Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz=)

Merhaba arkadaşlar benimde bugun 5.gunumdu. 68kg ile basladim hedef 55 guncel 66 kg 4gun atak yaptim bugun sebze arti protein gunumdu. Biran once zayiflamam lazim ama çok acikiyorum ya

Merhaba arkadaşlar benimde bugun 5.gunumdu. 68kg ile basladim hedef 55 guncel 66 kg 4gun atak yaptim bugun sebze arti protein gunumdu. Biran once zayiflamam lazim ama çok acikiyorum ya
Hoşgeldin aramıza. Acıkıyorsan ye bol bol çekinme Biz burada aç kalmadan zayıflıyoruz. Açıkçası ben şehir dışına çıkmak zorunda falan kalıp aç kalırsam kilo veremiyorum.

O kadar leblebinin çok da bir şey yapacağını sanmıyorum canım. Hem dediğin gibi nişastalı hakkın var. Ben de bir çok zaman ekmek yerine nişastalı gıda tüketmeyi planlıyorum. Bazen de tam buğday unuyla birşeyler yapacağım. Bir sakıncası yokmuş bunun.
500 gram kalıcı olarak aldıysan tabi kötü. Ama düşün benim şu son bir kaç gündür her gün neredeyse +1 -1 kilo şeklinde gidiyordum. 500 gram fazla veya az çıkması bir şey ifade etmiyor benim için. Su tutmuştur vücut birşeyler olmuştur. Her şey olabilir, hiç kafanı bulandırmaya değmez. Sen gönül rahatlığıyla yap ödülünü. Baktın bundan sonraki haftalarda artmaya devam ediyor sürekli, o zaman birşeyler düşünürsün. Şu an bence hiç bozmadan ne gerektiriyorsa evren onu yap. Güç2ye alışamazsan çekindiğin için korumada ne yapacaksın sonra :)

Merhaba kizlar 7.gunumden herkese merhaba :) 4gun ataktan sonra 2.seyir gunumle dewam ediyorum.sebze arti protein gunlerimde çok rahatim fakat saf protein gunleri cok kotu 1+1 mi yapıyorsunuz sizde yada haftada 2gun saf protein yapsak olmazmi vermem gereken 8kilom war.

Bence saf protein günlerinde yapabileceğin güzel tarifler bulmalı menünü zenginleştirmelisin. Yeni yiyecekler deneyebilirsin mesela diyetin bahanesiyle. Bu sayede çok daha güzel geçebilir bu günlerin. Sadece 2 gün saf protein uygularsan ne olur hiç bilemiyorum ben yapmadığım için.
Mesela bu diyet beni somon balığıyla tanıştırdı ve kendisiyle çok yakın arkadaş olduk Tavsiye ederim.

merhaba..1+1 devam etmeni tavsiye ederim..diyeti isteğimize göre değiştirmek çok da uygun değil bence..en iyisi mydilemma'nın da dediği gibi sp günleri için çeşitler bulman..yediklerini çeşitlendirmeye çalışman..bunun için blogları biraz ziyaret etmeni öneririm..

Merhabalar... Bugün ilk ödül öğünümü yaptım. Neler yediğimi yazmayacağım şimdi canınız çekmesin. Ama hep hayalini kurduğum ödül değildi, çünkü hava muhalefetinden dolayı dışarı çıkmak istemedik, bir de bir avmye gitmemiz gerekiyordu bunun için ve gideceğimiz yer tadilattaymış hala. Başka bir ödül öğünü yaptım ben de.
Ama çooook korkuyorum. Ödül öğününden dolayı değil korkum. Genel olarak güçlendirmede menüme girenlerden korkuyorum. Sanki onlar karnımı doyuruyor, protein yeterince almıyorum diye düşünüyorum. Emin değilim. Ve o kadar çok şey var ki, yemek aralarında falan hep yiyecek bazı haklarım beni bekliyor oluyor. Akşama kadar yiyorum sanki. Akşamları yemiyorum pek ama o zamana kadar hep yiyorum gibi. Ben seyirde bir gün dikkat etmeyince, yani sınırlı izinli falan çok tüketince hemen artı görüyordum. O yüzden de korkuyorum şimdi kim bilir ne kadar artmıştır diye. Perşembe gününü çok çok saf geçirmeye çalışacağım. Tatlandırıcı falan da kullanmayayım diyorum. Cuma günleri tartı günüm. Bakalım ilk hafta ne olacak. Eğer artmış olursa kilom ne yapsam acaba? Saf protein gününü mü artırsam, direk seyire geri mi dönsem, yoksa bazı haklarımı mı çıkarsam? Siz ne tavsiye edersiniz?
Ay görüyo musunuz, daha artı falan görmeden ne yapsam diye plan yapıyorum. O kadar kesin geliyor ki...
Bu arada dün annemlerleydik. Babam benim diyeti bırakmamın kutlaması olarak çiğ köfte yaptı. Tam buğday unu hakkımı kullanmadım. Nişasta öğünümü de bu hafta kullanmadım, gerekirse ona da sayabilirim diye. İçinde sakıncalı sadece bulgur vardı. Toplamda 500 gram çiğ hali. Pişmiş hali 1000 gram yani. Beş kişiydik. Diğerlerinden fazla yediğimi sanmıyorum, herhalde bu durumda en fazla 200 gram tüketmişimdir. Bunu ben normal tam buğday unu yerine nişastalı gıda tüketmişim gibi mi saysam, yoksa haftalık nişasta hakkımı da tükettiğimi kabul etsem mi? Bir de içinde limon vardı tabi. Ben üstüne ekstradan sıkmamaya çalıştım limon. Ama içinde vardı ve yanındaki turplar da limonlanmıştı. O yüzden meyve hakkımın yarısını sabahtan tüketmiştim, diğer yarısını artık yemedim. Limon onun yerine sayılsın dedim. Doğru mu yapmışım?
Bir sorum daha var.. Şimdi ben bugün ödül yaptım. Yağlı peynir hakkımı tüketmiştim. Öğle yemeği olarak ödül yedim ve biraz geç yedim artık akşam yemek yemeyeceğim. Hala meyve ve tam buğday hakkım duruyor, sizce onları kullanmalı mıyım?

