- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
Üç gündür zoviraxla duruyorum hep zaten, kurudukça yeniden sürüyorum. Deli etti beni, ama eşim belli olmuyor diyor bakalım. Yeni alığım elbisemi giydim, üstüme aynen oldu, sanki azıcık karnım şiş gibi o kadar. Biraz keyfim yerine geldi yanigiyin saçlarını yaptır uçuğunada zovirax yada akrovil al eczaneden tartılsan ve biraz kilo aldığını görsen bile ne olacak ki onca kiloyu vermişsin olmadı onlarada çakarsın bi yumruk :)
Üç gündür zoviraxla duruyorum hep zaten, kurudukça yeniden sürüyorum. Deli etti beni, ama eşim belli olmuyor diyor bakalım. Yeni alığım elbisemi giydim, üstüme aynen oldu, sanki azıcık karnım şiş gibi o kadar. Biraz keyfim yerine geldi yani
Tartılmak için cuma gününe karar vermiştim ya ondan böyle oldum :) Kararımdan dönmek de istemiyorum. Cuma günü fazla çıkarsam ama o gün de yapabilirim sp. Dediğin gibi bir şey olmaz aslında, sonradan alınan çabuk verilir herhalde aldıysam da.
Umarım ilk afta diye böyle delirmişimdir ve bütün güçlendirmeyi böyle geçirmem :) Gerçi sen bak ikinci yarıdasın hala böyle korkular içindesin değil mi? Sonumuz ne olacak bilmiyorumvücudun sadece su tutuyor da olabilir, anlık bi şişkinlik de olabilir..hiç takılma bunlara..önünde 3. evre olarak uzun bir zaman var..tabi sen yine de istersen ekstra bir sp yap, için rahat etsin..ama bu evrede ibrede oynamalar olacağını unutmamamız gerekiyor..tabi bunları kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla :))) bu dediklerimi ben uygulayabilsem harika olucam...
Dün de iş yemeğindeydim biliyorsunuz, herkes sufle yedi. Bir de garson buranın suflesi meşhur dedi övdü övdü beni ikna etmeye çalıştı. Ben biraz getireceğim illa ki size dedi. Getirdi zorla. Sonra diyor ki üzerine krema dökelim hafifletir. Krema olmazsa asla yemem zaten dedim Sonra baktım adam kontrol ediyor yiyor muyum diye. Yanımdaki arkadaşla tabakları değişecektik. Tam değiştirirken yakalandık o sırada içeri girdi garson. Çok komikti. Ama yemedim tabi. Arkadaşım için parçalara ayırdım hatta lokma lokma Sıkılmıştım oynadım öyle.
Evet krema hafifletiyormuşkrema hafifletir miymiş? hımmmmm :))))) ay şaka gibiler bunlar ya...canım protein perşembesi iyi gidiyo şimdilik..sabah 2 yumurta (sadece birinin sarısı) ve peynir yedim..öğlen 2 kaşık kepekle krep yaptım, süt yerine su koydum bu sefer ve hiç bi farkı olmadı diğerinden, 2 tane de fırında hindi füme sarma yedim..akşam fırında tavuğum vardı dünden, onu yiicem azıcık yoğurtla..ertesi güne kalan tavukları hiç sevmiyorum ama o varken hiç yemek yapamiicam şimdi..idare edicem artık..yarın tartı neler diicek bakalım, meraktayım...
Evet krema hafifletiyormuşYediğimiz tatlıları diyete uygun hale getirmek için biraz yağlı ve şekerli kremadan daha iyi ne olabilir ki
Benim de gayet iyi gidiyor perşembem. 1,5 kaşık kepek kullandım ben. Daha önce dediğim gibi tavuk köfte yaptım göğüs etiyle. İki yumurta beyazı var içinde sarıları eşim yediAma bir kahve içtim bir tane tatlandırıcı vardı içinde yapmasa mıydım ki İki yeşil çay içtim. Şimdi de akşam yemeği için levrekler pişiyor fırında :) Bir de kola içesim var şimdi balıkla, ama yapmasam mı acaba onu da?
Korumada anlatılan bir perşembe günü var ya onu yapmaya çalışıyorum canım. Bir de facebooktaki grupta insanlar seyirin normal sp günlerinde bile tatlandırıcı tüketmiyorlarmış. Onu kahvemi içtikten sonra gördüm de ondan korktum. Kitabın koruma kısmında anlatılıyor bu.canım kepeği 2 kaşık kullanabilirsin ya da tatlandırıcı kullanabilirsin aslında..tekrar okudum kitabı, bu konularda sorun yok. ama sen daha farklı bişey mi yapmaya çalışıyosun şu an? bence kola da iç 1 bardak..o da çok bi sıkıntı yaratmaz..ben bunları hep yapıyorum yani perşembe günleri..
