Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada ben de merak ettim tam buğday unundan kaç kaşık kulanmak gerek günde? ölçüyü biliyo musun? bende de var un, bişiler yapabilirim aslında

2 yemek kaşığıymış, baktım şimdi...

anladım canım..o zaman geç güçlendirmeye..aç kalmanın da bi anlamı yok, haklısın..kuruyemiş, ekmek filan güzel tutar..hatta gerekirse nişasta öğünü de yapıverirsin
Yani tabi işime gelse yine de düşünürdüm birşeyler, 6,5 aydır buluyorum sonuçta ama işte

Artık güçlü bir kadın olarak güçlendirmeden sesleniyorum size arkadaşlar. Bugün itibariyle 58,4 ile güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum. Yulaf kepekli ekmeğimin içine iki yemek kaşığı tam buğday unu koydum. Yağlı peynir yerine 40 gram çiğ fındık ve badem yedim. Bir de meyve hakkım var, ama onu akşam eve gittiğimde yiyebileceğim ancak. Yulaf kepeğini seyirdekiyle aynı kullandım bugünlük. Aslında bir çok kaynak 2,5 kaşığa çıkarmak gerektiğini söylüyor. Araştıracağım o konuyu.

Gözün aydın.
İnşallah bizde o günleri görürüz

resmi olarak hoş geldin canım :) ben de 2 kaşık kullanıyorum yulaf kepeğini..2.5 diye bi kere bi yerde okumuştum ama sonra hep 2 olarak gördüm ve aklımda öyle kalmış..

resmi olarak hoş geldin canım :) ben de 2 kaşık kullanıyorum yulaf kepeğini..2.5 diye bi kere bi yerde okumuştum ama sonra hep 2 olarak gördüm ve aklımda öyle kalmış..
Dukanın İngiltere sitesindeki koçlar 2,5 diyormuş, Amerika 2 diyormuş. Sorun ordan çıkıyormuş. İkisi de ısrarcıymış

nasıl geçti peki ilk günün?
Daha eve yeni geldim Sabah kahvaltısında dün yaptığım kepekli tam buğday unlu ekmeğimden yedim. Öğlene doğru da ondan yedim. Yanında yağsız peynirim. Öğlen tavuk külbastı yedim. Yanında biraz yeşillik. 40 gram çiğ kuruyemiş yedim. Akşam da eve gelince somon yedim. Şimdi de kendime süt tozlu kurabiyemden yaptım. Artık duraklama yapacağından korkmuyorum Sanalmarketten siparişlerim gelecek saat ona kadar. O gelince meyve yiyeceğim. Gayet iyi geçti bakalım :)

harika.dolu dolu bir gün olmuş..çok keyif alıcaksın güçlendirmeden emin olabilirsin..benim de bugün tartı günümdü..geçen haftaki 2 ödülden ve herrrr akşam yediğim kakaolu yoğurdumdan sonra bu hafta +500 gr. gördüm (( ama yine de çok sıkıntı yapmamaya çalışıyorum çünkü güçlendirme evresine başladığım kilodayım tam olarak aslında..bu evrede biraz inişler çıkışlar olucak biliyorum okuduklarıma göre..o yüzden +500 gr'ı takmamaya çalışıyorum..yine de bi nebze sinir bozucu tabi...

Meyve öğünümü yaptımmmm. İki çilek, iki dilim portakal, bir küçük mandalina yedim. Umarım aşmamışımdır.

500 gram hiç kafaya takılacak bir şey değil canım. 500 gram iner çıkar, bir şey olmaz bence.

Meyve öğünümü yaptımmmm. İki çilek, iki dilim portakal, bir küçük mandalina yedim. Umarım aşmamışımdır.

sanmıyorum aştığını canım..gayet dozunda bence..ben de birazdan 1 ayva yiicem..bayılıyorum ayvaya..çok büyük olmayanlardan 1 taneyi indiriyorum mideye..

500 gram hiç kafaya takılacak bir şey değil canım. 500 gram iner çıkar, bir şey olmaz bence.

sence de öyle di mi? birazcık fena hissettim kendimi, yarın da ödülüm var..biraz suçlulukla gidiyorum ödüle.. ama yani ne yapiyim, artık buna da üzülüp ödülümü mahvetmek istemiyorum..gr.lara bu kadar takılmamın nedeni zaten verdiğim kilonun çok abartı bir kilo olmamasından kaynaklı sanırım..neyse artık yapıcak bişi yok..bööle devam bakalım..bu arada ben ekmek öğünümün 1 dilimini ekmek olarak, 1 dilim hakkımı da 100 gr kadar leblebi yiyerek tamamlıyorum..2 dilim ekmek yerine 220 gr nişastalı gıda yiyebiliyoruz istersek..ben de bu şekilde yapıyorum..çünkü tam bi leblebi aşığıyım..bu da biraz çeşit katıyo hayatıma tabi..o mu yaptı ki bu artışı? ay neyse ne..kendi kendimi yiyorum şu an..saçma..çünkü söylenenlerin dışına çıkmadım aslında...akşam akşam beyin fırtınası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…