Yemek yemelisinnnnn... Yeterince protein almazsan artıları görürsün malesef.merhaba kızlar bugun resmen iştahım yok dünde bişiler yiyemedim nedense tartıda 300grm fazla cıktım sabah sadece nescafe içebildim öğlende iş yerinde et çıkmıştı iki parça et ve ayran içtim bugun saf protein günümdeydim iyi denk geldi :) akşama eve gidincede balık yapıcam.
Tatlandırıcı neden bulamadın ki acaba? Tatlandırıcı olmayınca ne yapabilirsin.... Light içecekler olabilir mesela. Light kola gibi ama keser mi bilmem. Şekersiz tatlandırıcı sakızlar olabilir.Tatlı kirizleriyle nasıl mücadele ediyorsunuz kizlar tatlandırıcı hiç bi yerde bulamadımki kendime tatlı bişeyler yapayım
Tatlı kirizleriyle nasıl mücadele ediyorsunuz kizlar tatlandırıcı hiç bi yerde bulamadımki kendime tatlı bişeyler yapayım
Hepinize Merhaba. .. Bu aralar biraz yoğun ve yorgunum .... sadece yazdıklarınızı okuyorum..... çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz ..... Özellikle mydilemma ve zeyn a. ... sizlere kendi adıma teşekkür ederim.... diyete hakimsiniz. ... sizlerden çok şey öğrendim... ben de kitabı okudum ama bu kadar detaylı araştırmadım. ... mantığını kavramından sonra standart menu ile devam ettim. .. hala da aynı devam ediyorum..... sonra mı hiç zenginleştirmedim.... ha bundan bir pişmanlık duyuyor muyum açıkçası Hayır. ..kendime sadece güçlendirmeyi tam yapmadığım için kızıyorum. ... Bugün yazdıklarınızı okuyunca ben güçlendirmeyi seyir gibi yaptığımı anladım. ... kızlar bana yardımcı olur musunuz.....mesela hiç 2 dilim emek yeme ihtiyacı duymuyorum ve yemiyorum.... meyveyi sadece adet olduğum için 2 gündür yedim. toplam 1.5 hafta da sadece 4 tane yedim zaten..... daha hiç nişasta yemedim.... ve ne tam buğday unu ne de mısır nişastası kullanmadım. .. tatlandırıcı ile hiç bişey yapmadım. ... yağlı peynir bile sabahları yemiyorum. .. doğru mu yoksa yanlış mı yoldayım. ... ha bir de limon mevzu var.... yarım limon günde kullanıyorum .... meyve hakkımız mi oluyor... daha önce atak ve seyir de de kullandım ben limonu ..... sadece ödül öğünü nu geçen hafta mükemmel yaptım. ... kilo artışı olmadı. ...
Ha birde ben her sabah aç karna baskül ile randevum var.... siz hafta da bir mi tartılıyorsunuz .....
Evet sen seyir gibi yapıyormuşsun güçlendirmeyi gerçekten de. Ama sana da hak veriyorum biliyor musun. Ben 4 gündür yapmaya çalışıyorum güçlendirmeyi. O kadar fazla yiyeceği nasıl katacağız menüye anlamadım. Bir iki gün yaptım tamam. Sonra mutlaka eksik olacak benim menülerimde bence, çünkü akşama kadar o kadar yiyemiyorum, akşam da yemek istemiyorum yemekten sonra birşeyler. Şu an ilk haftamı tam olarak herşeyi katarak yapıp kilo değişimini bir görmek istiyorum aslında. Ama bugün mesela tam buğday hakkının yarısını ancak kullandım, yağlı peynir hakkını ise hiç kullanmadım. Eşim de bugün bu diyet 100-200 kilo insanlar için yapılmış da ondan sen nasıl yiyeceksin bu kadar şeyi diyordu. Tam buğday ekmeği yemiyorum zaten ben. Onun yerine nişasta öğünü yapıyorum, malum yapabiliyoruz. Mesela bugün et yemeğinin içine nohut koydum biraz. Bir tencere yemeğin içinde pişmiş hali 220 gram olan nohut vardı. Eşimle birlikte yedik ve bir tabak da arttı. Yani yarısını bile kullanmamış oldum. Ama canım hiç kaçamak falan istemiyor artık onu farkettim, bu güzel bir şey. Ben senden farklı olarak tatlandırıcı kullanıyorum ama, seyirde