Sen bu kadar sıkıntı çekip düşünürsen ben ney yaparım acaba. Gözüm korktu azcıkYa da suyla çok tatsız olursa bir iki kaşık sütle suyu karıştıra da biliriz öyle değil mi? Şu an kendimi bildiğin şişman hissediyorum, bence tartılmadığım için oluyor bunlar. Şu cuma günü bir gelsin bir tartılayım, sonra artık her gün tartılmaya dönmeyi düşünüyorum. Böyle korkuyla mı yaşıcam yaa.
Bir çok insan yavaş yavaş ekliyor ya güçlendirmenin haklarını, diyorum ben de öyle mi yapsaydım acaba az gözlülük etmeseydim. Ama güvendiğim bazı deneyimli kişiler de güçlendirmeye direk geç, herşeyi ekle eğer artı görürsen önlem alırsın diyorlar. Ben onlara güvenmeyi seçmiştim. Şimdi işte düşünceliyim. Nişasta öğünü ve kuzu etini katmayayım diyorum en azından. Her gün de her hakkımı tüketemiyorum zaten. Yağlı peynire mesela hiç gerek yok ama canım kuruyemiş isterse yerim biraz. O kuruyemişleri de 3 gün yedim, yağlı yağlı geldi çiğ oldukları halde.
Bu arada vücudum tepkiler veriyor zaten güçlendirme işine. Lavabodan çıkamıyorum resmen orada yaşıyorum, karın ağrım o sebepleymiş zaten. Dudağımda uçuk çıktı falan. Yağ patlaması yaşıyorum benceHalbuki zeytinyağı hakkını da pek tüketmiyorum. Salata yaparsam kırk yılda bir, bir tatlı kaşığı koyuyorum o kadar.
1+1 le kilo durduysa 2+5le vermeyi asıl düşünüyorsunuz?Ben 1+1 de zorlandım ve kilo durdu. 2 gün saf protein 5 gün sebze protein yapan var mı
Neden gözün korktu ki korkmasın :) Güçlendirmenin ilk başlarındayım ya o yüzden böyle. Diyete ilk başlarken de korkular içindeydik, seyire geçerken de, şimdi elbette güçlendirmeye geçerken de böyle olacak.Sen bu kadar sıkıntı çekip düşünürsen ben ney yaparım acaba. Gözüm korktu azcık
Bunun için yapmanız gereken şey diyetinizi daha da sıkılaştırmak olmalı gevşetmek değil :) Nefsimizin söylediği şeylere inanmayalım.Hani diyorum vücut aptala dönerse belki :) :)
Afiyet bal şeker olsun. Ya da şeker olmasınsüt reçeli yapmıştım yoğurdun içine biraz ondan 1 damla vanilya aroması üstünede bol tarçın serptim puding gibi çok mutluyum şu an :)
Ayy ben yapmıştım helva. Yulaf kepeğiyle yaptığım nerdeyse herşeyi afiyetle yiyebildim ama onu dayanamayıp atmıştım. Ama benimkinde nişasta falan yoktu, belki kötü bir tarifti.Bende helva yaptım.
Baktım tarifte muhallebi li yapmışlar.
Bir kaşık nişasta var içinde.
Beş dk yaptım.
Vucudum bi şeyler istiyo.
Tatlı gibi.
Soğuyo.
Ben bugün herşeyi kattım sanırım. Ve midem bulanıyor. Ama onların suçu değil süt tozlu kurabiyemi yaptım dayanamayıp o yüzdenbugün şu saate kadar meyvemi yemeyip bekledim..yemiicektim normalde..sonra düşündüm: her yerde, kitap da dahil bu evrede günde 1 porsiyon meyve yenmeli diyor..her yerde, kitap da dahil evrelerin tam anlamıyla yapılması gerektiğini söylüyor ve ben güçlendirmenin 2. yarısındayım.. artık yiyecekleri yavaş yavaş diyetime sokma aşamasını çoktan geçtim..ona rağmen korkular içindeyim ve diyetin gereklerini yerine getiremiyorum..kızdım kendime ve gittim elmamı yedim..bütün gerekleri yerine getirmezsek koruma aşamasında fena patliicaz gibi geliyor..daha çok korkmaya başladım kızlar..
dün spordan gelince o kadar yorgundum ki ama tarifini deniycem arkadaşımAfiyet bal şeker olsun. Ya da şeker olmasınPuding yapabilirsin bu arada. 2 bardak süt, 2 kaşık tatlandırıcı, 1 tk nişasta, 1 tk puding
Ay bir tatlı kaşığı puding yazmışım kakao olacaktı tabi o, kusura bakma :) Bu arada 2 tatlı kaşığı nişasta ile daha kıvamlı oluyormuş.dün spordan gelince o kadar yorgundum ki ama tarifini deniycem arkadaşım
Sana cevap yazarken bugün yaptığım pudingi yiyordum. Normalinden hiç farkı yok çok güzel :)anladım zaten :) merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?