Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sen bu kadar sıkıntı çekip düşünürsen ben ney yaparım acaba. Gözüm korktu azcık

Ben 1+1 de zorlandım ve kilo durdu. 2 gün saf protein 5 gün sebze protein yapan var mı

Sen bu kadar sıkıntı çekip düşünürsen ben ney yaparım acaba. Gözüm korktu azcık
Neden gözün korktu ki korkmasın :) Güçlendirmenin ilk başlarındayım ya o yüzden böyle. Diyete ilk başlarken de korkular içindeydik, seyire geçerken de, şimdi elbette güçlendirmeye geçerken de böyle olacak.

Bende helva yaptım.
Baktım tarifte muhallebi li yapmışlar.
Bir kaşık nişasta var içinde.
Beş dk yaptım.
Vucudum bi şeyler istiyo.
Tatlı gibi.
Soğuyo.

süt reçeli yapmıştım yoğurdun içine biraz ondan 1 damla vanilya aroması üstünede bol tarçın serptim puding gibi çok mutluyum şu an :)
Afiyet bal şeker olsun. Ya da şeker olmasın Puding yapabilirsin bu arada. 2 bardak süt, 2 kaşık tatlandırıcı, 1 tk nişasta, 1 tk puding

Bende helva yaptım.
Baktım tarifte muhallebi li yapmışlar.
Bir kaşık nişasta var içinde.
Beş dk yaptım.
Vucudum bi şeyler istiyo.
Tatlı gibi.
Soğuyo.
Ayy ben yapmıştım helva. Yulaf kepeğiyle yaptığım nerdeyse herşeyi afiyetle yiyebildim ama onu dayanamayıp atmıştım. Ama benimkinde nişasta falan yoktu, belki kötü bir tarifti.

bugün şu saate kadar meyvemi yemeyip bekledim..yemiicektim normalde..sonra düşündüm: her yerde, kitap da dahil bu evrede günde 1 porsiyon meyve yenmeli diyor..her yerde, kitap da dahil evrelerin tam anlamıyla yapılması gerektiğini söylüyor ve ben güçlendirmenin 2. yarısındayım.. artık yiyecekleri yavaş yavaş diyetime sokma aşamasını çoktan geçtim..ona rağmen korkular içindeyim ve diyetin gereklerini yerine getiremiyorum..kızdım kendime ve gittim elmamı yedim..bütün gerekleri yerine getirmezsek koruma aşamasında fena patliicaz gibi geliyor..daha çok korkmaya başladım kızlar..

Ben bugün herşeyi kattım sanırım. Ve midem bulanıyor. Ama onların suçu değil süt tozlu kurabiyemi yaptım dayanamayıp o yüzden Bir daha yapmayacağım söz veriyorum. Süt tozu sınırını aşmış oluyorum ve çok da rahtsız ediyor midemi. Yine de dayanamıyorum Bir daha kesinlikle yok yok yok...

Kızlar akşama iş yemeği gibi bir şeyim var. Neredeyse bütün iş arkadaşlarımın olacağı bir yemek. Çok gerginim. Aslında böyle şeylere pek önem vermem ama bugünlerde vücudum bir garip malum güçlendirmenin ilk haftası. Dudağımda uçuk, şiş bir karın. Ne yapsam kuaföre gidip saçlarımı mı yaptırsam acaba en azından. Bir elbise falan denemem lazım şimdi. Aslında ideal kilosuna inmiş bir insan olarak çok rahat olmam gerekiyordu ama hep bu tartılmama kararı beni böyle yaptı. Bir de güçlendirmeye direk dalma kararı. Onu yapmayacaktım bence Bugün hiç bir hakkımı kullanmadım zaten, yemekte ne var bilmiyorum. Güzel bir restaurant olduğu için çok sorun olacağını sanmam zaten. Hazır menü mü olacak bilmiyorum ama en fazla kuzu etidir, ya da köftedir. Her ikisine de iznim var. Bir giyineyim bence, o zaman kendime gelirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…