de hep kullandım. Çok yapıyorum tatlılar falan. O yüzden de yavaş kilo vermiş olabilirim.Hepinize Merhaba. .. Bu aralar biraz yoğun ve yorgunum .... sadece yazdıklarınızı okuyorum..... çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz ..... Özellikle mydilemma ve zeyn a. ... sizlere kendi adıma teşekkür ederim.... diyete hakimsiniz. ... sizlerden çok şey öğrendim... ben de kitabı okudum ama bu kadar detaylı araştırmadım. ... mantığını kavramından sonra standart menu ile devam ettim. .. hala da aynı devam ediyorum..... sonra mı hiç zenginleştirmedim.... ha bundan bir pişmanlık duyuyor muyum açıkçası Hayır. ..kendime sadece güçlendirmeyi tam yapmadığım için kızıyorum. ... Bugün yazdıklarınızı okuyunca ben güçlendirmeyi seyir gibi yaptığımı anladım. ... kızlar bana yardımcı olur musunuz.....mesela hiç 2 dilim emek yeme ihtiyacı duymuyorum ve yemiyorum.... meyveyi sadece adet olduğum için 2 gündür yedim. toplam 1.5 hafta da sadece 4 tane yedim zaten..... daha hiç nişasta yemedim.... ve ne tam buğday unu ne de mısır nişastası kullanmadım. .. tatlandırıcı ile hiç bişey yapmadım. ... yağlı peynir bile sabahları yemiyorum. .. doğru mu yoksa yanlış mı yoldayım. ... ha bir de limon mevzu var.... yarım limon günde kullanıyorum .... meyve hakkımız mi oluyor... daha önce atak ve seyir de de kullandım ben limonu ..... sadece ödül öğünü nu geçen hafta mükemmel yaptım. ... kilo artışı olmadı. ...
Kızlar sp perşembesini nasıl geçiriyorsunuz? En önemlisi yoğurt ve süt tüketmeden yulaf kepeğiyle ne yapabilirim bir fikriniz var mı? Benim tek aklıma gelen tavuk köfte. Kitapta yazana uyarak, %1 yağ oranlı lordan başka (ki onu da fazla tüketmem) süt ürünü tüketmeden o günü geçirmeyi planlıyorum da... Yulaf kepeği karışımı da kullanamam, kepeğin kendisini kullanmam gerekir, kepekle ne yapacağımı şaşırdım. Normal öğünlerimde ise levrek ve tavuk ızgara yemeyi planlıyorum.
Şu anda çok çok korktuğum için en azından şu ilk perşembemi mükemmel geçirmek istiyorum. Arkadaşın dediği gibi suyla yaparım belki, teşekkürler önerilerin için.canım ben sütü çok az tüketiyorum o günlerde ama yoğurt yiyorum açıkçası..yoğurtsuz gitmiyor sanki et-tavuk..genelde tavuk, azıcık soğanla yapılmış yağsız kıymalı köfte ya da hindi füme yiyorum..o gün bi şekilde bunlarla geçiyo..yulaf kepeği ile krep yapıyorum genelde..içine bir yumurta kırıp, azıcık süt koyup krep olarak tüketiyorum..en kolay ve doyurucu o gibi geliyor..
Teşekkürler bunu deneyeceğim.yulaf kepeğine su ve yumurta akı ekleyerek gene krebini yapabilirsin
Şu anda çok çok korktuğum için en azından şu ilk perşembemi mükemmel geçirmek istiyorum. Arkadaşın dediği gibi suyla yaparım belki, teşekkürler önerilerin için.
Bu arada ben kilo aldım bence tartılmıyorum ama, kendimi şiş hissediyorum.
Ya da suyla çok tatsız olursa bir iki kaşık sütle suyu karıştıra da biliriz öyle değil mi? Şu an kendimi bildiğin şişman hissediyorum, bence tartılmadığım için oluyor bunlar. Şu cuma günü bir gelsin bir tartılayım, sonra artık her gün tartılmaya dönmeyi düşünüyorum. Böyle korkuyla mı yaşıcam yaa.bu hafta ben de biraz şiş hissediyorum biliyo musun? ya da biz birazcık delirdik artık :))) kilo vermek de bambaşka değişik psikolojik etkiler yapıyo sanırım...su ile krep harika fikir..ben de suyla yapsam aslında..boşuna süt kullanmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?