derdiyle ugraşıyorum kafamda deli sorular beni bir aydınlatın Allahınızı severseniz ya.Ben 1.73 boyunda 92 kiloluk bir danayım.2 buçuk yıldır evliyim bayadır ugraşıyorum 102.6 dan ancak buraya kadar gelebildim.Bi yerde şartel atıyor kendimi hınca hınc miğdemi doldurmak için çabalarken buluyorum.Bayadır dukanı takip ediyorum instagramdan deli gibi kilo verenleri görüp tamam kesin dukan yapacağım diyorum malum evlilik sürem 3e dayandığı için çok çılgın baskılar var çocuk konusunda bende direnmeye çalışıyorum kilo vermeden olmaz diye ama bir yandan da vakit geçiyor.Yani dukanın süresinin uzun olması beni korkutuyor açıkcası hani bi 75 80 olsam bebeği düşüneceğim yani koruma yapmaya vaktim yokNe diyorsunuz başlayayım mı başla derseniz nerden başlamalıyım:)Şimdiden teşekkürler.
yok çevre baskısı değil bende ileride ki felaket halimi düşündüğüm için en baştan önlem almak istiyorum o yüzden ideal kiloma inmesem bile obez sınıfından çıkıp öyle hamile kalmak istiyorum.Evet yiyebilirim onları sıkıntı yok zaten hayatımda regl dönemi krizleri dışında tatlı isteğim de olmuyor kahvemi çayımı şekersiz içerim.Peki sağlık açısından problem olmuyor değil mi olumsuz da çok haber okudum.İnisülin direncim vs yok sadece böbreklerimde polikist var o da genetik.Diyetisyene gitmiştim kadın bana bu kiloya rağmen değerlerin çok normal demişti.Ben o zaman test yapıp kitabı okumakla başlayayım.Teşekkür ederim ilgiendiğin için.Bence başlamalısın. Şimdi bu kiloda hamile kalma. Eğer sadece çevre baskısı yüzünden değil, kendin de bebek istiyorsan dediğin gibi bir 70-80e düş. Sonra hamile kalırsan güçlendirmeye geçersin. Hamilelerin uygulayabileceği dukan var. Onu uygularsın. Çok kilo almazsın. Sonra emziren annelerin uygulayabileceği dukana geçersin. Eğer proteinli yiyecekleri, et, tavuk balığı seviyorsan bu yaşam tarzı gibi olur bir -iki sene. Ve sonra çıtır bir anne olursun :)
Sana tavsiyen kitabı al ve hemen okumaya başla. Şimdi bu kiloda hamile kalırsan bir de hamilelikle kilo aldığında çok sağlıksız kilolara çıkabilirsin ve bebeğin tehlikeye bile girebilir, sorunlar çıkabilir. Kilolu olarak hamile kaldığında daha riskli oluyor o süreç.
selam...kilo vermeye çalışmıyorum sadece almaktan korkuyorum..... kilo vermem in nedeni egzersiz yapmaya başladım. sanırım ondan.... normal kendimi sıkmadan yiyorum ama bir den verdiğim kiloya geri çıkma korkusu beni çok endişe ediyor... kaygı diyelim.....zihin altına attığım korku.... bazen tavan yapıyor bazen boş veriyor..... sanırım bu aralar tavan yaptı. ...iyi geceler...
Senin zaten dert etmene gerek yok canım. Güçlendirmedesin zaten. Hatta ikinci aşama :)
Ben altı ay sonrasında kan değerlerime baktırmıştım gayet iyiydi değerler. Kansızlığım da düzelmişti. Gojyberry diye bir meyve var aktardan bul onu ye, bir tatlı kaşığı zeytinyağı tüket, yulaf kepeğini mutlaka ye, 2-3 litre su iç, hiç sorun yaşamazsın. Atakta biraz baş ağrısı halsizlik olabiliyor. Testinde atak süresi ne kadar çıkarsa o kadar yap, uzatma.yok çevre baskısı değil bende ileride ki felaket halimi düşündüğüm için en baştan önlem almak istiyorum o yüzden ideal kiloma inmesem bile obez sınıfından çıkıp öyle hamile kalmak istiyorum.Evet yiyebilirim onları sıkıntı yok zaten hayatımda regl dönemi krizleri dışında tatlı isteğim de olmuyor kahvemi çayımı şekersiz içerim.Peki sağlık açısından problem olmuyor değil mi olumsuz da çok haber okudum.İnisülin direncim vs yok sadece böbreklerimde polikist var o da genetik.Diyetisyene gitmiştim kadın bana bu kiloya rağmen değerlerin çok normal demişti.Ben o zaman test yapıp kitabı okumakla başlayayım.Teşekkür ederim ilgiendiğin için.