Sen öyle yap canım zaten ben ilk haftanın korkusundan böyleyim işte.canım ya tatlandırıcının çok fazla etkisi olacağını sanmıyorum ama bilemedim yani..abartmadıkça sorun olmaz herhalde..kahveye 1-2 adet atmaktan yani..dur koruma bölümünü bi daha okiyim ben de..kafam karıştı şimdi..ama bence biz güçlendirmedeyiz, boşverelim korumayı..sırasıyla gidelim..senin de bana daha önce dediğin gibi eğer bu aşamada doğru yapmazsak korumada napıcaz? benim de çok korkularım var, bildiğin gibi değil..kilo vermek çok zor bişey, yeniden alırsak diye çok korkuyorum ben de..seni de çok iyi anlıyorum emin ol..ama güçlendirme için yağsız süt ürünleri, yağsız et ürünleri, 2 kaşık kepek, 2 adet yumurta sarısı, sınırsız yumurta beyazı ve balık yazıyodu..ben şu an bu şekilde yapıyorum..umarım pişman olmam...
Selam kızlar. ... ne kadar güzel paylaşımlar da bulunuyor sunuz.... çok samimi bir ortam var burada..... ben de bugün saf protein günü yaptım .... sabah yulaf ekmeğimi ve tavuklu yumurta beyazlı omlet yaptım .... içine de lor peyniri koydum... öğle de az yoğurtla et köfte yedim..... ve bol yeşil çay içtim. ... ama hala kendime göre bir egzersiz bulamadım. ... günde en az 45 yada 60 dakika egzersiz yapıyorum ama istediğim gibi değil. ... yani tatmin etmiyor.... facebook ta siz de görmüş olabilir siniz jillian michaels var .... bir de sizlerin yaptığı callanetics var... netten indirecegim sizce hangisi daha iyi... ya da hangisini tavsiye eder misiniz.....
Zeynep merhaba :) Gayet güzel bir gün geçirmişsin gibi görünüyor. Ben spor olarak callanetics tvsiye ederim gerçekten çok başarılı.Selam kızlar. ... ne kadar güzel paylaşımlar da bulunuyor sunuz.... çok samimi bir ortam var burada..... ben de bugün saf protein günü yaptım .... sabah yulaf ekmeğimi ve tavuklu yumurta beyazlı omlet yaptım .... içine de lor peyniri koydum... öğle de az yoğurtla et köfte yedim..... ve bol yeşil çay içtim. ... ama hala kendime göre bir egzersiz bulamadım. ... günde en az 45 yada 60 dakika egzersiz yapıyorum ama istediğim gibi değil. ... yani tatmin etmiyor.... facebook ta siz de görmüş olabilir siniz jillian michaels var .... bir de sizlerin yaptığı callanetics var... netten indirecegim sizce hangisi daha iyi... ya da hangisini tavsiye eder misiniz.....
Benim sufleyi mi diyorsunBugün beni yoldan çevirdi bi kadın
Çok zayıflamış gördüm sni dedi
Aslında koca mont vardı
Ama kısaydı
Bacaklarım incecik duruyo
Bide dar paça pantolon vardı.
Ama benim sorunum başka.
Zayıfladığımı görsem bile aklım hep kaçamaklarda.
Pek yapmıyorum.
Şu an mutfağım mis gibi çizleme kokuyo.
Dünyayı mayalamışım.
Yemiycem
Ama sufleyi kesin datmıştım.
Yani çocuk gibi kokluyorum çikolatayı mesela.
güzel bir gün olması için çok çaba saf ettim aslında. ..3. haftam bitmek üzere güçlendirmede. ... ve en beğendiğim perşembe oldu.... artık kaygılarımı bastırmak zorundayım gibi geliyor... Çünkü hakkını veremiyorum güçlendirme nin. ... içime sinen bir egzersiz arıyorum 1 aydır. ... Bugün yapmadım çünkü sabah 10.4 km yol kat ettim... sanırım yeter .... callanetics ,jillian michaels ya da bir arkadaşımın yaptığı tk 500 adlı egzersiz.... bakalım. ... hangisine tamam diyeceğim bakalım. .... Bu arada callanetics süresi ne kadar.... 1 saat mi .... merak ettim....Zeynep merhaba :) Gayet güzel bir gün geçirmişsin gibi görünüyor. Ben spor olarak callanetics tvsiye ederim gerçekten çok başarılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?