işte bu korkular adamı mahvediyor canım..hoşgeldin :))) gün içinde insan o kadar çok çeşit yapıyor akşama hala meyve hakkı filan kalıyor farkındaysan..yesem mi yemesem mi diye cebelleşiyor insan..bence en azından ilk 1-2 hafta bazı şeyleri atlayabilirsin..ben öyle yaptım.kendini daha iyi hissediyor insan..yani bir gün meyve yedim, diğer gün yemedim..gibi..bence çiğ köfteyi tam buğday öğününden saymak doğru olur..200 gr bulgur gayet uygun..bugün istersen meyve ya da tam buğdaydan birini seç, diğerini yeme..en azından dediği gibi 1-2 hafta temkinli gitmekte, bazı şeyleri yavaş yavaş hayatımıza sokmakta fayda var..belki de boşuna kuruntu yapıyoruz, belki de hiç + görmiiceksin ama işte insan korkuyor..ben mesela +500'den sonra feci hissediyorum..bi de onun üstüne dün akşam bir ödül yaptım ki sorma (( bugün hala şişliğim var, atamadım..o derece...bu hafta fazla sınırlı izinli kullanmadan, temkinli devam edicem bakalım..ama ben hala 2 öğün nişasta yapamadım ki artık yapmam gerekiyor..ama bu 2 nişasta ve ödülü de yavaş yavaş sokucam diyetime..güçlendirmeyi azıcık uzatmayı planlıyorum bu durumda..alıştıra alıştıra...

Teşekkür ederim her zamanki gibi kurtarıcı cevabın için :) Şimdi tam buğday unu hakkımızı nişasta olarak kullanabiliyoruz ya, o yüzden nişasta öğünü hiç yapmasam bile olur diyorum ne bileyim.. Bu hafta belki de yapmam. Ama ilk haftadan olmasa da mutlaka katmalıyız hepsini. Yoksa normal hayata geçiş yapamayız.
Annem beni deli etti dün. Şu şu haklarım var diyorum. Yok yok sen onları yeme, hepsini yeme de yarısını ye, ödül öğününde az ye falan saçma saçma konuşup duruyor. Ben hiç kaçamak yapmadan 7 ay diyet yapıp bu kiloya inebildiğime göre irademe artık biraz saygı duyulmasını istiyorum. Kilo alıyor olursam zaten birşeyler yaparım. Hiç anlamıyorlar diyetten çıkan insanın duygularından.
Bu arada sınırlı izinlilerden korkmamaya başladım ben. Korkmalıyım ama aslında dimi? 3 tane değil iki kullanıyorum hala sanırım ama nerdeyse her gün kullanıcam gibi... Kullanmayayım dimi, duraklama değil ama kilo alımına sebep olabilirler belki de..

boşver canım, hiç takılma büyüklere..bi diyet yapma ne gerek var derler, bi kilo almışsın dikkat et biraz..neyse biz kendimizi biliyoruz, bu yeter, duymamaya çalış..şu an seni en iyi biz anlarız..ya ben sınırlı izinli tüketmiyim fazla diyorum çünkü diğer hakkım olan şeyleri yiyince zaten bayaa bi yemiş oluyorum..bari diyorum sınırlı gıdaları abartmiyim..kendimce bi rahatlatma yöntemi işte..gerçi ben meyve filan yemesem, onun yerine kakaolu yoğurt ya da puding ya da kek filan yesem çok daha mutlu olurum da işte bilemiyorum ne yapacağımı..sen de istersen ilk etapta çok abartma..soora baktın ki kilo filan almıyosun aynen devam..yani böyle yardımcı olmaya çalışıyorum ama umarım yanlış bişeyler de söylemiyorumdur..kendi kendimize öğrenicez bakalım vücudumuzun tepkilerini.

Dünkü ödül öğününden sonra bugün güçlendirmeye dair birşeyler yapmayı hiç canım istemiyor. Sabah biraz peynirle krep yedim. Bir de evvelsi günden kalan azıcık puding vardı onu sürdüm son kalan kreplerime. Sabahtan beri acıkmıyorum. Daha hiç bir güçlendirme hakkımı kullanmadım. Sanırım korktuğumdan canım bir şey istemiyor gibi geliyor. Bir de havalar çok soğuk karnım da ağrıyor. Bugün bir şey yemeden mi geçirsem ne yapsam.....

bence yine de biraz protein yemeye çalış canım..hiçbişey yemeyince nasıl olur bilemedim..

merhaba kızlar bugun resmen iştahım yok dünde bişiler yiyemedim nedense tartıda 300grm fazla cıktım sabah sadece nescafe içebildim öğlende iş yerinde et çıkmıştı iki parça et ve ayran içtim bugun saf protein günümdeydim iyi denk geldi :) akşama eve gidincede balık yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…