Benim de var..... Yarın geçeyim diyorum ama yarın 3 sınav nöbetim var. Sabah sekizde çıkıp akşam sekizde gelicem eve. Yani cumartesi geçerim herhalde bu durumda.korkularım var ama tatlım yaa..ya yine kilo alırsam filan..saçma belki amageçen hafta 2 ödülden sonra yarın tartı günüm..heyecan dorukta
Benim de var..... Yarın geçeyim diyorum ama yarın 3 sınav nöbetim var. Sabah sekizde çıkıp akşam sekizde gelicem eve. Yani cumartesi geçerim herhalde bu durumda.
Baktım ki bir tane yumurtam kalmış sadece. Yarın yanımda götürecek bir şey düşünemedim. Ben de dedim amannn geçeyim yarın. Yanımda kuruyemiş götürürüm, tam buğday unuyla kepekle ekmek yaparım. Artık kaç kiloysam önemsemeyeceğim.bence de yarın zaten bi şekilde apar topar geçicek anladığım kadarıyla..c.tesi geç keyifli keyifli..meyveni ye, sebzeni ye, ekmeğini, peynirini ye ooooh :)
selam .... ben 34 yaşındayım ve kendimi bildim bileli dikkat ederim. ama beslenme alışkanlığım çok kötü idi. Az yediğim halde zamanla hep kilo aldım . acıktığım zaman ne yiyeceğini bilmeden abur cubur yiyen bir insandım. ve ilk defa aç kalmadan zayifladim. Tatlıya ihtiyaç duymadan hemde.... şimdi korkum var.... ödül öğünü hariç aslında güçlendirmey i tam yapamıyorum . sadece korkudan ama bilinç altında beni dürten korkudan. Egzersiz hayatımda hep olmasını istedim hatta kısa süreli denedim ama olmadı. ... kesinlikle size de zamanınız uygun ise yapın derim. en azından günde yarım saat.... kolay gele....işte aynı korku bende de var..ne zaman atıcaz bakalım korkumuzu..ben hiç spor yapamıyorum, aslında sporu bundan sonraki hayatıma biraz sokabilsem şahane olur ama şimdilik hiç o havada değilimsen egzersize devam et, kiloyu da geçtim sağlık için çok önemli, hiç bırakma..
selam .... ben 34 yaşındayım ve kendimi bildim bileli dikkat ederim. ama beslenme alışkanlığım çok kötü idi. Az yediğim halde zamanla hep kilo aldım . acıktığım zaman ne yiyeceğini bilmeden abur cubur yiyen bir insandım. ve ilk defa aç kalmadan zayifladim. Tatlıya ihtiyaç duymadan hemde.... şimdi korkum var.... ödül öğünü hariç aslında güçlendirmey i tam yapamıyorum . sadece korkudan ama bilinç altında beni dürten korkudan. Egzersiz hayatımda hep olmasını istedim hatta kısa süreli denedim ama olmadı. ... kesinlikle size de zamanınız uygun ise yapın derim. en azından günde yarım saat.... kolay gele....
Baktım ki bir tane yumurtam kalmış sadece. Yarın yanımda götürecek bir şey düşünemedim. Ben de dedim amannn geçeyim yarın. Yanımda kuruyemiş götürürüm, tam buğday unuyla kepekle ekmek yaparım. Artık kaç kiloysam önemsemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?